Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
sekac
-
Kontakt:
nick je napisao/la:mah vjerovali ili ne ovakve scene tjeraju ljude sa utakmica i na kraju prica ovako onako...glupo je bilo sta opravdavat i trazit razlog...ovo je nasa realnost mladje generacije 99% ograjisale i to je to...iskreno da je onaj policajac sto ga palijaju izvadio oruzije ja ga ne bih osudio...
a da ti je ubio tad brata ili jarana šta bi kazao,

slažem se sa tobom u prvom dijelu posta ali ovo dole nije u redu

Sarajevo ljubavi moja!
-
19TM87
-
Kontakt:
samo ova tema je dobila jakog forumasa @1337 u svojih 10 postova jos nije napisao nista normalno...

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
borcev_navijac
-
Kontakt:
Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 01:45
danas je jedan descko navijac rudara u banjaluci takve batine od poliije ( od tih kako iz zovete kornjaca)dobio samo zato sto je pokusao da udje u teren, i odmah su neki iz rudara poceli da vrijedjaju policiju ovdje na forumu, cak im se pridruzili i neki navijaci borca, te policija brutalna te ovo te ono, .
Prosla utakmica prvenstvena salvijom jedan domaci navijac sa zapda pokusao da preskoci ogradu , isto fizcki savldan i mislim malcice disciplinovan.
I mislim da je to poptunou redu, narocito kad vidis sta se desi kad se stvari otmu kontroli kao danas na kosevu.
Znaci namanji incident, draticna kazna, jer stadioni nisu borilacke arene navijaca, nego jesta gdje ljudi hoce sa uzivanjem da provedu popodne ili vikend gledajuci fudbal i tim za koji navijaju.
Zadnja izmjena:
borcev_navijac, dana/u 22 apr 2010, 01:46, ukupno mijenjano 1 put.
TREĆI PUT ČASTIMO !
-
zlaya_tm87
-
Kontakt:
Postao/la zlaya_tm87 » 22 apr 2010, 01:46
no limit je napisao/la:Ovo je nasa stvar zasto se javljaju uopste ostali ovdje,imamo debele razloge i za gore stvari i zavrsite sa tim vise!
zato sto i ja drug zivim ovdje, isto k'o i ti, i iz dana u dan shvatam da ovdje nema napretka ni u cemu. uvjeren sam u to da vise od pola onih sto su danas uletili na teren ne znaju ni sto su uletili, ni sto udaraju ni za koga. pola ih je obicna djecurlija koja traze povod za nasilje. taj isti ce ti sutra doci u tramvaju, zbosti te, otet' ti mobitel, prebit te jer si ga pogled'o krivo i slicno...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
-
no limit
-
Kontakt:
johnnyHZ je napisao/la:sve u svemu policija odavno nije popila kvalitetne batine,a davno ih je zasluzila.....isto tako ovi uhljupi iz uprave ce takodjer dobiti svoje,zamal su zbrisali...igrace i upravu sirokog niko nebi ni dotakao....jer oni sa ovim veze nemaju......
a ko je i sta je NASA POLICIJA .....dokazuje i to da su danas tuklji ljude KOJI SU ZASLUZNI STO SUU OVI "ORGANI" ZIVI I STO IMAJU KUCU I DRZAVU!!!!!!!!! znaci ...treba ih opet namlatiti jer udarati invalide , ljiljane,i td da bi spasili guzice onim glavonjama zbog kojih nam je ovako kako jeste.....i na kraju se nekonadje i kaze ...ZAO MI POLICIJE???? fujj
Nije to nista sta oni rade a kad treba da se uhvati ubica Vedrana nema ih,kad treba da osiguraju tekmu u SB pucaju i sad ih kao neko zali FUJ! Da mi je znati zasto ne hapse ove krimose po gradu nego im ni prijavu napisati nesmije!
-
no limit
-
Kontakt:
zlaya_tm87 je napisao/la:no limit je napisao/la:Ovo je nasa stvar zasto se javljaju uopste ostali ovdje,imamo debele razloge i za gore stvari i zavrsite sa tim vise!
zato sto i ja drug zivim ovdje, isto k'o i ti, i iz dana u dan shvatam da ovdje nema napretka ni u cemu. uvjeren sam u to da vise od pola onih sto su danas uletili na teren ne znaju ni sto su uletili, ni sto udaraju ni za koga. pola ih je obicna djecurlija koja traze povod za nasilje. taj isti ce ti sutra doci u tramvaju, zbosti te, otet' ti mobitel, prebit te jer si ga pogled'o krivo i slicno...
Idess iz krajnosti u krajnost vecina nas je znala zasto je ovo danas uradila al da neduzim i da ti pojasnjavam ko treba da zna bio je na stadionu!
-
johnnyHZ
-
Kontakt:
no limit je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:sve u svemu policija odavno nije popila kvalitetne batine,a davno ih je zasluzila.....isto tako ovi uhljupi iz uprave ce takodjer dobiti svoje,zamal su zbrisali...igrace i upravu sirokog niko nebi ni dotakao....jer oni sa ovim veze nemaju......
a ko je i sta je NASA POLICIJA .....dokazuje i to da su danas tuklji ljude KOJI SU ZASLUZNI STO SUU OVI "ORGANI" ZIVI I STO IMAJU KUCU I DRZAVU!!!!!!!!! znaci ...treba ih opet namlatiti jer udarati invalide , ljiljane,i td da bi spasili guzice onim glavonjama zbog kojih nam je ovako kako jeste.....i na kraju se nekonadje i kaze ...ZAO MI POLICIJE???? fujj
Nije to nista sta oni rade a kad treba da se uhvati ubica Vedrana nema ih,kad treba da osiguraju tekmu u SB pucaju i sad ih kao neko zali FUJ! Da mi je znati zasto ne hapse ove krimose po gradu nego im ni prijavu napisati nesmije!
nemoj tako....nisu oni losi bolan,jadnici nemaju ovlasti,a ispucali u sirokom municije ko u ratu...danas preed zgradom vlade rade sta hovce....udaraju ljude od 60-70 godina koji su 4 godine ZBOG NJIH sjedili u rovu .....majku im A.C.A.B. NISTA MI NIJE DRAZE NEG STO IH DANAS NALUPASE KO STOKU I TREBA IM TAKO ...bas su pravi ORGANI
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
Necromacer
-
Kontakt:
Postao/la Necromacer » 22 apr 2010, 01:51
Bio sam danas na tekmi i krivo mi je sto je sve ovako ispalo...ja sam uvijek bio i ostao na Istoku i otamo sam danas pratio kako se razvija situacija...znao sam da ce biti belaja ako Sarajevo ne izvuce povoljan rezultat...
ALI MI NIJE JASNO KAKO ONI NASI IGRACI NEMAJU NI MALO MORALA ILI NEKE DRSKOSTI I AGRESIVNOSTI U SEBI....sve mis do misa...e njima treba jedan vaspitnopopravni samar!! Pa ja bih poginuo da sam igrao danas umijesto bilo koga od njih...
-
1337
-
Kontakt:
19TM87 je napisao/la:samo ova tema je dobila jakog forumasa @1337 u svojih 10 postova jos nije napisao nista normalno...

iskreno, boli me neka stvar za vas mali plavi forum

najbitnije je da ste vi mali tmovci napisali nesto pametno ovdje

-
ChelseaFann11
-
Kontakt:
Postao/la ChelseaFann11 » 22 apr 2010, 01:53
1337 je napisao/la:no limit je napisao/la:Ovo je nasa stvar zasto se javljaju uopste ostali ovdje,imamo debele razloge i za gore stvari i zavrsite sa tim vise!
vidis da vise brinu za nas nego za svoje male klubove

nebih da ulazim u raspravu s tobom ali to ti vrijedjanje netreba...dzaba sto imate debele razloge...sta bi se desilo da ste pobijedili u ovoj utakmici??? jednostavno nema opravdanja... STOP HULIGANSTVU.. ova poruka nija samo za vas vec za sve navijacke skupine!!!
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..
-
Strauss
-
Kontakt:
borcev_navijac je napisao/la:danas je jedan descko navijac rudara u banjaluci takve batine od poliije ( od tih kako iz zovete kornjaca)dobio samo zato sto je pokusao da udje u teren, i odmah su neki iz rudara poceli da vrijedjaju policiju ovdje na forumu, cak im se pridruzili i neki navijaci borca, te policija brutalna te ovo te ono, .
Prosla utakmica prvenstvena salvijom jedan domaci navijac sa zapda pokusao da preskoci ogradu , isto fizcki savldan i mislim malcice disciplinovan.
I mislim da je to poptunou redu, narocito kad vidis sta se desi kad se stvari otmu kontroli kao danas na kosevu.
Znaci namanji incident, draticna kazna, jer stadioni nisu borilacke arene navijaca, nego jesta gdje ljudi hoce sa uzivanjem da provedu popodne ili vikend gledajuci fudbal i tim za koji navijaju.
Ma šta brutalna, takva i treba biti, nadam se da će policija u cijeloj BiH biti obučena i profesionlana kao u Srajevu i BL, pa i u Zenici. Opet ponavljam to je jedino riješenje, murija poput ove u Sarajevu i BL, ma kako se ona zvala.
I A.C.A.B mi je više na vrh neki stvari

-
johnnyHZ
-
Kontakt:
ChelseaFann11 je napisao/la:1337 je napisao/la:no limit je napisao/la:Ovo je nasa stvar zasto se javljaju uopste ostali ovdje,imamo debele razloge i za gore stvari i zavrsite sa tim vise!
vidis da vise brinu za nas nego za svoje male klubove

nebih da ulazim u raspravu s tobom ali to ti vrijedjanje netreba...dzaba sto imate debele razloge...sta bi se desilo da ste pobijedili u ovoj utakmici??? jednostavno nema opravdanja... STOP HULIGANSTVU.. ova poruka nija samo za vas vec za sve navijacke skupine!!!
kaze nam celzi fan,koji nije ni svjestan da i u engleskoj i dan danas na ulicama se klepaju ko i 80 ih

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
ChelseaFann11
-
Kontakt:
Postao/la ChelseaFann11 » 22 apr 2010, 01:55
-
nick
-
Kontakt:
no limit je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:sve u svemu policija odavno nije popila kvalitetne batine,a davno ih je zasluzila.....isto tako ovi uhljupi iz uprave ce takodjer dobiti svoje,zamal su zbrisali...igrace i upravu sirokog niko nebi ni dotakao....jer oni sa ovim veze nemaju......
o cemu ti pricas bolan,sta se gubite halo ljudi balavci koji su danas radili ono su isti oni sto se probude ujutro i izadju sa cakijom napolje...cisto da se zna ne govorim samo za navijace sarajeva nego i zelje i to sto ti opravdavas trust mozgova koji je ovo ucinio za pokojnog Vedrana to ne mogu da shvatim...i u ovom slucaju dobiju po nosu ljudi koji nemaju veze sa ovim...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
nick
-
Kontakt:
vidim ja da si ti jedan bistar momak...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
1337
-
Kontakt:
nick je napisao/la:vidim ja da si ti jedan bistar momak...
a ja vidim da ti nemas nijedan argument pa pises gluposti
-
ChelseaFann11
-
Kontakt:
Postao/la ChelseaFann11 » 22 apr 2010, 02:03
johnnyHZ je napisao/la:kaze nam celzi fan,koji nije ni svjestan da i u engleskoj i dan danas na ulicama se klepaju ko i 80 ih

brate iskreno mene zaboli sta se tamo desava..ja niti cam ikada bio na tekmi celzija niti cu biti, uostalom to nije nasa stvar..oni imaju svoj zakon mi svoj...ako mislis da je to fino uredu..jesam u pravu??
Zadnja izmjena:
ChelseaFann11, dana/u 22 apr 2010, 02:09, ukupno mijenjano 4 puta.
-
nick
-
Kontakt:
1337 je napisao/la:nick je napisao/la:vidim ja da si ti jedan bistar momak...
a ja vidim da ti nemas nijedan argument pa pises gluposti
bravo

-
no limit
-
Kontakt:
Neko spominje srusili stadion stete nije bilo ni 5000 km samo da se zna!
-
johnnyHZ
-
Kontakt:
ChelseaFann11 je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:kaze nam celzi fan,koji nije ni svjestan da i u engleskoj i dan danas na ulicama se klepaju ko i 80 ih

brate iskreno mene zaboli sta se tamo desava..ja niti cam ikada bio na tekmi celzija niti cu biti, uostalom to nije nasa stvar..oni imaju svoj zakon mi svoj...ako mislis da je to fino uredu..jesam u pravu??
pa jarane ovo je BALKAAN ...ev ti primjer danas ljudi koji su 4 godine glavu u torbi nosli,nece jedan konj kojeg mi placamo svojim parama da izadje i kaze u cemu je problem,jer on misli da nema problema..i sa d treba FINO SA NJIM....ovo je BALKAN i treba samo silom i u glavu..nikako drugacije,od vlade,saveza,uprava klubova i td i td.......ajd sad reci,na koji nacin FIN da otjeras upravu kluba,nogometni savez,i na kraju POLITICARE IZ VLADE KOJI U NAJVECOJ RECESIJI SEBI POVECAVAJU PLATE KOJE NEMIJU NI EVROPSKI PARLAMENTARCI???? NA FINI NACIN,ONO JEL VI NAS KAMENJEM MI VAS HLJEBOM,AJD BUDI REALAN???