Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Odličan je Tino, da je nastavio igrati u prvih 11 ti bi već sad kontao za koga ćeš navijati na EP pošto tvojih sigurno ne bi bilo.emir79 je napisao/la:Moze se ovdje momak pljuvati koliko hoce, ali Tino Susic se odlicno uklopio u vezi sa Pjanicem, izgleda da bi to i odgovaralo Pjanicu. Ovdje pas Tine za Pjanica, pa onaj pas Tine Pjanicu za gol protiv Irana. Svi ovi detalji se zapostavljaju, ali jako su bitni.sigurnoable je napisao/la:[youtube][/youtube]
Samo jedan tacan pas Pjanica moze sahraniti Belgiju.
Ja iskreno Tinu vidim kao naslijednika Medunjanina. Ali jbg. kad se momak dzaba pljuje jer mu mrze amidzu.
[youtube][/youtube]
Nikad nisam rekao da je samo Sušić kriv, ali ako ti ne vidiš da je on ubjedljivo najveći krivac onda ti definitivno nema pomoći.calcio je napisao/la:Krivi su svi. Trener, igraci, mediji pa i mi obicni navijaci. AKo ti to nije jasno i ako mislis da je Susic sam za sve kriv onda ti nema pomoci.
Nemojte SafetaAjax je napisao/la:Sto se tice KIPRA krivac je najveci bez ikakve sumnje SELEKTOR. Nemogu uvijek biti da su SVI krivi jednostavno nemoze. Pa onda nikad selektor nebi bio kriv ni za sta. Covjek je napravio preko pet taktickih gresaka minimalno na toj utakmici. Pa **** Capello i Mourinho preuzmu krivicu za poraz. A Safet NE. Cuj krivi obicni navijaci i mediji za poraz.
Sto se tice Kipra krivac za poraz je selektor 90%, igraci 10%, mediji 0% i obicni navijaci 0%. I to se moze lagano objasniti jer je napravio previse gresaka ako se na stvari zeli gledati realno. Ovo je jasno ko dan.calcio je napisao/la:Krivi su svi. Trener, igraci, mediji pa i mi obicni navijaci.
To je bila jedna klasicna utakmica koju su odlucile individualne greske. Da niste tako zaslijepljeni i sami bi to skontali. Ekipa koja je izasla na teren je bila za klasu bolja od Kipra, dominirali smo i zasluzeno poveli. A onda su se desile te greske, pustili smo ih nazad u utakmicu, uvukla se nervoza, promasili smo penal, pogadjali precku, i na kraju smo izgubili. Sada vi mozete mjeriti gdje je tacno na terenu Susic postavio Pjanica, 10 metara ispred ili iza njegove prirodne pozicije i u tome traziti razloge poraza ali to su po meni gluposti.Ajax je napisao/la:Sto se tice Kipra krivac za poraz je selektor 90%, igraci 10%, mediji 0% i obicni navijaci 0%. I to se moze lagano objasniti jer je napravio previse gresaka ako se na stvari zeli gledati realno. Ovo je jasno ko dan.calcio je napisao/la:Krivi su svi. Trener, igraci, mediji pa i mi obicni navijaci.
Nervoza se uvukla jer je na teren poslao neiskusne igrace i naravno da ce doci do neke psihicke blokade.Da je na Susicevom ili Prcicevom mjestu bio Medunjanin koji zna stati na loptu i koji je dosta hladnokrvan igrac, i na Avdijinom mjestu Mujdza koji bi sa jednom nogom pokrio tu stranu po kojoj su sijevali golovi bolje od Avdije onda ne bi bilo razloga za nervozu.calcio je napisao/la:To je bila jedna klasicna utakmica koju su odlucile individualne greske. Da niste tako zaslijepljeni i sami bi to skontali. Ekipa koja je izasla na teren je bila za klasu bolja od Kipra, dominirali smo i zasluzeno poveli. A onda su se desile te greske, pustili smo ih nazad u utakmicu, uvukla se nervoza, promasili smo penal, pogadjali precku, i na kraju smo izgubili. Sada vi mozete mjeriti gdje je tacno na terenu Susic postavio Pjanica, 10 metara ispred ili iza njegove prirodne pozicije i u tome traziti razloge poraza ali to su po meni gluposti.Ajax je napisao/la:Sto se tice Kipra krivac za poraz je selektor 90%, igraci 10%, mediji 0% i obicni navijaci 0%. I to se moze lagano objasniti jer je napravio previse gresaka ako se na stvari zeli gledati realno. Ovo je jasno ko dan.calcio je napisao/la:Krivi su svi. Trener, igraci, mediji pa i mi obicni navijaci.
Moguce da Mesa dadne sansu Hajrovicu umjesto Visce ili mozda cak izvede onu formaciju gdje je Lulic u sredini a Hajrovic i Visca krila, mada po meni je Lulic najbolji na krilu.Ajax je napisao/la:Jedina je sansa da ih Mesa iznenadi kao sto je pogodio sada sa Viscom iz drugog plana sto nisu sigurno ocekivali. A i tu ima ogranicen fond igraca. Mozda dvojica, trojica. Taktika svakako ostaje ista uz promjenu Vranjes-Sunjic. Ako bude izveo potpuno identicnih 11 igraca sanse bi bile jako male jer je Belgija realno jaca a i moraju da pobjede. Siguran sam da to Mesa zna i da ce prilagodit nas tim i taktiku protivniku i probati ih iznenaditi.![]()
Svaka izgubljena lopta Hajrovića će biti pola gola za protivnika. Trebaju nam smireni igrači koji će stati na loptu, umrtviti igru, ono što najbolje rade Pjanić i Medunjanin. Svaka olako izgbuljena lopta nam može izazvati probleme, jer ovi imaju strašnu tranziciju iz odbrane u napad.edoo3 je napisao/la:Moguce da Mesa dadne sansu Hajrovicu umjesto Visce ili mozda cak izvede onu formaciju gdje je Lulic u sredini a Hajrovic i Visca krila, mada po meni je Lulic najbolji na krilu.
Tačno. Hajrović u velikoj želji da se pokaže izgubit će par lopti od kojih je vrlo moguće da će neka biti kobna. A Belgijanci kakvi su u kontri, yebat će nam znanje.Virtu4l je napisao/la:Svaka izgubljena lopta Hajrovića će biti pola gola za protivnika. Trebaju nam smireni igrači koji će stati na loptu, umrtviti igru, ono što najbolje rade Pjanić i Medunjanin. Svaka olako izgbuljena lopta nam može izazvati probleme, jer ovi imaju strašnu tranziciju iz odbrane u napad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.