Igrač br. 6

Ahonen
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Ahonen » 06 jun 2015, 11:40

alan_kardec je napisao/la:

Što se ljiljana tiče, odgovorio sam već forumašu iznad.
Nema potrebe da inputiraš bilo šta, Bosnu i Hercegovinu volim i poštujem iz milion razloga kao i Republiku Srpsku koja je njen dio.
pa nisi objasnio.
Republika Bosna i Hercegovina je suverena i nezavisna država ravnopravnih građana, naroda Bosne i Hercegovine - Muslimana, Srba, Hrvata i pripadnika drugih naroda koji u njoj žive

zastava
slika
i kako ona moze predstavljati jedan narod ako u ustavu iste pise da je drzava tri ravnopravna naroda. aha, pa uglavnom bosnjaci su branili cjelovitost bih koja je u to vrijeme nosila ovu gore zastavu, pa eto logicno samo njih i predstavlja. :roll:
ako volis zemlju u kojoj zivis onda valjda trebas znati sta znaci ona tetovaza. u ustavu koliko znam brcko nije dio rs-a kao sto to nas ognjen veli nego se brcko stavlja u teritorij rs-a samo kad se crtaju one karte nezavisne rs.
ako se vodio ustavom bih, onda je trebao nacrtati citavu kartu bih i fino oznaciti entitet rs i fbih i brcko i siguran sam da mu niko ne bi zamjerio.

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 06 jun 2015, 11:44

Istetovirao je na sebi,a ne ucrtao krst na grudima moga oca.Bocka sebe a ne pusta krv mom ocu kojom,umjesto tinte,mora potpisati neku izjavu da je radio protiv Srba.
Mene je ovo natjeralo da 92 stanem na branik moje domovine BiH.Za ljiljane sam krvario,smrzavao se i strahovao tri i pol godine.U cemu je razlika izmedju mene i pripadnika VRS,HVO,APZB.Teska istina je da nema razlike.Mi smo oficijelno svi branili ovu zemlju a papci koji su usli u politiku i sa zavrsenih 8 razreda osnovne skole postaju ministri i rade u VTK BiH se slikaju ispod tog istog znaka sa M.Dodikom sto ga je Ogi istetovirao,mada nisam siguran dok ne vidim 100%.Ovde u nasoj carsiji pricaj taj isti papak o genocidu,o tome kako je branio itd.Ostavite se gluposti.Ko to voli ovu zemlju vise ovaj Bosnjak,nepismeni lopov koji se slika ispod slike ili reljefa RS a ovamo laje na ovce u tori,ili O.Vranjes koji prije svega promovira BiH jer je njen reprezentativac?
ps.Moja zastava vise nisu ljiljani vec ova nova plavozuta,jebla ih ona,jer su je papci(citaj SDA i ostala bratija|prodali za svoje pozicije i bogatstva koja su stekli.Svi vi u svojim carsijama imate ovakve papke.pozz

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 06 jun 2015, 11:48

Okanite se bolan politike,ovo je ipak samo sport ,nogomet i ništa više

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 06 jun 2015, 11:50

ammimr je napisao/la:I
ps.Moja zastava vise nisu ljiljani vec ova nova plavozuta,jebla ih ona,jer su je papci(citaj SDA i ostala bratija|prodali za svoje pozicije i bogatstva koja su stekli.Svi vi u svojim carsijama imate ovakve papke.pozz
Ljiljani su stariji od tog SDA i papaka ...
Ziko je napisao/la:Okanite se bolan politike,ovo je ipak samo sport ,nogomet i ništa više
Griješiš ... Sport i fudbal su na poligonu ispred zgrade gdje se klinci igraju ili kada odeš na termin pa se zezaš sa rajom ...

Politika je davno ušla u fudbal ne samo u BiH i regionu nego i na globalnom nivou ...

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 06 jun 2015, 11:50

ammimr je napisao/la:Istetovirao je na sebi,a ne ucrtao krst na grudima moga oca.Bocka sebe a ne pusta krv mom ocu kojom,umjesto tinte,mora potpisati neku izjavu da je radio protiv Srba.
Mene je ovo natjeralo da 92 stanem na branik moje domovine BiH.Za ljiljane sam krvario,smrzavao se i strahovao tri i pol godine.U cemu je razlika izmedju mene i pripadnika VRS,HVO,APZB.Teska istina je da nema razlike.Mi smo oficijelno svi branili ovu zemlju a papci koji su usli u politiku i sa zavrsenih 8 razreda osnovne skole postaju ministri i rade u VTK BiH se slikaju ispod tog istog znaka sa M.Dodikom sto ga je Ogi istetovirao,mada nisam siguran dok ne vidim 100%.Ovde u nasoj carsiji pricaj taj isti papak o genocidu,o tome kako je branio itd.Ostavite se gluposti.Ko to voli ovu zemlju vise ovaj Bosnjak,nepismeni lopov koji se slika ispod slike ili reljefa RS a ovamo laje na ovce u tori,ili O.Vranjes koji prije svega promovira BiH jer je njen reprezentativac?
Druze, svaka ti cast na upisu.

U sustini, svako se borio za nesto sto je mislio da je njegovo i da je vrijedno borbe. A onaj ko misli (tipujem na onog sto se poziva na fasizam u svakom upisu) da nije bilo etnickog ciscenja, klanja, silovanja, mucenja i ubijanja civila sa sve tri strane, ocigledno gleda sa samo jednog stanovista. Suma sumarum i poenta mog upisa.. g-o-v-n-a su g-o-v-n-a, neljudi su neljudi.. bez obzira na boju koze ili to da li imaju 4 S, mjesec i zvijezdu ili sahovnicu na majici. Svi koji su ubijali nemocne i nevine, sa sve tri strane, pod opravdanjem "kako brane svoje" zasluzuju pravdu po prinicipu zub za zub.

To je to od mene, ne planiram se vise javljati, jer mislim da vise ne mogu ni reci. Ko shvati - shvatio je. Bolje da se raspravlja o Vranjesovim igrackim nego ljudskim kvalitetima.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 06 jun 2015, 11:59

dscile je napisao/la: Druze, svaka ti cast na upisu.

U sustini, svako se borio za nesto sto je mislio da je njegovo i da je vrijedno borbe. A onaj ko misli (tipujem na onog sto se poziva na fasizam u svakom upisu) da nije bilo etnickog ciscenja, klanja, silovanja, mucenja i ubijanja civila sa sve tri strane, ocigledno gleda sa samo jednog stanovista. Suma sumarum i poenta mog upisa.. g-o-v-n-a su g-o-v-n-a, neljudi su neljudi.. bez obzira na boju koze ili to da li imaju 4 S, mjesec i zvijezdu ili sahovnicu na majici. Svi koji su ubijali nemocne i nevine, sa sve tri strane, pod opravdanjem "kako brane svoje" zasluzuju pravdu po prinicipu zub za zub.

To je to od mene, ne planiram se vise javljati, jer mislim da vise ne mogu ni reci. Ko shvati - shvatio je. Bolje da se raspravlja o Vranjesovim igrackim nego ljudskim kvalitetima.
[/quote]

Zvaničnog etničkog čišćenja i klanja sa ABiH nije bilo a o silovanju ne želim ni da pričam. O mučenju VRS i ABiH, do sada nisam naišao na slučaj da je nekom Srbinu ucrtan mjesec i zvjezda a sa krstom na Bošnjacima sam čuo na milion stvari, a da ne pričam o mučenju u Zvorniku, Bijeljini, Foči, VIšegradi i Rogatici gdje su tjerali da sin oca zadovoljava ili da sin ima odnos sa majkom pa do nekakvih gadosti da se zapitaš da li su to ljudi...

Na drugoj strani kod VRS od POLITIČARA, PRAVOSLAVNE CRKVE, raznih generala, četničkih vojvoda svi su propagirali uništavanje "TURAKA", da im se dadne osveta za "500 godina" terora, da se uništi ljudskost u njima i želja za životom...

ZATO nemoj izjednačavati jer to nije NI BLIZU isto a ukoliko želiš spoznati broj ubijenih nađi "Bosansku knjigu mrtvih" gdje stoje imena i prezimena sa statusom civila i vojnika koji su ubijeni/poginuli...

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 06 jun 2015, 12:05

Imal' kakve moderacie ovdje? Yebo te forum kad ni ova opcija 'prijavi' ne radi. Ovdje se od jucer samo o operaciji Vlasic'95 nije pricalo.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 06 jun 2015, 12:06

geoxx je napisao/la:Imal' kakve moderacie ovdje? Yebo te forum kad ni ova opcija 'prijavi' ne radi. Ovdje se od jucer samo o operaciji Vlasic'95 nije pricalo.
Treba napravit' posebnu temu za prepucavanje kao onu o Premier Ligi i udri.
FK Željezničar
Chelsea FC

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 06 jun 2015, 12:46

Ja sa strahom ulazim na ovaj topic, sve kontam puca se...
#Salihović

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 06 jun 2015, 15:59

:mrgreen:

slika
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 06 jun 2015, 16:04

vidim i dezurni cetnici s foruma se upetljali u diskusiju.. dosadilo na pdf-u srpske repke a momci?
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

DV7
Kontakt:

Re: RE: Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la DV7 » 06 jun 2015, 16:15

rob do bagro je napisao/la::mrgreen:

[img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11147141_10206671088511672_975386259171405570_n.jpg?oh=af6e8ccee7d1223929430b7426f099a7&oe=55EB6FD2[/img]
Tuzno

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 06 jun 2015, 16:19

Kakva je sad ovo tetovaža, ili je update one prve.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 06 jun 2015, 16:20

Zanimljivo kako se kod nas stvar napumpa do maksimuma.. Eno prije par dana finale kupa Atletik-Barca zvizdanje na himnu Spanije transparenti Katalonija nije Spanija a za iste te pokrajine igra Iniesta, Xavi itd. Cak ni ne kazu da su Spanci nego Katalonci ali ljudi daju maksimum sebe kao i Vranjes

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 06 jun 2015, 16:23

Vidim da ovdje većinom vlada kasna adolescencija. Uglavnom, još jedan razlog za izbjegavanje patriJotskog podforuma. :kafa:

Na moderaciji je da sredi ove balavce, "obje strane" naravno.
Unico amore sei!
❤️🖤

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 jun 2015, 16:33

rob do bagro je napisao/la::mrgreen:

slika
Otkad je ovo?

Sad će dodati federaciju, a i sandžak da se iskupi :bih:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jun 2015, 16:39

Hoce al u ...... :zzz:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 06 jun 2015, 17:03

alan_kardec je napisao/la: zbog čega da ne bude pozivan? Zbog Republike Srpske na tetovaži? Da je istetovirao ljiljane ne bi bio nikakav problem. Zbog čega se digla frka :crazy: , nigdje veze. Na ovaj način se samo pravi problem gdje ga nema, politizuje slučaj, otežava situacija i stavlja se dodatni pritisak na reprezentaciju pred jako važan meč.

Republika Srpska je dio ove zemlje i kao takva je zastupljena i u Ustavu. A to što se to nekome ne sviđa, druga je stvar.

Bravo Ognjene, bravo Meša.
Kakve veze ima majke ti RS sa ljiljanima ?

Ja razumijem da su se neki odrekli prošlosti,da je ne prihvataju kao svoju ali to ne znaci da je se ova zemlja odrekla,nije i nece nikad jer je to dio nje vijekovima..
Ljiljani se za Bosnu vezuju još u srednjem vijeku,zaštitini znak dinastije Kotromanica,imaju svoj historijski znacaj za razliku od entiteta koji je nastao na žrtvama hiljade ubijenih u manje ratu a više genocidu koji se desio u 20 vijeku na ocima svijetu i civilizaciji..

Ok,ustav znamo,stoji kako stoji,poštovanje prema istom se namece samo od sebe..

Problem je napravio Ogi sa svojom tetovažom,ne treba crtati zašto je nekom ovdje neprimjereno odvajati jedan dio od cijeline sportisti koji bi trebao da reprezentuje tu cijelinu..

Kontra Vranješa ništa licno,njegova stvar šta ce tetovirati na sebi..Možda je i dobar momak,šalje pare kevi,šta ja znam.

Ipak,kao reprezentativac ove države je izgubio podršku i poštovanje jer da bi bio poštovan moraš nauciti da poštuješ..

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 jun 2015, 17:06

harishp je napisao/la:Hoce al u ...... :zzz:
Forumski lobi je imao značajan uticaj, morao je precrtati, sam sebe popiśao :urnebes: :guz:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jun 2015, 17:11

Sheyi je napisao/la:
harishp je napisao/la:Hoce al u ...... :zzz:
Forumski lobi je imao značajan uticaj, morao je precrtati, sam sebe popiśao :urnebes: :guz:
Jest, to mu je @alan o'prosti rekao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.