FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

duskajurisic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la duskajurisic » 06 jun 2015, 00:13

pravnik1981 je napisao/la:Kako sam cuo Okic u Genku...ako vec ne znate
Ložiš jel de, kaži da ložiš ? :P Quanche mila euro ? kolko para ? Jedno je sigurno , belgija ima jedno 500 različitih prehrambenih proizvoda od hmelja u narodu popularnih kao PIVA, Šefkinju će se dopasti, samo ne znam Grčka bi mu bolja opcija bila, tamo ima Grčki kino, ima bingo različit svaki dan, uglavnom ako je istina i para uzmemo svaka čast upravi.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 06 jun 2015, 00:14

ružna ova tišina da Bog sačuva :lol: :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 jun 2015, 00:15

BeSha1992 je napisao/la:Nemojte narode da zalite Dzemu ni slucajno, ogadio mi se neki dan, kaze: " boli me **** donio amidza pare, imam da dva dana udaram vecu/manju "... bolje i Kovu i Marka istrpiti, nego ovog ****...
NE S.ERI!

Eto kratko i jasno,bit cu toliko bezobrazan pa se spustiti na tvoj nivo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 06 jun 2015, 00:19

miky_hz je napisao/la:
BeSha1992 je napisao/la:Nemojte narode da zalite Dzemu ni slucajno, ogadio mi se neki dan, kaze: " boli me **** donio amidza pare, imam da dva dana udaram vecu/manju "... bolje i Kovu i Marka istrpiti, nego ovog ****...
NE S.ERI!

Eto kratko i jasno,bit cu toliko bezobrazan pa se spustiti na tvoj nivo
Kunem ti se Bogom da je ovo rek'o, sad sto ti njega volis, ili ti se ne svidja moje pisanje nemam ja nista s tim... ako mislis da ovdje kuham i provociram nije mi namjera, pogledaj mi postove i vidjet ces ...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 jun 2015, 00:27

Nemislim ni da lazes ili da ne,nego mi se nesvidja nacin na koji pises o igracu naseg kluba to izmedju ostalog.

A vezano za Dzemu opcenito od prvog njegovog koraka u Sarajevu do sada,i njegove ljubavi prema ovome klubu,vrlo dobro se ja sjecam i prvih onih mandata,i kad je lomio noge po turnirima na malom fudbalu zbog Sarajeva u Skenderiji,pa kad je odbijao kule i vile da promjeni dres ovdje ali nikad izdao Sarajevo nije,jedini igrac sada na proslavi koji je zaplakaooo,mi da imamo jos 5 takvih igraca koji toliko vole ovo sto mi svi volimo mi bi bili sampioni svemira sto se kaze.Vjeruj mi da je mi nikad veceg bolesnika nismo imali za Sarajevom od Berberovic Dzemala unazad neznam kolko,slazem se ja sad da se on zajebaje,pri kraju je igracke karijere sve to stoji,mada je zadnjih 5 utakmica najbolji bio kad je igrao nebitno.Ali popljuvat se takav covjek nemoze,mada je to nas problem opcenito popljuvat cemo svakoga i nema toga koga nismo,nazalost tako je nevezano za njega sada,zato jos mnogo mnogo treba vremena da se izdignemo iznad mahalskog kluba
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 jun 2015, 00:31

hilmo je napisao/la: I ako se u našoj himnoj spominje "jesen blistava i zlatno proljeće", zlatno proljeće (pod ovim podrazumjevam da smo na proljeće osvojili više bodova nego na jesen) smo imali samo tri puta.

Evo osvojenih bodova po sezonama:
2004/05 - 21 jesen/25 proljeće (omjer odigranih kola 16/14)
2005/06 - 31/29
2006/07 - 33/24 (16/14)
2007/08 - 23/25 (16/14)
2008/09 - 26/23 (16/14)
2009/10 - 28/22
2010/11 - 28/29
2011/12 - 29/25
2012/03 - 33/27
2013/14 - 36/22 (19/11)

*izvor sportsport.ba
"Zlatno proljeće" po četvrti put
2014/2015 - 32/34

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 06 jun 2015, 00:33

Čelnici FK Borac odbili su ponudu Sarajeva za Aleksandra Subića vrednu 200.000 evra, jer smatraju da mladi defanzivac vredi bar dvostruko više.

Najveće interesovanje vlada za Aleksandra Subića, koga žele klubovi iz skoro cele Evrope. U ovom trenutku razgovara se sa pet ozbiljnih ekipa, a kako stvari stoje, čini se da je najbliži odlasku u Belgiju.
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 jun 2015, 00:35

miky_hz je napisao/la:Nemislim ni da lazes ili da ne,nego mi se nesvidja nacin na koji pises o igracu naseg kluba to izmedju ostalog.

A vezano za Dzemu opcenito od prvog njegovog koraka u Sarajevu do sada,i njegove ljubavi prema ovome klubu,vrlo dobro se ja sjecam i prvih onih mandata,i kad je lomio noge po turnirima na malom fudbalu zbog Sarajeva u Skenderiji,pa kad je odbijao kule i vile da promjeni dres ovdje ali nikad izdao Sarajevo nije,jedini igrac sada na proslavi koji je zaplakaooo,mi da imamo jos 5 takvih igraca koji toliko vole ovo sto mi svi volimo mi bi bili sampioni svemira sto se kaze.Vjeruj mi da je mi nikad veceg bolesnika nismo imali za Sarajevom od Berberovic Dzemala unazad neznam kolko,slazem se ja sad da se on zajebaje,pri kraju je igracke karijere sve to stoji,mada je zadnjih 5 utakmica najbolji bio kad je igrao nebitno.Ali popljuvat se takav covjek nemoze,mada je to nas problem opcenito popljuvat cemo svakoga i nema toga koga nismo,nazalost tako je nevezano za njega sada,zato jos mnogo mnogo treba vremena da se izdignemo iznad mahalskog kluba
:clap: :clap: tako je najmanje sad bitno sto je Dzemo upitanju pa isto su pisali i za Dzenu pa i husrefa smo dosta pljuvali a to su ljudi koji vole klub kao i mi :salut:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 06 jun 2015, 00:36

pravnik1981 je napisao/la:Kako sam cuo Okic u Genku...ako vec ne znate
nemoj mi sta zamjeriti ali na tu informaciju mogu samo da se :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: mislim dabogda on u ligu petice dogurao sto se mene tice ali i Genk mi u ovom trenutku predstavlja naucnu fantastiku :D al dobro svakako bih volio da ga uvalimo nekome pa koliko god da uzmemo :D

Edit: to za Subica, odbili su oni moj ku.rac a ne 200 000 eura, koja suplja prica i pokusaj dizanja cijene jos vise preko medija
Pyro is not a crime !

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 jun 2015, 01:03

Aerodromsko je napisao/la:Čelnici FK Borac odbili su ponudu Sarajeva za Aleksandra Subića vrednu 200.000 evra, jer smatraju da mladi defanzivac vredi bar dvostruko više.

Najveće interesovanje vlada za Aleksandra Subića, koga žele klubovi iz skoro cele Evrope. U ovom trenutku razgovara se sa pet ozbiljnih ekipa, a kako stvari stoje, čini se da je najbliži odlasku u Belgiju.
Odel on u Belgiju Cimirot ide u Chelsea! Njima treba 150 hiljada za licencu a odbijaju 200 hiljada za jednog igrača? haha
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 06 jun 2015, 01:05

Ma kampanja da mu se digne cijena,sta li :mrgreen:
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 jun 2015, 01:20

:salut:
miky_hz je napisao/la:Nemislim ni da lazes ili da ne,nego mi se nesvidja nacin na koji pises o igracu naseg kluba to izmedju ostalog.

Svaka ti cast burazeru! :salut:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 06 jun 2015, 01:25

Dzeno jednostavno trenutno ne moze voditi sarajevu u ligi prava...Jer trenutno nema odredene papire za trenera ...za ligu prvaka...Jer su druga pravila za trena u ligi prvaka i nekadasnjem kupa uefa..To ce biti jedini razlog zasto ce doci novi trener...Inaca da dzeno moze voditi sarajevo u ligi prvaka ostao bi trener sarajeva lp

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 jun 2015, 01:30

Ne znam moze li se i PL BiH voditi bez pro licence? U svakom slucaju, ako moze ostat pomocnik novom sefu, onda super!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 06 jun 2015, 01:44

Ovo su ti trenutne info Dzeno trenutno ne moze voditi sarajevu u Ligi Prvaka....Jednostavno trenutno za to nema skolu...NAZALOST...

pipko
Kontakt:

Post Postao/la pipko » 06 jun 2015, 02:15

Ja samo znam da mi necemo liciti ninasta ako se promijeni veliki broj igraca. Ako vec moraju, neka prodaju jednog od najboljih, a ostalo one koji ne zadovoljavaju kvalitetom i kontinuitetom. Pustiti u jednom prelaznom roku Krstea i Gojka je glupost. Ako hoce da podmladjuju tim, neka to rade postepeno, kroz par godina, a ne sampionski tim radikalno urnisati. Okosnica tima mora ostati.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 jun 2015, 03:00

Silkoni je napisao/la:Ovo su ti trenutne info Dzeno trenutno ne moze voditi sarajevu u Ligi Prvaka....Jednostavno trenutno za to nema skolu...NAZALOST...
Momak polozio ispite osvajanjem lige i kupa bez poraza, i sad mao skolu treba da uci...
Treba mu podhitno izdati licencu, niko to do sada nije uradio ono sto je on uradio...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 06 jun 2015, 03:48

Licenca se ne može dobiti preko noći. Mora se ići na časove i časove ''večernje škole''
® GONGASHI POWERHOUSE ®

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 06 jun 2015, 03:48

Zip je napisao/la:
Silkoni je napisao/la:Ovo su ti trenutne info Dzeno trenutno ne moze voditi sarajevu u Ligi Prvaka....Jednostavno trenutno za to nema skolu...NAZALOST...
Momak polozio ispite osvajanjem lige i kupa bez poraza, i sad mao skolu treba da uci...
Treba mu podhitno izdati licencu, niko to do sada nije uradio ono sto je on uradio...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ali je i sam kriv sto tu licencu nije ranije zavrsavao, jbg sad se vjerovatno i on kaje al dobro vjerujem da ce kad tad opet dobiti priliku da vodi tim
Pyro is not a crime !

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 06 jun 2015, 05:17

Mora se znati da je Dženo imao samo privremenu licencu za vođenje naše lige, koja mu je istekla, tako da nije da samo ne može LP voditi, nego on ne može ni našu ligu voditi NA ŽALOST :(
Mosa RajvoSa

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Beli98, Bing [Bot], Lavcina, MSOZ101, rimljanin90, Vanja8 i 52 gosta.