To je igrac kojeg vec dugo cekamo, obicno se syebemo sa takvim ali ko zna... Sjecam se onog gola na AFH nije mi dobro bilo nikako ali je gol bio fenomenalan kao i njegova igra na tom susretu. Ako je istina da dolazi zelim mu svu srecu svijeta sa nasim klubom.THEC je napisao/la:Eto kazu Hebibovic je drugi
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
X puta sam pisao jos u prvom Dzeninom mandatu a evo i sad cu napisati po meni krajnje neozbiljno i amaterski je od strane uprave da Dzeno ostane trener. Mozete sad da me pljujete i pisete halo poraza nije imao al vise Volim Sarajevo nego i jednog pojedinca i ne mogu podnjeti da se neko uci na mom klubu. To mi samo govori i pored titule da se nismo izdigli iznad mahale. a svjetlosnu godinu smo od onopg sto ovdje se cesto spminje napad na grupe EL i sl.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Druže kakvo učenje .. Pa lik je u svakom mandatu donio po titulu, Hajde garantuj mi da će isto uradit i neki iskusni lisac??
Dženan uscuplic !!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dženan uscuplic !!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Odakle to da će Dženo ostati, ja sam čuo druge inf. da je ne moguće uopšte da se on nalazi na klupi zbog te licence, pa čak s tom varijantom da A.I. Bude mjesto njega. Kao savez neće više to tolerisat...
A naravno volio bih da ostane, al....
A naravno volio bih da ostane, al....
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Nek ti je Kodro bio provjereno ime ,sa iskustvompitarSA je napisao/la:X puta sam pisao jos u prvom Dzeninom mandatu a evo i sad cu napisati po meni krajnje neozbiljno i amaterski je od strane uprave da Dzeno ostane trener. Mozete sad da me pljujete i pisete halo poraza nije imao al vise Volim Sarajevo nego i jednog pojedinca i ne mogu podnjeti da se neko uci na mom klubu. To mi samo govori i pored titule da se nismo izdigli iznad mahale. a svjetlosnu godinu smo od onopg sto ovdje se cesto spminje napad na grupe EL i sl.

Jedina mana Dzene je sto je ocito jaran sa nekim igracima pa poslije utakmice protiv celika u kojoj su se vukli terenom, kad je Meho otpusten a Dzeno vracen sazivaju nekakve sastanke sa navijacima i protiv Olimpika lete terenom, eh ako se mi kao klub ne rijesimo ovih i Dzeno ne napravi distancu tj ne dopusti im da slobodno rade sta hoce, kako na terenu tako i van njega, prva kriza rezultata koja naidje Dzeni ce se obiti o glavu
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
a ne znampitarSA je napisao/la:X puta sam pisao jos u prvom Dzeninom mandatu a evo i sad cu napisati po meni krajnje neozbiljno i amaterski je od strane uprave da Dzeno ostane trener. Mozete sad da me pljujete i pisete halo poraza nije imao al vise Volim Sarajevo nego i jednog pojedinca i ne mogu podnjeti da se neko uci na mom klubu. To mi samo govori i pored titule da se nismo izdigli iznad mahale. a svjetlosnu godinu smo od onopg sto ovdje se cesto spminje napad na grupe EL i sl.

ade43 je napisao/la:Nek ti je Kodro bio provjereno ime ,sa iskustvompitarSA je napisao/la:X puta sam pisao jos u prvom Dzeninom mandatu a evo i sad cu napisati po meni krajnje neozbiljno i amaterski je od strane uprave da Dzeno ostane trener. Mozete sad da me pljujete i pisete halo poraza nije imao al vise Volim Sarajevo nego i jednog pojedinca i ne mogu podnjeti da se neko uci na mom klubu. To mi samo govori i pored titule da se nismo izdigli iznad mahale. a svjetlosnu godinu smo od onopg sto ovdje se cesto spminje napad na grupe EL i sl... I plus dosao naucen vec,suti bgt
![]()
Isto sam napisao i kad je Kodro bio u pitanju
Samo sam napisao sta mislim ako je pogresno ne misliti kao vecina ja se izvinjavam.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Et Dzeno potencira na Andjusica i ocekuje od njega da u sljedecoj sezoni pokaze djlic svog raskosnog znanja, jos rece aBda 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
ajde valjda neko postavi kasnije na yt pa da pogledamo ...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
ima jedna stvar a to je legitimitet
ako pise na papiru da je ibrakovic ŠSŠ i ako on sjedi na klupi onda je on ŠSŠ ... to sto mi znamo da nije i da dzeno vodi ekipu niko ne mpoze dokazati jer dzeno na papiru nije ŠSŠ
tu prica zavrsava...
sto se tice pojacanja, hebibovic je pojacanje , veliko na osnovu onoga sto smo ranije imali
bekic također jer lijevo em nismo imali igraca a i krste koji je prinudno igrao to niej brz i izgledali smo prespori
ko je gedo tekmu na kosevu a i inace bekica zna da se radi o igracu koji je po brzini tu negdje sa duljevicem a jasno je sta duljevic radi ekipama iz PL
ako pise na papiru da je ibrakovic ŠSŠ i ako on sjedi na klupi onda je on ŠSŠ ... to sto mi znamo da nije i da dzeno vodi ekipu niko ne mpoze dokazati jer dzeno na papiru nije ŠSŠ
tu prica zavrsava...
sto se tice pojacanja, hebibovic je pojacanje , veliko na osnovu onoga sto smo ranije imali
bekic također jer lijevo em nismo imali igraca a i krste koji je prinudno igrao to niej brz i izgledali smo prespori
ko je gedo tekmu na kosevu a i inace bekica zna da se radi o igracu koji je po brzini tu negdje sa duljevicem a jasno je sta duljevic radi ekipama iz PL
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pantelija je napisao/la:ima jedna stvar a to je legitimitet
tu prica zavrsava...
ramo sta ovo raja po fb pisu o gordonu bunozi da je nas igrac
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
e to ne znam, ja napisah sto mi farukzidane rece a o bunozi fakat ne znam..njega i vesovica dosvesti bi bilo svemirski brod od odbrane....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
i ja kazem za njih dvojicu strojevi od igraca i ja danas cuo da se kod zetre pravi sradion od 14k mjesta
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Faruk ne lozi raju 

Stadion se pravi ali ne bas sa 14 milja...u talu sa Opcinom se radi,oni su usli sa nekih 30-tak% ostalo je nase.To je nako cisto da se ima da se nadjeRule_hz je napisao/la:i ja kazem za njih dvojicu strojevi od igraca i ja danas cuo da se kod zetre pravi sradion od 14k mjesta

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovo nisam ocekivao!miky_hz je napisao/la:Stadion se pravi ali ne bas sa 14 milja...u talu sa Opcinom se radi,oni su usli sa nekih 30-tak% ostalo je nase.To je nako cisto da se ima da se nadjeRule_hz je napisao/la:i ja kazem za njih dvojicu strojevi od igraca i ja danas cuo da se kod zetre pravi sradion od 14k mjesta

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A meni rekose opet da se pravi staza za brzo klizanjeRule_hz je napisao/la:i ja kazem za njih dvojicu strojevi od igraca i ja danas cuo da se kod zetre pravi sradion od 14k mjesta

Posto kupio poto prodao
Znaci ja cuo od ljudi sto rade,jos par ljudi potvrdilo isto,odnosno odavno se ta tema provlaci.Ako lazu halalite,ali ako imate vremena otidjite i vidite na sta lici kad se pogleda sa ceste,sve predispozicije ima za dobar teren

Znaci ja cuo od ljudi sto rade,jos par ljudi potvrdilo isto,odnosno odavno se ta tema provlaci.Ako lazu halalite,ali ako imate vremena otidjite i vidite na sta lici kad se pogleda sa ceste,sve predispozicije ima za dobar teren

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".