FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 12 jun 2015, 18:51

solinas je napisao/la:Kako bolan nista..produzio si SA svim bitnim igracima.doveo kostica i ordagica...prelazni rok je do kraja juna Stadt van je ljudi..
i ja gledam sta covjek pise :lol: rudarska druze opusti se :kafa:
Sloboda Tuzla

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 jun 2015, 18:52

o j e b a l o vas slikanje ba :roll: :D :D :D
pa nije ovo neka jaka i medijski eksponirana liga nego 100 i neka...ne prate ovo neki milioni ljudi nego cijelu ligu prati brat brat 50 000 ljudi ...mislim,nije to lose sa slikanjima al dajte ba dovedemo jos kojeg jakog igraca....slikat cemo ga na tekmi,na Tusnju :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 12 jun 2015, 18:53

tuzlak1987 je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:Secuda Diata u Zelji , ja sma ga prizeljkivao kod nas , strasan igrac , mnogo bi nam pomogao .... elem svi ozbijniji klubovi se pojacavaju pomalo .... kod nas za sad nista novo . Sta je sa Krpicem jel neko zna ??? volio bi da ostane

Pa kako nistw :)

Haurdic? Kostic? Ordagic? :D
Uz to produzeno Ahmetovicu, Zebi, Kisi,Saricu,Moranjkicu,Iveticu i Mehmedovicu.

Treba nam samo krilo i desni bek, mozda jos neki et uz to
haurdic nije dosao , kostic je dogovorio al nije potpisao , ordagic je blizu realizacije nije zavrseno nista . o produzenim ugovorima ne pricam . nadam se najboljem , pojacati se moramo

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 12 jun 2015, 18:55

Prelazni rok je tek počeo, opet kažem mi smo jedini tim koji se već pojačao (od onih koji ne igraju Evropu). Samo opušteno, nama je bila najbitnija ova skupština da se poslože kockice. Sa kakvim spletkarošima se do sad radilo, sad ćemo ubacit u petu brzinu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 jun 2015, 18:59

RUDARSKA2 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:Secuda Diata u Zelji , ja sma ga prizeljkivao kod nas , strasan igrac , mnogo bi nam pomogao .... elem svi ozbijniji klubovi se pojacavaju pomalo .... kod nas za sad nista novo . Sta je sa Krpicem jel neko zna ??? volio bi da ostane

Pa kako nistw :)

Haurdic? Kostic? Ordagic? :D
Uz to produzeno Ahmetovicu, Zebi, Kisi,Saricu,Moranjkicu,Iveticu i Mehmedovicu.

Treba nam samo krilo i desni bek, mozda jos neki et uz to
haurdic nije dosao , kostic je dogovorio al nije potpisao , ordagic je blizu realizacije nije zavrseno nista . o produzenim ugovorima ne pricam . nadam se najboljem , pojacati se moramo
Pa vidis zato ja kazem treba ih slikat kad potpisiju.. :D

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 jun 2015, 19:11

Jel ko vidio da je bili ko potpiso' ? Ima li kakav materijalni dokaz? ;)
P.S. Nista od ovih insajdera.
🔴⚫️

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 12 jun 2015, 19:13

Ništa posebno nije taj igrač . .

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 12 jun 2015, 19:20

**** ga, ja sam narcis i volim se slikat pa odmah mislim kako to treba i sa igracima. :lol:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 jun 2015, 19:35

Valja mi skenirat ovdje slicice od nasih samo steta nema ih puno, samo Radnik Vitez Drina Obarska..

Od nasih grb, stadion, Ahmetovic, Saric, Radovanovic, Fejzic. Ali nema stati dok se ne skupe mada na njih 100 imam samo pet nasih :S

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 12 jun 2015, 23:01

dobionabingu je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Jeli Haurdic zvanicno nas ili sta?

I ja pokusavam saznat al niko da napise nesto konkretno :yawn:
Ima ugovor sa nama još godinu ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 jun 2015, 23:05

znam da ima ugovor još godinu dana, pa šta?

sa druge strane je Azmir Husić

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 12 jun 2015, 23:21

Chinaglia je napisao/la:znam da ima ugovor još godinu dana, pa šta?

sa druge strane je Azmir Husić
Samo sam napisao da ima još godinu ugovora da odradi, znači da ćete morati platiti puno više nego što ste platili Ordagića. Sad isplatili vam se plaćat, to je vaša stvar, ali mislim da su male šanse da pređe kod vas.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 jun 2015, 23:24

Azmir je lud čovjek, ako nešto želi ..

uostalom, koliko znam, za Haurdića je pisao samo Avaz, niti jedan drugi medij, niti je bilo ko od naših forumaša to spomenuo :D sad, možda mi je promaklo, al' čisto sumnjam

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 12 jun 2015, 23:40

Koliko god se smijali Avazu, ipak je najjaci nas printani i online medij, ili barem jedan od najjacih, a vecinu njihovih "vijesti" i vijesti prenose ostali mediji. Tako da vjerujem da su nesto naculi sto mi jos nismo. A nadamo se Haurdicu, jer je dobar igrac.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 12 jun 2015, 23:48

ne znam sta se ovom imate pravdati, eto on zna ko ostaje u Velezu! ljudi se raspadaju uzduz i poprijeko to je ocekivano nakon sto je Niksic postao bivsi :!: gdje ima dima ima i vatre, i nije tu pricu avaz pokrenuo nego se o tome suska ima 10 dana ;) samo lagano
Sloboda Tuzla

ren_hz
Kontakt:

Post Postao/la ren_hz » 13 jun 2015, 01:14

Ja se izvinjavam sto vam komentarisem na temi, ali zanimljivi ste mi pravo od kad ste se izdigli iz ove mocvare bh fudbala (ali i zbog Husrefa) i pratim jedino vas i nas podforum...

Zelio bih da se osvrnem na pricu oko Saida.

Vjerujem da se on jos nece vracati u BIH, medjutim ako se bude vracao - vjerujte da ce u FKS.
Taj odnos kakav smo mi s njim izgradili (mislim na navijace), ja to ne pamtim da je ijedan igrac imao na Kosevu. Ne znam prije rata.
Said nam je bio kao brat koji je sisao sa tribine sa onim stomakom i guzom, i valjao sve najmrze protivnike po terenu. On je to osjetio, znao je koliko nam znaci, i dan danas to pamti.
Vjerujem da smo mu mi prvi izbor, bez obzira na prijateljstvo sa Husicem.

Eh sad, naravno da je Sloboda njegov maticni klub, tu je ponikao, dokazao se, napravio veliki transfer i Sloboda i Sarajevo su za njega jedine opcije.

Ali jednostavno, nema to veze s tim sto smo mu pruzili ruku kad je trebalo - to ima veze s takvom povezanoscu koju je Said imao sa tribinama Koseva, da se to rijecima ne moze opisati.
Pa to je jedini igrac kojem sveti istok nije uputio pogrdnu rijec. Doduse, Benko je blizu toga, al manje je u klubu.

Tako da ako se Said ikada bude zelio vratiti u BIH, vjerujem da Husic nece stici reagovati - mi cemo ga s aerodroma na rukama donijeti do Titove :bow: :bow:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 13 jun 2015, 09:29

ren_hz je napisao/la:Ja se izvinjavam sto vam komentarisem na temi, ali zanimljivi ste mi pravo od kad ste se izdigli iz ove mocvare bh fudbala (ali i zbog Husrefa) i pratim jedino vas i nas podforum...

Zelio bih da se osvrnem na pricu oko Saida.

Vjerujem da se on jos nece vracati u BIH, medjutim ako se bude vracao - vjerujte da ce u FKS.
Taj odnos kakav smo mi s njim izgradili (mislim na navijace), ja to ne pamtim da je ijedan igrac imao na Kosevu. Ne znam prije rata.
Said nam je bio kao brat koji je sisao sa tribine sa onim stomakom i guzom, i valjao sve najmrze protivnike po terenu. On je to osjetio, znao je koliko nam znaci, i dan danas to pamti.
Vjerujem da smo mu mi prvi izbor, bez obzira na prijateljstvo sa Husicem.

Eh sad, naravno da je Sloboda njegov maticni klub, tu je ponikao, dokazao se, napravio veliki transfer i Sloboda i Sarajevo su za njega jedine opcije.

Ali jednostavno, nema to veze s tim sto smo mu pruzili ruku kad je trebalo - to ima veze s takvom povezanoscu koju je Said imao sa tribinama Koseva, da se to rijecima ne moze opisati.
Pa to je jedini igrac kojem sveti istok nije uputio pogrdnu rijec. Doduse, Benko je blizu toga, al manje je u klubu.

Tako da ako se Said ikada bude zelio vratiti u BIH, vjerujem da Husic nece stici reagovati - mi cemo ga s aerodroma na rukama donijeti do Titove :bow: :bow:
To što si napisao je isto kao da sam za tebe napisao da si vatreni navijač Slobode. Možeš li se zamisliti u toj situaciji. Teško

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jun 2015, 09:31

Ma nije isto, u Zvorniku odakle je, ili gdje je bio po TK bjese da ima ljudi sto navijaju za Sarajevo i to. Nije Said dok je dosao u Slobodu gajio simpatije prema nama. Covjeku je draze Sarajevo i et, ali draga mu je i Sloboda.. Nema se sta raspravljat

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 13 jun 2015, 09:40

tuzlak1987 je napisao/la:Ma nije isto, u Zvorniku odakle je, ili gdje je bio po TK bjese da ima ljudi sto navijaju za Sarajevo i to. Nije Said dok je dosao u Slobodu gajio simpatije prema nama. Covjeku je draze Sarajevo i et, ali draga mu je i Sloboda.. Nema se sta raspravljat
Pa nije on proveo u Zvorniku 20 godina, pa došao u Tuzlu. Frajer je 88 godište. Zvornika se i ne sjeća

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.