odjeca, patike etc etc
Moderator/ica: insider
Re: odjeca, patike etc etc
Yebo majku, ti sorcevi, ako hoces iole kvalitetniji, skupi ko djavo 
naprijed rejal
-
Nerminovic
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Ja kupio pantole 90 maraka, došo za par dana 50 maraka, prošlo još par dana spale na 30![]()
jjebale me pantole i springfild kad žurim
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Pošto sam laik što se tiče ovih citrusnih ljetnih parfema (posjedujem samo jedan) bio bi neizmjerno zahvalan onome ko mi da neki prijedlog šta uzeti.
Nema puno palamuđenja kada su u pitanju šorcevi.

Odes u parfimeriju i pogledas koje imaju u skaldu ti sa buđetom. Neko ti moze predlozit nesto a da ti se ne svidi, zato moras to sam nosom da osjetis.Fustang je napisao/la:Pošto sam laik što se tiče ovih citrusnih ljetnih parfema (posjedujem samo jedan) bio bi neizmjerno zahvalan onome ko mi da neki prijedlog šta uzeti.
Recimo ja imam Armani Cod i GF Ferre i meni se sviđaju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Svjestan sam ja toga ali iskreno dopizdile su mi one polupismene debiluše koje ti non stop vise za petama i koje su dosadnije od političara u periodu predizborne kampanje a da ne govorim o edukaciji i neprofesionalizmu u poslu kojim se bave.90% ih ne zna pravilno izgovoriti ime parfema.
Blind buy ću sa pika, jeftinije je a usput će me poštedit bespotrebnog gubljenja živaca.
Btw. Code imam, to nije citrusni parfem.Treba mi nešto za dana gdje neću bukvalno tušiti ljude mirisom.Budžet je do 100 km.
Blind buy ću sa pika, jeftinije je a usput će me poštedit bespotrebnog gubljenja živaca.
Btw. Code imam, to nije citrusni parfem.Treba mi nešto za dana gdje neću bukvalno tušiti ljude mirisom.Budžet je do 100 km.
Da li može kombinacija karirana košulja i šorc ? 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
zasto ne bi moglo, hipsteri pogotovo to furajushzna je napisao/la:Da li može kombinacija karirana košulja i šorc ?

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
eki cipela, ovakve moj dedo rahmetli furo kad je nanu bario pod prozorom 1941.
DRUG NEBI TI PUNCA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nemoj zezat, ovo je odlicno sve od glave do pete bar meni:) ali svako ima ukus
Ali je isto velika razlika izmedju obicnog momka i manekena kojem srede ove slike i ovi garderobu. U stvarnom zivotu za BH buget ne mozes izgledati ovako za novac kojim raspolazes tj izgledas daleko losije
Npr meni i da daju ovo da obucem izgledalo bi losije nego kod njega jer imam noge ko balvani, a dupe vece od Nasrija
Ali je isto velika razlika izmedju obicnog momka i manekena kojem srede ove slike i ovi garderobu. U stvarnom zivotu za BH buget ne mozes izgledati ovako za novac kojim raspolazes tj izgledas daleko losije
Npr meni i da daju ovo da obucem izgledalo bi losije nego kod njega jer imam noge ko balvani, a dupe vece od Nasrija
Kakav maneken ba, slikala ga koka prosle godine u Malom Drveniku 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Danas bio u Springfieldu, ima lijepih stvari i kao neka akcija: kombinacija bermude i polo majica/ košulja za 80 KM. Ili po dvoje od ova tri artikla zajedno. Uzeo sebi bermude i polo majicu.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Osamdeset maca. Vićemo šta za fesliju.
Hajmo bratu malo pomoći. Koju biste radnju preporučili za dioptrijske naočale kao i za pregled? Hvala (:
Sarajevo.
Sarajevo.
Imas u Strosmajerovoj optiku Salihbegovic, tamo je akcija gdje dobijes jedne naocale gratis ako kupis jedne, a cini mi se da vrse i pregled za dioptriju, al' nisam siguran (k'o kad nemam potrebe za naocalama
)
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Optika BarošVelaHavle je napisao/la:Hajmo bratu malo pomoći. Koju biste radnju preporučili za dioptrijske naočale kao i za pregled? Hvala (:
Sarajevo.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Vidjet' ću, možda su mi rodbina pa bude šta jeftinijeanonimni je napisao/la:Imas u Strosmajerovoj optiku Salihbegovic, tamo je akcija gdje dobijes jedne naocale gratis ako kupis jedne, a cini mi se da vrse i pregled za dioptriju, al' nisam siguran (k'o kad nemam potrebe za naocalama)
Imam par poznanika koji su mi rekli da su cijene visoke. Planiram maksimalno 350 ili 360 maca za naočale dati, naravno sa staklima. Mislim da se mogu dobre kupiti.GameFKS je napisao/la:Optika BarošVelaHavle je napisao/la:Hajmo bratu malo pomoći. Koju biste radnju preporučili za dioptrijske naočale kao i za pregled? Hvala (:
Sarajevo.
Cijene su ti svugdje u pet deka. Odeš pogledaš, imaš okvirova od 50 do 500 naravno. Ja sam znao uzet za 220 km sa staklima, još meni stakla sama 75 km izađu...
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Zavisi koji okvir si uzimao. Uzet' ću neki koji mi paše a i da je kvalitet. Viću u ponedjeljak.
Hoćeš kupiti dioptrijske od mene, ne nosim ih, kao nove, izbij stakla samo?VelaHavle je napisao/la: Imam par poznanika koji su mi rekli da su cijene visoke. Planiram maksimalno 350 ili 360 maca za naočale dati, naravno sa staklima. Mislim da se mogu dobre kupiti.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 19 jun 2015, 21:40, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.