Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 22 apr 2010, 14:13

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
BOSNA JE ZAKON je napisao/la:kako da promijenim ime profila?
napravis novi profil :)
necu to!!!

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 22 apr 2010, 14:15

I sinoc sto me je izivcirao FTV i ona novinarka sto je bila u vladi,kad rece I TADA JE KRENUO STAMPEDO,PO NJOJ BORCI SU STOKA SINOC BILI :evil: :evil: :evil: sve neka televizija,a borce naziva stokom,i brani policiju i onog mujezinovica,koji se ne zna ni obrijat :evil:
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 22 apr 2010, 14:17

BOSNA JE ZAKON je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:
BOSNA JE ZAKON je napisao/la:kako da promijenim ime profila?
napravis novi profil :)
necu to!!!
zamoli administratora da ti promjeni
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 apr 2010, 14:34

Lejla sretan rodjendan,sve najbolje!!!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 22 apr 2010, 15:32

Hvala, hvala. :D

Red je i da Kaku spomenete, nije samo meni rodjus :mrgreen:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 22 apr 2010, 16:50

Sretan rođus mada sam ti čestittao preko fb al et red je xD

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 22 apr 2010, 18:39

Koji narod? Moram li ja glumiti neku skromnost zato sto pola od tih nece da radi? Jesam li ja ukrao to janje od njihovih usta ili sam se ja mucio da zaradim da mi bude dobro? Naravno da pametno razmisljam i ne znam sta imas protiv naseg duhovnog vode, koji je uzoran i posten gradanin.
Svaka ti cast kad je on za tebe "posten i uzoran gradjanin" ....
× Plava krv ispod koze ×

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 22 apr 2010, 18:41

MaliMemo je napisao/la:
Koji narod? Moram li ja glumiti neku skromnost zato sto pola od tih nece da radi? Jesam li ja ukrao to janje od njihovih usta ili sam se ja mucio da zaradim da mi bude dobro? Naravno da pametno razmisljam i ne znam sta imas protiv naseg duhovnog vode, koji je uzoran i posten gradanin.
Svaka ti cast kad ti je za tebe on "posten i uzoran gradjanin" ....
Slazem se sa Memom,sta taj radi ni talibani ga ne bi htjeli za duhovnog vodju :D stavi drugu sliku,nemoj mi jeremije na sportskom portalu.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 22 apr 2010, 18:44

bad_boy je napisao/la:
MaliMemo je napisao/la:
Svaka ti cast kad ti je za tebe on "posten i uzoran gradjanin" ....
Slazem se sa Memom,sta taj radi ni talibani ga ne bi htjeli za duhovnog vodju :D stavi drugu sliku,nemoj mi jeremije na sportskom portalu.
Taj njegov "vodja" sve govorio o bjedi u kojem se nalazi muslimanski narod u BiH, a ne spominje da njegova djeca studiraju u Londonu gdje se placa 50 000 eura na godinu, ne spominje odakle mu onaj Mercedes sto vozi , jer on sigurno nema tolika primanja da sve to plati .... dobar ti vodja pravo.
× Plava krv ispod koze ×

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 22 apr 2010, 18:45

Jos kad je bilo za onu curicu kad je pitao dal je hodzu uzbudila :evil: taj ceric je mafijas i to zesci,samo to neki ne kontaju,al skontace nekad,saradjuje sa sandzaklijama i talibanima itd.

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 22 apr 2010, 18:48

cikular je napisao/la:Iz vas govori zavist.

Sram i stid da vas bude, naseg reisa tako omalovazavat, a covjek drzi predavanja po eminentnim svjetskim univerzitetima.
Kakva zavist ??? Mani me reisa itd.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 22 apr 2010, 18:53

cikular je napisao/la:Iz vas govori zavist.

Sram i stid da vas bude, naseg reisa tako omalovazavat, a covjek drzi predavanja po eminentnim svjetskim univerzitetima.
da se mene pita taj bi zatvora davno zaradio
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 22 apr 2010, 19:00

cikular je napisao/la:Ljubomorni ste na naseg elokventnog reisa, sram i stid da vas bude!

Neosnovano napadate jednog od najvecih ucenjaka BiH.
vodi ga sebi ako ti je dobar,i prestani vise o njemu,rasplakat ces me :cry:

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 22 apr 2010, 19:08

cikular je napisao/la:Ti si napao ovog velikog mislioca,a prije svega covjeka, tako da ocekujem izvinjenje.
Dobices ga,znas kad NIKAD :D jak mislioc,a pogotov covjek,aj necu vise o njemu molim te.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 22 apr 2010, 19:14

cikular je napisao/la:Ti si napao ovog velikog mislioca,a prije svega covjeka, tako da ocekujem izvinjenje.
ako je on covjek ja sam ne znam sta onda
on se je svoje lice pokazao i prezirem ga iz dna duse
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 22 apr 2010, 19:15

cikular je napisao/la:Reis je veliki covjek i siguran sam da bi ti oprostio, mlad si, ne znas sta pricas, doci ces pameti.

Reis dominira!
Filozof,jeli Ti nas zahebavas ili ?
A C A B !

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 22 apr 2010, 19:15

cikular je napisao/la:Reis je veliki covjek i siguran sam da bi ti oprostio, mlad si, ne znas sta pricas, doci ces pameti.

Reis dominira!
ne vrijedi se raspravljat sa tobom.od njega mi nista ne treba :D Da to nije reis snama na portalu :lol:

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 22 apr 2010, 19:24

@ cikular

cuj ovog zlobu,da bolje upoznas me ne bi tako mislio,vec kazem ti da me ovaj covjek ne zanima,sta je se nakrao itd. ti mi neki ovdje pametnjakovic,doso glumit poBoznog ccc.Opusti se malo,pricaj sa rajom,a ne ovdje ko je zloban itd.

@T-MAC

sram te bilo,ne volis ljudinu :lol: :lol:
Zadnja izmjena: bad_boy, dana/u 22 apr 2010, 19:27, ukupno mijenjano 2 puta.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 22 apr 2010, 19:24

cikular je napisao/la: Ne razumijem?!
Razumjet ces nekad ;)
A C A B !

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 22 apr 2010, 19:45

hahahahahhahahahahahah
oj moj Boze
cuj ja pristalica antikrista,aj nek sam i ovo procitao : :o :o
sad ti kazem ako je on dobar covjek ja sam arhimed
i s tobom se ne treba raspravljati jer ako njega podrzavas onda i podrzavas njegova grozna djela koja je cinio i koja jos uvijek cini

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Barcod, Giuseppe1 i 5 gostiju.