Direktno Klare, kao i uvijek.
Klare je napisao/la:Benatia ako hoće da ide to je gotova stvar i veliki gubitak po nas, ybga čovjeku se vjerovatno Italija više sviđa, ili njegovoj porodici i to je kraj priče. Imam osjećaj da je ovo stvarno istina, te bi mogli izgubiti jednog vrsnog stopera, možda najboljeg na svijetu.
Ono što je igrao, a igrao je dovoljno pokazao karakteristike nevjerovatne.
Pepu nikad neću oprostiti, i sada mi je debakl u Kataloniji pred očima, nevjerovatno jadna postavka, yebote bilo rasturanje kao pod Klinsmanom, stvarno nevjerovatno, izvinite iščudit' se ne mogu.
Benatia ono što je pokazao bilo je odlično. Iako, ne mogu se oteti dojmu da je zbog njegove agresivnosti često puta nepromišljen i tu očekujem da agresivnost iskoristi na bolji i pametniji način. Sve u svemu, stvarno odlično pojačanje, šteta zbog silnih ozljeda ali nadam se da će naredne sezone zaigrati redovno.
Daj mi reci, ko može oprostiti onaj debakl prošle i ove godine? Pep je zakazao dvije sezone za redom u Ligi Prvaka, onako visoko postaviti obranu u 4 utakmice protiv Reala i Barcelone može samo hrabar ali istovremeno i lud čovjek, čovjek koji je toliko tvrdoglav da želi zabiti 10 a primit 9 i njemu je to dobro.
Zabili smo mi u te 4 utakmice samo 3 a primili 10. Kakav taktički genije!!!
Klare je napisao/la:Stefane dovoljno nam samo krilo, i još jedan ofanzivac, vjerovatno napadač.
Krilo bi trebalo da bude što bolje, da ne bude velika razlika u odnosu na Rib Rob, neko u koga se uvijek možeš pouzdati, dosta jaka klasa, recimo neko kvaliteta di Marie, imam osjećaj da bi Brahimi bio dobro pojačanje, strašno mi se svidio, odličan igrač,
pa eto možda i Konopljanka, njega nisam gledao, ali vjerovaćemo ti.
A napadač, neko da odmori Lewu, recimo da vratimo Gomu.
Viole ga se žele odreći, daće ga buzašto, ha šta mislite junaci?
Sa ta 2 pojačanja bi bilo extra.
Slažem se za krilo ali ja bih doveo i stopera. Prečesto nam je Benatia bio ozlijeđen, Dante je po meni dosta pao u formi a razlog tome je visoko postavljena obrana gdje nema mjesta pogrešci stopera kao što i nema pomoći od sredine veznog reda jer svi lutaju ko muhe bez glave terenom i premalo su posvećeni obrani pa je samim time Danteu jako teško igrati tako jer je spor, Badstuber ne može uhvatiti zalet i kontinuitet.
Ne želim gledati Chico Martineza na stoperu ili zadnjem, njega želim gledati na zadnjem veznom. Zato nam je potreban još jedan klasni stoper koji ima brzinu u odnosu na Dantea a i jednostavno zbog same sigurnosti jer je i Benatia dosta ozlijeđen.
Brahimi dobar ali sam ga premalo gledao da bih dao neki sud realan.
Dosadan sam za Konopljanku već i samom sebi no ja ovdje ne bih razmišljao previše. Momak treba samo brutalan trening da podigne kondiciju iako navodno ima crni pojas u karateu pa mi malo čudno da nema snage ali dobro. Znači radi se o vrhunskom igraču, pogledaj malo na youtube clipove o njemu iako to nikako nije pokazatelj njegovih mogućnosti ali eto da se dobije barem nekakva slika, dobro da ne duljim, gledao sam ga mnogo puta i stvarno je odličan igrač, igrač koji radi prevagu.
Gomez? Pa ne znam, na stranu to što sam sretan još danas da ga nema više u Bayernu ali smatram da bi se ovdje trebala dati prilika nekom mladom igraču koji ima klasu i potencijal i koji je željan dokazivanja. A i priče da je navodno tada povalio bivšu Švajnijevu curu govore da se radi o opasnoj zvijerki.
Znači ne bi dovodio nikoga za vezni red. Ma i kad se realno pogleda ovdje stvarno imamo odlične igrače i možda bi dovođenje još nekoga bilo zaista bacanje novaca.