Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Mesa je ono rekao jel nece belaj pred utakmicu. Kad sve prodje ondah ce mo vidjeti kako ce pristupiti ovom problemu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mesa je ono rekao jel nece belaj pred utakmicu. Kad sve prodje ondah ce mo vidjeti kako ce pristupiti ovom problemu.
-
- Kontakt:
slobodnjak je napisao/la:Ahonen je napisao/la:Ja sam samo rekao šta je srž problema.Nitislobodnjak je napisao/la:Ako vi mislite da ni jedan Srbin koji voli Republiku Srpsku nije normalan onda za vas nije normalan nijedan koji żivi ovdje.I Ognjen Vranješ i svi Srbi je vole više od BiH.
Da li je to nekom normalno drugo je pitanje.
Po toj logici niti jedan Srbin nebi trebao igrati za repku.I ni jedan Hrvat jer i oni više vole Hrvatsku.
Ljudi moji vi ko da Novon Zelandu zivite.
Kada ćete se već jednom suočiti s realnošću.Ne možeš ti natjerati nekog da voli nešto...Ako je tako nek za BiH igraju samo Bošnjaci i završeno.Nemoj da se foliramo.Ovo je gola istina...Opet kažem šta ko misli o tome druga je stvar...
branim koga niti napadam.Čovjek je samo imao muda reći šta misli na zaj način i time zatvorio vrata reprezentacije.Koliko mu je to pametno on zna.Pretpostavljam da je odlučio da ne igra više za nju i napravio taj potez.Nije on glup da ne zna da mu je to kraj u repci.Razmislite malo jbg..
neka vole i znamo da vole. ali jel to znaci da moras dijeliti drzavu za koju nastupas na svojoj ruci iako znas kakvo misljenje navijaci BiH imaju o bilo kakvoj podjeli drzave.
po kakvoj logici, objasni molim te. evo bas te molim. znaci to sto smo mi napali vranjesa koji na ruci zagovara samostalnost rs ne treba niko drugi igrati?
pa jel itko od navijaca napao nekog srbina ili hrvata koji je dosao igrati? osim ovih sto provociraju preko tetovaza.
yebo te led, eno misimovica, covjek srbin ali korektno radio svoj posao i postao legenda. pa neka i svaki iduci srbin i hrvat dodju i fino rade svoj posao bez ikakvog provociranja i uvijek ce biti cijenjeni.
-
- Kontakt:
slobodnjak je napisao/la:Ahonen je napisao/la:Ja sam samo rekao šta je srž problema.Nitislobodnjak je napisao/la:Ako vi mislite da ni jedan Srbin koji voli Republiku Srpsku nije normalan onda za vas nije normalan nijedan koji żivi ovdje.I Ognjen Vranješ i svi Srbi je vole više od BiH.
Da li je to nekom normalno drugo je pitanje.
Po toj logici niti jedan Srbin nebi trebao igrati za repku.I ni jedan Hrvat jer i oni više vole Hrvatsku.
Ljudi moji vi ko da Novon Zelandu zivite.
Kada ćete se već jednom suočiti s realnošću.Ne možeš ti natjerati nekog da voli nešto...Ako je tako nek za BiH igraju samo Bošnjaci i završeno.Nemoj da se foliramo.Ovo je gola istina...Opet kažem šta ko misli o tome druga je stvar...
branim koga niti napadam.Čovjek je samo imao muda reći šta misli na zaj način i time zatvorio vrata reprezentacije.Koliko mu je to pametno on zna.Pretpostavljam da je odlučio da ne igra više za nju i napravio taj potez.Nije on glup da ne zna da mu je to kraj u repci.Razmislite malo jbg..
neka vole i znamo da vole. ali jel to znaci da moras dijeliti drzavu za koju nastupas na svojoj ruci iako znas kakvo misljenje navijaci BiH imaju o bilo kakvoj podjeli drzave.
po kakvoj logici, objasni molim te. evo bas te molim. znaci to sto smo mi napali vranjesa koji na ruci zagovara samostalnost rs ne treba niko drugi igrati?
pa jel itko od navijaca napao nekog srbina ili hrvata koji je dosao igrati? osim ovih sto provociraju preko tetovaza.
yebo te led, eno misimovica, covjek srbin ali korektno radio svoj posao i postao legenda. pa neka i svaki iduci srbin i hrvat dodju i fino rade svoj posao bez ikakvog provociranja i uvijek ce biti cijenjeni.
Hoce li ovi ratnici za tastaturom kakve proteste organizovati?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ne mogu da vjerujem čime se forumaši bave već nekoliko dana reprezentativcem Vranješom koga su prije godinu okivali u zvijezde,a sad zbog nekakve tetovaže diže se bezpotrebna halabuka od nazovi navijača Bosne.Namjerno kažem navijača Bosne jer mislim da u Hercegovini malo kome smeta ta tetovaža.LJudi pjene bez veze,jer ako njemu to ne smeta ne smeta ni meni.Uostalom Republika Srpska je priznati dio entitet BIH i ja to poštujem kao i svi normalni ljudi.Vranješ potiče iz ovog entiteta i normalno da ga voli ,e sad je li ovo način da izrazi svoju ljubav prema dijelu BIH koji on više voli ne želim da prosuđujem.Nije mi jasna bijes ogorčenost i unaprije osuda kao da je u pitanju neki zločin, a ne sasvim bezazlena tetovaža,a još da je ucrtao tetovažu Herceg -Bosne ja bih to i pozdravio........
@Juventinisimo objasnio u par postova. Aferim momčino.

Pravda za ZilhadaZiko je napisao/la:Ne mogu da vjerujem čime se forumaši bave već nekoliko dana reprezentativcem Vranješom koga su prije godinu okivali u zvijezde,a sad zbog nekakve tetovaže diže se bezpotrebna halabuka od nazovi navijača Bosne.Namjerno kažem navijača Bosne jer mislim da u Hercegovini malo kome smeta ta tetovaža.LJudi pjene bez veze,jer ako njemu to ne smeta ne smeta ni meni.Uostalom Republika Srpska je priznati dio entitet BIH i ja to poštujem kao i svi normalni ljudi.Vranješ potiče iz ovog entiteta i normalno da ga voli ,e sad je li ovo način da izrazi svoju ljubav prema dijelu BIH koji on više voli ne želim da prosuđujem.Nije mi jasna bijes ogorčenost i unaprije osuda kao da je u pitanju neki zločin, a ne sasvim bezazlena tetovaža,a još da je ucrtao tetovažu Herceg -Bosne ja bih to i pozdravio........

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ljudi sto se palite dzaba, moze tetovirat sta hoce al na dresu ima grb koji pokazuje drzavu BiH
Sam sebi skace u stomak 

nisam citao 50ak stranica pa nisam u toku, jel jos yebemo mater Vranjesu ili se sta promijenilo ?
hvala
hvala
- Aerodromsko
- Kontakt:
EmNer je napisao/la:ljudi sto se palite dzaba, moze tetovirat sta hoce al na dresu ima grb koji pokazuje drzavu BiHSam sebi skace u stomak

The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Vidim rasprava i dalje traje.
Ja samo da kafu donesem, samo vi
Ovaj slučaj treba uvesti u primjere nogometnog ponašanja kako u sekundi razjebati čitavu karijeru.
Sutra nekada za 5, 10 godina kada se desi nešto nedaj Bože slično ili kada neko napravi neviđenu glupost bit će "K'o onda kada je Vraneš istetovirao RS na ruku"
Ja samo da kafu donesem, samo vi

Ovaj slučaj treba uvesti u primjere nogometnog ponašanja kako u sekundi razjebati čitavu karijeru.
Sutra nekada za 5, 10 godina kada se desi nešto nedaj Bože slično ili kada neko napravi neviđenu glupost bit će "K'o onda kada je Vraneš istetovirao RS na ruku"
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
A mozda su mu ovi velikorbi iz sanu koji preko dodika rade na odvajanju genocidne tvorevine zaprijetilu smrcu najmiljih ako ne istetovira ovo...sve sa ciljem unistavanja jedine stvari u bih sto funkcionise kako treba a to je ova repka..cilj tetovaze je da se unese nemir pred odlucujucu utakmicu...to su otprilike isti oni ljudi zbog kojih miske nije smio igrati protiv portugala 2009 u barazu..ljudi pokysavaju da obesmisle postojanje bih na sve moguce nacine sabotiranjem svega sto iole lici na funkcnionalno...mozda je tetovaza fake, Ali dovoljna da unese nemir a vidim da su u tome dobrano uspjeli...
Ne vjerujem da je ovime unesen nemir u reprezentaciju, jeste među navijače, ali ovi igrači su profesionalci i ne vjerujem da će biti ikakvih rekacija, (želim da) vjerujem da većini nije svejedno ali to oni neće pokazati iz 2 razloga.gruezi je napisao/la:A mozda su mu ovi velikorbi iz sanu koji preko dodika rade na odvajanju genocidne tvorevine zaprijetilu smrcu najmiljih ako ne istetovira ovo...sve sa ciljem unistavanja jedine stvari u bih sto funkcionise kako treba a to je ova repka..cilj tetovaze je da se unese nemir pred odlucujucu utakmicu...to su otprilike isti oni ljudi zbog kojih miske nije smio igrati protiv portugala 2009 u barazu..ljudi pokysavaju da obesmisle postojanje bih na sve moguce nacine sabotiranjem svega sto iole lici na funkcnionalno...mozda je tetovaza fake, Ali dovoljna da unese nemir a vidim da su u tome dobrano uspjeli...
1. Velika većina njih je odrasla na zapadu gdje se na takve stvari gleda drugačije nego ovdje, pa su i reakcije drukčije, vjerujem da im se prije dešavalo da se susreću sa ovakvim stvarima kako u mjestima gdje žive kako u klubovima.
2. Zato što znaju kolika je važnost sljedeće utakmice i ne žele da im ovo pokvari plan.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Drugi razlog je potpuno tačan.SGD53 je napisao/la:Ne vjerujem da je ovime unesen nemir u reprezentaciju, jeste među navijače, ali ovi igrači su profesionalci i ne vjerujem da će biti ikakvih rekacija, (želim da) vjerujem da većini nije svejedno ali to oni neće pokazati iz 2 razloga.
1. Velika većina njih je odrasla na zapadu gdje se na takve stvari gleda drugačije nego ovdje, pa su i reakcije drukčije, vjerujem da im se prije dešavalo da se susreću sa ovakvim stvarima kako u mjestima gdje žive kako u klubovima.
2. Zato što znaju kolika je važnost sljedeće utakmice i ne žele da im ovo pokvari plan.
A, kakve stvari postoje na zapadu kojima su se susretali da su ekvivalent ovoj situaciji? Ne razumijem paralelu, pa objasni, ako možeš.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Istina Ali glavni igraci su odrasli ovdje ,dzeko,spaha,vedo I ovo je cist pokusaj da se ogi dovede u konflikt sa ovim igracima kako bi velikosrpski mediji po naredbi sanu-a mogli da prde o tome kako je bih bosnjacka repka I kako srbi nisu dobrodosli u nju I onda bi to koristili kao izgovor da od uefe traze da dozvoli repki rs da igra.iskreno nebi me iznenadilo da se malinovic I panic pojave na pripremama rukometne repke sa slicnom tetovazom....
Moze li anketa ovdje da li vise ognjen treba da bude pozivan ili ne? Ako bude dovoljno protiv mozda se nekad i cuje glas naroda, haj znaj. Kako god bilo ovo je ipak najpopularniji sportski forum u drzavi.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- alan_kardec
- Kontakt:
DeeWa je napisao/la:Moze li anketa ovdje da li vise ognjen treba da bude pozivan ili ne? Ako bude dovoljno protiv mozda se nekad i cuje glas naroda, haj znaj. Kako god bilo ovo je ipak najpopularniji sportski forum u drzavi.
zbog čega da ne bude pozivan? Zbog Republike Srpske na tetovaži? Da je istetovirao ljiljane ne bi bio nikakav problem. Zbog čega se digla frka

Republika Srpska je dio ove zemlje i kao takva je zastupljena i u Ustavu. A to što se to nekome ne sviđa, druga je stvar.
Bravo Ognjene, bravo Meša.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Principatus
- Kontakt:
Breaking News: Sven Tino je istetovirao Walloniju, cim podrzava podjelu Belgije.soko je napisao/la:Njemu ne smeta Ogijeva tetovaza. Ovo je samo jedna od taktika da se Susic braniPrincipatus je napisao/la:Ode nam Calcio u kriticare teske.calcio je napisao/la:Uglavnom, ovaj vise ni minute ne smije dobiti, u suprotnom sto se mene tice Mesa moze odmah kupiti prnje.![]()

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.