borcev_navijac je napisao/la:danas je jedan descko navijac rudara u banjaluci takve batine od poliije ( od tih kako iz zovete kornjaca)dobio samo zato sto je pokusao da udje u teren, i odmah su neki iz rudara poceli da vrijedjaju policiju ovdje na forumu, cak im se pridruzili i neki navijaci borca, te policija brutalna te ovo te ono, .
Prosla utakmica prvenstvena salvijom jedan domaci navijac sa zapda pokusao da preskoci ogradu , isto fizcki savldan i mislim malcice disciplinovan.
I mislim da je to poptunou redu, narocito kad vidis sta se desi kad se stvari otmu kontroli kao danas na kosevu.
Znaci namanji incident, draticna kazna, jer stadioni nisu borilacke arene navijaca, nego jesta gdje ljudi hoce sa uzivanjem da provedu popodne ili vikend gledajuci fudbal i tim za koji navijaju.
Ma šta brutalna, takva i treba biti, nadam se da će policija u cijeloj BiH biti obučena i profesionlana kao u Srajevu i BL, pa i u Zenici. Opet ponavljam to je jedino riješenje, murija poput ove u Sarajevu i BL, ma kako se ona zvala.
I A.C.A.B mi je više na vrh neki stvari