Nesto sam te bas bio gotivio, ne znam nekako si bio simpatican forumas i vazda ono na zahebanciju. Ali si sad u ovom svom postu dokazao kolika si samo papcina da je to za nepovjerovati.Cartman je napisao/la:Sto otvaras pricu o parama ako ces zaplakat kad ti kazem istinu?cokara je napisao/la:Cartman je napisao/la:Koliko god Vranjes zaradjivao vise od mene, toliko i ja od tebe.![]()
Izvini ministre nisam te odmah prepoznoCartman je napisao/la:Koliko god Vranjes zaradjivao vise od mene, toliko i ja od tebe.![]()
![]()
jadna majka što te rodila takvog pametnog i bogatog
Da imaš para nebih sigurno visio po forumu nego bi se provodio vani ko sva normalna djeca
To sto ti stavljas nekog iznad sebe po finansijama jer zivis u bogatoj drzavi oko 3000 kilometara od BiH te cini upravo suprotnim od onog sto cime se predstavljas sve ovo vrijeme na forumu, patriotom.
Ne znam ko ti je dao za pravo da ti javno poredis sebe sa covjekom koji je vjerovatno iz BiH i sladis se time sto on mozda zaradjuje manje novca od tebe, dok je on tebe poredio za profesionalnim fudbalerom sto je sasvim realno i moguce da zaradjuje od obicnog gradjana bilo koje drzave u svijetu. Cisto omalovazavanje covjeka koji je iz Bosne i Hercegovine i neko nazor dokazivanje da si ti bolji od njega jer zivis u zemlji koja je razvijenija od iste u svakom smislu.
Ovim si samo dokazao da si ku.rac obicni od patriote i da ustvari ne tugujes sa ljudima koji su u teskoj finansijskoj situaciji u nasoj nam jedinoj nego se sladis time sto ih mozes "kupiti".
Zbog takvih kao sto si ti shatro patriota koji su u Bosni jednom godisnje i dodju da se "rasipaju" jer imaju, i ona dobra raja iz inostranstva ispasta. A ovdje na forumu ih ima poprilicno.
Picko licemjerna.