Željooooo je napisao/la:Čovjek istetovirao dio BiH i kritikuje se, ali čovjek se uvijek odazivao i davao zadnji atom snage za reprezentaciju. Nije on neki kvalitet ali nije nikad rekao NE, reprezentaciji. Sa druge strane Seferović tetovirao ljiljane, odbio da igra za BiH. BiH je zemlja apsurda..
Sta zelis reci???
Taj dio BiH je stvoren na genocidu,placki,silovanju,protjerivanju...
Ti istetovirani Ljiljani nisu sve ovo uradili u Svicarskoj...to tebi isto?? to zelis da izjednacis??
Sta je to on odigrao za BiH?? Kakve atome snage?? O cemu pricas ba?? Kome je to vise dobrog i para donijelo?? Kako ce reci NE kad je to bio jedini tim gdje je igrao...cak ni takvi kreteni kao on to nece uciniti...
Zamisli scenarij, da za Americku repku zaigra Husein i istetovira bin ladina..ili za Izrael Hans i "okaci" hitlera(fakine pisem malim slovima)..sta mislis, sta bi bilo??
To se ovaj smecar juce rodio i nije upoznat situacijom??
Idite, podrzite ga, izvjesite slike karadzica i mladica...seselj vam je u Srbiji pa pozovite ga u VIP lozu, prije nego ga vrate u Hag.
Ja apsolutno nemam nista protiv normalnih Srba/Hrvata...razumijem, da iz nekih razloga vole i Srbiju/Hrvatsku...to mi je ok..samo mi nije ok da mrze Bosnu a zive u njoj....to nisu Srbi/Hrvati...to su cetnici i ustase..e protiv takvih imam sve protiv..takvi, MARS IZ BOSNE!!
Isto tako mislim za Bosnjaci/balije...isto je to...svi fasisti MARS..