FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

obiteljskicovjek
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la obiteljskicovjek » 07 jun 2015, 20:04

THEC je napisao/la:Eto kazu Hebibovic je drugi
To je igrac kojeg vec dugo cekamo, obicno se syebemo sa takvim ali ko zna... Sjecam se onog gola na AFH nije mi dobro bilo nikako ali je gol bio fenomenalan kao i njegova igra na tom susretu. Ako je istina da dolazi zelim mu svu srecu svijeta sa nasim klubom.

pitarSA
Kontakt:

Post Postao/la pitarSA » 07 jun 2015, 20:05

X puta sam pisao jos u prvom Dzeninom mandatu a evo i sad cu napisati po meni krajnje neozbiljno i amaterski je od strane uprave da Dzeno ostane trener. Mozete sad da me pljujete i pisete halo poraza nije imao al vise Volim Sarajevo nego i jednog pojedinca i ne mogu podnjeti da se neko uci na mom klubu. To mi samo govori i pored titule da se nismo izdigli iznad mahale. a svjetlosnu godinu smo od onopg sto ovdje se cesto spminje napad na grupe EL i sl.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 07 jun 2015, 20:12

Evo vam Dženo na Alfi.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 jun 2015, 20:14

Druže kakvo učenje .. Pa lik je u svakom mandatu donio po titulu, Hajde garantuj mi da će isto uradit i neki iskusni lisac??
Dženan uscuplic !!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 07 jun 2015, 20:14

Odakle to da će Dženo ostati, ja sam čuo druge inf. da je ne moguće uopšte da se on nalazi na klupi zbog te licence, pa čak s tom varijantom da A.I. Bude mjesto njega. Kao savez neće više to tolerisat...

A naravno volio bih da ostane, al....
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 07 jun 2015, 20:19

pitarSA je napisao/la:X puta sam pisao jos u prvom Dzeninom mandatu a evo i sad cu napisati po meni krajnje neozbiljno i amaterski je od strane uprave da Dzeno ostane trener. Mozete sad da me pljujete i pisete halo poraza nije imao al vise Volim Sarajevo nego i jednog pojedinca i ne mogu podnjeti da se neko uci na mom klubu. To mi samo govori i pored titule da se nismo izdigli iznad mahale. a svjetlosnu godinu smo od onopg sto ovdje se cesto spminje napad na grupe EL i sl.
Nek ti je Kodro bio provjereno ime ,sa iskustvom :o .. I plus dosao naucen vec,suti bgt :eh: :roll:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 07 jun 2015, 20:21

Jedina mana Dzene je sto je ocito jaran sa nekim igracima pa poslije utakmice protiv celika u kojoj su se vukli terenom, kad je Meho otpusten a Dzeno vracen sazivaju nekakve sastanke sa navijacima i protiv Olimpika lete terenom, eh ako se mi kao klub ne rijesimo ovih i Dzeno ne napravi distancu tj ne dopusti im da slobodno rade sta hoce, kako na terenu tako i van njega, prva kriza rezultata koja naidje Dzeni ce se obiti o glavu
Pyro is not a crime !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 jun 2015, 20:21

pitarSA je napisao/la:X puta sam pisao jos u prvom Dzeninom mandatu a evo i sad cu napisati po meni krajnje neozbiljno i amaterski je od strane uprave da Dzeno ostane trener. Mozete sad da me pljujete i pisete halo poraza nije imao al vise Volim Sarajevo nego i jednog pojedinca i ne mogu podnjeti da se neko uci na mom klubu. To mi samo govori i pored titule da se nismo izdigli iznad mahale. a svjetlosnu godinu smo od onopg sto ovdje se cesto spminje napad na grupe EL i sl.
a ne znam :hmmmmm: postujem tvoje misljenje ali nije lako ni upravi covjek nam je donio kup i prvenstvo ,nema poraza u domacim takmicenjima .nije bas tako lako smjeniti takvog covjeka koji je jos uz sve to vojnik kluba ,moje misljenje ako Dzeno ostane razuman potez uprave a i ako ne bude trener nadam se da cemo naci pravog trenera a Dzenu obavezno ostaviti u klubu kao pomocnika ili trenera mladji selekcija .

pitarSA
Kontakt:

Post Postao/la pitarSA » 07 jun 2015, 20:24

ade43 je napisao/la:
Nek ti je Kodro bio provjereno ime ,sa iskustvom :o .. I plus dosao naucen vec,suti bgt :eh: :roll:

Isto sam napisao i kad je Kodro bio u pitanju

Samo sam napisao sta mislim ako je pogresno ne misliti kao vecina ja se izvinjavam.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 07 jun 2015, 20:26

Et Dzeno potencira na Andjusica i ocekuje od njega da u sljedecoj sezoni pokaze djlic svog raskosnog znanja, jos rece aBda :thumbup:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 07 jun 2015, 20:28

ajde valjda neko postavi kasnije na yt pa da pogledamo ...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 jun 2015, 20:38

ima jedna stvar a to je legitimitet
ako pise na papiru da je ibrakovic ŠSŠ i ako on sjedi na klupi onda je on ŠSŠ ... to sto mi znamo da nije i da dzeno vodi ekipu niko ne mpoze dokazati jer dzeno na papiru nije ŠSŠ
tu prica zavrsava...

sto se tice pojacanja, hebibovic je pojacanje , veliko na osnovu onoga sto smo ranije imali
bekic također jer lijevo em nismo imali igraca a i krste koji je prinudno igrao to niej brz i izgledali smo prespori
ko je gedo tekmu na kosevu a i inace bekica zna da se radi o igracu koji je po brzini tu negdje sa duljevicem a jasno je sta duljevic radi ekipama iz PL
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 07 jun 2015, 20:40

Pantelija je napisao/la:ima jedna stvar a to je legitimitet
ako pise na papiru da je ibrakovic ŠSŠ i ako on sjedi na klupi onda je on ŠSŠ ... to sto mi znamo da nije i da dzeno vodi ekipu niko ne mpoze dokazati jer dzeno na papiru nije ŠSŠ
tu prica zavrsava...

sto se tice pojacanja, hebibovic je pojacanje , veliko na osnovu onoga sto smo ranije imali
bekic također jer lijevo em nismo imali igraca a i krste koji je prinudno igrao to niej brz i izgledali smo prespori
ko je gedo tekmu na kosevu a i inace bekica zna da se radi o igracu koji je po brzini tu negdje sa duljevicem a jasno je sta duljevic radi ekipama iz PL

ramo sta ovo raja po fb pisu o gordonu bunozi da je nas igrac
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 jun 2015, 20:45

e to ne znam, ja napisah sto mi farukzidane rece a o bunozi fakat ne znam..njega i vesovica dosvesti bi bilo svemirski brod od odbrane....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 07 jun 2015, 20:47

i ja kazem za njih dvojicu strojevi od igraca i ja danas cuo da se kod zetre pravi sradion od 14k mjesta
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 07 jun 2015, 20:49

Faruk ne lozi raju :hmmmmm:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 jun 2015, 21:12

Rule_hz je napisao/la:i ja kazem za njih dvojicu strojevi od igraca i ja danas cuo da se kod zetre pravi sradion od 14k mjesta
Stadion se pravi ali ne bas sa 14 milja...u talu sa Opcinom se radi,oni su usli sa nekih 30-tak% ostalo je nase.To je nako cisto da se ima da se nadje :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 jun 2015, 21:21

miky_hz je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la:i ja kazem za njih dvojicu strojevi od igraca i ja danas cuo da se kod zetre pravi sradion od 14k mjesta
Stadion se pravi ali ne bas sa 14 milja...u talu sa Opcinom se radi,oni su usli sa nekih 30-tak% ostalo je nase.To je nako cisto da se ima da se nadje :kafa:
Ovo nisam ocekivao! :D
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 jun 2015, 21:23

A meni rekose opet da se pravi staza za brzo klizanje
:shifty:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 jun 2015, 21:26

Posto kupio poto prodao :mrgreen:

Znaci ja cuo od ljudi sto rade,jos par ljudi potvrdilo isto,odnosno odavno se ta tema provlaci.Ako lazu halalite,ali ako imate vremena otidjite i vidite na sta lici kad se pogleda sa ceste,sve predispozicije ima za dobar teren :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”