FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Dobar je Sven golman ali imace minutazu kao Reina...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Dobar za rezerve i 4-5 utakmica ...
Mada ne razumijem ovaj potez samog Svena. Nije on toliko ni star a ni loš da bude zamjena...
Mada ne razumijem ovaj potez samog Svena. Nije on toliko ni star a ni loš da bude zamjena...
Momak želi da osvaja titule..
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
-
Nerminovic
- Kontakt:
Smijesan transfer, solidan je on golman ali fakat ne kontam zasto zeli grijati klupu kad ima 26 godina. Ulreich je fantastican shot-stopper, mozda cak i najbolji poslije Neuara ali je i zato ekspert da se obruka. 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Klare je napisao/la:Dante treba da ostane, a pojačanja ko god da dođe, a doće neko i treba da dođe, ima da grije klupu Ribu, Robu, Mileru, te Lewi..., a do dvije godine valjda izroni neko za koga budemo sigurniji da je taj pravi.
Trenutno tog rješenja baš i nema, ili su vjereni eto kao vaš Hazard.
Kakav crni dante bolan bolan, njega treba pustiti da ide i to dzaba ali samo neka ide, i umjesto njega naci zamjenu, previse je imao padova, a meni licno nije nikad bio neki eztra igrac, prosjek od igraca i jedan od najzasluznijih kad su njemci utrpali hrpu u brazilski go na svjetskom.
'' Mia San Mia ''
Bayern@heart je napisao/la:Mislim daće se to i desiti katalonac vjerovatno neće produžiti svoj ugovor i pored toga ako osvoji LPbajern100 je napisao/la:Čim su objavili da Kloponja pauzira sledeću sezonu meni se odmah upalilo da se to on odmara da bi preuzeo Bayern za godinu dana kada Pep ode u Katar,ja lično nemam ništa protiv ovakvog scenarija...sljedeće sezone, a kako vidimo da većina sadašnjih igrača Bayerna posebno njemaca žele ponovo za trenera nekog iz Njemačke i da je najbolji. Sigurno trenutno u Njemačkoj nema boljeg od Klopa Lowa ne ubrajam mislim da bi se on pogubio kad bi bio trener neke od ekipa u Bundesligi.
Nadam se da će ovako i biti
Kad je Spanac i njemac bio dobar spoj? ... Neka on ide tikatirat se dje hoce, to ne ide u klubu kakav je nas ''RAD, RED I DISCIPLINA'' a to neki posjed lopte, ma nabi to na onu stvar kad te ljudi pregaze kontrama. Svaka cast Pepu ali nije on za kluba kakav je Bayern, jer nije to nas stil igre, puno je ljepse izledalo pod palicom Jupa nego ovog uglancanog **** sto jest jest ...
'' Mia San Mia ''
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Odg: FC Bayern München
Odlican golman koji bi imao mjesta u vecini ekipa u prvoj postavi.
Odlucio se za Bayern ali sigurno da u istom nece stagnirati jer ce imati odredjeni napredak s obzirom na vrlo efikasne treninge u Bayernu kada su golmani u pitanju.
Pitam se sto se nasi malo ne pozabave Wernerom kada vec rove po Stuttgartu?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Više nego dobra zamjena za Neuera, potrebno je imati dobrog drugog golmana.
Spominje se cifra od 3.5 miliona eura, mada je još nezvanično.
Sad još dovesti beka, napadača, krilo i to bi bilo to.
Spominje se cifra od 3.5 miliona eura, mada je još nezvanično.
Sad još dovesti beka, napadača, krilo i to bi bilo to.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Dobar posao za nas kvalitetan golman, čudi me da je pristao doći i biti zamjena.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- BavaracZenica
- Kontakt:
Covjek sa preko 220 utakmica za Svabe, mislim solidna i vise nego solidna zamjena za Neura, kao sto je spomenuto, iako sa vjerovatno manjim brojem nastupa nego sto je to imao u Stuttgartu, njegova forma sigurno nece pasti, a on kao mladic od 26 godina uz Neura i treninge u Bayernu moze biti bolji.
Covjek se zazelio novih izazova, a realno kome to nije san da se nadje u Bavarskoj, u domu Bayerna da obuce dres, pa makar i kao zaamjena koja je btw izuzetno dobro placena !!
Sretno Ulrich , nadam se da ces utakmice koje odigras, odigrat na nivou ! Probijen led, ajmo dalje !
Covjek se zazelio novih izazova, a realno kome to nije san da se nadje u Bavarskoj, u domu Bayerna da obuce dres, pa makar i kao zaamjena koja je btw izuzetno dobro placena !!
Sretno Ulrich , nadam se da ces utakmice koje odigras, odigrat na nivou ! Probijen led, ajmo dalje !
FC Bayern !!!!!
- anelbavarac
- Kontakt:
Nad'o sam se Verattiu, Vidalu, Pogbi, di Mariji...
Al' moze i Urliech, bolje ista nego nista.
Dok nam se krila raspadaju, nista se ne poduzima da se zamijene.
Tesko nama slijedece sezone, ako se ne dovedu pojacanja svjetskog kalibra.
Al' moze i Urliech, bolje ista nego nista.
Dok nam se krila raspadaju, nista se ne poduzima da se zamijene.
Tesko nama slijedece sezone, ako se ne dovedu pojacanja svjetskog kalibra.
Ama biće pojaćanja ljudi i to dobrih pojačanja! Svjesna je uprava da nam treba pojačanja.
Nisu to feninzi i tako proste odluke da se donose preko noći.
Sabura samo, biće neko dobro krilo i desni bek osjetim to! Abd Grizmann i Darmian
Nismo mi Englezi da bacamo pare

Nisu to feninzi i tako proste odluke da se donose preko noći.
Sabura samo, biće neko dobro krilo i desni bek osjetim to! Abd Grizmann i Darmian
Nismo mi Englezi da bacamo pare
Bicee...biceee akBda krenulo se sa golmanom stuttgarta , i to je pomak:mrgreen:
- Omerbavarac
- Kontakt:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da smo samo platili 4M € za Ulreicha.
Reina je izjavio da dalje ne zeli grijati klupu, vjerovatno se vraca u Napoliu.
Dalje se pitam, hocemo vise zavrsiti taj transfer sa Darmianom, dugo smo vise cekali.
Dalje se pitam, hocemo vise zavrsiti taj transfer sa Darmianom, dugo smo vise cekali.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Omerbavarac
- Kontakt:

Šta se smiješ, ne vidim ništa smiješno?Nerminovic je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da smo samo platili 4M € za Ulreicha.![]()
Ulrih je vrsni golman, i vrlo glup potez s njegove strane, definitivno ne zaslužuje da ove godine na klupi provodi.
Mogao je vjerovatno ići i van Njemačke, ali eto odlučio se za nepopularnu varijantu, vjerovatno su novci presudili, ustvari sigurno da jesu.
pa i nije mali tako glup,Bayern je postao zadnjih 5 god super brend ,financijski premocan,svaki igrac koji dodje u bayern stekne ekstra iskustvo,cijena mu poreste,znaci automacki vrijedi necemu,sjedi 2 god na klupi baye,odigra 10 tekmi,sigurno ce se bolje plasirati i za vecu lovu otici negdje gdje ce biti 1. golman,makar ja tako mislim,niukom slucaju mu nece klupa Bayerna naskoditi.Vise ociju ce ga vidjeti,i privuce paznju vecih klubova.A iu cv-u ce mu stojati da je bio clan giganta.
VOLIM BAYERN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.