Belgija - BiH / BiH - Andora

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

U ovim utakmicama cemo osvojiti...

6 bodova
116
34%
4 boda
116
34%
3 boda
92
27%
2 boda
0
Nema glasova.
1 bod
6
2%
0 bodova
10
3%

Ukupno glasova: 340

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la SlevinKelevra » 14 jun 2015, 19:14

ot: treba nam nesto ovako na Bilinom sto prije! Stid me kad vidim onaj nas semafor. Koliko je jedan ovakav? :mrgreen:

slika

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 jun 2015, 19:17

emir79 je napisao/la:
sigurnoable je napisao/la:[youtube][/youtube]

Samo jedan tacan pas Pjanica moze sahraniti Belgiju.
Moze se ovdje momak pljuvati koliko hoce, ali Tino Susic se odlicno uklopio u vezi sa Pjanicem, izgleda da bi to i odgovaralo Pjanicu. Ovdje pas Tine za Pjanica, pa onaj pas Tine Pjanicu za gol protiv Irana. Svi ovi detalji se zapostavljaju, ali jako su bitni.

Ja iskreno Tinu vidim kao naslijednika Medunjanina. Ali jbg. kad se momak dzaba pljuje jer mu mrze amidzu.

[youtube][/youtube]
Odličan je Tino, da je nastavio igrati u prvih 11 ti bi već sad kontao za koga ćeš navijati na EP pošto tvojih sigurno ne bi bilo.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 14 jun 2015, 19:20

Neki jos nisu skontali da se reprezentacija preporodila otkako u istoj vise ne egzistiraju Susici, doduse junior je jos uvijek tu ali veoma malo zastupljen Bogu Dragom hvala :D
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 jun 2015, 19:35

Sto se tice KIPRA krivac je najveci bez ikakve sumnje SELEKTOR. Nemogu uvijek biti da su SVI krivi jednostavno nemoze. Pa onda nikad selektor nebi bio kriv ni za sta. Covjek je napravio preko pet taktickih gresaka minimalno na toj utakmici. Pa **** Capello i Mourinho preuzmu krivicu za poraz. A Safet NE. Cuj krivi obicni navijaci i mediji za poraz.

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 14 jun 2015, 19:37

Belgija je reprezentacija koja nam izuzetno odgovara (3 pobjede, 1 remi i 1 poraz). Iako su trenutno mnogo jaci od nas, za mene nece biti iznenadjenje ako u Briselu (ili gdje se vec igra) uzmemo makar bod. Termin je dobar, pocetak sezone i nasi igraci ce biti spremni. Vidim po medijima da imaju neku malu krizu unutar saveza, sto nama odgovara svakako.

p.s. Sjeca li se neko kako nam je Emil Mpenza j.ebo znanje kad smo izgubili 4-1. U toj utakmici mi je bilo zao Sase Papca, sta mu je covjek radio. :mrgreen: :mrgreen:
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 14 jun 2015, 19:37

calcio je napisao/la:Krivi su svi. Trener, igraci, mediji pa i mi obicni navijaci. AKo ti to nije jasno i ako mislis da je Susic sam za sve kriv onda ti nema pomoci.
Nikad nisam rekao da je samo Sušić kriv, ali ako ti ne vidiš da je on ubjedljivo najveći krivac onda ti definitivno nema pomoći.

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 14 jun 2015, 19:42

Ajax je napisao/la:Sto se tice KIPRA krivac je najveci bez ikakve sumnje SELEKTOR. Nemogu uvijek biti da su SVI krivi jednostavno nemoze. Pa onda nikad selektor nebi bio kriv ni za sta. Covjek je napravio preko pet taktickih gresaka minimalno na toj utakmici. Pa **** Capello i Mourinho preuzmu krivicu za poraz. A Safet NE. Cuj krivi obicni navijaci i mediji za poraz.
Nemojte Safeta :D Pa covjek protiv Kipra isao na to da imamo jaku klupu, teren i prva postava nisu nikakvo mjerilo :lol:
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 jun 2015, 19:44

Pljujete Tina, a momak je dobro odigrao na svakon nastupu do sada. Asistencija u Brazilu, predasistencija protiv Belgije a stvarao je i sanse saigracima. Pljuvali ste Hadzica, Avdiju, a svi su oni i dalje u reprezentaciji kod Mese.
Fakat cu ovih dana malo prelistati stare postove da se podsjetim kako su mnogi i Viscu pljuvali, pa im momak opali samarcinu. Mislim da im jos uvijek odzvanja u usima od nje. :wave:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 jun 2015, 20:21

calcio je napisao/la:Krivi su svi. Trener, igraci, mediji pa i mi obicni navijaci.
Sto se tice Kipra krivac za poraz je selektor 90%, igraci 10%, mediji 0% i obicni navijaci 0%. I to se moze lagano objasniti jer je napravio previse gresaka ako se na stvari zeli gledati realno. Ovo je jasno ko dan.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 jun 2015, 20:35

Ajax je napisao/la:
calcio je napisao/la:Krivi su svi. Trener, igraci, mediji pa i mi obicni navijaci.
Sto se tice Kipra krivac za poraz je selektor 90%, igraci 10%, mediji 0% i obicni navijaci 0%. I to se moze lagano objasniti jer je napravio previse gresaka ako se na stvari zeli gledati realno. Ovo je jasno ko dan.
To je bila jedna klasicna utakmica koju su odlucile individualne greske. Da niste tako zaslijepljeni i sami bi to skontali. Ekipa koja je izasla na teren je bila za klasu bolja od Kipra, dominirali smo i zasluzeno poveli. A onda su se desile te greske, pustili smo ih nazad u utakmicu, uvukla se nervoza, promasili smo penal, pogadjali precku, i na kraju smo izgubili. Sada vi mozete mjeriti gdje je tacno na terenu Susic postavio Pjanica, 10 metara ispred ili iza njegove prirodne pozicije i u tome traziti razloge poraza ali to su po meni gluposti.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 jun 2015, 20:49

Greske koje su desile su posljedica toga jer nisu igrali SVI najbolji igraci. Da je izveo najboljih 11 igraca i iskoristio slabosti Kipra, pobjedili bi. U momentu kada smo vec poveli. Trebao je igrati na individualni kvalitet Dzeke i Pjanica da zavrse posao i malo se povuci. A ne da bekovi Avdija i Lulic trce u napad i ostavljaju neuigrani stoperski par Sunjic-Bicakcic same protiv vise igraca. Mada kiksao bi prije ili kasnije sa onom taktikom koje je uvodio poslje Nigerije najvjerovatnije. Takvo je bar moje misljenje.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 jun 2015, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 14 jun 2015, 20:58

calcio je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
To je bila jedna klasicna utakmica koju su odlucile individualne greske. Da niste tako zaslijepljeni i sami bi to skontali. Ekipa koja je izasla na teren je bila za klasu bolja od Kipra, dominirali smo i zasluzeno poveli. A onda su se desile te greske, pustili smo ih nazad u utakmicu, uvukla se nervoza, promasili smo penal, pogadjali precku, i na kraju smo izgubili. Sada vi mozete mjeriti gdje je tacno na terenu Susic postavio Pjanica, 10 metara ispred ili iza njegove prirodne pozicije i u tome traziti razloge poraza ali to su po meni gluposti.
Nervoza se uvukla jer je na teren poslao neiskusne igrace i naravno da ce doci do neke psihicke blokade.Da je na Susicevom ili Prcicevom mjestu bio Medunjanin koji zna stati na loptu i koji je dosta hladnokrvan igrac, i na Avdijinom mjestu Mujdza koji bi sa jednom nogom pokrio tu stranu po kojoj su sijevali golovi bolje od Avdije onda ne bi bilo razloga za nervozu.
Ko je poslao takvu postavu na teren taj je i kriv.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 14 jun 2015, 22:01

Protiv ove super jake Belgije , mi nemamo sta traziti u Briselu.
Sve to stoji , da imamo i pozitivan bilans u skoru sa njima i da nas prati 15.ak tisuca u Belgiji.
Ali trebamo biti realni , bilo koja ozbiljnija ekipa i jaca da se nasla umjesto Izraela Petak vece dobila bi nas.
Izrael nije pokazao nista , a mi smo veliki dio tekme djelovali nervozno i nesigurno.
Dosta gresaka se pravilo , i zahvaljujuci Visci odnjeli smo bodove.
Sa ovakvom igrom , ako se sta ne promjeni na bolje nemamo sta traziti protiv Belgije.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 jun 2015, 22:58

Jedina je sansa da ih Mesa iznenadi kao sto je pogodio sada sa Viscom iz drugog plana sto nisu sigurno ocekivali. A i tu ima ogranicen fond igraca. Mozda dvojica, trojica. Taktika svakako ostaje ista uz promjenu Vranjes-Sunjic. Ako bude izveo potpuno identicnih 11 igraca sanse bi bile jako male jer je Belgija realno jaca a i moraju da pobjede. Siguran sam da to Mesa zna i da ce prilagodit nas tim i taktiku protivniku i probati ih iznenaditi. :thumbup: :thumbup:

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 14 jun 2015, 23:04

Ajax je napisao/la:Jedina je sansa da ih Mesa iznenadi kao sto je pogodio sada sa Viscom iz drugog plana sto nisu sigurno ocekivali. A i tu ima ogranicen fond igraca. Mozda dvojica, trojica. Taktika svakako ostaje ista uz promjenu Vranjes-Sunjic. Ako bude izveo potpuno identicnih 11 igraca sanse bi bile jako male jer je Belgija realno jaca a i moraju da pobjede. Siguran sam da to Mesa zna i da ce prilagodit nas tim i taktiku protivniku i probati ih iznenaditi. :thumbup: :thumbup:
Moguce da Mesa dadne sansu Hajrovicu umjesto Visce ili mozda cak izvede onu formaciju gdje je Lulic u sredini a Hajrovic i Visca krila, mada po meni je Lulic najbolji na krilu.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 jun 2015, 23:08

Ima vise varijanti treba sacekati malo da se vidi forma nekih igraca. U svakom slucaju Mesa se mora prilagoditi Belgiji. Ako preslika sve kao iz prosle utakmice tu ce biti previse rupa koje ce Belgija znati iskoristiti. Mozda se nametne cak i kakav napadac u svom klubu. Vidjet cemo. I po meni je Lulic najbolji na krilu. Hajrovic ima kvalitet da otvori Belgijsku obranu jedan na jedan. Zavisi u kakvoj ce formu biti Ibisevic, Vrancic i jos neki igraci.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jun 2015, 00:12

edoo3 je napisao/la:Moguce da Mesa dadne sansu Hajrovicu umjesto Visce ili mozda cak izvede onu formaciju gdje je Lulic u sredini a Hajrovic i Visca krila, mada po meni je Lulic najbolji na krilu.
Svaka izgubljena lopta Hajrovića će biti pola gola za protivnika. Trebaju nam smireni igrači koji će stati na loptu, umrtviti igru, ono što najbolje rade Pjanić i Medunjanin. Svaka olako izgbuljena lopta nam može izazvati probleme, jer ovi imaju strašnu tranziciju iz odbrane u napad.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 15 jun 2015, 01:14

Hajrovic kako primi loptu tako istu i opali na go...ne znam ja sam ocekivao vise od tog momka, ali kako vrijeme prolazi sve mi vise lici na igraca veoma ogranicenih sposobnosti kojeg sut pros.ere tu i tamo ...ne bi ga uopste volio vidjet u STANI PANI utakmici. Protiv Austrije je u recimo nekoliko situacija kad smo imali 4na3 ili 5na3 sutirao sa preko 25 metara, ja mu to ne bi oprostio da sam trener. Jedino da je Rona u pitanju. Realno receno nije Svabo budala....doveden ko veliko pojacanje a cesto ni klupu ne grije

Protiv Belgije ocekujem zatvoreniju varijantu i kontre. Naravno prekidi. KODZE DAJE DVA :bih:
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 15 jun 2015, 01:28, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 15 jun 2015, 01:20

Virtu4l je napisao/la:Svaka izgubljena lopta Hajrovića će biti pola gola za protivnika. Trebaju nam smireni igrači koji će stati na loptu, umrtviti igru, ono što najbolje rade Pjanić i Medunjanin. Svaka olako izgbuljena lopta nam može izazvati probleme, jer ovi imaju strašnu tranziciju iz odbrane u napad.
Tačno. Hajrović u velikoj želji da se pokaže izgubit će par lopti od kojih je vrlo moguće da će neka biti kobna. A Belgijanci kakvi su u kontri, yebat će nam znanje.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 15 jun 2015, 01:23

Hajrovic je prevara, i Mesa je to shvatio. U istu skupinu spadaju Vrsajevic i Susic.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.