Ložiš jel de, kaži da ložiš ?pravnik1981 je napisao/la:Kako sam cuo Okic u Genku...ako vec ne znate

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ložiš jel de, kaži da ložiš ?pravnik1981 je napisao/la:Kako sam cuo Okic u Genku...ako vec ne znate
NE S.ERI!BeSha1992 je napisao/la:Nemojte narode da zalite Dzemu ni slucajno, ogadio mi se neki dan, kaze: " boli me **** donio amidza pare, imam da dva dana udaram vecu/manju "... bolje i Kovu i Marka istrpiti, nego ovog ****...
Kunem ti se Bogom da je ovo rek'o, sad sto ti njega volis, ili ti se ne svidja moje pisanje nemam ja nista s tim... ako mislis da ovdje kuham i provociram nije mi namjera, pogledaj mi postove i vidjet ces ...miky_hz je napisao/la:NE S.ERI!BeSha1992 je napisao/la:Nemojte narode da zalite Dzemu ni slucajno, ogadio mi se neki dan, kaze: " boli me **** donio amidza pare, imam da dva dana udaram vecu/manju "... bolje i Kovu i Marka istrpiti, nego ovog ****...
Eto kratko i jasno,bit cu toliko bezobrazan pa se spustiti na tvoj nivo
"Zlatno proljeće" po četvrti puthilmo je napisao/la: I ako se u našoj himnoj spominje "jesen blistava i zlatno proljeće", zlatno proljeće (pod ovim podrazumjevam da smo na proljeće osvojili više bodova nego na jesen) smo imali samo tri puta.
Evo osvojenih bodova po sezonama:
2004/05 - 21 jesen/25 proljeće (omjer odigranih kola 16/14)
2005/06 - 31/29
2006/07 - 33/24 (16/14)
2007/08 - 23/25 (16/14)
2008/09 - 26/23 (16/14)
2009/10 - 28/22
2010/11 - 28/29
2011/12 - 29/25
2012/03 - 33/27
2013/14 - 36/22 (19/11)
*izvor sportsport.ba
miky_hz je napisao/la:Nemislim ni da lazes ili da ne,nego mi se nesvidja nacin na koji pises o igracu naseg kluba to izmedju ostalog.
A vezano za Dzemu opcenito od prvog njegovog koraka u Sarajevu do sada,i njegove ljubavi prema ovome klubu,vrlo dobro se ja sjecam i prvih onih mandata,i kad je lomio noge po turnirima na malom fudbalu zbog Sarajeva u Skenderiji,pa kad je odbijao kule i vile da promjeni dres ovdje ali nikad izdao Sarajevo nije,jedini igrac sada na proslavi koji je zaplakaooo,mi da imamo jos 5 takvih igraca koji toliko vole ovo sto mi svi volimo mi bi bili sampioni svemira sto se kaze.Vjeruj mi da je mi nikad veceg bolesnika nismo imali za Sarajevom od Berberovic Dzemala unazad neznam kolko,slazem se ja sad da se on zajebaje,pri kraju je igracke karijere sve to stoji,mada je zadnjih 5 utakmica najbolji bio kad je igrao nebitno.Ali popljuvat se takav covjek nemoze,mada je to nas problem opcenito popljuvat cemo svakoga i nema toga koga nismo,nazalost tako je nevezano za njega sada,zato jos mnogo mnogo treba vremena da se izdignemo iznad mahalskog kluba
nemoj mi sta zamjeriti ali na tu informaciju mogu samo da sepravnik1981 je napisao/la:Kako sam cuo Okic u Genku...ako vec ne znate
Odel on u Belgiju Cimirot ide u Chelsea! Njima treba 150 hiljada za licencu a odbijaju 200 hiljada za jednog igrača? hahaAerodromsko je napisao/la:Čelnici FK Borac odbili su ponudu Sarajeva za Aleksandra Subića vrednu 200.000 evra, jer smatraju da mladi defanzivac vredi bar dvostruko više.
Najveće interesovanje vlada za Aleksandra Subića, koga žele klubovi iz skoro cele Evrope. U ovom trenutku razgovara se sa pet ozbiljnih ekipa, a kako stvari stoje, čini se da je najbliži odlasku u Belgiju.
Svaka ti cast burazeru!miky_hz je napisao/la:Nemislim ni da lazes ili da ne,nego mi se nesvidja nacin na koji pises o igracu naseg kluba to izmedju ostalog.
A vezano za Dzemu opcenito od prvog njegovog koraka u Sarajevu do sada,i njegove ljubavi prema ovome klubu,vrlo dobro se ja sjecam i prvih onih mandata,i kad je lomio noge po turnirima na malom fudbalu zbog Sarajeva u Skenderiji,pa kad je odbijao kule i vile da promjeni dres ovdje ali nikad izdao Sarajevo nije,jedini igrac sada na proslavi koji je zaplakaooo,mi da imamo jos 5 takvih igraca koji toliko vole ovo sto mi svi volimo mi bi bili sampioni svemira sto se kaze.Vjeruj mi da je mi nikad veceg bolesnika nismo imali za Sarajevom od Berberovic Dzemala unazad neznam kolko,slazem se ja sad da se on zajebaje,pri kraju je igracke karijere sve to stoji,mada je zadnjih 5 utakmica najbolji bio kad je igrao nebitno.Ali popljuvat se takav covjek nemoze,mada je to nas problem opcenito popljuvat cemo svakoga i nema toga koga nismo,nazalost tako je nevezano za njega sada,zato jos mnogo mnogo treba vremena da se izdignemo iznad mahalskog kluba
Momak polozio ispite osvajanjem lige i kupa bez poraza, i sad mao skolu treba da uci...Silkoni je napisao/la:Ovo su ti trenutne info Dzeno trenutno ne moze voditi sarajevu u Ligi Prvaka....Jednostavno trenutno za to nema skolu...NAZALOST...
ali je i sam kriv sto tu licencu nije ranije zavrsavao, jbg sad se vjerovatno i on kaje al dobro vjerujem da ce kad tad opet dobiti priliku da vodi timZip je napisao/la:Momak polozio ispite osvajanjem lige i kupa bez poraza, i sad mao skolu treba da uci...Silkoni je napisao/la:Ovo su ti trenutne info Dzeno trenutno ne moze voditi sarajevu u Ligi Prvaka....Jednostavno trenutno za to nema skolu...NAZALOST...
Treba mu podhitno izdati licencu, niko to do sada nije uradio ono sto je on uradio...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.