Pretpostavljam da je to zato sto je dogovoreno da nas vodi Anceloti iduce godine (Conte u krajnjem slucaju), zato mu je i ponudjen ugovor na samo dvije godine.
A ni ovo nije nista sigurno, cin ovoliko odugovlace, haj ga znaj sta mute. 

Ja ovdje valjda jedini pokusavam ostati razuman i racionalan  

jer samo sa takvim razmisljanjem i racionalnim trosenjem para na tacno odredjene igrace ce nas izvuci iz krize, ono bespotrebno i neplansko trosenje para nas je i dovelo do ovdje. Pa mi je zato malo njevjerovatno podrzavanje Ibrinog dolaska, ne bi bilo lose ukljuciti malo mozak i razmisliti sta to donosi.
Mi imamo budzet od otprilike 120 miliona, ne vjerujem da ce ici dalje od toga radi FFF. Pa ni prodaje igraca nece nesto znacajno kompenzirati troskove, prvenstveno jer mi nemamo igraca u rosteru koji vrijedi vise od 15 miliona.
Znaci, hajmo potrositi na njih trojicu oko najmanje 80 miliona i sta nam ostaje? 40m? Kako pobogu za te pare uzeti stopera i veznjaka plus par back up igraca, pa danas za te pare mozes dovesti jedva i jednog, a da valja. Pa evo jedno iskreno pitanje za sve, je li vi to vise zelite gledati Ibru naprijed, a Bertolacija i Mexesa nazad ili ipak ostati samo na Martinezu i preostale novce uloziti u kvalitetnog veznjaka i stopera? 

Jos ta promjena formacije povlaci jos jedan problem o kojem nisam prije razmisljao (na stranu sto iz korijena mjenjamo sistem igre), a to je da bi nam pored Kondogbie i ofanzivnog veznjaka bio potreban jos jedan box to box veznjak, osim ako ne zelite i dalje Polija gledati. 

Sa 4231 bi primjera radi bio potreban samo atm, a ostalo bi pristojnog novca i za njega i za stopera.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !