Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 apr 2010, 17:23

juzni vjetar! je napisao/la:joaquin mora igrati od pocetka :roll: covjek je igracina a silva jucer kao da je igrao za real kazu da je vec presao pa ne cudi :?
A gdje si to citao da je Silva vec presao u Real :cry: :lol:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 19 apr 2010, 19:56

Adi_Zepce je napisao/la:
juzni vjetar! je napisao/la:joaquin mora igrati od pocetka :roll: covjek je igracina a silva jucer kao da je igrao za real kazu da je vec presao pa ne cudi :?
na Marca . com pisalo je da ce prije svjetskog prvenstva biti igrac Reala ;) :lol:
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 20 apr 2010, 11:36

Monolog je napisao/la:
Casillas je napisao/la:i?
Ništa "i". Real je odlično uradio posao protiv Valencie. Nisam očekivao onakvu igru(što jednih, što drugih), ali ne može se Madriđanima ništa prigovoriti. Zaslužena pobjeda, nema šta.
Ne mogu da shvatim igrace Valensie. Oduzmu loptu, ostave 5-6 igraca Reala iza sebe i onda usporeno krenu sa dodavanjima.. Pa opali sprint, odigraj brzu kontru i iskoristi standardno indolentnu Realovu odbranu. Nevjerovatno je koliko se osjeti da je Real ranjiv u fazi odbrane... Brza i konkretna ekipa bi to znala iskoristit... Real je odigro jako lose, bez nekog naboja i zara, dok je Valensia bila duplo gora. Moram reci da su Silva i Mata djelovali pomalo rezervisano... Izgleda da je Real u srcu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 apr 2010, 12:39

Ne znam koliko bi se moglo govoriti o namjernom lošem igranju, ipak su to profesionalci, tako da...Real je nekoliko godina tanak u odbrani, a Valencia bi tako igrala na Mestalli, ali na Bernabeu su samo odradili 90 minuta i to je to. Nije to ni V od Valencie koja je napadačka ekipa sa majstorima poput Ville, Silve, Mate. Ne, ovo je bila kukavička Valencia koja je napravila 2-3 akcije u cijeloj utakmici. Mada, ovako je bolje za prvenstvo, sada će i Barca zagristi kao nikada i truditi se da dobiju sve utakmice do kraja, jer bi prava šteta bila dobiti Real 2x u prvenstvu, a opet ne uzeti titulu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 apr 2010, 15:21

juzni vjetar! je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
na Marca . com pisalo je da ce prije svjetskog prvenstva biti igrac Reala ;) :lol:
Nevjeruj puno njima :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 apr 2010, 02:31

Evo nekoliko spekulacija iz tabora Valencije :D
1.
Villa na kraju sezone prelazi u Barcelonu,dok put Valencije stizu Hleb,Krkic i 15 mil.
2.
Turski reprezentativac Mehmet Topal za 8.mil stize u Valenciu

3.
Umjesto Emerry-a od naredne sezone ekipu ce voditi Gregorio Manzano (sadasnji trener RCD Mallorce)

Posebno mi je zanimljiva ova vijest pod br.3 jer je i Hector Raul Couper stigao iz Mallorce u Valenciu pa sa njom dosao dva puta do finala LP,ako bude nas vodio naredne sezone Manzano zelim mu da dva puta zaredom dodje u finale ali ovaj puta da osvojimo :mrgreen: :mrgreen:
Ocito uprava Valencije drzi da nam treneri koji su vodili RCD Mallorcu nose "srecu" :lol: :lol:

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 23 apr 2010, 18:50

Adi_Zepce je napisao/la:Evo nekoliko spekulacija iz tabora Valencije :D
1.
Villa na kraju sezone prelazi u Barcelonu,dok put Valencije stizu Hleb,Krkic i 15 mil.
2.

3.
Umjesto Emerry-a od naredne sezone ekipu ce voditi Gregorio Manzano (sadasnji trener RCD Mallorce)

Posebno mi je zanimljiva ova vijest pod br.3 jer je i Hector Raul Couper stigao iz Mallorce u Valenciu pa sa njom dosao dva puta do finala LP,ako bude nas vodio naredne sezone Manzano zelim mu da dva puta zaredom dodje u finale ali ovaj puta da osvojimo :mrgreen: :mrgreen:
Ocito uprava Valencije drzi da nam treneri koji su vodili RCD Mallorcu nose "srecu" :lol: :lol:
ja sam opet cuo da su dva trenera kandidati za iducu sezonu Manuel Pellegrini koji ce haman letit iz Reala, te Mauricio Pellegrino, nas bivsi igrac, i jedini igrac u VCF kojeg sam mrzio iz dna duse...znas se, zbog penala promasenog u finalu protiv bayerna,...inace, on je trenutno pomocnik rafe beniteza u looserpoolu.. sto se Mehmeta tice, i ja sam cuo da je vrlo blizu dogovora s valencijom...a krkica ne bi volio vidjet u ekipi nikad u zivotu,...bezvezan igrac totalno...i sofian feghouli, mlada nada Grenoblea, ce isto preci u Valenciju i to bez odstete, tj. kao slobodan igrac...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 apr 2010, 23:55

amadeus21 je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Evo nekoliko spekulacija iz tabora Valencije :D
1.
2.

3.

ja sam opet cuo da su dva trenera kandidati za iducu sezonu Manuel Pellegrini koji ce haman letit iz Reala, te Mauricio Pellegrino, nas bivsi igrac, i jedini igrac u VCF kojeg sam mrzio iz dna duse...znas se, zbog penala promasenog u finalu protiv bayerna,...inace, on je trenutno pomocnik rafe beniteza u looserpoolu.. sto se Mehmeta tice, i ja sam cuo da je vrlo blizu dogovora s valencijom...a krkica ne bi volio vidjet u ekipi nikad u zivotu,...bezvezan igrac totalno...i sofian feghouli, mlada nada Grenoblea, ce isto preci u Valenciju i to bez odstete, tj. kao slobodan igrac...
Kada bi birao izmedju dva Pelegrinija volio bi vise "tragicara" vidjeti na nasoj klupi,nego li Manuela :) .Moje misljenje je da ce Krkic biti 1nog dana velika igracina,momak je mlad ima tehniku te vjerujem da ce jos mnogo,mnogo da napreduje...

www.valencia-balkan.net

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 24 apr 2010, 13:13

---------------Primera Division--------------
-------------------34. kolo--------------------
slika slika
Valencia CF--------vs--------Deportivo
-------------24.04.2010 /22:00-------------
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 25 apr 2010, 00:38

adnan_nanda je napisao/la:---------------Primera Division--------------
-------------------34. kolo--------------------
slika slika
Valencia CF--------vs--------Deportivo
-------------24.04.2010 /22:00-------------
Rutinska pobjeda :D
Villa iz penala pogodio za Ligu prvaka :mrgreen: :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 25 apr 2010, 00:58

Boli vas briga, "osigurali" se, dok Atletik treba jos da bi igro u Evropi, mislio sam da je blizu LP za Atletik, al i nije bas...
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 25 apr 2010, 10:49

Cestitam na plasmanu tu i treba da je Valencia uvijek zajedno sa Atl Madridom ;)
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 25 apr 2010, 10:57

rutinski se privodi sezona kraju...dovoljne su pobjede u domacim susretima da se zadrzi to trece mjesto, i idemo lagano u LP... :)
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 25 apr 2010, 12:18

hvala na cetitkama :)
joj jesam nas pozelio vidit u ligi prvaka uh, onu zadnju sezonu kad smo igrali smo odigrali katastrofalno, ali sledece godine aBd to ce biti daleko bolje 8-)

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 25 apr 2010, 18:59

pa i ovaj kiks mallorce na svom terenu nam dosta pomogao... :) jos da getafe razvali sevillu veceras (a razvalio ih je u gostima) i onda smo 99.5% treci... :D
AMUNT VALENCIA!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 25 apr 2010, 23:17

amadeus21 je napisao/la:pa i ovaj kiks mallorce na svom terenu nam dosta pomogao... :) jos da getafe razvali sevillu veceras (a razvalio ih je u gostima) i onda smo 99.5% treci... :D
Upravo su to desilo Getafe je slavio 4:3 protiv Seville :D
Liga prvaka osigurana :D :D

www.valencia-balkan.net

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 29 apr 2010, 22:58

AMUNT VALENCIA!!!! :lol: :lol:
AMUNT VALENCIA!

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 30 apr 2010, 15:12

---------------Primera Division--------------
-------------------35. kolo--------------------

slika slika
Espanyol----------vs----------Valencia CF
-------------01.05.2010 /20:00-------------

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 maj 2010, 00:42

slika slika
Tesko do bodova,ovima treba svaki bod za zivot...

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 01 maj 2010, 23:32

Adi_Zepce je napisao/la:

slika slika
Tesko do bodova,ovima treba svaki bod za zivot...
Drago mi je da sam pogrijesio u procijeni :mrgreen:
dosli smo do pobjede Ziga dva puta zabio :lol: :lol:

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.