FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 05 jun 2015, 19:55

Pile@ Lijepo napisano. Godinu igara u kontinuitetu, provjeren igrac, iskusan u tridesetim i po meni skup. Moje misljenje. Zelja strucnog staba, ok postujem, nadam se da ce se lijepo uklopiti. I jos jednom niko sretniji od mene da budem popljuvan jer pisem ovako, eto isto kao i ti imam informacije, ali suprotne.
Inace, moracemo jako dobro zapeti da budemo konkurentni za trofej, drugi jako dobro rade a vec su u nekim segmentima dobrano ispred nas. I ja sam to govorio, narednih dvadesetak dana ce nam reci mnogo stvari, situacija ce biti dosta jasnija.
Eldar nikako nije bio najlosiji, mozda ne po svacijem ukusu, ali sigurno ne tako los kako se prica. U nekim utakmicama bukvalno sam drzao sredinu, igrao dm u ekipi koja je 6-7 golova u proljetnom primila. Jeste malo losiji u transformaciji dok mu je predaja lopte sasvim solidna, kao i postavljanje sa obzirom na brzinu. Moze i mora bolje naravno ali odigrao sasvim solidno, zadovoljavajuce.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 jun 2015, 19:58

godrina je napisao/la:ma eldar svakako nije zasluzio pljuvanje i tjeranje iz kluba
igrao je na dijelu terena koji je vazda na udaru, koji je nekako onako najkriticniji i tu je igrao prvi put sa vecinom od tih momaka
i sa njim je ta pozicija bila deficitna i najslabije pokrivena i pored svega toga on je po meni vise dobroga nego loseg napravio
sad kad (ako) ode tu trebaju 2 igraca dovesti
Neka dovedu boljeg od Eldara i svi cemo biti sretni a Eldaru puno srece u nastavku karijere.. Ima mali Dino Hasanovic za klupe koji bi u narednoj sezoni trebao dobiti neke minute i priliku za afirmaciju.
BUDI ŽELJO !!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 jun 2015, 20:01

Za mene je Eldar bio bas los ovu polusezonu,najlosiji ubjedljivo od ovih sto su igrali,a tako je dosta raje vidjelo pa ne znam jer do toga sto mi nismo strucnjaci ili sto je ovaj stvarno bio los!?Ja ne vidim da ga se nesto pljuje ali valjda smijes reci da je neko los.

Nadam se beku,zadnjem veznom i krilu i mislim da je to dovoljno osim ako nasi nemaju u planu neko pojacanje u pravom smislu te rijeci na poziciji gdje smo kao "dobro" pokriveni.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 05 jun 2015, 20:02

Ne bira uprava igrače nego Oda. On je htio Jankovica, dobio ga je. Ne treba mu Eldar riješili ga se. U čemu je problem ? Ako hoćeš rezultate na terenu onda je njegova zadnja. Taman zamijenio Bajica Varupom

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 jun 2015, 20:03

Neandertalac je napisao/la:Pile@ Lijepo napisano. Godinu igara u kontinuitetu, provjeren igrac, iskusan u tridesetim i po meni skup. Moje misljenje. Zelja strucnog staba, ok postujem, nadam se da ce se lijepo uklopiti. I jos jednom niko sretniji od mene da budem popljuvan jer pisem ovako, eto isto kao i ti imam informacije, ali suprotne.
Inace, moracemo jako dobro zapeti da budemo konkurentni za trofej, drugi jako dobro rade a vec su u nekim segmentima dobrano ispred nas. I ja sam to govorio, narednih dvadesetak dana ce nam reci mnogo stvari, situacija ce biti dosta jasnija.
Eldar nikako nije bio najlosiji, mozda ne po svacijem ukusu, ali sigurno ne tako los kako se prica. U nekim utakmicama bukvalno sam drzao sredinu, igrao dm u ekipi koja je 6-7 golova u proljetnom primila. Jeste malo losiji u transformaciji dok mu je predaja lopte sasvim solidna, kao i postavljanje sa obzirom na brzinu. Moze i mora bolje naravno ali odigrao sasvim solidno, zadovoljavajuce.

Iskreno ja ocekujem da budemo bolji nego sto smo bili ove godine na svim nivoima od igrackog kadra do klubske administracije.Moje informacije kazu da svi nesto rade da bi bilo bolje cak i da smo blizu nekih dobrih stvari po pitanju dosta toga.Znas da ja nisam nikada pretjerano euforican i da ne letim da nesto napisem bez razloga.Uostalom jos je jako malo vremena do pocetka priprema a i liga nije daleko imacemo zanimaciju dok ne pocne pa cemo sve vidjeti.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 05 jun 2015, 20:11

Pa ajde sa tim informacijama ispred medija, ocrni upravu ali argumentima.Nemoj lupat po forumu, to svaki kuronja moze.Ne kazem da je idila, ali brate ti ga use.res do bola, nemas nista od piskaranja ovdje na forumu.Niko te nece shvatit ozbiljno bilo sta da napises, ako si toliko pametan i sve znas ...a sve se bojim da si jedan od otjerani iz nekog segmenta u klubu.
Drugi su se pojacavali i prosle sezone, pa eto mi drugi? U borbi za titulu do zadnjeg kola, sta cemo sad? Izgleda da strucni stab zna sta radi, a ti lupas?
Klubu treba podrska, a ako imas nesto lijepo izadjes javno i govoris o tome, uvijek smo znali pricat a nikad djelovat.To je nas problem..

Nadam se da ce se prinova uklopit i neka dodju jos ta 3-4 igraca i na konju smo.Niko se ne istice puno u ovoj ligi, treba samo odraditi dobre pripreme, i sigurno ces biti u vrhu.To je dokazano vise puta.

Neandertalac
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 05 jun 2015, 20:46

pile87 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Pile@ Lijepo napisano. Godinu igara u kontinuitetu, provjeren igrac, iskusan u tridesetim i po meni skup. Moje misljenje. Zelja strucnog staba, ok postujem, nadam se da ce se lijepo uklopiti. I jos jednom niko sretniji od mene da budem popljuvan jer pisem ovako, eto isto kao i ti imam informacije, ali suprotne.

Iskreno ja ocekujem da budemo bolji nego sto smo bili ove godine na svim nivoima od igrackog kadra do klubske administracije.Moje informacije kazu da svi nesto rade da bi bilo bolje cak i da smo blizu nekih dobrih stvari po pitanju dosta toga.Znas da ja nisam nikada pretjerano euforican i da ne letim da nesto napisem bez razloga.Uostalom jos je jako malo vremena do pocetka priprema a i liga nije daleko imacemo zanimaciju dok ne pocne pa cemo sve vidjeti.
Slazem se. Ovo je kljucni period i ozbiljan rad ce svakako doci do izrazaja, gore tesko da moze. Vjerujem da znas kako su sve stvari koje sam rekao ovdje, od ukinute hrane, ugovora, visine primanja, omladinskog, Tomica, pozajmica, u velikoj vecini tacne, da ne kazem stopostotne. Nekome se mozda ti potezi i svide, ali meni ne, uostalom ne gledamo svi isto na desavanja u i oko kluba.
Isto tako ne gledamo svi isto na igre pojedinaca, ali jedno su kritike a drugo hajka po defaultu. Jednostavno uvijek je bilo igraca koji su tu sudbinu dozivljavali, nekada opravdano nekada ne.

I jos jednom, kome se ne svidja ima opciju da me blokira.

UPRAVA NAPOLJE!

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 05 jun 2015, 21:02

Odlazak Hasanovića i Zeljkovića je gubitak za naš klub. Obadvojica su dobri igrači i srcem su igrali za Želju. Želim im sve najbolje u daljoj karijeri i hvala im na onome što su kod nas pokazali.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 05 jun 2015, 21:09

Neandertalac je napisao/la:Slazem se. Ovo je kljucni period i ozbiljan rad ce svakako doci do izrazaja, gore tesko da moze. Vjerujem da znas kako su sve stvari koje sam rekao ovdje, od ukinute hrane, ugovora, visine primanja, omladinskog, Tomica, pozajmica, u velikoj vecini tacne, da ne kazem stopostotne. Nekome se mozda ti potezi i svide, ali meni ne, uostalom ne gledamo svi isto na desavanja u i oko kluba.
Isto tako ne gledamo svi isto na igre pojedinaca, ali jedno su kritike a drugo hajka po defaultu. Jednostavno uvijek je bilo igraca koji su tu sudbinu dozivljavali, nekada opravdano nekada ne.

I jos jednom, kome se ne svidja ima opciju da me blokira.

Ja nemam problem sa tim da ti i ja nemamo isto misljenje evo diskutujemo skroz normalno. Hranarina je ukinuta radi petljavina jel ti noramanlo da neko iz kluba ode i plati 30 000 KM kesom nije a evo kad me vuces za jezik Dzelo je to radio.Da ne pricam jos sto nas je sve glava zabolila zbog takvih stvari nema papira kako su te pare izasle iz kluba ma posao za finansisku policiju.
Danas svi igraci dobijaju platu na racun, dobijaju i novac koji je predvidjen za hraniarinu! Uvijek je bilo da igraci sa strane vise kostaju od domacih, budi iskren pa reci koliko su puta Bajicu evo za primjer povecavali platu jer je momak to zalsuzio.
Sto se tomica tice djelom si u pravu istina je da je pronadjen angazman za njega ali je on trazio dio transfera da pripadne njemu a dio Zelji jer su mu rekli tamo da mu je manja plata jer moraju platiti obestecenje a njemu je to bilo malo para.Da je neko nekim slucajem pristao na to takvu stvar bi mogao ocekivati od svakog igraca koji bude isao ovako si jednkratno ostao los neku cifru ali dugorocno neces doci u situaciju da prodajes igrace a da pri tome oni traze dio kolaca i te pare se mogu nadomjestiti u buducnosti u nekom normalnom poslovanju.Na kraju mu je nudjen boli glava ugovor da produzi saradnju nije pristao ustvari jednom i jeste nacelno ali menadzer nije dozvolio a gospodin je vec unaprijed uzeo neke pare od njega dok mu je babu sredjivao poslove nije bilo nikakvih prepreka jer je sredio i da se ne placa obestecenje za treniranje u mladjim kategorijama od kako ga je preuzeo ovaj splicanin krenuli su problemi.Mogao bi pisati jos dva sata ali necu sto kazes da pljujem po nekome kad nema potrebe stvar proslosti.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 05 jun 2015, 21:21

@pile , hoce li biti pojacane plate ovim mladim igracima koji su standardni? mislim da su to itekako zasluzili
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 05 jun 2015, 21:23

Posteno, konkretno, korektno napisano i pojasnjeno. Nastavicemo, neka jedno desetak dana da vidimo sta ce se desavati.

UPRAVA NAPOLJE!

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 05 jun 2015, 21:25

valja li sta ovaj Djuric iz svinjskog sto dolazi kazu?'
51%--------49%

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 jun 2015, 21:27

ukratko rečeno, zavodi se red i ne obećava ono iza čega se neće stati. i što se, najvažnije, neće staviti u ugovore, da ako ti se ne plati sutra možeš prinudno naplatiti putem saveza ili suda.

eto prošle godine baš u ova doba je bila priča da se selimoviću duguje 50 hiljada. kojih u ugovoru nema, a koje su mu nekad usmeno obećane. i tako nije rađeno samo sa njim - ni samo sa igračima. a sad ti se lijepo kaže kako jeste i kako će ti biti i u papirima i u stvarnosti, ako ti je malo i misliš da možeš bolje, široko ti polje - ali znaš na čemu si. šta je pošteno, a šta je nepošteno od to dvoje?

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 05 jun 2015, 21:35

zeka_tm87 je napisao/la:valja li sta ovaj Djuric iz svinjskog sto dolazi kazu?'
Otkud sad to ?
Veznjak, solidan, ali između njega i Jankovića izabrao bih ovog drugog bez razmišljanja, a mislim da igraju slične pozicije (ofenzivni veznjaci) i baš zbog toga što su slični igrači ne vjerujem da dolazi.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 jun 2015, 21:36

ZZtop10 je napisao/la:@pile , hoce li biti pojacane plate ovim mladim igracima koji su standardni? mislim da su to itekako zasluzili
Povecane su im tokom sezone i plate i premije neke,znam da je Amiru skoro duplo veca plata nego na pocetku sezone,Bajicu skoro isto tako,vjerovatno da ce i Dzenisu biti poviseno :thumbup:

Đuric jel to onaj sto ga je Amar nekad htio dovesti?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 jun 2015, 21:46

odličan igrač, jeste se pričalo nešto, ali 33 pune i isto tako ofanzivni vezni. tako da mislim sa ovim dovođenjem jankovića to otpada.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 jun 2015, 21:49

ChWilla je napisao/la:odličan igrač, jeste se pričalo nešto, ali 33 pune i isto tako ofanzivni vezni. tako da mislim sa ovim dovođenjem jankovića to otpada.
Ma i meni je nelogicno a i nije bas tako potreban igrac na toj poziciji...

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 05 jun 2015, 21:52

Mislim da su to spekulacije vezano za Djurica, je nije bio ni u jednoj kombinaciji.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 jun 2015, 21:54

Neandertalac je napisao/la:Posteno, konkretno, korektno napisano i pojasnjeno. Nastavicemo, neka jedno desetak dana da vidimo sta ce se desavati.

Naravno ja sam tu, ne mjenjam nickove ako nista radi mi PP :D Sacekajmo pocetak sezone da vidimo prvenstvano kako ce izgledati ekipa.Sto se ostalog tice imamo cijelu sezonu da vidimo hoce li biti kakvog napredka da mozemo donijeti neko misljenje.Posteno da postenije ne moze biti.Nikad mi nije bilo tesko priznati kada za nesto nisam u pravu.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 jun 2015, 22:02

BiH - Crna Gora 0:0

Bosna i Hercegovina: Kenan Pirić, Adis Omerbašić, Kerim Memija, Haris Hajradinović, Marko Mihojević, Luka Miletić, Damir Sadiković, Amir Hadžiahmetović, Nikola Jelisić, Amar Rahmanović, Armin Hodžić. Selektor: Darko Nestorović.

Jah... :zviz:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.