AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 05 jun 2015, 21:13

Chinaglia je napisao/la:
milanist je napisao/la::clap: :clap: :clap: Majku li Him yebem Azize, pa bio je i vakat :D
je l' ti drago? :guz:
Nije, milo mi je :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 jun 2015, 21:20

milanist je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
milanist je napisao/la::clap: :clap: :clap: Majku li Him yebem Azize, pa bio je i vakat :D
je l' ti drago? :guz:
Nije, milo mi je :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:kafa: :opaopa:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 jun 2015, 21:58

Drago mi je zbog Milana, sretno sljedeće sezone (osim protiv Rome) :kafa:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

SoooE7
Kontakt:

Post Postao/la SoooE7 » 05 jun 2015, 22:51

Napokon!!! :) Moze jedno pitanje za ove koji vise prate od mene Milan. Zasto se posljednjih godina slabije dovode brazilci? Je li to zbog odlaska Leonarda ili sta?
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 05 jun 2015, 22:52

Forza Milan!

Ja mislim da je to što nema Leonarda jer je on doveo kamaru brazilaca Kaku, Silvu itd.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 jun 2015, 23:06

Sto se mene tice ne moraju nikad vise nijednog brazilca dovesti (osim ako nije neka top klasa poput Kake i Silve), nema neprofesionalnijih igraca na citavom dunjaluku.
Pato jedan od najperspektivnijih igraca i sta uradi, lik se u 23-oj vrati u Brazil, hljeb te glupavi je*o. :facepalm:

E koji bi fazon bio da od sad ovih 150 obecanih miliona ode 90 miliona na isplatu duga, prc :lol: mada kad skontam, nema mahane ni tim preostalih 60 miliona, ne pamtim kad smo zadnji put toliko ulozili.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 jun 2015, 00:48

Ma igraca ima i mogu se dovesti za solidne pare, ali sta ces kad nije bilo ni toga, pa sjetite se Teveza i Nianggolana, pa u milijun su se cjenkali i zestoko se zeznuli....mene bas zanima koga ce ujak Fester dovesti, jos ako udje Doyan sport jaoooo [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 06 jun 2015, 00:57

A ako Bee bude kao Thorir u Interu?

Mada ne može se reći da nisu iskeširali dobru lovu, samo nisu pogodili sa igračima i trenerom.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 06 jun 2015, 01:37

Ma ne vjerujem da bi onda u tom slucaju Berlusconi ista prodavao, vidis da su mjesecima vagali sta uraditi. On je takva sorta ljudi da se vjerovatno jedva pomirio s tim da nekome proda klub i da ga djeca nisu pritiskala, ne bi ni docekali ovaj dan. Ali kad je vec moralo doci do ovoga, onda mislim da su odabrali najbolje moguce rijesenje i kolika god da je budala, siguran sam da ne bi svakoj susi predao klub u ruke. :yawn:

Mada i to sto kazes, nije da nije ni Thorir ulagao, imaju oni finu osnovu oko koje se uz par pojacanja moze izgraditi fina ekipa, al' tesko je u danasnjem fudbalom ici u rame sa rame sa velikanima, pogotovo jer je jako tesko privuci wc igrace i ispostovati ih jakom platom sto nijedan talijanski klub nije stanju, pa cak ni Juve.
Bit ce i nama tesko vratiti se, bit ce vjerovatno potrebne godine i godine da se situacija stabilizuje, al' vazno da se konacno krenulo raditi na napretku... pa dokle doguramo, samo sabura. :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 06 jun 2015, 10:17

Napokon Nutella, dojadio mi Nutkao. :D
Vidicemo sta cemo dovesti, a ja ovu godinu ipak pastiniram ako dodje Mihajlovic, ne zelim ga u Milanu i ne mogu sebi dozvoliti da navijam za tog glupana, osim da svaku tekmu molim da izgube, a to je nemoguce.
Pratit cu do ozvanicenja trenera, a onda cemo vidjet.

Hajde, hocu Pastorea i Falcaoa, zasad.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 06 jun 2015, 10:54

Izgleda da se pomalo nazire svjetlo na kraju ovog naseg duuugog tunela :) . Ali i dalje tvrdim, ako se ne napravi rekonstrukcija operative slabo nam pare mogu pomoci. Treba zamijeniti komplet sve, od portira, doktora, skauta do Cele. Znam da je tesko ali oni se uhljebili i prstom ne micu vec par godina..
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 06 jun 2015, 12:26

Drago mi je da se konačno dešava nešto pozitivno oko Milana, ali mislim da još nije vrijeme za euforiju. Ne bi bio prvi put da na ovoj temi poslije početne ekstaze nastupi kolektivna depresija.

Ja ću biti sretan kada Bee uloži ozbiljan novac u klub i prije svega inicira radikalne promjene u klupskim strukturama. Potom očekujem kvalitetnog trenera na klupi, koji će sastaviti tim po želji i za početak vratiti Rossonere u Ligu prvaka. Sve to je moguće uraditi najkasnije do septembra, tačnije do kraja mercata, te završiti narednu sezonu u top 3.

Neki dalji ciljevi trebaju biti da se Berlusconi u potpunosti povuče iz kluba (nemam ništa protiv da ima neku ceremonijalnu ulogu kao što je počasni predsjednik) i da ACM ponovo osvaja najvažnije trofeje. Izgradnju novog stadionu u Portellu smatram završenim projektom i očekujem da izgradnja krene što prije i da Milan dobije moderan i multifunkcionalan stadion kakav zaslužuje.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 06 jun 2015, 12:55

Napoli dovede boljeg trenera za manju platu i na samo jednu godinu. Ako ce vec sljedece godine ganjati Contea ili Ancelottia bolje im je bilo da su oni potpisali Sarija. Al obzirom da jos nista nije zvanicno mozda nas iznenade pa dovedu Klopa 8-)
Il Club più titolato al mondo!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 06 jun 2015, 13:16

muxa je napisao/la:Napoli dovede boljeg trenera za manju platu i na samo jednu godinu. Ako ce vec sljedece godine ganjati Contea ili Ancelottia bolje im je bilo da su oni potpisali Sarija. Al obzirom da jos nista nije zvanicno mozda nas iznenade pa dovedu Klopa 8-)
Sveet je leeep kada saanjaamo :njanjanja: :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 06 jun 2015, 13:36

Naravno da nema mjesta euforiji. Spominje se taj silni keš, pitanje je koliko je to istina, i džaba pare ako će se potrošiti na dovođenje levata i neznalica. Soriano, Bertolaci i slični panjevi nama ništa donijeti neće. Prava pojačanja su Falkao, Kondogbia, Banega, Martinez itd.

Prestao sam pratiti sva događanja i pisanja raznih sajtova, malo samo ovdje pročačkam i pročitam šta vi pišete. Ne mogu više da se nerviram. Pratim Milan od 99-e i nisam se gore osjećao kada je sveti klub u pitanju.
Forza Milan!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 06 jun 2015, 14:31

Falcao, Kondogbia, Pastore, Silva, Benatia, Coentrao i Darmian. Halalite ako sam nekog zaboravio 8-)

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 06 jun 2015, 14:43

muxa je napisao/la:Falcao, Kondogbia, Pastore, Silva, Benatia, Coentrao i Darmian. Halalite ako sam nekog zaboravio 8-)
Ne budi skroman :mrgreen:
Forza Milan!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 06 jun 2015, 15:12

Skromnost je moje drugo ime :lol:

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 06 jun 2015, 16:27

koraj je napisao/la:Izgleda da se pomalo nazire svjetlo na kraju ovog naseg duuugog tunela :) . Ali i dalje tvrdim, ako se ne napravi rekonstrukcija operative slabo nam pare mogu pomoci. Treba zamijeniti komplet sve, od portira, doktora, skauta do Cele. Znam da je tesko ali oni se uhljebili i prstom ne micu vec par godina..
Zasto mjenjati Galliania covjek koji uspije Ibru dovesti za 24 mil, a Barca ga godinu dana plati 100 mil i xy slicnih transfera, posljednjih godina nije nista mogao, jer se ne ulaze u klub....Fester bi za 150 mil doveo i Ronalda i Messia [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 06 jun 2015, 16:43

Nije problem Galiani nego njegove ovlasti. Nadam se da se sada nece on pitati za sve. Njegovo posao treba biti da dovede igrace koje trener zeli a ne da ih dovodi na svoju ruku.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.