FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
dzekooooTz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
najbitnije je da produze ugovor zeba,ahmetovic,bekic,zrnanovic i kiso
ebeš ga, teško ko može sa Sarajevom finansijski, jedino da igrač zbog ovog ili onog odluči preći u drugi klubfukaratz je napisao/la:jedina novost je sto Husara pokusava da ga stavi pod svoju agenciju i obecava kule i gradove. Sarajevo mu nudi najvise a kod nas svi za parama leteChinaglia je napisao/la:fukaratz, kakva je situacija s Ordagićem, je l' se popravilo šta?znat ce se uskoro al i mi smo ga zaganjali
svakako probat', ko zna ..
Ma samo pucaj sprdnju...Boli te...Samo opusteno i deri...Daj jos koju eksluzivnu vijest poput te...DoeTz je napisao/la: Opusten sam ja buraz, al ocito neki ovdje nisu, opuca me prenos napisem koju glupost jbg, cisto iz dosade. Ovo je cisti dokaz koliko smo mi sami sebi dusmani. Mene samo zanima sta vam znaci ta objava na forumu? Kao i ona zajebancija za skupstinu pa da meni neko psuje majku, umjesto da saceka maximum sat vremena jos da me neko demantuje tj da se vidi (iako je providno bilo) da je zajebancija?
& $ ?
Ako cemo realno ja mislim da cemo tek na polusezoni poslovati malo jace..bili pri vrhu ili dole..svejedno.
imamo trenera koji ce izvuc maksimum iz ekipe.po meni najjaci trener kojeg smo imali zadnju deceniju i jedan od najboljih u drzavi.a doce i ta famozna pojacanja.ima vremena.
najjace pojacanje trenutno je azmirov ostanak i husref musemic.ako im se pridruze zeba.ahmetovic kiso krpic ivetic uz pirica koji je pod jakim ugovorom janje okrecem.sve preko masalah
imamo trenera koji ce izvuc maksimum iz ekipe.po meni najjaci trener kojeg smo imali zadnju deceniju i jedan od najboljih u drzavi.a doce i ta famozna pojacanja.ima vremena.
najjace pojacanje trenutno je azmirov ostanak i husref musemic.ako im se pridruze zeba.ahmetovic kiso krpic ivetic uz pirica koji je pod jakim ugovorom janje okrecem.sve preko masalah
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
meni je bitno prvo da se ovaj put ekipa ne sklapa "5 do 12" i da Azmir zna na cemu je i da je na vrijeme poceo sa procesom..i drugo da imamo ljude koji ce sigurno u datim okolnostima uraditi najbolji moguc posao za klub..i odmah sam spokojan
mozda ce u konacnici promaci neki igrac koji se mogao dovesti, a da bi bio pojacanje ali ne vjerujem da ce konacno stanje ekipe previse odstupati od onog najboljeg koje je realno moguce dovesti
puno povjerenje u Husrefa i Azmira i to je to- sad je na njima da rade i da nas ne iznevjere
mozda ce u konacnici promaci neki igrac koji se mogao dovesti, a da bi bio pojacanje ali ne vjerujem da ce konacno stanje ekipe previse odstupati od onog najboljeg koje je realno moguce dovesti
puno povjerenje u Husrefa i Azmira i to je to- sad je na njima da rade i da nas ne iznevjere
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
@ultrasstyle_tz Pa ako nemaju pameti i strpljenja otići će...A eto Zeba koji je toliki profesionalac i igračina, toliko toga prošao u svojoj karijeri, pa nigdje nije bio tretiran kao u Slobodi, ko što Azmir reče. Kamo li ovi ostali koji su amateri spram njega. Znaju šta se sprema u Slobodi ba,ambicije su velike..
A ako odu imat će se kad kajat baš kao Hadžić i Redžepi.
A ako odu imat će se kad kajat baš kao Hadžić i Redžepi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Pa zar vi mislite da se Azmir vec nije dogovorio sa igracima koji su zadovoljili i na koje Husref racuna ? 
-
dzekooooTz
- Kontakt:
pa jbg da su se dogovorili bilo bi vec na straniciSkver je napisao/la:Pa zar vi mislite da se Azmir vec nije dogovorio sa igracima koji su zadovoljili i na koje Husref racuna ?
Jbg. imamo neozbiljnog predsjednika. Dogovorio pripreme na Kupresu i Pohorju, utakmice sa Partizanom i Kubanom......Valjda Husref nece voditi ovaj talentovani juniorski timdzekooooTz je napisao/la:pa jbg da su se dogovorili bilo bi vec na straniciSkver je napisao/la:Pa zar vi mislite da se Azmir vec nije dogovorio sa igracima koji su zadovoljili i na koje Husref racuna ?
-
dzekooooTz
- Kontakt:
hahahahahahahah MA JA MSM IPAK DA CE SVE BIT DOBRO NA KRAJU KO STO I UVIJEK BUDE !Skver je napisao/la:Jbg. imamo neozbiljnog predsjednika. Dogovorio pripreme na Kupresu i Pohorju, utakmice sa Partizanom i Kubanom......Valjda Husref nece voditi ovaj talentovani juniorski timdzekooooTz je napisao/la:pa jbg da su se dogovorili bilo bi vec na straniciSkver je napisao/la:Pa zar vi mislite da se Azmir vec nije dogovorio sa igracima koji su zadovoljili i na koje Husref racuna ?![]()
Ako dovedemo Ordagica bice stvarno strasan posao, Olimpic, Zeljo, Sarajevo su zainteresovani za njega i bice stvarno tesko da dodje kod nas.
A i za Skahica nijesta jos nije gotovo, i Sarajevo se sada uljucilo u dovodjenje njega
A i za Skahica nijesta jos nije gotovo, i Sarajevo se sada uljucilo u dovodjenje njega
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
-
dzekooooTz
- Kontakt:
ono sto je zanimljivo sve se vrti oko 2-3 igraca a oko sva ta 3 igraca su ukljuceni isti timovi,valjda nekom uzmemo ili skahica ili ordagicafukarezv je napisao/la:Ako dovedemo Ordagica bice stvarno strasan posao, Olimpic, Zeljo, Sarajevo su zainteresovani za njega i bice stvarno tesko da dodje kod nas.
Sad nema zajebancije. Nećemo valjda kalkulisati kao prosle godine i na početku dovoditi neke bezvezne igrače, a onda se pojačavati. Ove sezone smo dugo strepili i matematički računali kad smo u sigurnoj zoni. Vrlo lako možemo ispasti jer će borba za prvih deset biti žestoka. Gaziti odmah kako treba i ne čekati 5 do 12 za dovođenjem pojačanja. ..
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ama ljudi, Ordagić ima ugovor do decembra. Trebaće Azmir dogovorit i dat fine pare. A Ordaga ima i boljih ponuda trenutno. 
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Dogovara se nesto ali je trenutno najblizi Sarajevu .
Jeebote, svaki igrač je sad u dogovoru sa Sarajevom. Koga god spomeneš, već je Sarajevo iskazalo interes. Pokupuju sve što valja i onda laganini igraju sa 15 amaterskih klubova 
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Nije tačno, al pogodio si gradZodiac je napisao/la:Dogovara se nesto ali je trenutno najblizi Sarajevu .
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
U Slobodu ce doci prava pojacanja, a ne potencijalna pojacanja tipa Ordagica ili "pojacanja" onog "fancy" menager-a iz Srebrenika.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ti Boga mi do sad nisi z a j e b o..sumnjiv si mi vopraSkver je napisao/la:U Slobodu ce doci prava pojacanja, a ne potencijalna pojacanja tipa Ordagica ili "pojacanja" onog "fancy" menager-a iz Srebrenika.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Husarić preko Facea prodaje nekog igrača iz Budućnosti, kaže za godinu dana će vrijedit' €1 mln
kako se jado ulizuje pitarima
kako se jado ulizuje pitarima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.