Pedro '19lejla je napisao/la:
Najluđi u regionu
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
hahahalejla je napisao/la:
Pedro '19![]()
![]()
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
ovaj ekrem stvarno nije normalan lik...jaoooooooo pogledajte kako cacka zube kreditnom karticom hahahahahahah
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Danas treba dati podrsku nasim borcima,koji su branili ovu zemlju.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
- juzni vjetar!
- Kontakt:
UMRO JUAN ANTONIO SAMARANCH
veliki prijatelj Sarajeva i Bosne !!
R.I.P
R.I.P
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- moustapha
- Kontakt:
R.I.P Juan Antonio Samaranch
Ovom covjeku treba odati veliko priznanje.

Ovom covjeku treba odati veliko priznanje.
1994. je dosao u Sarajevo da simbolicno obiljezi 10-godisnjicu olimpijskih igara... Slika je iz Zetre, tada spaljene i pod kontrolom UN-a.U Barceloni preminuo Juan Antonio Samaranch
Bivši predsjednik Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Juan Antonio Samaranch (89) preminuo je danas u bolnici u Barceloni, saopšteno je iz klinike u kojoj je juče Samaranch primljen zbog srčanih tegoba.
Samaranch je bio na čelu MOK-a od 1980. do 2001. godine. Samo je otac modernih Olimpijskih igara Pierre de Coubertin proveo više vremena na ovom položaju, od 1896. do 1925. godine.
Samaranch je bio na bolničkom liječenju više puta tokom nekoliko posljednih godina.
Bivši predsjednik MOK-a bio je u bolnici u Monaku prošle godine, nakon što se onesvijestio. U Švicarskoj i Španiji liječen je od visokog krvnog pritiska 2001. i 2007. godine. Također je primao dijalizu zbog problema sa bubrezima.

#divovi
Koji haos ,provalili su i policiju ,razbijena su skoro sva stakla na vladi,murija suzavce baca,evo sad se i zapalila ona kucica pred vladom...bad_boy je napisao/la:Danas treba dati podrsku nasim borcima,koji su branili ovu zemlju.
Pravo ratno stanje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Rat ispred zgrade Vlade FBiH, više osoba teško povrijeđeno
Tako i treba nek ih marisu sve redom,kud nece politicare uhvatit strestmiky_hz je napisao/la:Koji haos ,provalili su i policiju ,razbijena su skoro sva stakla na vladi,murija suzavce baca,evo sad se i zapalila ona kucica pred vladom...bad_boy je napisao/la:Danas treba dati podrsku nasim borcima,koji su branili ovu zemlju.
Pravo ratno stanje
I ovu policiju treba stresti malo,ovi su branili odbranili Bosnu,da bi ih ove kornjace sad marisale
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
Samo sto trenutno u zgradi vlade nema ni jednog politicara i svi su otisli prije pocetka ovoga protesta
Tako da neznam sta dalje ovi misle,sa rusenjem i lupanjem zgrade vjerovatno nece puno postici
Tako da neznam sta dalje ovi misle,sa rusenjem i lupanjem zgrade vjerovatno nece puno postici
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa ckapi pobjegla od boraca,ljut sam na gradjane ove drzave,sto se ne dignu da otjeraju ove lopove,vide sta nam rade,i narod to podrzava,kud nece zapalit vladu,jjjjooooooooojjjjj ljut sam ko nikad u zivotu,pogotov na policiju koja stiti lopove,a udare one koji su ih 90-ih branilimiky_hz je napisao/la:Samo sto trenutno vladi nema ni jednog politicara i svi su otisli prije pocetka ovoga protesta
Tako da neznam sta dalje ovi misle,sa rusenjem zgrade vjerovatno nece puno postici
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
kako da promijenim ime profila?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
napravis novi profilBOSNA JE ZAKON je napisao/la:kako da promijenim ime profila?
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Na danasnji dan prije 18 godina u 17:50 pocela je agresija na Bosansku Krupu ! Nikom se ne ponovilo 
[youtube][/youtube]
JEDINO SE NASI BORCI BORE ZA OVU ZEMLJU,JOS KAD BI SE NAROD SAV DIGAO,PROMJENILI BI VLAST ZA 360 STEPENI !!! PODRSKA BORCIMA
JEDINO SE NASI BORCI BORE ZA OVU ZEMLJU,JOS KAD BI SE NAROD SAV DIGAO,PROMJENILI BI VLAST ZA 360 STEPENI !!! PODRSKA BORCIMA
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ko ce doci pred vladu,ovom narodu je bitnije se najest i napit,nego promjenit vlast,al sta ces takav smo narod .Emir_ZENICA je napisao/la:1. maja svi pred vladu !
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Prvi maj nije dan slavlja, jer nemamo razloga slaviti, nego upravo dan iskazivanja nezadovoljstva i zahtjeva za postivanje nasih pravabad_boy je napisao/la: Ko ce doci pred vladu,ovom narodu je bitnije se najest i napit,nego promjenit vlast,al sta ces takav smo narod .
A C A B !
Poznavajuci nas,ne bi me cudilo da se borci jedino pojave,slabo ce se narod odazvat,ko ce propustit 1.maj posjedit negdje.Emir_ZENICA je napisao/la:Prvi maj nije dan slavlja, jer nemamo razloga slaviti, nego upravo dan iskazivanja nezadovoljstva i zahtjeva za postivanje nasih pravabad_boy je napisao/la: Ko ce doci pred vladu,ovom narodu je bitnije se najest i napit,nego promjenit vlast,al sta ces takav smo narod .
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.