Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Aerodromsko je napisao/la:Vidi se koliko si ogranicen kada ozbiljno mislis da je Ibrakovic komentarisao to i nije radi toga sto navija za zelju,ne budi nedokazan i glup.To je zato sto je iz dana u dan samo Sarajevo spominjao u negativnom kontekstu bez ikakvog povoda.S vremena na vrijeme i napise nesto sitno za zelju ali inace se bazirao samo na tome da uvrijedi Sarajevo,gradjane i navijace tog kluba.Mnogo puta je receno da nikome ne smeta to sto on trenira na grbavici nekada,to sto izjavljuje ljubav prema klubu kojem voli i tu nema nista pogresno ali vrijedjanje navijaca Sarajeva iz dana u dan bez ikakvog razloga? iz tog razloga mu je ocitana bukvica pa se poslije meca sa Federerom zahvalio i jednoj i drugoj skupini koji su ga bodrile (Horde,Manijaci)a i obrisao je gluposti gdje je vrijedjao gradjane i navijace Sarajeva i nadam se da je to bio njegov zadnji ispad sto se tice ovoga.
Kako to vrijeđa građane Sarajeva? Navijače kluba možda, građane nikada.
Ionako pokušavate prisvojiti onu Montenovu pjesmu kao svoju, pjevate pjesmu grada, hoćete svoju verziju "Grbavice". Ali ne ide, neće proći. Nasmijavate nas iz dana u dan, od onog derbija kad ste doveli Mirzu Šoljanina pa nadalje
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Ajzea je napisao/la:Head je napisao/la:Mi smo fukare iz Tuzleee, samo tvoje ime sveto jeeeee![]()
![]()
Gotovo je ! Kraj !solinas je napisao/la:miii smo horde zlaa sa sjeveraa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eo malo listam temu i placem od smjeha hahahhahahahhahah
Hajde Head i nekako ali vidi ovom stiha, pa zar nisi mogao naci nesto kao Head, hahahahhahahahhahahahha cuj mi smo horde zla sa sjevera
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Uvijek vjerna bordo armija, vjecno je u nasim srcima SARAJEVO ljubav jedinabrile je napisao/la:Ajzea je napisao/la:Head je napisao/la:Mi smo fukare iz Tuzleee, samo tvoje ime sveto jeeeee![]()
![]()
Gotovo je ! Kraj !solinas je napisao/la:miii smo horde zlaa sa sjeveraa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eo malo listam temu i placem od smjeha hahahhahahahhahah
Hajde Head i nekako ali vidi ovom stiha, pa zar nisi mogao naci nesto kao Head, hahahahhahahahhahahahha cuj mi smo horde zla sa sjevera![]()
![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Imamo mi DIVOVE da ništa ne prisvajamo,čuj mi vas nasmijavamo,pa vas ni bog ne može nasmijati u kakvim ste vanago vi to najbolje znatePeterski je napisao/la:Aerodromsko je napisao/la:Vidi se koliko si ogranicen kada ozbiljno mislis da je Ibrakovic komentarisao to i nije radi toga sto navija za zelju,ne budi nedokazan i glup.To je zato sto je iz dana u dan samo Sarajevo spominjao u negativnom kontekstu bez ikakvog povoda.S vremena na vrijeme i napise nesto sitno za zelju ali inace se bazirao samo na tome da uvrijedi Sarajevo,gradjane i navijace tog kluba.Mnogo puta je receno da nikome ne smeta to sto on trenira na grbavici nekada,to sto izjavljuje ljubav prema klubu kojem voli i tu nema nista pogresno ali vrijedjanje navijaca Sarajeva iz dana u dan bez ikakvog razloga? iz tog razloga mu je ocitana bukvica pa se poslije meca sa Federerom zahvalio i jednoj i drugoj skupini koji su ga bodrile (Horde,Manijaci)a i obrisao je gluposti gdje je vrijedjao gradjane i navijace Sarajeva i nadam se da je to bio njegov zadnji ispad sto se tice ovoga.
Ionako pokušavate prisvojiti onu Montenovu pjesmu kao svoju, pjevate pjesmu grada, hoćete svoju verziju "Grbavice". Ali ne ide, neće proći. Nasmijavate nas iz dana u dan, od onog derbija kad ste doveli Mirzu Šoljanina pa nadaljeDa vas nema trebalo bi vas izmisliti.
To je jedina pjesma o fks i to autor i izvodjac poluamaterAnex je napisao/la:Imamo mi DIVOVE da ništa ne prisvajamo,čuj mi vas nasmijavamo,pa vas ni bog ne može nasmijati u kakvim ste vanago vi to najbolje znate
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
@DoeTz tako yebem ga 
I sta kaze ima li Zelje u top 10 najboljih klubova u BIH, ali financijski
joj joj sta radite

I sta kaze ima li Zelje u top 10 najboljih klubova u BIH, ali financijski
Zadnja izmjena: brile, dana/u 13 jun 2015, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
SPARTANS FC
SPARTANS FC
i da, mi UŽIVAMO u svim blagodatima naše svetinje a vi se snalazite sa ajfelom i kompanijom i gledajte ko vam se neće pojaviti na sledećem treningu
Tu ste negdje s Borcembrile je napisao/la:@DoeTz tako yebem ga
I sta kaze ima li Zelje u top 10 najboljih klubova u BIH, ali financijski![]()
![]()
joj joj sta radite
![]()
![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Aerodromsko
- Kontakt:
Cuj hocemo svoju verziju grbavicePeterski je napisao/la:Aerodromsko je napisao/la:Vidi se koliko si ogranicen kada ozbiljno mislis da je Ibrakovic komentarisao to i nije radi toga sto navija za zelju,ne budi nedokazan i glup.To je zato sto je iz dana u dan samo Sarajevo spominjao u negativnom kontekstu bez ikakvog povoda.S vremena na vrijeme i napise nesto sitno za zelju ali inace se bazirao samo na tome da uvrijedi Sarajevo,gradjane i navijace tog kluba.Mnogo puta je receno da nikome ne smeta to sto on trenira na grbavici nekada,to sto izjavljuje ljubav prema klubu kojem voli i tu nema nista pogresno ali vrijedjanje navijaca Sarajeva iz dana u dan bez ikakvog razloga? iz tog razloga mu je ocitana bukvica pa se poslije meca sa Federerom zahvalio i jednoj i drugoj skupini koji su ga bodrile (Horde,Manijaci)a i obrisao je gluposti gdje je vrijedjao gradjane i navijace Sarajeva i nadam se da je to bio njegov zadnji ispad sto se tice ovoga.
Ionako pokušavate prisvojiti onu Montenovu pjesmu kao svoju, pjevate pjesmu grada, hoćete svoju verziju "Grbavice". Ali ne ide, neće proći. Nasmijavate nas iz dana u dan, od onog derbija kad ste doveli Mirzu Šoljanina pa nadaljeDa vas nema trebalo bi vas izmisliti.
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
A koju to vi imate o želji za ovolike godine postojanjapile87 je napisao/la:To je jedina pjesma o fks i to autor i izvodjac poluamaterAnex je napisao/la:Imamo mi DIVOVE da ništa ne prisvajamo,čuj mi vas nasmijavamo,pa vas ni bog ne može nasmijati u kakvim ste vanago vi to najbolje znate
Sine nama se ne pojavi jedno onaj za koga mi necemo da se pojavi.Ne fali nam niko od glavnih igraca svi su tu a ako neko od njih ode otice za dobre pare.Sezona je pred nama pa vidjecemo.Anex je napisao/la:i da, mi UŽIVAMO u svim blagodatima naše svetinje a vi se snalazite sa ajfelom i kompanijom i gledajte ko vam se neće pojaviti na sledećem treningu
[youtube][/youtube]Anex je napisao/la:A koju to vi imate o želji za ovolike godine postojanja
A jel znas neki kultni bend nas da ima nesto o vama ?
- Aerodromsko
- Kontakt:
A s tim da dodamo i da vas svi izbjegavaju..ma milinapile87 je napisao/la:Sine nama se ne pojavi jedno onaj za koga mi necemo da se pojavi.Ne fali nam niko od glavnih igraca svi su tu a ako neko od njih ode otice za dobre pare.Sezona je pred nama pa vidjecemo.Anex je napisao/la:i da, mi UŽIVAMO u svim blagodatima naše svetinje a vi se snalazite sa ajfelom i kompanijom i gledajte ko vam se neće pojaviti na sledećem treningu
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Samo slusamo Joksimovica Ti si tako Tananananan
Jos jedan kultni bendpile87 je napisao/la:[youtube][/youtube]Anex je napisao/la:A koju to vi imate o želji za ovolike godine postojanja
A jel znas neki kultni bend nas da ima nesto o vama ?
[youtube][/youtube]
Jedan kultni pjevac
[youtube][/youtube]
Ali nista je ovo, imaju oni Sonjanina i Benjamina Isovica
I ovo je jedna velika razlika izmedju nas i njih
SPARTANS FC
SPARTANS FC
A ko nas to izbjegava ?Aerodromsko je napisao/la:
A s tim da dodamo i da vas svi izbjegavaju..ma milina
- Aerodromsko
- Kontakt:
^
Svaki igrac koji hoce platu
Ubio si me argumentima ne znam sta cu sadAerodromsko je napisao/la:^
- Aerodromsko
- Kontakt:
Cim nemas odgovor na to,jesam 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.