AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 14 jun 2015, 23:22

Pa naravno da smo igrali najbolje u 4312, tad su bila neka druga vremena, neki drugi igraci.
Ovo danas je nesto sto se zove moderni fudbal, koji podrazumijeva krilne igrace i ja nemam nista protiv toga, cak mi je taj stil igre najdrazi, pogotovo kad se sjetim Bayerna i onog svemirskog fudbala. :mrgreen:
Dobro, naravno da ova krilna formacija izgleda odron jer su nam i igraci upravo takvi - odron, ali uz pojacan Milan bi to moglo izgledati ok, pogotovo jer imam osnovu ekipe i iskustvo igranja.

Nazalost, i ja imam osjecaj da ce doci jer je u zadnjoj godini ugovora, a mi smo valjda jedine budale koji ce platiti tolike novce za 34-godisnjaka plus 9 miliona platu. :facepalm:

Mislim, ne bi bili budale da imamo vrh ekipu, pa ono ajde daj i Ibrahimovica u roster, ne bih imao nista protiv...ali u ovakvoj situaciji, necu nikad podrzati njegov dolazak. Prvenstveno radi toga sto je supcina od covjeka. :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 14 jun 2015, 23:32

Nisam ni ja nesto posebno odusevljen al necu se ni buniti. Nece oni njega nista platiti, red bi bio da PSG izadje u susred i sporazumno raskine ugovor, ipak smo ga mi njima prodali u najboljim godinama za sicu ;)
Il Club più titolato al mondo!

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 15 jun 2015, 00:33

Što se neko razigrao na Wikipediji. U sastav ubacio Hummelsa, Darmiana, Bertolaccia, Kondogbiu i Martineza koji čak još nije ni potpisao.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 jun 2015, 00:43

Naravno da cemo morati platiti, najmanje 15 miliona plus 18 miliona plate (ako racunamo samo dvije godine ugovora). Znaci, 33 miliona za igraca koji ima 34 godind i ono najgore, koji nam uopste ni ne treba poslije potpisa Martineza. :facepalm:

Ocekujem da PSG uleti sa novim ugovorom i jos vecom platom, ionako se supcina pali na pare pa ce pristati :kafa: a i mi cemo valjda odustati od te debilne ideje kupovine tri napadaca dok ti je ostatak ekipe krs. :puke:

FORZA MILAN !

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 15 jun 2015, 09:32

Jos uvijek apsolutno nista nije gotovo, kao ni zvanicno. Miha se ceka jos 2 hefte a pregovori sa Bee-om traju, kao najavljeno, do 8 sedmica. Sve su prilike da nijedno pojacanje kao ni trener nece stici prije avgusta, tipicno Milan.

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 15 jun 2015, 10:51

Ja ne znam samo zasto uz toliki novac na raspolaganju, u vrijeme kad su slobodni Prandelli, Spaletti pa i Montella, vi zelite ebenog cigana na klupi.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 15 jun 2015, 11:18

Ne znam ni ja koji će im qrac fašista kad su odlučili da naprave tolike izmjene i ulože ogroman novac u pojačanja.

Mene boli ona stvar što će oni dati toliko za Ibru i njegovu platu, čovjek je doktor fudbala i ja bih ga volio vidjeti u Milanu bez obzira na sve.

I ne znam zašto računate koliko je novca ostalo da se potroši, vjerovatno nije tačan info da će potrošiti 150 mil. Ionako će prodati nekoliko igrača pa će biti još keša. Vjerovatno su se oni već dogovorili ko im treba a ko ne i znaju koliko će ih sve to koštati.

Cabaye nije loša ideja ali on je CM, pozicija 10-ke nije za njega.

Sviđa mi se što su odmah krenuli u akciju i kupuju, ekipa će ubrzo biti sklopljena. Još samo da rastjeraju otpad koji nam uništava ekipu (čitaj Matri, Bonera, Zak, Munto). Šteta što nisu nekog drugog trenera doveli, mada još postoji nada da će neko drugi da ih trenira a ne Miha.
Forza Milan!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 15 jun 2015, 12:58

Hajde arda turan može može ne mora niko doc samo brata arduuuuu dovesttt

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

muxa
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 15 jun 2015, 13:30

Celikovac je napisao/la:Ja ne znam samo zasto uz toliki novac na raspolaganju, u vrijeme kad su slobodni Prandelli, Spaletti pa i Montella, vi zelite ebenog cigana na klupi.
Ne zelimo mi, al nas niko ne pita

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 jun 2015, 13:54

Pretpostavljam da je to zato sto je dogovoreno da nas vodi Anceloti iduce godine (Conte u krajnjem slucaju), zato mu je i ponudjen ugovor na samo dvije godine.
A ni ovo nije nista sigurno, cin ovoliko odugovlace, haj ga znaj sta mute. :zzz:

Ja ovdje valjda jedini pokusavam ostati razuman i racionalan :mrgreen: jer samo sa takvim razmisljanjem i racionalnim trosenjem para na tacno odredjene igrace ce nas izvuci iz krize, ono bespotrebno i neplansko trosenje para nas je i dovelo do ovdje. Pa mi je zato malo njevjerovatno podrzavanje Ibrinog dolaska, ne bi bilo lose ukljuciti malo mozak i razmisliti sta to donosi.

Mi imamo budzet od otprilike 120 miliona, ne vjerujem da ce ici dalje od toga radi FFF. Pa ni prodaje igraca nece nesto znacajno kompenzirati troskove, prvenstveno jer mi nemamo igraca u rosteru koji vrijedi vise od 15 miliona.
Znaci, hajmo potrositi na njih trojicu oko najmanje 80 miliona i sta nam ostaje? 40m? Kako pobogu za te pare uzeti stopera i veznjaka plus par back up igraca, pa danas za te pare mozes dovesti jedva i jednog, a da valja. Pa evo jedno iskreno pitanje za sve, je li vi to vise zelite gledati Ibru naprijed, a Bertolacija i Mexesa nazad ili ipak ostati samo na Martinezu i preostale novce uloziti u kvalitetnog veznjaka i stopera? :zzz:

Jos ta promjena formacije povlaci jos jedan problem o kojem nisam prije razmisljao (na stranu sto iz korijena mjenjamo sistem igre), a to je da bi nam pored Kondogbie i ofanzivnog veznjaka bio potreban jos jedan box to box veznjak, osim ako ne zelite i dalje Polija gledati. :zzz:
Sa 4231 bi primjera radi bio potreban samo atm, a ostalo bi pristojnog novca i za njega i za stopera.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 15 jun 2015, 15:31

Fazon je sto se mi ovdje ne pitamo nista,podrzavali koga ili ne. :D
Svi znamo da su ludi za napadacima,a mi bi svi voljeli da poprave stvari i na ostalim pozicijama.
Kako god,svejedno mi je dosao Ibra ili ne,previse te on zamara drug.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 15 jun 2015, 15:57

I boli me ona stvar hoce li nekog platit 5 mil vise ili manje. Nit ce u moj dzep ako plate manje, nit iz mog dzepa ako plate vise

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 15 jun 2015, 16:16

Ajde da taj Martinez više bude oficijelan i da dođe Ibra. Sad se priča za Turana oj brete ako on dođe neću se trijeznit 3 dana...
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 15 jun 2015, 16:48

Ma ne zamara me on, zamara me to što su nas istom taktikom doveli do ruba ponora i kad su se poslije 4 godine ponovo dokopali (tuđeg) novca, ponovo rade sve po starom i ponavljaju iste greške. :salut:
Taman se čovjek ponada, evo para evo pojačanja i oni ti 70% iznosa spičkaju na napadače, a ostale dijelove terena koji su daleko kritičniji od napada će pokrpiti sa Bertolaćijima i ostalim pi.zdama materinama. Ako ste vi navijači sretni s tim, super, ja nisam. :facepalm:

ajmo ibra, renew new contract with PSG :opaopa: pa se možda onom konju izbije iz glave ona glupost sa napadačima, pa ulože pare u veznjaka i stopera.

FORZA MILAN !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 15 jun 2015, 16:51

Koja perverzija bi bila Ibra, Jackson, Arda, Hummels, Kondogbia uhuhuuh

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 15 jun 2015, 17:29

Ovaj rope stvarno ima nekih smijesnih stavki u svom izlaganju. Stoji gore da je Ibru za rotacije pa hajde. Najbolji igrac na svojoj poziciji u svijetu bezbeli da se rotira sa velesilnim napadacem Martinezom koji, sinoc gledam, protiv jedne velike Venecuele je dofatio loptu 10 (slovima deset) puta. Covjek ocigledno zaboravlja da kad je Zlatan Ibrahimovic igrao za nas, da smo osvojili titulu sa timom, pa reci cemo, smijesnim. Nocerino je dao 11 golova (vise od pola ko u citavoj karijeri), Boatenga su ovdje predstavljali kao igraca od 40 miliona eura itd itd. Isti ti igraci kada je otisao Ibrahimovic su bilo 4 puta losiji. Covjek je najbolji centarfor planete, imao 34, 54, 84, najbolji je. Ko tvrdi suprotno neka mi kaze 2 argumenta koji je to centarfor bolji. Covjek je rodjeni sampion, osvaja sve sta stigne, ima veliki karakter, veliko postovanje od strane svi (pa i od saigraca iako ga drugar rope predstavlja kao diktatora). Dakle, ne dajem ja pare, platit covjeka koliko zine jer je to igrac koji je odmah iza Ronalda i Messija pa koliko god godina imao. Martinez sa 29 godina nije trecina Ibrahimovica bez obzira koliko ovaj bio stariji. To je fakt. To je igrac koji je prekucao ovu ligu uzduz i poprijeko u vise navrata (sa jakim Interom, slabim Milanom) i nema se tu sta raspravljat. Ne razumijem zasto je protiv njega, jer ja potpisujem da bi svaki tim na svijetu htio da ga ima. Mozda on zna nesto sto silni strucnjaci svijeta ne vide ili ne znaju. Helnejse, dovoditi sampiona i najboljeg centarfora na svijetu.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 15 jun 2015, 17:31

Rope ne kontam sta imas protiv Bertollacija? Kad god sam ga gledao momak je odigrao iznadprosjecno.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 15 jun 2015, 17:32

rope11 je napisao/la: Ja ovdje valjda jedini pokusavam ostati razuman i racionalan :mrgreen: jer samo sa takvim razmisljanjem i racionalnim trosenjem para na tacno odredjene igrace ce nas izvuci iz krize, ono bespotrebno i neplansko trosenje para nas je i dovelo do ovdje. Pa mi je zato malo njevjerovatno podrzavanje Ibrinog dolaska, ne bi bilo lose ukljuciti malo mozak i razmisliti sta to donosi.

Mi imamo budzet od otprilike 120 miliona, ne vjerujem da ce ici dalje od toga radi FFF. Pa ni prodaje igraca nece nesto znacajno kompenzirati troskove, prvenstveno jer mi nemamo igraca u rosteru koji vrijedi vise od 15 miliona.
Znaci, hajmo potrositi na njih trojicu oko najmanje 80 miliona i sta nam ostaje? 40m? Kako pobogu za te pare uzeti stopera i veznjaka plus par back up igraca, pa danas za te pare mozes dovesti jedva i jednog, a da valja. Pa evo jedno iskreno pitanje za sve, je li vi to vise zelite gledati Ibru naprijed, a Bertolacija i Mexesa nazad ili ipak ostati samo na Martinezu i preostale novce uloziti u kvalitetnog veznjaka i stopera? :zzz:

:clap:

Glas razuma.
Milanu su potrebni igrachi odbrane i sredine terena, a ne Ibrahimovic - sada kada je Martinez obezbedjen.
BTW, velika rupa u vodjenju Milana je bilo otpisivanje nekih igracha za male pare, koji su se kasnije u drugim klubovima poboljshali i sada bi u Milanu bili u rosteru - ali vishe nisu dostupni, pogotovo ne za sicu: Aubameyang, Astori, Darmian, pa i Pirlo, te budalisanje sa Matrijem i Borriellom. Katastrofalne procene. :kafa:
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 15 jun 2015, 17:34, ukupno mijenjano 1 put.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 15 jun 2015, 17:33

Ma nista ne treba smatrati zavrsenim dok ne bude zvanicno, i ovo za Martineza se oteglo bas. Nisam ni ja za dolazak Ibre, jedino u slaucaju da Martinez ne dodje. Al kad se vec ulaze onda daj radi pametno. Hoce nesto na silu da promjene preko noci, bolje je malo organizovanije. Valjda bude nesto od ovih silnih spekulacija i mogucih transfera. Isto tako nadam se da cemo se uspjet otarasit silnog nagomilanog otpada u ekipi. Mozda se sta mogne i zaradit od njih..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 15 jun 2015, 17:38

Ljudi šta vam je Ibra sa jednom nogom bolji od 2 Martineza. Kakav glas razuma bmk pa ne dajem ja pare iz džepa. Normalno je da se mora pojačati odbrana i veza to je hiljadu puta rečeno ovdje. Pričate ko da dovođenje Ibre znači da se neće dovesti odbrambeni igrači pa valjda je jasno da ovaj prelazni rok barem pare nisu problem. Poslije ovoliko loših sezona i patnji postoji neka šansa da dođe najbolji napadač na svijetu sad se tu nešto prenemažete ne kontam vas nikako...
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.