harishp je napisao/la:Covjece,daj nauci se pisati .Valjda tako ide@Mrgude. Ebo ti svog ucitelja
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Mrgood je napisao/la:Čovječe daj nauči pisati.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Da je pravi @Mrgood sad bi na potpisu trebao da stavi.Mrzim fudbal, pardon nogomet.
Mrzim sve klubove pa bio to Dinamo,Bayern MinKen itd
I onda vidis samo @geronima sa tomahavkom kako ovog ganja.
P.S za Dinamo bi mogao oprostiti ali za Bayu ode skalp u helac.
Mrzim sve klubove pa bio to Dinamo,Bayern MinKen itd
I onda vidis samo @geronima sa tomahavkom kako ovog ganja.
P.S za Dinamo bi mogao oprostiti ali za Bayu ode skalp u helac.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Odluka koliko ce kazniti Ribery-ja, pada tek u srijedu, nakon uzvrata. Smijem se kladiti da ce biti dvije ili vise utakmica ako Bayern prodje u finale a samo jedna ako ih Lyon izbaci. Znaci, bice dvije ili vise utakmice neigranja.
Mali Mou prizeljkuje Lyon u finalu, jer ima strah od Bayerna i velikog ucitelja.
Utakmica protiv Lyona jos jednom potvrdila da Bayernu treba bolji napadac nego sto ih trenutno ima (valjda je ovo i Kalle uocio). Prije bih pokusao sa Contentom u sljedecoj sezoni, nego da krenemo sa istim napadom u narednoj!
Hocu da kazem da problem nije samo odbrana i taj famozni bek.
Vidite sta nam kaze predsjednik na opasku novinara da je primjetno da Robben uvijek postize odlucujuce golove.
Sta mu lajsteni Gomez koji je kostao 10 tricavih milona vise nego Robben?

@ribery, otkud tebe brate slatki? Ja mislio ti cekao finale na bernabeu da se ponovo javis.
@hare i @CG, opklada je pala! Posto se pobjednik zna unaprijed nece biti problem da me obojica zatrpate sa novim potpisima i avatarima.
Utakmica protiv Lyona jos jednom potvrdila da Bayernu treba bolji napadac nego sto ih trenutno ima (valjda je ovo i Kalle uocio). Prije bih pokusao sa Contentom u sljedecoj sezoni, nego da krenemo sa istim napadom u narednoj!
Hocu da kazem da problem nije samo odbrana i taj famozni bek.
Vidite sta nam kaze predsjednik na opasku novinara da je primjetno da Robben uvijek postize odlucujuce golove.
Frage: Aber es ist doch auffällig, dass immer wieder er das entscheidende Tor schießt, oder?
Hoeneß: „Ja, aber er hat auch 25 Millionen Euro gekostet. Da muss er auch ein bisschen mehr leisten als die, die zwei Millionen kosten.“

Sta mu lajsteni Gomez koji je kostao 10 tricavih milona vise nego Robben?

@ribery, otkud tebe brate slatki? Ja mislio ti cekao finale na bernabeu da se ponovo javis.

@hare i @CG, opklada je pala! Posto se pobjednik zna unaprijed nece biti problem da me obojica zatrpate sa novim potpisima i avatarima.

Vom Jäger zum Gejagten
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
samo da napomenem za to sto kaze neko barca ce nabiti bayerna u finalu ako bude takvo finale,nevjerujem da ce nas nabiti jer igramo puno bolje od prosle godine,i treba napomenuti da prosle godine na camp nou nisu igrali lucio i lahm
i jos neko al sad se nesjecam ko tacno
jel neko sinoc gledao sat1 kad je mourinho imao jedan razgovor,kaze da ako inter ne prodje da bi volio da bayern igra u finalu,a ako inter prodje u finale da bi onda volio lyona u finalu,pita nega ovaj sto to,kaze mourinho pa zato sto je bayern bolji,imaju robbena kojem sam bio trener koji je sjajan igrac,a i imaju trenera van gaala koji je bio moj ucitelj moj bos
pametan je moruinho nea sta
jel neko sinoc gledao sat1 kad je mourinho imao jedan razgovor,kaze da ako inter ne prodje da bi volio da bayern igra u finalu,a ako inter prodje u finale da bi onda volio lyona u finalu,pita nega ovaj sto to,kaze mourinho pa zato sto je bayern bolji,imaju robbena kojem sam bio trener koji je sjajan igrac,a i imaju trenera van gaala koji je bio moj ucitelj moj bos
pametan je moruinho nea sta
@gero nemoj mene da ja turam,jedino moram @seceru turiti ali to je po propisu. 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Evo jos jedna dobra koreografija Bayerna
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- CollegeGunner
- Kontakt:
@Gero i Haris
Dogovoreno
Dogovoreno
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Ne stvarno malo se i zezam,malo i ozbiljno.
Nesto mi zao sto makar se nisu susreli u finalu ova dva kluba.
Prva tekma sto se tice Bayernove odbrane cista desetka.Sredina sa krmesteigerom vise nego dobra.
Robbena milina ga gledati.Ostali na onu stvar nabiti i pronosati ih Minkenom.
Koreografija odlicna,malo neurozni kod crvenog ali ebiga i za razumjeti.
O Lyonu necu sad,ima vremena
Nesto mi zao sto makar se nisu susreli u finalu ova dva kluba.
Prva tekma sto se tice Bayernove odbrane cista desetka.Sredina sa krmesteigerom vise nego dobra.
Robbena milina ga gledati.Ostali na onu stvar nabiti i pronosati ih Minkenom.
Koreografija odlicna,malo neurozni kod crvenog ali ebiga i za razumjeti.
O Lyonu necu sad,ima vremena
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Utakmica protiv HSV-a, proslava rodjendana.Bilal je napisao/la:Evo jos jedna dobra koreografija Bayerna
[youtube][/youtube]
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pustite vi to koga bi Morinjo zelio u finalu, valja njemu u srijedu doci u pakao i prezivjeti, ja i dalje vjerujem u finale Barca i Bayern, i u jednu otvorenu i lijepu utakmicu. Bayern je puno jaci nego prosle sezone, moze biti nakantan to stoji, ali moze se desiti i da Bayern dobije, bila bi to ljepotica utakmica i tu je sve moguce. Iskreno se nadam da ce i Ribbery igrati. Dakle, da ce Bayern proci to mi djeluje izvjesno, mada ni tu nista nije rijeseno jos, sto se tice druge tekme, znate svi kakva masinerija Barca zna biti na Camp Nou, moze Inter popiti 3-4 komada i ne preci centra i to ne bi nikog iznenadilo. Prema tome, sve je jos uvijek otvoreno. Bayern ima veliku sansu za finale gdje ga dugo nije bilo, nedostatak Ribberija po meni i nije veliki peh, cijelu sezonu govorim da je bilo bolje da su ga odma na pocetku sezone prodali i kupili neke druge igrace, koliko sam ja pratio Bayern vidio sam da Francuz jeste dobar ali opet nista fascinantno, mnogo puta kada se cekalo da potvrdi svoj talenta, jednostavno nije ga bilo, ili povrede, ili neprimijetan na terenu itd, a sinoc je napravio cistu glupost i medvjedju uslugu za tim. Meni se cini kako je ove sezone namjerno tako los, kao da se kaje sto nije otisao ili prkosi, i sad sam ubijedjen da na kraju 100 posto odlazi.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- afo_hordas
- Kontakt:
mozda se cak na pocetku sezone moglo pomislit da ce ribery prkosit i da nece davati maksimum ali mislim da je u par utakmica ipak odigrao kljucnu ulogu...zabio je bitan gol protiv schalkea, namjestio drugi gol protiv manchestera, ucestvovao kod jednog bayernovog gola u firenci, a ima jos par primjera.....i odigrao je par dobrih utakmica....cesto se znao mnogo borit ali nekad tek nakon povrede nije mogao pruzit maksimum, ipak mislim da ce ribery ostati u bayernu i da su neki njegovi potezi i golovi bayernu jednostavno bitini..a sinoc je usao motivisan u utakmicu a rosseti je jednostavno bio preostar u svojoj odluci...faul jeste grub,al nije morao biti crveni karton, ali rosseti je los sudija koji nema osjecaja za fudbalRomariooo je napisao/la:Pustite vi to koga bi Morinjo zelio u finalu, valja njemu u srijedu doci u pakao i prezivjeti, ja i dalje vjerujem u finale Barca i Bayern, i u jednu otvorenu i lijepu utakmicu. Bayern je puno jaci nego prosle sezone, moze biti nakantan to stoji, ali moze se desiti i da Bayern dobije, bila bi to ljepotica utakmica i tu je sve moguce. Iskreno se nadam da ce i Ribbery igrati. Dakle, da ce Bayern proci to mi djeluje izvjesno, mada ni tu nista nije rijeseno jos, sto se tice druge tekme, znate svi kakva masinerija Barca zna biti na Camp Nou, moze Inter popiti 3-4 komada i ne preci centra i to ne bi nikog iznenadilo. Prema tome, sve je jos uvijek otvoreno. Bayern ima veliku sansu za finale gdje ga dugo nije bilo, nedostatak Ribberija po meni i nije veliki peh, cijelu sezonu govorim da je bilo bolje da su ga odma na pocetku sezone prodali i kupili neke druge igrace, koliko sam ja pratio Bayern vidio sam da Francuz jeste dobar ali opet nista fascinantno, mnogo puta kada se cekalo da potvrdi svoj talenta, jednostavno nije ga bilo, ili povrede, ili neprimijetan na terenu itd, a sinoc je napravio cistu glupost i medvjedju uslugu za tim. Meni se cini kako je ove sezone namjerno tako los, kao da se kaje sto nije otisao ili prkosi, i sad sam ubijedjen da na kraju 100 posto odlazi.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ribery je uvijek bio maza i deriste. Ko se to ne sjeca onih njegovih musica prije dolaska u Bayern? Talentovan, ali nikad nece biti ono za sta je bio predoređen. Zasto? Zato sto je jednostavno glup covjek.
ja sam veliki navijac bayerna i nesto posebno ne mirisem riberya, ali reci za covjeka da je glup a dosao do ovog nivoa je jednostavno previse degutantno....nece postati novi zidan, ali nije on tako ni glup covjek....da je glup igrao bi u renu ,lensu, tavorio u galati....Trasimaco je napisao/la:Ribery je uvijek bio maza i deriste. Ko se to ne sjeca onih njegovih musica prije dolaska u Bayern? Talentovan, ali nikad nece biti ono za sta je bio predoređen. Zasto? Zato sto je jednostavno glup covjek.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Nisam ja rekao da on nije stigao daleko. Nego sam rekao da nece nikad postati ono sto je trebao postati. A mogao je. Previse je talentovan i da je radio na sebi, mogao je biti jedan od najboljih igraca sto je Francuska ikad imala. To ja definisem kao veliku glupost i nemar. Znas li sta je sve radio i koliko je bio problematican prije dolaska u Bayern? Stalno je pravio probleme upravama svih klubova za koje je igrao. A vidis i sam da ni Bayern nije posteđen toga. U prevodu - on je razmazeno deriste. Neka se ljuti ko hoce, ne zanima me. Ja ga tako vidim.neno#4 je napisao/la:ja sam veliki navijac bayerna i nesto posebno ne mirisem riberya, ali reci za covjeka da je glup a dosao do ovog nivoa je jednostavno previse degutantno....nece postati novi zidan, ali nije on tako ni glup covjek....da je glup igrao bi u renu ,lensu, tavorio u galati....
riberyja nikako ne bih nazvao deristem...ako ga bolje posmatramo vidimo da on jeste veliki borac...covjek nije imao ni lak zivot, poslije teske saobracajne nesrece koju je dozivio u djetinjstvu valjalo se opet vratiti u zivot i stici do velike fudbalske zvijezde...ribery je tip koji inace cesto smislja odredjene sale , posalice, nekada djeluje totalno otkaceno...u sinocnjim intervjuima bayernovih igraca i prema danasnjim izvjestajima na njemackim medijima ribery ima punu podrsku uprave i igraca...rummenige je cak izjavio: "mi smo u bayernu svi jedna velika familija a ribery je dio te familije."cesto odredjena podrska igracu nakon dogadjaja tokom ove sedmice i skandala vezanog za riberyja moze biti onako usput, cesto to uprave kluba tek onako rade...al gledajuci izjave ljudi iz bayerna sve to djeluje toliko uvjerljivo i vidi se da su svi uz riberyja....tako da ribery bayernu donosi vise koristi nego stete...on je ekscentrican tip i nekad napravi poteze koji uznemire javnost...al i to je fc bayern, klub i od toga zivi i prije je bilo takvih tipova poput effenberga, baslera, kahna....ti ljudi su davali maksimum na terenu, a znali su malo i pretjerat i na terenu a i izvan njega...ali i to ide uz fudbal i bez takvih fudbalera bi sve ovo bilo jako dosadno..ribery je u grupi tih fudbalera extra klase ali koji su i ekscentricni i otkaceni...al ja vjerujem da ce franck donijeti jos mnogo radosti bayernu, a nova prilika je vec tu u subotu protiv gladbachaTrasimaco je napisao/la:Nisam ja rekao da on nije stigao daleko. Nego sam rekao da nece nikad postati ono sto je trebao postati. A mogao je. Previse je talentovan i da je radio na sebi, mogao je biti jedan od najboljih igraca sto je Francuska ikad imala. To ja definisem kao veliku glupost i nemar. Znas li sta je sve radio i koliko je bio problematican prije dolaska u Bayern? Stalno je pravio probleme upravama svih klubova za koje je igrao. A vidis i sam da ni Bayern nije posteđen toga. U prevodu - on je razmazeno deriste. Neka se ljuti ko hoce, ne zanima me. Ja ga tako vidim.neno#4 je napisao/la:ja sam veliki navijac bayerna i nesto posebno ne mirisem riberya, ali reci za covjeka da je glup a dosao do ovog nivoa je jednostavno previse degutantno....nece postati novi zidan, ali nije on tako ni glup covjek....da je glup igrao bi u renu ,lensu, tavorio u galati....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
pa dobro svi imamo svoje misljenje, sve je to uredu...ali samo kazem da je on preveliki igrac da bi se njega moglo nazvati glupanom....u bayernu ne pravi on neke velike probleme, jer zna sta su ovi sposobni da mu urade...bayernova uprava po cijenu da ne uzme ni eura od njega ako se on bude osorno ponasao ce ici svjesno da ga unisti i sam znas, kakav je svabo....nema se sta neko da ljuti, ali mi smo svi samo laici, ljudi koji ovo znaju povrsno, oni s druge strane su majstori i zato su tamoTrasimaco je napisao/la:Nisam ja rekao da on nije stigao daleko. Nego sam rekao da nece nikad postati ono sto je trebao postati. A mogao je. Previse je talentovan i da je radio na sebi, mogao je biti jedan od najboljih igraca sto je Francuska ikad imala. To ja definisem kao veliku glupost i nemar. Znas li sta je sve radio i koliko je bio problematican prije dolaska u Bayern? Stalno je pravio probleme upravama svih klubova za koje je igrao. A vidis i sam da ni Bayern nije posteđen toga. U prevodu - on je razmazeno deriste. Neka se ljuti ko hoce, ne zanima me. Ja ga tako vidim.neno#4 je napisao/la:ja sam veliki navijac bayerna i nesto posebno ne mirisem riberya, ali reci za covjeka da je glup a dosao do ovog nivoa je jednostavno previse degutantno....nece postati novi zidan, ali nije on tako ni glup covjek....da je glup igrao bi u renu ,lensu, tavorio u galati....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
roben ove sezone igra puno bolje od riberija. sve i jednu utakmicu je odigrao veoma dobro ili odlicno. jedino sto ima problema sa povredama ali ima i ribery. roben je i u realu bio najbolji igrac proteklih sezona. mislim da je vise toga u karijeri napravio od riberija a usput je i mladji. eto zasto riberija smatram precjenjenim. za njega se spominju neke cifre od 50-60 miliona a roben je dosao za 20 i koji milioncic
Uradio je on neke dobre stvari na terenu ove sezone, ne kazem ja, al nista posebno ponavljam i to je sustina. Jedan Ivica Olic je puno bolje odigrao sezonu, o Robenu da ne govorimo. Ja se samo nadam da nece doci u Barcu kao sto se govori jer nije tip igraca za nas, sto zbog povreda, sto zbog psihe. Sto se mene tice, nek ostane u Bayernu, mada sam misljenja da bi Bayern bio jaci bez njega, a sa jedno 40-50 milionceka i neka dobra dva igraca nova, mozda i grijesim nema pojma, al izgleda kao da mu je dotuzilo vise u Bayernu.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.