odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
A kakvih bermuda ima, i mogu li u kombinaciju oni classy (ako se mogu tako izraziti) šorcevi ?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa ja u waikiki kariranu uzeo za 15 KM
samo židovski 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ma i jesu ti ja mislim...jednobojni su, nisu šarenishzna je napisao/la:A kakvih bermuda ima, i mogu li u kombinaciju oni classy (ako se mogu tako izraziti) šorcevi ?
ne bi sandzaklije imale para kad bi trošile na svakom korakuBosniacum Lilium je napisao/la:Pa ja u waikiki kariranu uzeo za 15 KMsamo židovski
.
FORZA MARŠAL !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Najveci bogatasi se najmanje rasipaju, tj. ne bi bili bogati da ne znaju. Nesto slicno kao sto si ti napisao
Mi trosimo samo na kuce, auta, ćosanje i zene 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Polako sa Springfieldom, tamo se kupuje kad se skoro sve moze naci za max. 20 KM

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ja kupio pantole 90 maraka, došo za par dana 50 maraka, prošlo još par dana spale na 30
jjebale me pantole i springfild kad žurim
DRUG NEBI TI PUNCA
pa dobro...čovjek pit'o, ja mu rek'o 
niko ga ne tjera da kupuje
niko ga ne tjera da kupuje
FORZA MARŠAL !!!
U Springfieldu jednom uzeo majicu. Koton je najbolje mjesto kad uzmemo u obzir kvalitet, cijenu i ljepotu odjeće. Waikiki 2.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Slazem se za Koton.Nevjerovatno dobrih stvari ima za relativno male pare,a kvaliteta je jako dobra.Jako dobrih kosulja i majica se moze naci do 30 KM sto je ipak niska cijena za razliku od ostalih radnji
- ultrassa1921
- Kontakt:
Jedini odjevni predmet iz springfielda mi je poklon od cure a i njoj sam je.bo sve kad sam vidio da je obicnu kosulju 90 km platila ..
Manijaci Zeljini
Ja sam u spring. Kupio pantole za 40 KM koje su bile 98. U zivotu bolje nisam nosio
naprijed rejal
Kad budu one lude akcije u Springu u Sarajevu, javite ovdje da se namirimo... 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Momci je li ima neko ovu duksu
bilo u XL ili L velicini ? Ako nije tesko da nam ostavi dimenzije za bilo koji od ova dva broja (njih sam kontaktiro preko face-a ali nisu raspolozeni da premjere, rekose standardne su, a nisam iz SA pa da mogu provjeriti na licu mjesta).
bilo u XL ili L velicini ? Ako nije tesko da nam ostavi dimenzije za bilo koji od ova dva broja (njih sam kontaktiro preko face-a ali nisu raspolozeni da premjere, rekose standardne su, a nisam iz SA pa da mogu provjeriti na licu mjesta).It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- schweinsteiger
- Kontakt:
Je li ko kupovao one chinos pantole u Springfieldu?
Valjaju li cemu?Ispere li se boja?
#miasanmia
Valjaju, samo naleti kad budu nekih 20 kmschweinsteiger je napisao/la:Je li ko kupovao one chinos pantole u Springfieldu?
Kad sam u Springfieldu kupio džemper za 25 km, koji je bio 80.Nikad boljeg džempera nisam im'o
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Momciluci, gdje ima jeftino muskih jeans sorceva al da nisu oni uski 
1946
Ja sam bas gledao u Kotonu 35 KM pravo dobrih jeans sorceva,sad ne znam da li ti je ovo skupoHead je napisao/la:Momciluci, gdje ima jeftino muskih jeans sorceva al da nisu oni uski
Na Ciglanama maybeHead je napisao/la:Momciluci, gdje ima jeftino muskih jeans sorceva al da nisu oni uski
Vidi u Kotonu, ja msm da ima
Na Ciglanama maybeHead je napisao/la:Momciluci, gdje ima jeftino muskih jeans sorceva al da nisu oni uski
Vidi u Kotonu, ja msm da ima
Imaš u Azelu 9 KM
Ja sebi tražim jeans bermude, al' sve kratko, završava iznad koljena, doduše našao sam ih u radnji pored Azela u Titovoj, al' petoba mi puno 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.