necu to!!!QUARESMA 18<<< je napisao/la:napravis novi profilBOSNA JE ZAKON je napisao/la:kako da promijenim ime profila?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
Re: Chat
I sinoc sto me je izivcirao FTV i ona novinarka sto je bila u vladi,kad rece I TADA JE KRENUO STAMPEDO,PO NJOJ BORCI SU STOKA SINOC BILI
sve neka televizija,a borce naziva stokom,i brani policiju i onog mujezinovica,koji se ne zna ni obrijat 

Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
- majestic24
- Kontakt:
zamoli administratora da ti promjeniBOSNA JE ZAKON je napisao/la:necu to!!!QUARESMA 18<<< je napisao/la:napravis novi profilBOSNA JE ZAKON je napisao/la:kako da promijenim ime profila?
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Hvala, hvala.
Red je i da Kaku spomenete, nije samo meni rodjus

Red je i da Kaku spomenete, nije samo meni rodjus

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Sretan rođus mada sam ti čestittao preko fb al et red je xD
Svaka ti cast kad je on za tebe "posten i uzoran gradjanin" ....Koji narod? Moram li ja glumiti neku skromnost zato sto pola od tih nece da radi? Jesam li ja ukrao to janje od njihovih usta ili sam se ja mucio da zaradim da mi bude dobro? Naravno da pametno razmisljam i ne znam sta imas protiv naseg duhovnog vode, koji je uzoran i posten gradanin.
× Plava krv ispod koze ×
Slazem se sa Memom,sta taj radi ni talibani ga ne bi htjeli za duhovnog vodjuMaliMemo je napisao/la:Svaka ti cast kad ti je za tebe on "posten i uzoran gradjanin" ....Koji narod? Moram li ja glumiti neku skromnost zato sto pola od tih nece da radi? Jesam li ja ukrao to janje od njihovih usta ili sam se ja mucio da zaradim da mi bude dobro? Naravno da pametno razmisljam i ne znam sta imas protiv naseg duhovnog vode, koji je uzoran i posten gradanin.

Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
Taj njegov "vodja" sve govorio o bjedi u kojem se nalazi muslimanski narod u BiH, a ne spominje da njegova djeca studiraju u Londonu gdje se placa 50 000 eura na godinu, ne spominje odakle mu onaj Mercedes sto vozi , jer on sigurno nema tolika primanja da sve to plati .... dobar ti vodja pravo.bad_boy je napisao/la:Slazem se sa Memom,sta taj radi ni talibani ga ne bi htjeli za duhovnog vodjuMaliMemo je napisao/la:Svaka ti cast kad ti je za tebe on "posten i uzoran gradjanin" ....Koji narod? Moram li ja glumiti neku skromnost zato sto pola od tih nece da radi? Jesam li ja ukrao to janje od njihovih usta ili sam se ja mucio da zaradim da mi bude dobro? Naravno da pametno razmisljam i ne znam sta imas protiv naseg duhovnog vode, koji je uzoran i posten gradanin.stavi drugu sliku,nemoj mi jeremije na sportskom portalu.
× Plava krv ispod koze ×
Jos kad je bilo za onu curicu kad je pitao dal je hodzu uzbudila
taj ceric je mafijas i to zesci,samo to neki ne kontaju,al skontace nekad,saradjuje sa sandzaklijama i talibanima itd.

Kakva zavist ??? Mani me reisa itd.cikular je napisao/la:Iz vas govori zavist.
Sram i stid da vas bude, naseg reisa tako omalovazavat, a covjek drzi predavanja po eminentnim svjetskim univerzitetima.
da se mene pita taj bi zatvora davno zaradiocikular je napisao/la:Iz vas govori zavist.
Sram i stid da vas bude, naseg reisa tako omalovazavat, a covjek drzi predavanja po eminentnim svjetskim univerzitetima.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
vodi ga sebi ako ti je dobar,i prestani vise o njemu,rasplakat ces mecikular je napisao/la:Ljubomorni ste na naseg elokventnog reisa, sram i stid da vas bude!
Neosnovano napadate jednog od najvecih ucenjaka BiH.

Dobices ga,znas kad NIKADcikular je napisao/la:Ti si napao ovog velikog mislioca,a prije svega covjeka, tako da ocekujem izvinjenje.

ako je on covjek ja sam ne znam sta ondacikular je napisao/la:Ti si napao ovog velikog mislioca,a prije svega covjeka, tako da ocekujem izvinjenje.
on se je svoje lice pokazao i prezirem ga iz dna duse
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Filozof,jeli Ti nas zahebavas ili ?cikular je napisao/la:Reis je veliki covjek i siguran sam da bi ti oprostio, mlad si, ne znas sta pricas, doci ces pameti.
Reis dominira!
A C A B !
ne vrijedi se raspravljat sa tobom.od njega mi nista ne trebacikular je napisao/la:Reis je veliki covjek i siguran sam da bi ti oprostio, mlad si, ne znas sta pricas, doci ces pameti.
Reis dominira!

@ cikular
cuj ovog zlobu,da bolje upoznas me ne bi tako mislio,vec kazem ti da me ovaj covjek ne zanima,sta je se nakrao itd. ti mi neki ovdje pametnjakovic,doso glumit poBoznog ccc.Opusti se malo,pricaj sa rajom,a ne ovdje ko je zloban itd.
@T-MAC
sram te bilo,ne volis ljudinu

cuj ovog zlobu,da bolje upoznas me ne bi tako mislio,vec kazem ti da me ovaj covjek ne zanima,sta je se nakrao itd. ti mi neki ovdje pametnjakovic,doso glumit poBoznog ccc.Opusti se malo,pricaj sa rajom,a ne ovdje ko je zloban itd.
@T-MAC
sram te bilo,ne volis ljudinu

Zadnja izmjena: bad_boy, dana/u 22 apr 2010, 19:27, ukupno mijenjano 2 puta.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
hahahahahhahahahahahah
oj moj Boze
cuj ja pristalica antikrista,aj nek sam i ovo procitao :
sad ti kazem ako je on dobar covjek ja sam arhimed
i s tobom se ne treba raspravljati jer ako njega podrzavas onda i podrzavas njegova grozna djela koja je cinio i koja jos uvijek cini
oj moj Boze
cuj ja pristalica antikrista,aj nek sam i ovo procitao :

sad ti kazem ako je on dobar covjek ja sam arhimed
i s tobom se ne treba raspravljati jer ako njega podrzavas onda i podrzavas njegova grozna djela koja je cinio i koja jos uvijek cini
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.