Igrač br. 6

King_James
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la King_James » 05 jun 2015, 21:38

Evo sta i Mesa misli o svemu ovome!
"Tetovaža me ne zanima, Vranješ je profesionalac"

Autor: m.o.n.d.o.ba
Selektora fudbalske reprezentacije BiH Mehmeda Baždarevića ne zanimaju tetovaže reprezentativaca Bosne i Hercegovine, ali je istakao da je Banjalučanin Ognjen Vranješ primer pravog profesionalca.

"Tetovaža me ne zanima, Vranješ je profesionalac" Foto: MONDO/Samir Cacan
Tetovaža na ruci defanzivca Gacijantepspora koja podseća na granice Republike Srpske usijala je društvene mreže.

Tetovaža Vranješa usijala društvene mreže!

Popularni Meša u izjavi za "Glas Srpske" je istakao da ga takve stvari uopšte ne zanimaju.

"Vranješ je primer pravog profesionalca na terenu. Sve ostalo za mene nije važno, bitno mi je da se dobro pripremimo i da savladamo Izrael u ključnoj utakmici kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo. Ukoliko vas zanima nešto u vezi sa taktikom i onim što se odnosi na igru, mogu da vam odgovorim, a za sve ostalo više nemam komentar", rekao je Baždarević.

Meč sa Izraelom igra se 12. juna na zeničkom "Bilinom polju" i eventualnom pobedom "zmajevi" bi ostali u trci za plasman na EURO 2016. u Francuskoj.
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 05 jun 2015, 21:45

Željooooo je napisao/la:Čovjek istetovirao dio BiH i kritikuje se, ali čovjek se uvijek odazivao i davao zadnji atom snage za reprezentaciju. Nije on neki kvalitet ali nije nikad rekao NE, reprezentaciji. Sa druge strane Seferović tetovirao ljiljane, odbio da igra za BiH. BiH je zemlja apsurda..
A da je u istom trenutku dobio poziv Srbije, bil on igrao za Bosnu? Cisto sumnjam, zato ta tvoj argument "uvijek odazivao" i poredjenje s Seferovicem nema nikakve logike!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 05 jun 2015, 21:52

King_James je napisao/la:Evo sta i Mesa misli o svemu ovome!

Selektora fudbalske reprezentacije BiH Mehmeda Baždarevića ne zanimaju tetovaže reprezentativaca Bosne i Hercegovine, ali je istakao da je Banjalučanin Ognjen Vranješ primer pravog profesionalca.

Tetovaža na ruci defanzivca Gacijantepspora koja podseća na granice Republike Srpske usijala je društvene mreže.

Popularni Meša u izjavi za "Glas Srpske" je istakao da ga takve stvari uopšte ne zanimaju.

"Vranješ je primer pravog profesionalca na terenu. Sve ostalo za mene nije važno, bitno mi je da se dobro pripremimo i da savladamo Izrael u ključnoj utakmici kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo. Ukoliko vas zanima nešto u vezi sa taktikom i onim što se odnosi na igru, mogu da vam odgovorim, a za sve ostalo više nemam komentar", rekao je Baždarević.

Meč sa Izraelom igra se 12. juna na zeničkom "Bilinom polju" i eventualnom pobedom "zmajevi" bi ostali u trci za plasman na EURO 2016. u Francuskoj.
Tu postoje tri opcije:
1. Strahuje da ga nece prozvat nacionalistom i nazvat repku "muslimanskom ekipom" (smijesno)
2. Strahuje da nece moci naci zamjenu na njegovoj poziciji (jos smjesnije)
3. Neko mu diktira ekipu i kaze da Vranjes mora igrati u repki

Nije ni Mesa debil, zna sta ta tetovaza znaci. Ali mu je pozicija vaznija od prepirki vezanih za neciju tetovazu.
Kakva drzava, takva repka. Cirkus ;)

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 05 jun 2015, 21:54

sagitarius je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:Čovjek istetovirao dio BiH i kritikuje se, ali čovjek se uvijek odazivao i davao zadnji atom snage za reprezentaciju. Nije on neki kvalitet ali nije nikad rekao NE, reprezentaciji. Sa druge strane Seferović tetovirao ljiljane, odbio da igra za BiH. BiH je zemlja apsurda..
A da je u istom trenutku dobio poziv Srbije, bil on igrao za Bosnu? Cisto sumnjam, zato ta tvoj argument "uvijek odazivao" i poredjenje s Seferovicem nema nikakve logike!
Kako cu ja znati da li bi on igrao za BiH da je dobio poziv Srbije ? to je sve sad u domenu šbb kbb, on je trenutno reprezentativac BiH, nikad nije rekao NE reprezentaciji, nikad nije izglumio povredu i preskocio reprezentativno okupljanje i profesionalno obavlja svoj dio posla kad je na terenu. A što se tice Seferovića, on je izdajnik, i poređenje njega sa bilo kojim igracem koji igra za BiH nema logike..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 05 jun 2015, 21:57

Meša sve objasnio. :salut:
#Salihović

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 05 jun 2015, 22:04

theboss_RD07 je napisao/la:

Tu postoje tri opcije:
1. Strahuje da ga nece prozvat nacionalistom i nazvat repku "muslimanskom ekipom" (smijesno)

Bojim se da je tacan odgovor pod 3.
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 05 jun 2015, 22:10

Juventinisimo je napisao/la:
Sta zelis reci???
Taj dio BiH je stvoren na genocidu,placki,silovanju,protjerivanju...
Ti istetovirani Ljiljani nisu sve ovo uradili u Svicarskoj...to tebi isto?? to zelis da izjednacis?? :puke:
Sta je to on odigrao za BiH?? Kakve atome snage?? O cemu pricas ba?? Kome je to vise dobrog i para donijelo?? Kako ce reci NE kad je to bio jedini tim gdje je igrao...cak ni takvi kreteni kao on to nece uciniti...

Zamisli scenarij, da za Americku repku zaigra Husein i istetovira bin ladina..ili za Izrael Hans i "okaci" hitlera(fakine pisem malim slovima)..sta mislis, sta bi bilo??

To se ovaj smecar juce rodio i nije upoznat situacijom??

Idite, podrzite ga, izvjesite slike karadzica i mladica...seselj vam je u Srbiji pa pozovite ga u VIP lozu, prije nego ga vrate u Hag.

:puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

Ja apsolutno nemam nista protiv normalnih Srba/Hrvata...razumijem, da iz nekih razloga vole i Srbiju/Hrvatsku...to mi je ok..samo mi nije ok da mrze Bosnu a zive u njoj....to nisu Srbi/Hrvati...to su cetnici i ustase..e protiv takvih imam sve protiv..takvi, MARS IZ BOSNE!!
Isto tako mislim za Bosnjaci/balije...isto je to...svi fasisti MARS..
Nema se šta više reći. :bih: :bih:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 jun 2015, 22:13

Nece ga poslati kuci sa ovog okupljanja, to je jasno. Ali iduce okupljanje je kljucno, ako ga opet pozove onda ce se pokazati da je teski slucaj bezkicmenjaka.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jun 2015, 22:14

Željooooo je napisao/la:Nije on neki kvalitet ali nije nikad rekao NE, reprezentaciji.
Pogrešno. Reprezentacija njemu nikad nije rekla NE, dobijao je pozive čak i kad je mjesecima bio bez kluba, a neki su ispaštali zbog toga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 05 jun 2015, 22:16

Virtu4l je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:Nije on neki kvalitet ali nije nikad rekao NE, reprezentaciji.
Pogrešno. Reprezentacija njemu nikad nije rekla NE, dobijao je pozive čak i kad je mjesecima bio bez kluba, a neki su ispaštali zbog toga.
Pa nije on kriv što dobija poziv za nastup u reprezentaciji. Nakon svakog poziva se odazvao. Ja ne mogu da vjerujem da u našoj reprezentaciji igraju Avdija, Tino Anel itd, al oni su se samo odazvali pozivu, nisu sami sebe pozvali nego ih je selektor pozvao..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jun 2015, 22:17

Uozbilji se.
Voli te tvoje Sarajevo.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 05 jun 2015, 22:22

theboss_RD07 je napisao/la:

Tu postoje tri opcije:

Nije ni Mesa debil, zna sta ta tetovaza znaci. Ali mu je pozicija vaznija od prepirki vezanih za neciju tetovazu.
Kakva drzava, takva repka. Cirkus ;)
Nijedna od tri opcije...

1. Mesu su izabrali Bosnjaci, Srbi i Hrvati. U slucaju da odstrani Vranjesa, Srbi i Hrvati bi pokrenuli ppstupak njegove smjene. Takva odluka bi imala katasteofalne posljedice po reprezentaciju i FS. Srbi bi odmah ultimativno zahtjevali da se izbaci Bicakcic radi Ljiljana i kazni Seo radi slikanja sa zastavom ABiH. Vranjes jedino moze otici DOBROVOLJNO uslijed pritiska javnosti. To ko ne konta, nema pojma u kakvoj drzavi zivi.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 05 jun 2015, 22:28

Ma nece Mesa da se dize galama prije bitne utakmice. Siguran sam da ce ga on tiho odstraniti iz reprezentacije, bez ikakvih problema. Meni je zanimljivo da su ga jedini pitali u vezi tetovaze mediji iz RS-a.
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 05 jun 2015, 22:32

Ova drzava je puna picki, pocevsi od ovih kvazi novinara pa do igraca i idiota u savezu ali to me nista ne cudi, kakva drzava takav sport.
FK Željezničar
Chelsea FC

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 05 jun 2015, 22:34

Ako vi mislite da ni jedan Srbin koji voli Republiku Srpsku nije normalan onda za vas nije normalan nijedan koji żivi ovdje.I Ognjen Vranješ i svi Srbi je vole više od BiH.
Da li je to nekom normalno drugo je pitanje.
Po toj logici niti jedan Srbin nebi trebao igrati za repku.I ni jedan Hrvat jer i oni više vole Hrvatsku.
Ljudi moji vi ko da Novon Zelandu zivite.
Kada ćete se već jednom suočiti s realnošću.Ne možeš ti natjerati nekog da voli nešto...Ako je tako nek za BiH igraju samo Bošnjaci i završeno.Nemoj da se foliramo.Ovo je gola istina...Opet kažem šta ko misli o tome druga je stvar...

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 05 jun 2015, 22:41

slobodnjak je napisao/la:Ako vi mislite da ni jedan Srbin koji voli Republiku Srpsku nije normalan onda za vas nije normalan nijedan koji żivi ovdje.I Ognjen Vranješ i svi Srbi je vole više od BiH.
Po toj logici niti jedan Srbin nebi trebao igrati za repku.I ni jedan Hrvat jer i oni više vole Hrvatsku.
Kada ćete se već jednom suočiti s realnošću.Ne možeš ti natjerati nekog da voli nešto...Ako je tako nek za BiH igraju samo Bošnjaci i završeno.Nemoj da se foliramo.Ovo je gola istina...Opet kažem šta ko misli o tome druga je stvar...
neka vole i znamo da vole. ali jel to znaci da moras dijeliti drzavu za koju nastupas na svojoj ruci iako znas kakvo misljenje navijaci BiH imaju o bilo kakvoj podjeli drzave.
po kakvoj logici, objasni molim te. evo bas te molim. znaci to sto smo mi napali vranjesa koji na ruci zagovara samostalnost rs ne treba niko drugi igrati?
pa jel itko od navijaca napao nekog srbina ili hrvata koji je dosao igrati? osim ovih sto provociraju preko tetovaza.
yebo te led, eno misimovica, covjek srbin ali korektno radio svoj posao i postao legenda. pa neka i svaki iduci srbin i hrvat dodju i fino rade svoj posao bez ikakvog provociranja i uvijek ce biti cijenjeni.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 05 jun 2015, 22:42

Koliko je vjerodostojna izjava selektora? Ko se usudio postaviti pitanje?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jun 2015, 22:46

BaDa12 je napisao/la:Koliko je vjerodostojna izjava selektora? Ko se usudio postaviti pitanje?
Glas Srpske i Nezavisne su uvijek imali intervjue sa selektorima. Evo i sa Mešom imaju tu privilegiju.
Voli te tvoje Sarajevo.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 05 jun 2015, 22:56

Reprezentacija Bosne I Hercegovine je sviju oni koji placu kad Dzeki ponistise gol protiv Nigerije I dan danas zale sto je sudija podigao zastavicu!Tetovaza na ruci samo moze da znaci jedno .KRAj njegovoj reperezntavinoj karijeri .Nadam se da vise nikad nece biti pozvan u repku .Nisam naconalista al iskreno receno nevjerujem vise komsijama.Povjerenje otislo do vraga u maju 1992 I nema vise povratka.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 05 jun 2015, 23:03

Ahonen je napisao/la:
slobodnjak je napisao/la:Ako vi mislite da ni jedan Srbin koji voli Republiku Srpsku nije normalan onda za vas nije normalan nijedan koji żivi ovdje.I Ognjen Vranješ i svi Srbi je vole više od BiH.
Ja sam samo rekao šta je srž problema.Niti
branim koga niti napadam.Čovjek je samo imao muda reći šta misli na zaj način i time zatvorio vrata reprezentacije.Koliko mu je to pametno on zna.Pretpostavljam da je odlučio da ne igra više za nju i napravio taj potez.Nije on glup da ne zna da mu je to kraj u repci.Razmislite malo jbg..

neka vole i znamo da vole. ali jel to znaci da moras dijeliti drzavu za koju nastupas na svojoj ruci iako znas kakvo misljenje navijaci BiH imaju o bilo kakvoj podjeli drzave.
po kakvoj logici, objasni molim te. evo bas te molim. znaci to sto smo mi napali vranjesa koji na ruci zagovara samostalnost rs ne treba niko drugi igrati?
pa jel itko od navijaca napao nekog srbina ili hrvata koji je dosao igrati? osim ovih sto provociraju preko tetovaza.
yebo te led, eno misimovica, covjek srbin ali korektno radio svoj posao i postao legenda. pa neka i svaki iduci srbin i hrvat dodju i fino rade svoj posao bez ikakvog provociranja i uvijek ce biti cijenjeni.

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.