Igrač br. 6

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jun 2015, 15:24

Imamo mi jos ovakvih Vranjesa po drzavi, ko zna kakvu historiji njih u RS uce. Ona tetovaza je udar na sve nevine koji su pali zbog tih ciljeva fasista iz devedesetih. Glupson crta mape zbog koje su patili pripadnici njegovog naroda Srbi. Crtanja tih nekih mapa, i razne ostale *izdarije sta to njega boli briga jer nije on osjetio rata. Sjedio u Banja Luci i jeo cokoladice, pio coca colu dok je neko u Kninu jeo hljeb od pet dana i kao da je dragi Bog zelio da ovako bude, da takav jedan razmazen, koji je nafilovan raznim glupostima od oca, matere, prijatelja i ucitelja kroz zivot koje nemaju veze sa istinom dodje do polozaja da igra za reprezentaciju koju ljudi bas vole zato jer su propatili.

Dovoljno je samo zamisliti sudbinu jedne osobe koja je protjerana niti kriva ni duzna iz te RS ili sa nekog drugog dijela Yugoslavije u RS i jasno je. Ali dobro kazem ko zna sta njima tamo u skolama pricaju.. Likovi rahabilituju Drazu i ostale, mene ne cude ove tetovaze ali ako vec igras za Bosnu i javna si licnost popisao si se na ljude koji se najvise raduju utakmici reprezentacije

Effenberg
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Effenberg » 13 jun 2015, 15:33

Ziko je napisao/la:Je li istina da je pored ispravke na tetovaži,da su ga i osunetili kako bi imao prednost i mjesto umjesto Šunjića......
Najbolje bi ti bilo Zilhane moj, da mu se sagnes pa izbliza pogledas, a posto oci varaju pa da ga i oralno isprobas da vidis jel gladak ili je zadebljo. Tako cemo otklonit sve dileme. :grin:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 13 jun 2015, 15:45

fb balije mu uveliko daju podrsku, valjda moderno danas podrzavati cetnike.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 13 jun 2015, 15:56

zar je prepravio tetovazu...kako sad izgleda?

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la DANDY » 13 jun 2015, 16:02

aleksandar_veliki je napisao/la:
DANDY je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Ne napisah ništa, rekoh neka prodje tekme. Mislim da je stvar jednostavna, Ognjen na svom bicepsu moze crtati sta hoce, to je njegova stvar, pa i nepostojeće granice RS-a. Medjutim, ovdje je kljucna stvar repsekt, postovanje prema saigracima. Vedini su protjerani, sigurno ima i ubijenih, Zecov otac je ubijen u ime necega cije je on nepostojece granice nacrtao i sigurno je da ima jos Zmajeva koji su u najgoroj mogucoj mjeri osjetili ovaj rat. Ognjen jednostavno nije imao postovanja, respekta prema tim momcima, ali to ne znaci da je on loc covjek. Jednostavno je, njegov koeficijent inteligencije je takav kakav jeste.
Htio priznati ili ne rs je 49 % teritorije BiH.BiH se.sastoji iz entiteta barem tako ustav kaze:
1. Kontinuitet
Republika Bosna i Hercegovina, čije je zvanično ime od sada "Bosna i Hercegovina",
nastavlja svoje pravno postojanje po međunarodnom pravu kao država, sa unutrašnjom stru-
kturom modificiranom ovim Ustavom, i sa postojećim međunarodno priznatim granicama.
Ona ostaje država članica Ujedinjenih naroda i može kao Bosna i Hercegovina zadržati
članstvo ili zatražiti prijem u organizacijama unutar sistema Ujedinjenih naroda, kao i u dru-
gim međunarodnim organizacijama.

1
Ustav Bosne i Hercegovine. Sarajevo. OHR, Office of the High Representative

2. Demokratska načela
Bosna i Hercegovina je demokratska država koja funkcioniše u skladu sa zakonom i na osnovu slobodnih i demokratskih izbora.
3. Sastav
Bosna i Hercegovina se sastoji od dva entiteta: Federacije Bosne i Hercegovine i Republi- ke Srpske (u daljem tekstu "entiteti").

Generalno novinari zeljni klikova su napravili problem tamo gdje ga nema.Pokusaj destabilizacije reprezentacije,igraca i selektora na zalost istih nije uspio.
A, sta ovo ima veze s onim sto sam ja napisao. I naravno, ne bih se složio da su novinari napravili problem ili ga pak pokusali napraviti. Problem je napravio Ognjen Vranjes jer on je crtao nesto sto covjek koji razmislja, homo sapiens, nikada ne bi uradio u njegovoj situaciju. Dakle, on moze crtati sta hoce, raditi sta hoce od svoje kite, bicepsa, tricepsa, ali ovim sto je uradio pokazao je nepostivanje prema svojim kolegama iz reprezentacije, pogotovo onim koji su protjerani, ciji najmiliji su dali zivote u borbi protiv genocidne tvorevine. Svakako, ne znaci da je to uradio namjerno, odnosno mislim i da nije, ali trebao je razmisljati o ovome sto pisem.
Nepostivanje na djelu......

http://videochart.net/video/97302.96619 ... ogspot.com

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 13 jun 2015, 16:07

Ne vole ga Srbi ne vole ga Bosanci. Nikako zadovoljit. :mrgreen:

Ali jedino sto mene interesuje je kako ga suigraci prihvataju. Ako Ogi ne smeta Vedi, Asmiru, Edinu i ostalima, ne smeta ni meni.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 13 jun 2015, 16:07

STEVIE je napisao/la:fb balije mu uveliko daju podrsku, valjda moderno danas podrzavati cetnike.
Ajde da vidim po čemu je četnik?
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: Re : RE: Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Tracy3McGrady » 13 jun 2015, 16:09

STEVIE je napisao/la:fb balije mu uveliko daju podrsku, valjda moderno danas podrzavati cetnike.
Sagni se ti balijama. Čovjek napravio grešku i da mu nije stalo do grba našeg nebi sigurno prepravio tetovažu. Sinoć je izginuo na terenu i bio je naš najbolji odbranbebi igrač. Greške svako pravi ali ogi se očigledno pokajao. Draži mi je on nego pojedini sto tetovirala ljiljane ali igraju za druge zemlje.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jun 2015, 16:11

Ognjen mi je cak dao dobru ideju, da istetoviram BIH :)

Sa Sandzakom!!!

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 13 jun 2015, 16:23

JonSnow je napisao/la:
Ajde da vidim po čemu je četnik?
ako to ne vidis sam ne mogu ti ja pomoci.

@tracy: **** te ogi a ti njega. neke greske se ne prastaju. da igra draza ti i takvi poput tebe bi ga hvalili.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Unofficialpage » 13 jun 2015, 16:36

JuventinoVero je napisao/la:Pa dobro to je nebitno sta ti mislis i kakve ljudske kvalitete trazis kod svakog igraca ponaosob..

Njegovo je da igra fudbal a sta ce raditi poslije toga a s kim ce se druziti,sta ce tetovirati nas boli q.

Ovo je sport a ne izbor za nobelovu nagradu za mir.
Baš je to njegovo da igra fudbal a ne da se bavi politikom, da ne dira ono što nas najviše boli a to je dijeljenje BiH. Ništa više ne tražim, on kao privatno lice može da radi šta hoće a kao javno itekako treba da pazi šta radi. Samim iscrtavanjem (tetoviranjem) granica RSa podržava dijeljenje BiH.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 jun 2015, 16:43

gledaj ovog Emira, kako pljuje Hasana :oops:

Hasan je za repku igrao dok ovaj nije ni znao da BiH ima repku :oops:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jun 2015, 16:48

Braco je mogao igrati u finalu Svjetskog prvenstva da je bio pametan..

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 13 jun 2015, 16:56

[youtube][/youtube]

BHF!!!!!!!!!!!!!!! Crknite izdajnici!

JuventinoVero
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la JuventinoVero » 13 jun 2015, 17:51

Unofficialpage je napisao/la:
JuventinoVero je napisao/la:Pa dobro to je nebitno sta ti mislis i kakve ljudske kvalitete trazis kod svakog igraca ponaosob..

Njegovo je da igra fudbal a sta ce raditi poslije toga a s kim ce se druziti,sta ce tetovirati nas boli q.

Ovo je sport a ne izbor za nobelovu nagradu za mir.
Baš je to njegovo da igra fudbal a ne da se bavi politikom, da ne dira ono što nas najviše boli a to je dijeljenje BiH. Ništa više ne tražim, on kao privatno lice može da radi šta hoće a kao javno itekako treba da pazi šta radi. Samim iscrtavanjem (tetoviranjem) granica RSa podržava dijeljenje BiH.
Pa i igra fudbal..i to dobro.

A to sta on tetovira, podrzava, dijeli, ne voli..boli nas qrac..
#ALLEGRIOUT

Virtu4l
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Virtu4l » 13 jun 2015, 17:55

JuventinoVero je napisao/la:A to sta on tetovira, podrzava, dijeli, ne voli..boli nas qrac..
Govori u svoje ime.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 13 jun 2015, 17:56

Tebi ako je to uredu, poštujem ali meni niti će kad biti. Kod mene otac zamalo nije pogino od te tvorevine koju je on iscrtao a da ja sad to podržavam? Sve letim. ;)
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 13 jun 2015, 18:05

Ma bzv se dize frka oko gluposti..imamo mi daleko vise problema kako u drzavi tako i u repki od njegove tetovaze.

Al eto valja se o necemu pisati..bacati ljudima shuplja da se skrene paznja sa pravih problema..i ja sam bio citav rat u sarajevu pa boli me briga ko sta crta po sebi..
#ALLEGRIOUT

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 13 jun 2015, 18:31

Sta ima patriote....imate haman svaki mjesec postrojavanje ravnogoraca ps bujrum udarite....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 jun 2015, 20:09

baglama je napisao/la:zar je prepravio tetovazu...kako sad izgleda?
Ko nova.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.