Zar treba slomiti nogu igracu,da bi se to dokazalo da je za crvenog.effe_sa je napisao/la:opste faul nije toliko bio zestok koliko se oko toga prasine diglo....faul jeste bio ostar....al od strane riberyja niti je bilo namjere, niti je bilo toliko pogubno koliko se predstavlja...kakvu je onda taylor trebao dobiti kaznu kada je polomio eduarda da silvu???moze li se ono sinoc poredit sa udaranjem glavom zidanea, kada je udario materazzija...vecina ne shvata da je ribery nagazio u trku lisandra lopeza...ko je god bilo gdje i malo igrao fudbal zna da se u trku jako tesko zaustaviti i sve je bilo jako nesretno....nagazio ga je jako...a koliku mu je povredu nanio pokazalo se...lisandro lopez je odigrao cijelu utakmicu....SVIH 90 MINUTA!!!!!!!namjerno ovo podcrtavam...tu je naravno bio jos jedan portugalski show...a da rosseti glumi vec odavno nekog filmskog junaka iz triler ili akcionih filmova i to je odavno poznato....od Uefa-e smijesno staviti talijana da sudi ovaj susret kad se zna da je moguci protivnik bayerna u finalu italijanska ekipa...druga stvar rosseti kada se obrati paznja dobro na snimak a neka ga svi dobro pogledaju je jedva cekao da pokaze riberyju crveni karton il zbog prethodno pomenutog razloga ili mozda zbog antipatije prema riberyju....italijane ko italijane cak cesto i volim, nisu mi mrzak narod, ali sudije koje dolaze iz italijanske serije A nisu vise povjerljive sudije, jer znamo koliko je tamo namjestanja rezultata bilo i koliko skandala potresa tu ligu koja je prije bila fantasticna a sada jedan sudija rosseti zeli da se kao dokaze, ali sinoc je stekao antipatije mnogih i to nije dobra slika ni za italijanske sudije niti italijanski fudbal...sudija treba biti pedagog, ne treba mu biti cilj da unakazi ekipu kartonima nego da pedagoski utice na igrace kako se utakmica ne bi pretvorila u krvoprolice nego bila normalna fudbalska utakmica...rosseti je sinoc podigao velike tenzije, znamo da mu nije prvi put slicne stvari je radio i na bilinom polju i u nekoliko drugih utakmica sam gledao kada daje cudne kartone i dosudjuje cudne penale....znaci jos jednom ne kazem da faul nije bio ostar ali nije bio obavezno za crveni karton i u toj situaciji mi je sudija djelovao jako cudnosemafresh je napisao/la:Ja neznam sta se dešava onom Riberiju, ne da je zaslužio crveni, ono je pokušaj ubistva. Nek je dobio crveni i to bas direktan, za skoro slican start i onaj lik iz Lyona je dobio karton. Dobro je to sto niste primili go, znaci tamo ga samo zabijete i prolazite 99%, kad mozete Manchester dva, može i Lyonu makar jedan. Uostalom, ko je veći i bolji tim pokazuje i ovaj forum time da Bayern ima oko 550 stranica, Lyon 26.
Nigdje nikakve veze.

Kad ides punom ili dzonom ne moras cak protivnika ni dodirnuti da bi bio sankcionisan.
Opasna igra,kako hoces.Tako da je glupo uopste pisati kako je Lisandro cijelu utakmicu odigrao.
Kad nekoga unakazis ebo onda zute i crvene.