FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

dzekooooTz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la dzekooooTz » 05 jun 2015, 18:57

najbitnije je da produze ugovor zeba,ahmetovic,bekic,zrnanovic i kiso

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 jun 2015, 19:01

fukaratz je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:fukaratz, kakva je situacija s Ordagićem, je l' se popravilo šta?
jedina novost je sto Husara pokusava da ga stavi pod svoju agenciju i obecava kule i gradove. Sarajevo mu nudi najvise a kod nas svi za parama lete :( znat ce se uskoro al i mi smo ga zaganjali :D
ebeš ga, teško ko može sa Sarajevom finansijski, jedino da igrač zbog ovog ili onog odluči preći u drugi klub

svakako probat', ko zna ..

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 05 jun 2015, 19:23

DoeTz je napisao/la: Opusten sam ja buraz, al ocito neki ovdje nisu, opuca me prenos napisem koju glupost jbg, cisto iz dosade. Ovo je cisti dokaz koliko smo mi sami sebi dusmani. Mene samo zanima sta vam znaci ta objava na forumu? Kao i ona zajebancija za skupstinu pa da meni neko psuje majku, umjesto da saceka maximum sat vremena jos da me neko demantuje tj da se vidi (iako je providno bilo) da je zajebancija?
Ma samo pucaj sprdnju...Boli te...Samo opusteno i deri...Daj jos koju eksluzivnu vijest poput te...
& $ ?

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 jun 2015, 19:31

Ako cemo realno ja mislim da cemo tek na polusezoni poslovati malo jace..bili pri vrhu ili dole..svejedno.
imamo trenera koji ce izvuc maksimum iz ekipe.po meni najjaci trener kojeg smo imali zadnju deceniju i jedan od najboljih u drzavi.a doce i ta famozna pojacanja.ima vremena.
najjace pojacanje trenutno je azmirov ostanak i husref musemic.ako im se pridruze zeba.ahmetovic kiso krpic ivetic uz pirica koji je pod jakim ugovorom janje okrecem.sve preko masalah
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 jun 2015, 19:41

meni je bitno prvo da se ovaj put ekipa ne sklapa "5 do 12" i da Azmir zna na cemu je i da je na vrijeme poceo sa procesom..i drugo da imamo ljude koji ce sigurno u datim okolnostima uraditi najbolji moguc posao za klub..i odmah sam spokojan

mozda ce u konacnici promaci neki igrac koji se mogao dovesti, a da bi bio pojacanje ali ne vjerujem da ce konacno stanje ekipe previse odstupati od onog najboljeg koje je realno moguce dovesti

puno povjerenje u Husrefa i Azmira i to je to- sad je na njima da rade i da nas ne iznevjere
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 jun 2015, 19:45

@ultrasstyle_tz Pa ako nemaju pameti i strpljenja otići će...A eto Zeba koji je toliki profesionalac i igračina, toliko toga prošao u svojoj karijeri, pa nigdje nije bio tretiran kao u Slobodi, ko što Azmir reče. Kamo li ovi ostali koji su amateri spram njega. Znaju šta se sprema u Slobodi ba,ambicije su velike..
A ako odu imat će se kad kajat baš kao Hadžić i Redžepi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 jun 2015, 20:08

Pa zar vi mislite da se Azmir vec nije dogovorio sa igracima koji su zadovoljili i na koje Husref racuna ? :D

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 05 jun 2015, 20:23

Skver je napisao/la:Pa zar vi mislite da se Azmir vec nije dogovorio sa igracima koji su zadovoljili i na koje Husref racuna ? :D
pa jbg da su se dogovorili bilo bi vec na stranici

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 jun 2015, 20:36

dzekooooTz je napisao/la:
Skver je napisao/la:Pa zar vi mislite da se Azmir vec nije dogovorio sa igracima koji su zadovoljili i na koje Husref racuna ? :D
Jbg. imamo neozbiljnog predsjednika. Dogovorio pripreme na Kupresu i Pohorju, utakmice sa Partizanom i Kubanom......Valjda Husref nece voditi ovaj talentovani juniorski tim :urnebes: :urnebes:

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 05 jun 2015, 20:44

Skver je napisao/la:
dzekooooTz je napisao/la:
Jbg. imamo neozbiljnog predsjednika. Dogovorio pripreme na Kupresu i Pohorju, utakmice sa Partizanom i Kubanom......Valjda Husref nece voditi ovaj talentovani juniorski tim :urnebes: :urnebes:
hahahahahahahah MA JA MSM IPAK DA CE SVE BIT DOBRO NA KRAJU KO STO I UVIJEK BUDE !

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 05 jun 2015, 20:46

Ako dovedemo Ordagica bice stvarno strasan posao, Olimpic, Zeljo, Sarajevo su zainteresovani za njega i bice stvarno tesko da dodje kod nas.
A i za Skahica nijesta jos nije gotovo, i Sarajevo se sada uljucilo u dovodjenje njega :)
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 05 jun 2015, 20:52

fukarezv je napisao/la:Ako dovedemo Ordagica bice stvarno strasan posao, Olimpic, Zeljo, Sarajevo su zainteresovani za njega i bice stvarno tesko da dodje kod nas.
A i za Skahica nijesta jos nije gotovo, i Sarajevo se sada uljucilo u dovodjenje njega :)
ono sto je zanimljivo sve se vrti oko 2-3 igraca a oko sva ta 3 igraca su ukljuceni isti timovi,valjda nekom uzmemo ili skahica ili ordagica

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 05 jun 2015, 21:05

Sad nema zajebancije. Nećemo valjda kalkulisati kao prosle godine i na početku dovoditi neke bezvezne igrače, a onda se pojačavati. Ove sezone smo dugo strepili i matematički računali kad smo u sigurnoj zoni. Vrlo lako možemo ispasti jer će borba za prvih deset biti žestoka. Gaziti odmah kako treba i ne čekati 5 do 12 za dovođenjem pojačanja. ..

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 05 jun 2015, 21:13

Ama ljudi, Ordagić ima ugovor do decembra. Trebaće Azmir dogovorit i dat fine pare. A Ordaga ima i boljih ponuda trenutno. :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 05 jun 2015, 21:14

Dogovara se nesto ali je trenutno najblizi Sarajevu .

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 05 jun 2015, 21:19

Jeebote, svaki igrač je sad u dogovoru sa Sarajevom. Koga god spomeneš, već je Sarajevo iskazalo interes. Pokupuju sve što valja i onda laganini igraju sa 15 amaterskih klubova :mrgreen:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 05 jun 2015, 21:20

Zodiac je napisao/la:Dogovara se nesto ali je trenutno najblizi Sarajevu .
Nije tačno, al pogodio si grad :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 jun 2015, 21:29

U Slobodu ce doci prava pojacanja, a ne potencijalna pojacanja tipa Ordagica ili "pojacanja" onog "fancy" menager-a iz Srebrenika.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 jun 2015, 21:34

Skver je napisao/la:U Slobodu ce doci prava pojacanja, a ne potencijalna pojacanja tipa Ordagica ili "pojacanja" onog "fancy" menager-a iz Srebrenika.
Ti Boga mi do sad nisi z a j e b o..sumnjiv si mi vopra :hmmmmm: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 jun 2015, 21:39

Husarić preko Facea prodaje nekog igrača iz Budućnosti, kaže za godinu dana će vrijedit' €1 mln :urnebes:

kako se jado ulizuje pitarima :facepalm:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.