Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Takve kao tebe ce uvijek prvo klati jer si ti vec pruzio ruku, ja nisam. Priznajes tu granicu, ja ne. Vozdraaa
Kakva dijaspora? Ima nas veliki broj iz BiH, koji mislimo da mu fino,kulturno,suptilno i pazljivo, prvom prilikom treba reći: Mrš iz reprezentacije!!!
Jesi ti normalan druže ? Možda ti je ovo doba noći udarilo u glavu. Odspavaj maloLacoste je napisao/la:Takve kao tebe ce uvijek prvo klati jer si ti vec pruzio ruku, ja nisam. Priznajes tu granicu, ja ne. Vozdraaa
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- samogrbavica
- Kontakt:
Dobar je ba, pusti gatopnik1 je napisao/la:Jesi ti normalan druže ? Možda ti je ovo doba noći udarilo u glavu. Odspavaj maloLacoste je napisao/la:Takve kao tebe ce uvijek prvo klati jer si ti vec pruzio ruku, ja nisam. Priznajes tu granicu, ja ne. Vozdraaa

KHAJ PRICE
Ma to je on izgubio opkladu pa morao polajkati sve te stranice na fb! Ne bi on nikad to uradio sam od sebe..akisarajevo92 je napisao/la:Ogi Daca Vranjes
Voli na fb. Vojska Republike Srpske, Yes. Srpska, Svi Srbi u jednoj drzavi itd.
STO PRIJE GA NOGIRATI IZ REPKE !!!!
ISTETOVIRAO JE GRANICE RS. I KADA JE SHVATIO STA JE NAPRAVIO I KOJI JE TO GAF, PRETETOVIRAO JU JE U SAT !? KOJI DEBIL MORAS BITI ???
ILI IMAS MUDA ILI NEMAS ...
ODLAZI

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Interni moderator
- Kontakt:
pa i meni to nije jasno...kakva dijaspora....ovdje sam od rodzenja i ovom cetniku cu j e b a t mater sto na tribinama sto ako se gdje sretnemo...cuj,dijaspora sad protiv ovog jazavca a kao prava raja je ovdje i tolerantna jejasta je napisao/la:Kakva dijaspora? Ima nas veliki broj iz BiH, koji mislimo da mu fino,kulturno,suptilno i pazljivo, prvom prilikom treba reći: Mrš iz reprezentacije!!!

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Koji ste vi licemjeri, da je debilko odigr'o katastrofalnu utakmicu svi vi bi pisali da treba da ide u pm, a sad kao šatro odigr'o dobro pa neka i tetovaze i neka četničkog duha u njemu.

Ogi, glavu gore, pusti bhf...
Ja od danas nepodrzavam bhf, zbog ovog transparenta, zbog seljackog ponasanja na tribinama, prebise momka na sjeveru bezveze, samo zato sto kabadahije ne mogu sacekati da produ, nego se guraju kroz raju... a i ona policija i zastitari...
Ja od danas nepodrzavam bhf, zbog ovog transparenta, zbog seljackog ponasanja na tribinama, prebise momka na sjeveru bezveze, samo zato sto kabadahije ne mogu sacekati da produ, nego se guraju kroz raju... a i ona policija i zastitari...
Samo glupi jugonostalgicari brane cetu Vranjesa
Sto bo dedo rahmetli znao reci "kakvi smo, dobro nas poplava davno sve odnijela nije".Maksuz je napisao/la:Koji ste vi licemjeri, da je debilko odigr'o katastrofalnu utakmicu svi vi bi pisali da treba da ide u pm, a sad kao šatro odigr'o dobro pa neka i tetovaze i neka četničkog duha u njemu.![]()

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- SteveHeighway
- Kontakt:
Realno da je imao sansu da zaigra za Srbiju nikad ne bi za nas zaigrao.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- Juventinisimo
- Kontakt:
Da je smecar najbolji igrac svijeta...MARS NAPOLJE IZ SVETINJE SMECARU!!!
Bosna je svima dobra, dok imaju koristi od nje...cim malo maknu, onda su "ugrozeni", ko onaj kung fu pandza...puuuu ljudi bez karaktera nisu ljudi.
Vi koji podrzavate smecara..pod ruku sa njim i vozdra..
Vidi ovih "bisera", pacifista, sto porucuju "pustite se rata, politike, granica bla bla bla"...pa ko koga i dan danas maltretira u toj genocidnoj tvorevini?? Nije valjda da je Mujo otisao tamo i pravi rusvajs???
Cetnicki plan je od prije 100 godina...nista se promjenio nije..
Ja vjerujem, ako karadzic preuzme FSBiH da bi mogli puno bolje..mladic bi mogao rukometni savez, svejedno se "raspadamo"...ako bi bilo bolje, sta ima veze sto su zlocinci..

mihajlovica za selektora.
Bosna je svima dobra, dok imaju koristi od nje...cim malo maknu, onda su "ugrozeni", ko onaj kung fu pandza...puuuu ljudi bez karaktera nisu ljudi.
Vi koji podrzavate smecara..pod ruku sa njim i vozdra..

Vidi ovih "bisera", pacifista, sto porucuju "pustite se rata, politike, granica bla bla bla"...pa ko koga i dan danas maltretira u toj genocidnoj tvorevini?? Nije valjda da je Mujo otisao tamo i pravi rusvajs???
Cetnicki plan je od prije 100 godina...nista se promjenio nije..
Ja vjerujem, ako karadzic preuzme FSBiH da bi mogli puno bolje..mladic bi mogao rukometni savez, svejedno se "raspadamo"...ako bi bilo bolje, sta ima veze sto su zlocinci..

mihajlovica za selektora.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
U Zvezdi nije ni bio na probi, vec je odma igrao za prvi tim, dok nije dosao drugi trener koji je gurao igrace od drugih menadzera.akisarajevo92 je napisao/la:Kad se sjetim samo Nemanje Supica, pa i Borisa Pandze kakve su stvari izjavljivali cim su izgubili korist od reprezentacije. To sto se ovaj bori na terenu, bori se da bi ga skauti jacih klubova zapazili i da se probije u svojoj karijeri.
Da je ovaj mogao igrati za Srbiju, kao da bi ikad zaigrao za Bosnu i Hercegovinu, pa ni u Zvezdi nije prosao probu.
Ne budite naivni.
Inace taj isti trener je procjenio da Misimovic ne zna igrati fudbal, eto toliko.
Pozz
Tako je burazeru, Vranjesa pod hitno nogirati iz repke pa taman on sutra igrao za barcelonu i bio najbolji odbrandbeni igrac na planeti. Neke stvari su vece i od nas samih a i od fudbala. Nazalost ta izdrkotina od entiteta je priznata i kreirana u Daytonu a priznao ju je nas rahmetli prvi predsjednik, tim cinom je izdao i BiH i bosnjacki narod.Lacoste je napisao/la:Takve kao tebe ce uvijek prvo klati jer si ti vec pruzio ruku, ja nisam. Priznajes tu granicu, ja ne. Vozdraaa
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Dijasporciii !!! Nemojte samo okrenit plocu kad vas kapiten Spahic stane u odbranu Vranjesa, i tad ostanite dosljedni i tjerajte obojicu

Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
U Martu mjesecu 2013. godine Ognjen Vranješ je dao opširan interview za tadašnji klub u kojem je igrao FC Alania Vladikavkaz.SteveHeighway je napisao/la:Realno da je imao sansu da zaigra za Srbiju nikad ne bi za nas zaigrao.
Citiraću jedan segment:
Zato cu vas zamoliti da ne oduzimate ili dodajete za nešto što niste 100% sigurni.Wikipedija kaže da ste rođeni u Banja Luci, gradu u Bosni i Hercegovini, koja je 1995. godine postala glavni grad Republike Srpske. Pitanje je: Jeste li imali priliku igrati za Srbiju, a ne za Bosnu i Hercegovinu, za koju igrate trenutno?
"Vidite, ja sam rođen u Banja Luci 1989. godine. Godinu dana prije, Jugoslavija se počela raspadati. Cijelo svoje djetinjstvo sam proveo u ovom gradu, tako da ja sebe mogu nazvati bosanskim Srbinom. Imam bosanski pasoš, igram za BiH, ali sam pravoslavac, iako su 40 odsto Bosanaca muslimani. U Srbiji imam mnogo prijatelja, ali ne igram za Srbiju". “Što se tiče fudbala, kada sam imao 18 godina dobio sam poziv u reprezentaciju Srbije, ali sam to odbio. Zašto? Pa rekao sam, ja se smatram Bosancem. Imam porodicu u Bosni, kuća u kojoj sam odrastao je u Bosni, druga opcija za mene ne postoji".
Pojedinci nikada neće shvatiti da postoji dio stanovništvo koji sebe smatra drugim narodom, koji ima potpuno drugu predstavu o svim dešavanjima na ovim prostorima. Ne može biti svako biti Sergej Barbarez, pustite momka da igra, dokle više da naši bosanski talenti idu u Srbiju i Hrvatsku.
Šta bi trebali uraditi Alenu Haliloviću ?
Šta bi trebali uraditi Alenu Haliloviću ?

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Cuj ulica bi da se pita i kroji nacionalni tim? I to ulica iz Stokholma, Berlina, Osla...??
De vi, dijasporci koje polupismeni roditelji odgajaju na nacin da se samo svoje postuje a tudje mrzi, idite sa svete tribine.
Podrska za Ognjena Vranjesa i Bosnu i Hercegovinu.
Dijasporici moraju nauciti da je rat zavrsen prije 20 godina. A njihovi roditelji pored popravke zuba i "davanja mini-vala" kad dodju u Bosnu bi trebali malo poraditi i na vlastitoj pismenosti i opstoj kulturi.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
De vi, dijasporci koje polupismeni roditelji odgajaju na nacin da se samo svoje postuje a tudje mrzi, idite sa svete tribine.
Podrska za Ognjena Vranjesa i Bosnu i Hercegovinu.
Dijasporici moraju nauciti da je rat zavrsen prije 20 godina. A njihovi roditelji pored popravke zuba i "davanja mini-vala" kad dodju u Bosnu bi trebali malo poraditi i na vlastitoj pismenosti i opstoj kulturi.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Baš me zanima da li bi ovi iz dijaspore u slučaju novog rata došli i branili s nama "balijama" državu?
Nasjeli ste na gluposti.Upleli ste politiku u nesto gdje nebi trebalo da je bude.Sve same tastatura patriote.RS je dio drzave BiH i to je tako i to niko ne moze promjeniti.Ognjen dokle god igra i bori se zs sveti grb i dres je meni ok.Ovo se takoddje odnosi i na Emira i na Edina i na sve ostale.Novinari su najveca **** i oni su ti kojji podrivaju temelje ove drzave a glupi Bosnjo naleti na sve to ko na minu....