FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Velahalve
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Velahalve » 08 jun 2015, 10:45

vrbanjusa je napisao/la:Zvanični slogan je Mi smo Željini, Željo je naš! A beneficija za članske neće biti. I ne treba. Biti član kluba je obaveza. Ako neko traži beneficije da bi dao 20 KM godišnje onda i ne treba biti član. Beneficije mogu ići uz godišnju kartu, uz paket karata za neke bitne utakmice itd.
Svaka čast majstore, raja hoće 50% popusta na dres koji je 70-80KM, NA OSNOVU ČLANARINE OD 20KM, matematika :hmmmmm:

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 08 jun 2015, 10:48

@Velahavle
To je nesto na moj racun, ja sam spominjao taj popust, al ti nisi skontao. :)
Mislim da je drug @Minjore to bolje objasnio, vrati se pa procitaj. :kafa:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 jun 2015, 10:50

FKZ1921 je napisao/la:Ne moze se bez ovakvih diskusija. Svaki prelazni rok isto. Pa recimo da je to i razumljivo. Ljudi vole promjene,misle da nesta novo nuzno donosi i bolje...To ima i malo veze sa kladjenjem,ljudi vole tu dozu neizvjesnosti,htjeli bi da se stalno nesta dogadja. Posebno kad ti to postane svakodnevnica i smisao zivota.
U sustini,mi jos uvijek ne znamo ko odlazi. Prica se o tih 5,6 igraca. Kad pogledamo proslu sezonu,vidimo da je samo Eldar bio standardni prvotimac. Ostali,ili su igrali manje ili malo ili nikako. Sto na prvu implicira da njihov odlazak ne bi bitno uticao na tim za narednu sezonu. Ipak,imao si ih u nekoj konkurenciji,neki su dali solidan doprinos i ne bi bilo dobro da bas svi koji se pominju i odu. Ali,misli li neko od nas da zna bolje od strucnog staba situaciju? Ako neko misli,komotno mu se moze reci da je glup.
Dakle,ja mislim da ce promjena biti puno manje nego sto mi mislimo i nego sto se po kuloarima
prica.
S pravom se potencira prica o generalnom
sponzoru. Ocekuje se da bi rjesavanje tog pitanja rijesilo vecinu nasih finansijskih problema. Medjutim,da li je to tako? Nasi su bili postavili naku cifru,ispod koje ne bi potpisali sponzorski ugovor. Radilo se o nekih 200 000 eura. Nema firme u BiH i blizoj okolini kojoj nije pisano,skojom nije pricano,nudjeno,moljakano...Ne mogu se dobiti te pare. Ne mogu iz vise razloga. Malo trziste,losa liga,nezanimljiva ljudima,samim tim nezanimljiva medijima,a ako si nezanimljiv medijima ne mozes uticati na trziste.Mediji drze sve u svojim rukama.U medijima je najveca koncentracija moci i kapitala,iz medija sport u svijetu,na celu sa krovnim organizacijama,crpi najvise para(pogledajte izvore para u najvecim ligama evrope)...I to je krug uzrocno-posljedicno vezan.
Eh sad,reci ce neki:kako mogu ostali? Evo par informacija. FKS je potpisalo ugovor sa sponzorom. Nije ga dogovorila njihova uprava. Na drugom mjestu i na drugom nivou je dogovoreno sponzorstvo za njih i za nas. Oni su prihvatili uvjete da za prvu godinu njihov sponzor placa 0 (nula km). Pripasce im odredjen beoj avio karata i tako se zavrsava prva godina. Naredna godina se dogovara naknadno i tako dalje. Oni su to prihvatili i to je njihova stvar. Nisu pritisnuti problemima kojima mi jesmo. Procijenili su da im je to marketinski i psiholoski bitnije i vjerovatno su u pravu. Okrenuli su tu pricu u svoju korist.
Cifra koja je bila dogovorena za ova sponzorstva je izmedju 150 000 i 200 000 km. I ovi nas potencijalni sponzor je poceo neku pricu o nekim kombinacijama,uvjetovanjima...Nasi su trazili iskljucivo pare i to ce se vjerovatno zavrsiti u ovom narednom periodu.
Ali sta je poenta price? Sta mi u sustini rjesavamo sa generalnim sponzorom na ovom nivou para? Nista. Cca ni mjesec ipo zivota kluba. A vise para ne mozes dobiti.
Ima Borac sponzora,mtel...Prvo,tu su gdje jesu i sa generalnim sponzorom.Drugo,operater BH telekom sponzorira ligu,pa i taj Borac,a mtel i ostali operateri sponzoriraju samo odredjene...Ali to je druga tema. Mada i o ovome trebamo razmisljati kad odlucujemo ciju karticu cemo kupiti.
Siroki ima Mepas i treceg telekom operatera...Mepas im pokriva dio troskova oko organizacije utakmica,ali to je mizerna cifra na nivou godine.Tako da niko u ovoj ligi nema velikog haira od sponzora. Moraju se imati drugi izvori da bi klub mogao funkcionirati.
Ima li 10 000 zeljovaca u ovoj drzavi i dijaspori? Ima bezbeli. Tih 10 000 zeljovaca treba platiti clanarinu i klub ima generalnog sponzora.
Evo,hajmo pokrenuti akciju na tom planu. Dogovoricemo i predloziti slogan,koji ce biti na dresu,umjesto loga generalnog sponzora.
Hajmo malo zatalasati ovu pricu...
Drug jedna takva inicijativa moze doci samo iz kluba netrebaju nikakvi benefiti za clanstvo nego ici u smjeru da je Zeljo dio porodice.uz dobar marketing ljudi morsju biti pozvani da sudjeluju preko portala novina televizije omoguciti formu na zeljinoj stranici za registrovanje itd i bice clanova
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 08 jun 2015, 10:55

E o tome ja pričam cijelo vrijeme, o tom članstvu i o tome da ovdje sponzori teško daju lovu. Znam ja vrlo dobro da rijetko ko ovdje keš daje. Pitari su našli Tana i sad im je lakše ovdje nalaziti kompenzacijom sponzore i vi mislite da je to keš. E pa nije, većinom nije. Isto tako odavno već spominjem ako nemamo članstva da bi trebali na dres staviti nekog ko nam daje najveću lovu. Ako se u međuvremenu pojavi neko drugi lako je to skinuti. Čak bi ja i mijenjao natpis na dresu, lijepio novog svake tri tekme. Ili ih savio po rukavima i sl a ostavio na sredini prazno. Trenutno je situacija takva, da ako nemaš velikog investitira ideš na više malih i konačno su to naši koliko vidim počeli upotrebaljavati, pa makar i kompenzacijama nešto dobijali. Evo recimo dodatke ishrani dobiješ sponzorstvom sa tom nekom firmom. I to je bitna stavka u budžetu. Keš ti ustvari trba sam oza plate. I ovo sa članstvom je ideja odlična, ali nažalost kod nas je članstvo najveći problem. Od toga sv počinje ljudi. Sve. NE pričam ja to džaba i ne kritikujem Gredu džaba zbog toga i njegovog stava.
Eh sad priča o igračima. Ne mogu da vjerujem da čitam kako navodno se pljuje Eldar npr. Pa ja sam to vidio od jednog ili dva forumaša a onda se ostalih 100 javlja kako je sramota da se ovdje pljuje kao u množini. Znači nidje veze da se pljuje bilo ko, znači ja to tako nisam primjetio. Hvala mu. I njemu i Zeljkoviću i svima koji idu.
Drugi par rukava je kad neko kaže da je loš. Zar je to pljuvanje? Mi hoćemo naprijed i onda bi svi zadržali ELdara kojeg su svi ocijenili kao najslabiju kariku ekipe. Trudio se, borio, kapa do poda, ali on ako želi da ostane u boljem Želji od ovoga mora biti rezervna opcija na toj poziciji i naravno samim tim imati i malo manju platu. On želi da negdje igra ili misli da negdje može dobiti više i to je to. Hvala mu. Ne znam šta je to nekima ovdje probelm? Pa najbolje je onda da Mešu vratimo zbog starih zasluga. Prvih 11 osim Eldara ostaje. Umjesto njih je plan dovesti ili bolje igrače za klupe, a za manje pare ili dovesti nekog za prvih 11 a da neko ispadne iz rpvih 11. Jel to ispravno? Naravno da jeste jer želimo da imamo bolju ekipu. Za menje pare od Bučana, Mladena i ELdara će sigrno doći neko ko je potencijal i ko vidi Želju kao moguću odskočnu dasku a koji trenutno kvalitetom nije ništa lošiji ako nije i bolji, a ima veliku mogućnost napredovanja, dok ovima karijera ide polako silazno (Bučan) i stagnira tj n emože bolje (Mladen, Eldar). Mi te igrače sigurno ne možemo prodati i zbog toga mi je smiješno što neko govori, odoše a ne uzesmo ništa z anjih. Njih ljudi dragi više niko ne gleda. Nisu interesantni. To je tržište, realnost, toga su svjesni i u klubu a i sami igrači. Varea isto. I sad njih treba zadržati za veću platu, a Memija da igra za tri puta manju, a ta su djeca nosila sve njih. Pa bolje dati Memiji dodatni podsticaj, kao što je već dato i dovesti nekoga za malo manje love i pružiti šansu još nekom junioru. Ljudi dragi, valjda, Oda vidi ko mu može dati doprinos a ko ne. NE živi se od stare slave i od imena. To smo najbolje vidjeli na Varei i Bučanu ove godine. Ja sam ubijeđen da neki juniori mogu dati više od nekih koji su bili na klupi ove godine i taj junior će u startu dobiti neki minimlac dok se ne dokaže, a Varea će uzimati kajmak. E pa ja sam za juniora. Janković i sl isto tako trebaju biti u smislu unaprjeđenja igre. Nećemo mi ni njega prodati ne zavaravajte se, ali ćemo dobiti rješenje koje je bolje od prethodnog i kojeg ćemo gledati dok ne nađemo boljeg ili dok ne stvorimo boljeg. I tad će on postati igrač koji sa klupe može uskočiti ili će otići jer to ne želi. Pustite ljude da rade, pa na kraju sudite. Mislim da je Oda zaslužio da mu se vjeruje u procjeni ko mu treb a ko ne. Mladen je resimo krpio i krpio ali realno on je po meni čevrta opcija na stoperu i treća na beku (Memija i ako ostane neko od dovjca Stana i Benjo).Mislim da je Uzelac potencijal a i sada nije ništa lošiji od Mladena na stoperu. Zar nije bolje tu da dovedemo recim o RUnića iz Borca za iste pare ili malo veće ili recimo da gurnemo Kemu malog. Hajmo malo biti relani a ne prizivati imena. Ja bi recimo više volio malog KOljića iz Borca nego Stokića. Garantujem vam, za godinu će ovaj više vrijediti.

I drago mi je da će se još više ulagati u naš omladinski pogon.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 08 jun 2015, 11:01

@FKZ1921 mora uprava omogućiti ljudima jednostavno učlanjenje, a ne da ja ganjam frajera po stadionu da mu platim. O tome ja pričam.
ISto tako što se tiče plata igraičma morate biti svjesni da ako Stana npr dobije pet puta veću lovu od Memije da to ruši atmosferu. Ok da ima više jer nam treba a stariji je pouzdan igrač, ali da ima puno više toje nidje veze. Ili sad dovesti nekoga iz Slavije i dati mu veću lovu od Amira, ma nidje veze. Zbog toga je teško npr, pregovarati Harisu. Dosta smo spustili ljestvicu plata, a digli kvalitet potreban za tu platu. Ako me razumijete. Međutim, pozitivno je što smo postigli da nam mladi igrači vjeruju da smo mi idealna odskoččna daska. I pametan dječak će pristati na manje da bi za pola godine, godinu, dvije uzeo kajmak.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 08 jun 2015, 11:27

Oni su sto se tice clanskih kod mene zavrsili za sva vremena nakon desavanja s onim prvim..mislim da nas ima jos koji su donijeli ovakav zakljucak ;)
Željeznicar za život cijeli !

Velahalve
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Velahalve » 08 jun 2015, 11:39

AsharaK je napisao/la:@Velahavle
To je nesto na moj racun, ja sam spominjao taj popust, al ti nisi skontao. :)
Mislim da je drug @Minjore to bolje objasnio, vrati se pa procitaj. :kafa:
Nije prijatelju na tvoj racun, raja previše ocekuje na osnovu članske karte koja je svega 20KM, uredu ko ima gold kartu pa nek zahtjeva sta hoce, jbg tad ima osnova,a ovako mi je to malo glupo

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 08 jun 2015, 11:44

likusa je napisao/la:Oni su sto se tice clanskih kod mene zavrsili za sva vremena nakon desavanja s onim prvim..mislim da nas ima jos koji su donijeli ovakav zakljucak ;)

100%

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 08 jun 2015, 11:46

Lafo navijači, sramota.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 08 jun 2015, 11:49

Hocel igrati nasi juniori LP? Sta bi?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 08 jun 2015, 11:56

DANDY je napisao/la:Opusteno ljudi sta Vam je....
Igracka krizaljka bi trebala da bude rijesena do pocetka priprema.Za Stanica se znalo da nece da produzi ugovor i to jos prije povrede.
Zasto su mu dopustili da trenira sa prvim timom onda? Ja bi ga nabio u juniore.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 08 jun 2015, 11:57

Duga je pauza sto se tice marketinga, nema veze eto nek ne bude nista posebno pred ove evropske tekme.Ali nek sjednu ljudi koji su odabrani za marketing, objavit na zvanicnoj da se pozivaju svi strucni u tom podrucju da pomognu, i da svaki navijac moze poslati ideju klubu na mail.Svakako da trebaju davati neke pogodnosti za clanstvo u klubu, sve se to da skontati..Naravno da npr gold clan ima bolje pogodnosti od classica, ali nista pretjerano..cisto privlacnosti radi.Jer kod nas ljudima nije isto kada vide 99,90KM i 100KM..Tako rade i sve radnje na svijetu.Neka se stvori neka ideja, pa ako se ove godine ne realizuje ima sledeca kada bude vise para, vise pozitivni stvari za klub a to direktno utice na stanje medju timom.

Npr sezona sa 12 timova - vece zanimanje ipak je i to novitet, borba za trofeje, obnovljen fan shop, taj famozni generalni, odma to znaci vise clanova i uz trosak vratit ce se visestruko.Naravno da se te pare zarade od ostalih transfera, prodajom nasih najbolji igraca, ulaganjem u novi statut etc..

Treba nam pozitivna prica, sve ce doci na svoje.Ne mozemo se vratiti starom trosenju nemilice, a hocemo da vratimo dugove.Treba strpljenja, treba nam pozitivna prica oko toga.A dosta toga je na navijacima u evropskim tekmama, trebamo ponijet i ekipu i upravu da sto dalje doguramo, da ulagaci vide sta bi tek mogli da imamo vece prihode.

Uzivajte do kraja pauze, a onda idemo jako za naseg zelju!

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 08 jun 2015, 12:02

Trebamo se mi navijači zapitati zaslužujemo li mi ovaj klub,? jer smo u zadnje 2-3 godine cudni pravo. Ne znam kako bih to opisao, hocemo da uz clansku kartu dobijemo i sniženje za dres od 50% a članska je npr. 20 KM, da nam klub daje mjesecnu neku platu, gajbu pive i još neke striptizete kao bonus a sve zbog toga što smo uradili normalnu stvar i postali član svog kluba.. Skoro 160 hiljada ljudi prati naš klub na fejsu, da svaki od njih da 20 maraka, to je 3,2 miliona maraka samo od navijača, u tom slucaju klub bi bio bez dugova, cak i u plusu ili bi mogli dovesti nekoliko beton igrača za našu ligu a koji bi bili dobri i za evropske utakmice.. Ne mora meni niko govoriti šta je moja dužnost kao navijača, to svaki navijač treba da zna, samo je problem što imamo puno navijača na baterije..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 jun 2015, 12:03

bhsport je napisao/la:Dosta i Stanica, godinu je povrijedjen, godinu ce se vracati. Dok ne dodje na zeljeni nivo forme a hoce nerealnu platu, e pa ne moze braco.
Sretno ti bilo, mi imamo Memiju na tom mjestu.
Pa iskreno, ne znam sta je problem sa platom kod tog igraca?
Ima osvojenih titula, kupova, finala vise nego neki bitni ljudi u upravi Zelji?

Tako iskreno, ako neces cijeniti nazovimo to "svog veterana", koga ces drugog cijeniti?
Mislim, necu da ulazim, boli me **** ako ces iskreno, jer ja nisam na platnoj listi FK Zeljeznicara pa se nemam sta sikirati, ali blacenje igraca koji su tu bili kada smo nitko i nista bili, pa sve do vrha Bh fudbala gad smo se opet poleli je zaista jadno. Covjek trazi platu sa razlogom, jer ta plata ujedno mu je motiv najvisi. Sada sto nasi trazi igrace koji igraju za sicu a traze od njih maksimum, to je druga strana price..

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 08 jun 2015, 12:07

Nasi klubovi nemaju navijaca, osim ovih standardnih 5-10.000, koji stvarno prate Zelju, ovo ostalo ceka Dzeku, Stilica, Jahica, Zukanovica i Viscu skupa u ekipi u grupnoj fazi lige prvaka, jedni cekaju da im se omoguci old traford, djaba pivo i kikiriki, al da karta bude petaka, treci cekaju derbi ili evropske utakmice, cetvrti cekaju nekakav famozni kvalitet da bi isli, mada ce i tada naci razlog da je spanska ili engleska bolja od nase. Mi smo ba ****, i navijaci i ljudi koji rade u klubu. Jedni ne znaju a drugi ne zele. Znalo je 155.000 ljudi staviti like na fcb, tamo ih pozivaju na utakmice, bombarduju sadrzajem i opet tabla. Ne znam kako dici sve te ljude, da se uclane, da urade nesto za Zelju. A kad tim istim dovedes Zoricu Brunclik ili Acu Lukasa eto ih prvih u redu za kartom od 20 KM. Kod nas se izgubila ta neka prijasnja privrzenost klubu, vidi se to po svemu, nismo samo mi takvi, nego sve i jedan klub u BiH. Zeljo bi bukvalno morao postati Real ili Manchester u svim segmentima, da bi skupio nekih bezveznih 20.000 clanskih

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 08 jun 2015, 12:20

E moj stari, to je isto kad kod privatnika uletis, a imas dobrog iskustva i ti mu odma trazis 7000 i direktorsku poziciju, pa ne moze haveru skontaj to, NE MOZE..Niko nije iznad Zelje, momci koji su igrali ovu sezonu, borili se kao lavovi bez prave podrske, sa slabim platama trebaju da ispastaju zbog jednog igraca kojem je klub dao podrsku u najtezim vremenima.Izasao bi mu u susret, i na polusezoni dao te pare ako se pokaze da moze i da je voljan da nastavi.
Mani se sra.nja nemate vi pojma izgleda, Oda je tu da razmislja, strucan u tom dijelu posla..Postujemo svakako sve igrace Zelje, neki su manje dobri, neki dobri, a neki pak vrhunski igraci za nas.Svako ima svoje misljenje.

Sacekajte prvi dan priprema, sa svim novostima pa onda opletite ako vam se ne svidja, vratite zuju da nas zavali u jos veca ****, nema veze.

Mi smo klub koji je renome u drzavi, mogli bi imati tih 13-16k clanova i to bi nam puno odgovaralo.i ja vjerujem da ce biti tako, samo sto vi dezurne ser.onje nemate strpljenja, preko noco bi da se rijesite svega.Vidi se da kredita u zivotu digli niste, da ste navikli na neke gotive.Ima nas koji volimo Zelju, i bit cemo uz njega dok je stanje stabilizacije.

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 08 jun 2015, 13:01

Neko je pitamo da li igramo onu omladinsku ligu prvaka , nije jos 100 posto sigurno ali imamo ogromne sanse da igramo. Ukoliko osvoje omladinske lige Celtic , Dinamo Zg , Ajax , Lazio , Young Boys , Red Bull Salzburg i jos nekoliko timova ne znam tacno koji nasa "akademija" igra i to na Grbavici :) :)
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 08 jun 2015, 13:12

Dici ćeš @džole te ljue kad im omogućiš da se učlane na svakom koraku i da na tom koraku i produže članstvo. E tad će to biti. Imaš bazu od 155000 na fejsu i ako ne možeš prodati 10.000 članskih za naredne tri godine nek se roknu svi odreda. Eto toliko više od članstva od mene. Branim fakat klub u svemu jer vidim da se radi napokon po papirima, ne obećavaju se ekule i gradovi, počinje se obiljnije gledati u pravcu mladih itd itd, ali članstvo je dno dna i nikakvih izgovora nema pa ni tih da su raja pasivna. I jeste cilj članstva da ih aktiviraš.
A to za Stanu, pa ne može on biti mimo svih. Može na račun stare slave i iskustva dobiti nešto veću platu nego što je kvalitetom zaslužuje, ali nerealno veću to ne može. To nema ni u REalu ni u Barceloni. Svima odlaze stari igrači, a dolaze novi bolji, tržište je to. KAd on to na vrijeme shvati lakše će mu biti, mada mislim da je i njemu ove lige preko glave i da je samo tražio način da ode pa bilo gdje. Motiv mu ovdje može biti samo problem.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 jun 2015, 13:54

DzoleZeljo je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Dosta i Stanica, godinu je povrijedjen, godinu ce se vracati. Dok ne dodje na zeljeni nivo forme a hoce nerealnu platu, e pa ne moze braco.
Sretno ti bilo, mi imamo Memiju na tom mjestu.
Pa iskreno, ne znam sta je problem sa platom kod tog igraca?
Ima osvojenih titula, kupova, finala vise nego neki bitni ljudi u upravi Zelji?

Tako iskreno, ako neces cijeniti nazovimo to "svog veterana", koga ces drugog cijeniti?
Mislim, necu da ulazim, boli me **** ako ces iskreno, jer ja nisam na platnoj listi FK Zeljeznicara pa se nemam sta sikirati, ali blacenje igraca koji su tu bili kada smo nitko i nista bili, pa sve do vrha Bh fudbala gad smo se opet poleli je zaista jadno. Covjek trazi platu sa razlogom, jer ta plata ujedno mu je motiv najvisi. Sada sto nasi trazi igrace koji igraju za sicu a traze od njih maksimum, to je druga strana price..
Cuj trazi platu sa razlogom, pa evo cekamo ga 7 mjeseci, placamo bolesnog i daj vrati nesto.
Neces od njega imati koristi ni narednih 6 mjeseci, dok se oporavi dok ovo dok ono. Sjecam se da je Smajic izjavio da ga je sramota primati platu od zelje dok je povrijedjen i cak se odrekao te plate, ali povrijedjen ucjenjivati klub a znas da neces igrati je zalosno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 08 jun 2015, 13:57

Ako bude članstvo sprovedeno kao prošli i predprosli put, ja član ne postajem.
Ako uprava ne pokaže ozbiljnost prema clanstvu, onda im i ne trebam.

Ima masu stvari koji mogu poboljšati članstvo, od različitih beneficija. Što da npr. ko postane član i uclani svoje dijete može besplatno upisati svoje dijete da trenira, ili ima jeftiniju mjesecnu članarinu(500 djece - 1000 članova). Neke popuste u shopu, ulaznice, čestitke blagdana, rodjendana, nove godine, nagradne igre...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, Giba87, itatabisine, Lokomotifa, Samba71 i 120 gostiju.