FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

ZZtop10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZZtop10 » 05 jun 2015, 22:05

bistrikboy je napisao/la:BiH - Crna Gora 0:0

Bosna i Hercegovina: Kenan Pirić, Adis Omerbašić, Kerim Memija, Haris Hajradinović, Marko Mihojević, Luka Miletić, Damir Sadiković, Amir Hadžiahmetović, Nikola Jelisić, Amar Rahmanović, Armin Hodžić. Selektor: Darko Nestorović.

Jah... :zviz:
i jos Baja nije igrao :D

ps. hvala ti na odgovoru , odlicno :thumbup:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 05 jun 2015, 22:15

manijakgotti je napisao/la:Je li istina da se nismo uspjeli dogovoriti sa Ordagicem?
Drug on ima vazeci ugovor sa Zvijezdom a osteta nije ispod 150.000 neznam ima li Zeljo te pare sada. Ordagic je veliki majator i volio bi da ode kod vas jer zasluzuje veliki klub mislim da bi za kratko vrijeme postao ljubimac Manijaka kao sto je i kod nas u Gradaccu.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 jun 2015, 22:17

ja znam ima li :D

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 05 jun 2015, 22:32

ChWilla je napisao/la:ja znam ima li :D
Dobro ChWilla nemoj biti okrutan. Znas sta ti je raditi, izgleda da kod nekih viber danas ne radi ...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 jun 2015, 22:33

ne znam šta mi je raditi, a viber nemam.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 05 jun 2015, 22:35

ChWilla je napisao/la:ne znam šta mi je raditi, a viber nemam.
Hajd dobro, nisam na tebe mislio za viber

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 jun 2015, 22:36

Ordagić ima ugovor još po' godine. E sad...
DRUG NEBI TI PUNCA

Neandertalac
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 05 jun 2015, 22:47

pile87 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Posteno, konkretno, korektno napisano i pojasnjeno. Nastavicemo, neka jedno desetak dana da vidimo sta ce se desavati.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Naravno ja sam tu, ne mjenjam nickove ako nista radi mi PP :D Sacekajmo pocetak sezone da vidimo prvenstvano kako ce izgledati ekipa.Sto se ostalog tice imamo cijelu sezonu da vidimo hoce li biti kakvog napredka da mozemo donijeti neko misljenje.Posteno da postenije ne moze biti.Nikad mi nije bilo tesko priznati kada za nesto nisam u pravu.
Skonto sam sta je, sada i meni radi. Ali se ne libim ni javno makar protiv vjetrenjaca. Nadam se da grujesim i javno cu priznati naravno, vrijene ce nam biti sudac ;)

Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 05 jun 2015, 22:49

tm8782 je napisao/la:Mislim da su to spekulacije vezano za Djurica, je nije bio ni u jednoj kombinaciji.
ma cim sam vidio da je dogovoren u zimu vidim da je spekulacija ali nadajmo se da cemo biti jaci nego proslu sezonu.
51%--------49%

Nexe992
Kontakt:

Post Postao/la Nexe992 » 05 jun 2015, 23:53

Šta je sa malim Basom , zna li ko ?

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 05 jun 2015, 23:57

Nexe992 je napisao/la:Šta je sa malim Basom , zna li ko ?
Davno otisao iz tima. ;)

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 06 jun 2015, 00:17

arelinho je napisao/la:
Nexe992 je napisao/la:Šta je sa malim Basom , zna li ko ?
Davno otisao iz tima. ;)
cak je i osvojio neki kup sa Jadranom
1921 !
05.06.1998

manijakgotti
Kontakt:

Post Postao/la manijakgotti » 06 jun 2015, 00:37

batigol777 je napisao/la:
manijakgotti je napisao/la:Je li istina da se nismo uspjeli dogovoriti sa Ordagicem?
Drug on ima vazeci ugovor sa Zvijezdom a osteta nije ispod 150.000 neznam ima li Zeljo te pare sada. Ordagic je veliki majator i volio bi da ode kod vas jer zasluzuje veliki klub mislim da bi za kratko vrijeme postao ljubimac Manijaka kao sto je i kod nas u Gradaccu.
dobar igrac nema sta brate,al tesko da ce te pare neko dati u PL,radije ce uzeti nekog slobodnog a ima i ovo ljeto bruku

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 06 jun 2015, 01:27

Ne znam koji je tacan razlog Eldarovog odlaska iz tima, ali mi nije drago sto vise nije u Zelji. Bio je bukvalno jedini igrac u timu na poziciji koju je igrao, a koja je definitivno ,ja bih je nazvao, najnezahvalnija. Moje osobno misljenje je da je trebalo potpisati novi ugovor sa njim. Zeljino je dijete, tek mu je 25 godina, mislim potpisuje se Jankovic kome je 29, a ko zna ko i kakva ce mu zamjena biti na poziciji defanzivnog veznog jer se jos ne nazire igrac koji ce uzeti njegovo mjesto u timu. Ne gledamo svi istim ocima utakmice i pojedinacne ucinke, medjutim ja moram reci da je meni bio jedan od najboljih u timu koja nije znala za poraz u proljetnom dijelu prventstva. Dok je on bio u timu primili smo sest golova u 13 utakmica, zadnje dvije nije igrao, primili smo 1 gol. Valjda tu ima i njegove zasluge jer svi znamo koliko odbrani znaci zadnji vezni.

IvanOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvanOsim » 06 jun 2015, 01:32

Hvala Hasanoviću i Zeljkoviću na velikom doprinosu u osvajanju sigurnog 2. mjesta ove godine i borbe za titulu, a hvala i Bućanu i Varei, jer ekipu cini 20-tak igraca, svaki dan treninzi, druženja, a cuo sam da je Varea jedan od opustenijih i pozitivnijih likova u svlacionici. Hvala i Tomi na podršci i uticaju na mlađe igrače(posebno u prvoj polusezoni) nadam se da će nam se vratiti nekada u dobroj formi, mislim da je zavolio Želju.
Al ne mogu vjerovat svi zadovoljni sezonom, a toliko raje pljuje igraca koji je odigrao 90% utakmica, cijelih, na veoma bitnoj poziciji, poziciji koja je inace najnezahvalnija u timu i dosta prljavog posla se i ne primjeti..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 06 jun 2015, 01:53

IvanOsim je napisao/la:Hvala Hasanoviću i Zeljkoviću na velikom doprinosu u osvajanju sigurnog 2. mjesta ove godine i borbe za titulu, a hvala i Bućanu i Varei, jer ekipu cini 20-tak igraca, svaki dan treninzi, druženja, a cuo sam da je Varea jedan od opustenijih i pozitivnijih likova u svlacionici. Hvala i Tomi na podršci i uticaju na mlađe igrače(posebno u prvoj polusezoni) nadam se da će nam se vratiti nekada u dobroj formi, mislim da je zavolio Želju.
Al ne mogu vjerovat svi zadovoljni sezonom, a toliko raje pljuje igraca koji je odigrao 90% utakmica, cijelih, na veoma bitnoj poziciji, poziciji koja je inace najnezahvalnija u timu i dosta prljavog posla se i ne primjeti..
Slazem se sa svim recenim. Varea je bio zavaljen na krilu iako bi bolje partije odigrao na poluspicu, isturenog veznog.Na kraju krajeva osvojili smo drugo mjesto i svi igraci su zasluzni za takav plasman. Valjda treniraju zajedno, jedni drugima daju podrsku. Cilj je ispunjen, pred nama su evropske utakmice, trebalo je ostaviti startnih 11 na okupu jer su svi oni to zasluzili. Varea je bio vise placen od ostalih tako da razumijem zasto nisu produzili ugovor sa njim. Bucan je u godinama, logicno je da i on moze otici, jeste da je jedini mogao igrati lijevog beka kao zamjena Kvesicu. Zeljkovic se najbolje snalazio kao desni bek. To je pozicija gdje jos igraju Memija, Stanic i Colic, najmanje jedan od njih sigurno ostaje. Sve to na stranu, ali zasto ne produziti ugovor sa Hasanovicem kad nemas dostojnu zamjenu za njega, ne nazire se? Pored toga on moze igrati stopera gdje sad odlaskom Zeljkovica imamo samo dva igraca. Sta kad jedan od njih ne bude igrao. Tu je jos E. Sadikovic kome bi takodje raja na forumu da se oni pitaju dala nogu. Ja samo ne znam kako zauzesmo drugo mjesto, malo je falilo titulu da osvojimo, ako nam je toliko igraca lose kao sto raja pljuje po njima.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 06 jun 2015, 02:06

Ma pojedincima i Messi-ja da dovedes nasli bi mu manu, samo znam da je najlakse udariti po svome. Eldare ja ti se izvinjavam u svoje ime i ogradjujem se od pojedinaca. Hvala ti za sve trenutke i dobre i lose. Znam da si se trudio da odigras najbolje sto znas i pruzio si najbolje sto znas. Puno srece!

Neandertalac
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 06 jun 2015, 02:18

pile87 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Posteno, konkretno, korektno napisano i pojasnjeno. Nastavicemo, neka jedno desetak dana da vidimo sta ce se desavati.

Naravno ja sam tu, ne mjenjam nickove ako nista radi mi PP :D Sacekajmo pocetak sezone da vidimo prvenstvano kako ce izgledati ekipa.Sto se ostalog tice imamo cijelu sezonu da vidimo hoce li biti kakvog napredka da mozemo donijeti neko misljenje.Posteno da postenije ne moze biti.Nikad mi nije bilo tesko priznati kada za nesto nisam u pravu.

Samo da se nadovozem. Ta cifra za hranu je nekad bila. Sad nekih 10k...

Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 06 jun 2015, 06:58

manijakgotti je napisao/la:
batigol777 je napisao/la:
dobar igrac nema sta brate,al tesko da ce te pare neko dati u PL,radije ce uzeti nekog slobodnog a ima i ovo ljeto bruku
Zvijezdacje kao naknadu za treniranje isplatila gradini 70.000 tako da je zbog toga. Druga stvar kako cujrm pravi se ekipa za povratak u Pl. I volili bi svi da ostane i da sve dovede jos dobrih igraca pa ako imate sta proslijedite nama pare nisu problem
Kako smo vas na Bogdanovica namirili dobili ste stopera za narednuh 10 god.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 06 jun 2015, 09:16

Jamak potpisao za Suduvu a prva tekma mu protiv Zalgirisa u kojem igra Kerla..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kontra, RoadRunner85 i 22 gosta.