Dosta smo patili vise. Sad idemo aBda gdje nam je i mjesto.
Za par godina na krov Evrope
Forza Milan!!!
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Nije, milo mi jeChinaglia je napisao/la:je l' ti drago?milanist je napisao/la:![]()
![]()
Majku li Him yebem Azize, pa bio je i vakat
milanist je napisao/la:Nije, milo mi jeChinaglia je napisao/la:je l' ti drago?milanist je napisao/la:![]()
![]()
Majku li Him yebem Azize, pa bio je i vakat
![]()
![]()
![]()
![]()
Sveet je leeep kada saanjaamomuxa je napisao/la:Napoli dovede boljeg trenera za manju platu i na samo jednu godinu. Ako ce vec sljedece godine ganjati Contea ili Ancelottia bolje im je bilo da su oni potpisali Sarija. Al obzirom da jos nista nije zvanicno mozda nas iznenade pa dovedu Klopa
Ne budi skromanmuxa je napisao/la:Falcao, Kondogbia, Pastore, Silva, Benatia, Coentrao i Darmian. Halalite ako sam nekog zaboravio
Zasto mjenjati Galliania covjek koji uspije Ibru dovesti za 24 mil, a Barca ga godinu dana plati 100 mil i xy slicnih transfera, posljednjih godina nije nista mogao, jer se ne ulaze u klub....Fester bi za 150 mil doveo i Ronalda i Messia [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]koraj je napisao/la:Izgleda da se pomalo nazire svjetlo na kraju ovog naseg duuugog tunela. Ali i dalje tvrdim, ako se ne napravi rekonstrukcija operative slabo nam pare mogu pomoci. Treba zamijeniti komplet sve, od portira, doktora, skauta do Cele. Znam da je tesko ali oni se uhljebili i prstom ne micu vec par godina..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.