i ja gledam sta covjek pisesolinas je napisao/la:Kako bolan nista..produzio si SA svim bitnim igracima.doveo kostica i ordagica...prelazni rok je do kraja juna Stadt van je ljudi..

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
i ja gledam sta covjek pisesolinas je napisao/la:Kako bolan nista..produzio si SA svim bitnim igracima.doveo kostica i ordagica...prelazni rok je do kraja juna Stadt van je ljudi..
haurdic nije dosao , kostic je dogovorio al nije potpisao , ordagic je blizu realizacije nije zavrseno nista . o produzenim ugovorima ne pricam . nadam se najboljem , pojacati se moramotuzlak1987 je napisao/la:RUDARSKA2 je napisao/la:Secuda Diata u Zelji , ja sma ga prizeljkivao kod nas , strasan igrac , mnogo bi nam pomogao .... elem svi ozbijniji klubovi se pojacavaju pomalo .... kod nas za sad nista novo . Sta je sa Krpicem jel neko zna ??? volio bi da ostane
Pa kako nistw![]()
Haurdic? Kostic? Ordagic?![]()
Uz to produzeno Ahmetovicu, Zebi, Kisi,Saricu,Moranjkicu,Iveticu i Mehmedovicu.
Treba nam samo krilo i desni bek, mozda jos neki et uz to
Pa vidis zato ja kazem treba ih slikat kad potpisiju..RUDARSKA2 je napisao/la:haurdic nije dosao , kostic je dogovorio al nije potpisao , ordagic je blizu realizacije nije zavrseno nista . o produzenim ugovorima ne pricam . nadam se najboljem , pojacati se moramotuzlak1987 je napisao/la:RUDARSKA2 je napisao/la:Secuda Diata u Zelji , ja sma ga prizeljkivao kod nas , strasan igrac , mnogo bi nam pomogao .... elem svi ozbijniji klubovi se pojacavaju pomalo .... kod nas za sad nista novo . Sta je sa Krpicem jel neko zna ??? volio bi da ostane
Pa kako nistw![]()
Haurdic? Kostic? Ordagic?![]()
Uz to produzeno Ahmetovicu, Zebi, Kisi,Saricu,Moranjkicu,Iveticu i Mehmedovicu.
Treba nam samo krilo i desni bek, mozda jos neki et uz to
Ništa posebno nije taj igrač . .RUDARSKA2 je napisao/la:Secuda Diata u Zelji , ja sma ga prizeljkivao kod nas , strasan igrac , mnogo bi nam pomogao .... elem svi ozbijniji klubovi se pojacavaju pomalo .... kod nas za sad nista novo . Sta je sa Krpicem jel neko zna ??? volio bi da ostane
SaltCityAttack je napisao/la:Jeli Haurdic zvanicno nas ili sta?
Ima ugovor sa nama još godinudobionabingu je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:Jeli Haurdic zvanicno nas ili sta?
I ja pokusavam saznat al niko da napise nesto konkretno
Samo sam napisao da ima još godinu ugovora da odradi, znači da ćete morati platiti puno više nego što ste platili Ordagića. Sad isplatili vam se plaćat, to je vaša stvar, ali mislim da su male šanse da pređe kod vas.Chinaglia je napisao/la:znam da ima ugovor još godinu dana, pa šta?
sa druge strane je Azmir Husić
To što si napisao je isto kao da sam za tebe napisao da si vatreni navijač Slobode. Možeš li se zamisliti u toj situaciji. Teškoren_hz je napisao/la:Ja se izvinjavam sto vam komentarisem na temi, ali zanimljivi ste mi pravo od kad ste se izdigli iz ove mocvare bh fudbala (ali i zbog Husrefa) i pratim jedino vas i nas podforum...
Zelio bih da se osvrnem na pricu oko Saida.
Vjerujem da se on jos nece vracati u BIH, medjutim ako se bude vracao - vjerujte da ce u FKS.
Taj odnos kakav smo mi s njim izgradili (mislim na navijace), ja to ne pamtim da je ijedan igrac imao na Kosevu. Ne znam prije rata.
Said nam je bio kao brat koji je sisao sa tribine sa onim stomakom i guzom, i valjao sve najmrze protivnike po terenu. On je to osjetio, znao je koliko nam znaci, i dan danas to pamti.
Vjerujem da smo mu mi prvi izbor, bez obzira na prijateljstvo sa Husicem.
Eh sad, naravno da je Sloboda njegov maticni klub, tu je ponikao, dokazao se, napravio veliki transfer i Sloboda i Sarajevo su za njega jedine opcije.
Ali jednostavno, nema to veze s tim sto smo mu pruzili ruku kad je trebalo - to ima veze s takvom povezanoscu koju je Said imao sa tribinama Koseva, da se to rijecima ne moze opisati.
Pa to je jedini igrac kojem sveti istok nije uputio pogrdnu rijec. Doduse, Benko je blizu toga, al manje je u klubu.
Tako da ako se Said ikada bude zelio vratiti u BIH, vjerujem da Husic nece stici reagovati - mi cemo ga s aerodroma na rukama donijeti do Titove![]()
Pa nije on proveo u Zvorniku 20 godina, pa došao u Tuzlu. Frajer je 88 godište. Zvornika se i ne sjećatuzlak1987 je napisao/la:Ma nije isto, u Zvorniku odakle je, ili gdje je bio po TK bjese da ima ljudi sto navijaju za Sarajevo i to. Nije Said dok je dosao u Slobodu gajio simpatije prema nama. Covjeku je draze Sarajevo i et, ali draga mu je i Sloboda.. Nema se sta raspravljat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.