A gdje si to citao da je Silva vec presao u Realjuzni vjetar! je napisao/la:joaquin mora igrati od pocetkacovjek je igracina a silva jucer kao da je igrao za real kazu da je vec presao pa ne cudi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
A gdje si to citao da je Silva vec presao u Realjuzni vjetar! je napisao/la:joaquin mora igrati od pocetkacovjek je igracina a silva jucer kao da je igrao za real kazu da je vec presao pa ne cudi
na Marca . com pisalo je da ce prije svjetskog prvenstva biti igrac RealaAdi_Zepce je napisao/la:A gdje si to citao da je Silva vec presao u Realjuzni vjetar! je napisao/la:joaquin mora igrati od pocetkacovjek je igracina a silva jucer kao da je igrao za real kazu da je vec presao pa ne cudi
![]()
Ne mogu da shvatim igrace Valensie. Oduzmu loptu, ostave 5-6 igraca Reala iza sebe i onda usporeno krenu sa dodavanjima.. Pa opali sprint, odigraj brzu kontru i iskoristi standardno indolentnu Realovu odbranu. Nevjerovatno je koliko se osjeti da je Real ranjiv u fazi odbrane... Brza i konkretna ekipa bi to znala iskoristit... Real je odigro jako lose, bez nekog naboja i zara, dok je Valensia bila duplo gora. Moram reci da su Silva i Mata djelovali pomalo rezervisano... Izgleda da je Real u srcu.Monolog je napisao/la:Ništa "i". Real je odlično uradio posao protiv Valencie. Nisam očekivao onakvu igru(što jednih, što drugih), ali ne može se Madriđanima ništa prigovoriti. Zaslužena pobjeda, nema šta.Casillas je napisao/la:i?
Nevjeruj puno njimajuzni vjetar! je napisao/la:na Marca . com pisalo je da ce prije svjetskog prvenstva biti igrac RealaAdi_Zepce je napisao/la:A gdje si to citao da je Silva vec presao u Realjuzni vjetar! je napisao/la:joaquin mora igrati od pocetkacovjek je igracina a silva jucer kao da je igrao za real kazu da je vec presao pa ne cudi
![]()
![]()
ja sam opet cuo da su dva trenera kandidati za iducu sezonu Manuel Pellegrini koji ce haman letit iz Reala, te Mauricio Pellegrino, nas bivsi igrac, i jedini igrac u VCF kojeg sam mrzio iz dna duse...znas se, zbog penala promasenog u finalu protiv bayerna,...inace, on je trenutno pomocnik rafe beniteza u looserpoolu.. sto se Mehmeta tice, i ja sam cuo da je vrlo blizu dogovora s valencijom...a krkica ne bi volio vidjet u ekipi nikad u zivotu,...bezvezan igrac totalno...i sofian feghouli, mlada nada Grenoblea, ce isto preci u Valenciju i to bez odstete, tj. kao slobodan igrac...Adi_Zepce je napisao/la:Evo nekoliko spekulacija iz tabora Valencije![]()
1.
Villa na kraju sezone prelazi u Barcelonu,dok put Valencije stizu Hleb,Krkic i 15 mil.
2.
Turski reprezentativac Mehmet Topal za 8.mil stize u Valenciu
3.
Umjesto Emerry-a od naredne sezone ekipu ce voditi Gregorio Manzano (sadasnji trener RCD Mallorce)
Posebno mi je zanimljiva ova vijest pod br.3 jer je i Hector Raul Couper stigao iz Mallorce u Valenciu pa sa njom dosao dva puta do finala LP,ako bude nas vodio naredne sezone Manzano zelim mu da dva puta zaredom dodje u finale ali ovaj puta da osvojimo![]()
![]()
Ocito uprava Valencije drzi da nam treneri koji su vodili RCD Mallorcu nose "srecu"![]()
Kada bi birao izmedju dva Pelegrinija volio bi vise "tragicara" vidjeti na nasoj klupi,nego li Manuelaamadeus21 je napisao/la:ja sam opet cuo da su dva trenera kandidati za iducu sezonu Manuel Pellegrini koji ce haman letit iz Reala, te Mauricio Pellegrino, nas bivsi igrac, i jedini igrac u VCF kojeg sam mrzio iz dna duse...znas se, zbog penala promasenog u finalu protiv bayerna,...inace, on je trenutno pomocnik rafe beniteza u looserpoolu.. sto se Mehmeta tice, i ja sam cuo da je vrlo blizu dogovora s valencijom...a krkica ne bi volio vidjet u ekipi nikad u zivotu,...bezvezan igrac totalno...i sofian feghouli, mlada nada Grenoblea, ce isto preci u Valenciju i to bez odstete, tj. kao slobodan igrac...Adi_Zepce je napisao/la:Evo nekoliko spekulacija iz tabora Valencije![]()
1.
Villa na kraju sezone prelazi u Barcelonu,dok put Valencije stizu Hleb,Krkic i 15 mil.
2.
Turski reprezentativac Mehmet Topal za 8.mil stize u Valenciu
3.
Umjesto Emerry-a od naredne sezone ekipu ce voditi Gregorio Manzano (sadasnji trener RCD Mallorce)
Posebno mi je zanimljiva ova vijest pod br.3 jer je i Hector Raul Couper stigao iz Mallorce u Valenciu pa sa njom dosao dva puta do finala LP,ako bude nas vodio naredne sezone Manzano zelim mu da dva puta zaredom dodje u finale ali ovaj puta da osvojimo![]()
![]()
Ocito uprava Valencije drzi da nam treneri koji su vodili RCD Mallorcu nose "srecu"![]()
Rutinska pobjedaadnan_nanda je napisao/la:---------------Primera Division--------------
-------------------34. kolo--------------------
![]()
Valencia CF--------vs--------Deportivo
-------------24.04.2010 /22:00-------------
Upravo su to desilo Getafe je slavio 4:3 protiv Sevilleamadeus21 je napisao/la:pa i ovaj kiks mallorce na svom terenu nam dosta pomogao...jos da getafe razvali sevillu veceras (a razvalio ih je u gostima) i onda smo 99.5% treci...
Tesko do bodova,ovima treba svaki bod za zivot...adnan_nanda je napisao/la:---------------Primera Division--------------
-------------------35. kolo--------------------
![]()
Espanyol----------vs----------Valencia CF
-------------01.05.2010 /20:00-------------
Drago mi je da sam pogrijesio u procijeniAdi_Zepce je napisao/la:Tesko do bodova,ovima treba svaki bod za zivot...adnan_nanda je napisao/la:---------------Primera Division--------------
-------------------35. kolo--------------------
![]()
Espanyol----------vs----------Valencia CF
-------------01.05.2010 /20:00-------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.