Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

brile
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la brile » 13 jun 2015, 14:57

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: Poceli praviti tabele financijski najjacih klubova u BIH :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: e ne vjerujem sta citam :urnebes: :urnebes: :urnebes:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 13 jun 2015, 15:01

Aerodromsko je napisao/la:Vidi se koliko si ogranicen kada ozbiljno mislis da je Ibrakovic komentarisao to i nije radi toga sto navija za zelju,ne budi nedokazan i glup.To je zato sto je iz dana u dan samo Sarajevo spominjao u negativnom kontekstu bez ikakvog povoda.S vremena na vrijeme i napise nesto sitno za zelju ali inace se bazirao samo na tome da uvrijedi Sarajevo,gradjane i navijace tog kluba.Mnogo puta je receno da nikome ne smeta to sto on trenira na grbavici nekada,to sto izjavljuje ljubav prema klubu kojem voli i tu nema nista pogresno ali vrijedjanje navijaca Sarajeva iz dana u dan bez ikakvog razloga? iz tog razloga mu je ocitana bukvica pa se poslije meca sa Federerom zahvalio i jednoj i drugoj skupini koji su ga bodrile (Horde,Manijaci)a i obrisao je gluposti gdje je vrijedjao gradjane i navijace Sarajeva i nadam se da je to bio njegov zadnji ispad sto se tice ovoga.

Kako to vrijeđa građane Sarajeva? Navijače kluba možda, građane nikada.

Ionako pokušavate prisvojiti onu Montenovu pjesmu kao svoju, pjevate pjesmu grada, hoćete svoju verziju "Grbavice". Ali ne ide, neće proći. Nasmijavate nas iz dana u dan, od onog derbija kad ste doveli Mirzu Šoljanina pa nadalje :D Da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
Jači od ratova, režima i partija. 1921

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 13 jun 2015, 15:04

Ajzea je napisao/la:
Head je napisao/la:Mi smo fukare iz Tuzleee, samo tvoje ime sveto jeeeee :njanjanja: :njanjanja: :tralala: :tralala:
solinas je napisao/la:miii smo horde zlaa sa sjeveraa :bih: :bih: :urnebes: :rol: :rol:
Gotovo je ! Kraj ! :urnebes: :urnebes: :urnebes: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rol: :rol: :rol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Eo malo listam temu i placem od smjeha hahahhahahahhahah

Hajde Head i nekako ali vidi ovom stiha, pa zar nisi mogao naci nesto kao Head, hahahahhahahahhahahahha cuj mi smo horde zla sa sjevera :urnebes: :urnebes: :urnebes:

SPARTANS FC

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 13 jun 2015, 15:11

brile je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
Head je napisao/la:Mi smo fukare iz Tuzleee, samo tvoje ime sveto jeeeee :njanjanja: :njanjanja: :tralala: :tralala:
solinas je napisao/la:miii smo horde zlaa sa sjeveraa :bih: :bih: :urnebes: :rol: :rol:
Gotovo je ! Kraj ! :urnebes: :urnebes: :urnebes: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rol: :rol: :rol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Eo malo listam temu i placem od smjeha hahahhahahahhahah

Hajde Head i nekako ali vidi ovom stiha, pa zar nisi mogao naci nesto kao Head, hahahahhahahahhahahahha cuj mi smo horde zla sa sjevera :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Uvijek vjerna bordo armija, vjecno je u nasim srcima SARAJEVO ljubav jedina :mrgreen: jel to ? :mrgreen: :lol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 13 jun 2015, 15:12

Peterski je napisao/la:
Aerodromsko je napisao/la:Vidi se koliko si ogranicen kada ozbiljno mislis da je Ibrakovic komentarisao to i nije radi toga sto navija za zelju,ne budi nedokazan i glup.To je zato sto je iz dana u dan samo Sarajevo spominjao u negativnom kontekstu bez ikakvog povoda.S vremena na vrijeme i napise nesto sitno za zelju ali inace se bazirao samo na tome da uvrijedi Sarajevo,gradjane i navijace tog kluba.Mnogo puta je receno da nikome ne smeta to sto on trenira na grbavici nekada,to sto izjavljuje ljubav prema klubu kojem voli i tu nema nista pogresno ali vrijedjanje navijaca Sarajeva iz dana u dan bez ikakvog razloga? iz tog razloga mu je ocitana bukvica pa se poslije meca sa Federerom zahvalio i jednoj i drugoj skupini koji su ga bodrile (Horde,Manijaci)a i obrisao je gluposti gdje je vrijedjao gradjane i navijace Sarajeva i nadam se da je to bio njegov zadnji ispad sto se tice ovoga.

Ionako pokušavate prisvojiti onu Montenovu pjesmu kao svoju, pjevate pjesmu grada, hoćete svoju verziju "Grbavice". Ali ne ide, neće proći. Nasmijavate nas iz dana u dan, od onog derbija kad ste doveli Mirzu Šoljanina pa nadalje :D Da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
Imamo mi DIVOVE da ništa ne prisvajamo,čuj mi vas nasmijavamo,pa vas ni bog ne može nasmijati u kakvim ste vanago vi to najbolje znate :beba:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jun 2015, 15:14

Anex je napisao/la:Imamo mi DIVOVE da ništa ne prisvajamo,čuj mi vas nasmijavamo,pa vas ni bog ne može nasmijati u kakvim ste vanago vi to najbolje znate :beba:
To je jedina pjesma o fks i to autor i izvodjac poluamater :urnebes:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 13 jun 2015, 15:15

@DoeTz tako yebem ga :D

I sta kaze ima li Zelje u top 10 najboljih klubova u BIH, ali financijski :urnebes: :urnebes: :urnebes: joj joj sta radite :bow: :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: brile, dana/u 13 jun 2015, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.

SPARTANS FC

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 13 jun 2015, 15:15

i da, mi UŽIVAMO u svim blagodatima naše svetinje a vi se snalazite sa ajfelom i kompanijom i gledajte ko vam se neće pojaviti na sledećem treningu

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 13 jun 2015, 15:16

brile je napisao/la:@DoeTz tako yebem ga :D

I sta kaze ima li Zelje u top 10 najboljih klubova u BIH, ali financijski :urnebes: :urnebes: :urnebes: joj joj sta radite :bow: :urnebes: :urnebes:
Tu ste negdje s Borcem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 13 jun 2015, 15:17

Peterski je napisao/la:

Cuj hocemo svoju verziju grbavice :urnebes: a i vidim nemas odgovor na nista sto sam napisao tako i treba kada izgubis posteno a vas cijela nacija ismijava konstantno tako da ti ta prica ne pije vodu a i naravno da vrijedja to sto je sve pisao ali vjerovatno tebe posto nisi odavde ocito
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 13 jun 2015, 15:17

pile87 je napisao/la:
Anex je napisao/la:Imamo mi DIVOVE da ništa ne prisvajamo,čuj mi vas nasmijavamo,pa vas ni bog ne može nasmijati u kakvim ste vanago vi to najbolje znate :beba:
To je jedina pjesma o fks i to autor i izvodjac poluamater :urnebes:
A koju to vi imate o želji za ovolike godine postojanja

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jun 2015, 15:17

Anex je napisao/la:i da, mi UŽIVAMO u svim blagodatima naše svetinje a vi se snalazite sa ajfelom i kompanijom i gledajte ko vam se neće pojaviti na sledećem treningu
Sine nama se ne pojavi jedno onaj za koga mi necemo da se pojavi.Ne fali nam niko od glavnih igraca svi su tu a ako neko od njih ode otice za dobre pare.Sezona je pred nama pa vidjecemo.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jun 2015, 15:21

Anex je napisao/la:A koju to vi imate o želji za ovolike godine postojanja
[youtube][/youtube]
A jel znas neki kultni bend nas da ima nesto o vama ?

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 13 jun 2015, 15:26

pile87 je napisao/la:
Anex je napisao/la:i da, mi UŽIVAMO u svim blagodatima naše svetinje a vi se snalazite sa ajfelom i kompanijom i gledajte ko vam se neće pojaviti na sledećem treningu
Sine nama se ne pojavi jedno onaj za koga mi necemo da se pojavi.Ne fali nam niko od glavnih igraca svi su tu a ako neko od njih ode otice za dobre pare.Sezona je pred nama pa vidjecemo.
A s tim da dodamo i da vas svi izbjegavaju..ma milina :thumbup:
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 13 jun 2015, 15:27

Samo slusamo Joksimovica Ti si tako Tananananan

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 13 jun 2015, 15:28

pile87 je napisao/la:
Anex je napisao/la:A koju to vi imate o želji za ovolike godine postojanja
[youtube][/youtube]
A jel znas neki kultni bend nas da ima nesto o vama ?
Jos jedan kultni bend
[youtube][/youtube]
Jedan kultni pjevac
[youtube][/youtube]

Ali nista je ovo, imaju oni Sonjanina i Benjamina Isovica :urnebes: :urnebes: :urnebes:

I ovo je jedna velika razlika izmedju nas i njih :cool: uz razliku u titulama :tralala:

SPARTANS FC

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jun 2015, 15:28

Aerodromsko je napisao/la:
A s tim da dodamo i da vas svi izbjegavaju..ma milina :thumbup:
A ko nas to izbjegava ?

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 13 jun 2015, 15:29

^

Svaki igrac koji hoce platu :urnebes:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jun 2015, 15:31

Aerodromsko je napisao/la:^

Svaki igrac koji hoce platu :urnebes:
Ubio si me argumentima ne znam sta cu sad :urnebes:

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 13 jun 2015, 15:40

Cim nemas odgovor na to,jesam :cool:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []