RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mostar_mo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mostar_mo » 23 apr 2010, 12:27

HŠKZ-svetinja je napisao/la:
Adnel je napisao/la:Sta si htio reci ti HSK SVETINJA jel to buncas od potresa mozga kojeg ti je nanjela policija u subotu ?
sto bezveze zapocinjes....hablecino jedna...da ste vi nas dobili ne bi mogli ostat od vas...je li vas neko provocira?????

mi smo svoje rekli na tribinama i na terenu.....i nemoj s.rat bezveze....
ma sta ste bola rekli na tribinama, kad sam vas vidio kako idete nisam znao jeste s braniteljskih protesta ili ste navijaci...niti ste obojeni, niti koreografije ...nidje nista ...razularena masa...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 23 apr 2010, 12:30

mostar_mo je napisao/la:
Adnel je napisao/la:Sta si htio reci ti HSK SVETINJA jel to buncas od potresa mozga kojeg ti je nanjela policija u subotu ?
sto bezveze zapocinjes....hablecino jedna...da ste vi nas dobili ne bi mogli ostat od vas...je li vas neko provocira?????

mi smo svoje rekli na tribinama i na terenu.....i nemoj s.rat bezveze....
ma sta ste bola rekli na tribinama, kad sam vas vidio kako idete nisam znao jeste s braniteljskih protesta ili ste navijaci...niti ste obojeni, niti koreografije ...nidje nista ...razularena masa...

:P
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 23 apr 2010, 12:31

Adnel je napisao/la:Ma ovaj odavno provocira njemu je cij da provocira zato se reg na ovaj forum.
ja se samo branim kad pocnu napadi,a oni su cesti pogotovo na HSK ZRINJSKI I ULTRASE....

NISMO K'O DRUGI..........I NIKADA NECEMO BITI......ZRINJSKI MOSTAR ;)

procitaj post na temi mog kluba.....
Što ti ne zaobiđeš ovu temu?Nemože se bez stare ljubavi ili šta?
Nek vam je na ponos ono ......"jesmo, jesmo, mi smo ustaše!" Fašisti!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 23 apr 2010, 12:53

Evo ja iskreno se kunem da sam samo cuo kad ste skandirali mi sto USTASE STA JE STA JE I RODJENI SU SMRDLJIVE PICKE ja vas vise nisam cuo normalno na clipu se cujete jer je clip neko od vas snimao kako si bidon covijece.
Samo jedan klub Velež Mostar

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 23 apr 2010, 12:58

Adnel je napisao/la:Evo ja iskreno se kunem da sam samo cuo kad ste skandirali mi sto USTASE STA JE STA JE I RODJENI SU SMRDLJIVE PICKE ja vas vise nisam cuo normalno na clipu se cujete jer je clip neko od vas snimao kako si bidon covijece.
ponovicu!!! nije mi namjera bila provocirati...vrati se unazad i vidi moj post,i odmah 2-3 posta pljuska po meni...e nece moci...to sam rekao i dok sam ziv boricu se za svoj klub....a kad vec spominjes ustase itd.itd...sta ste vi pjevali????sta ste palili????kakve zastave su vam bile na tribinama???? nemoj cuckat bezveze...ako ne znas odgovore na ova pitanja,argumentiracu ti ih odmah video klipom i slikama!!!!!

nemoj da se ovo pretvara u rat,samo sam REALAN!!!!

odo vam sad s teme...zdravi i veseli bili normalni navijaci poput "carine" i jos par njih!
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 23 apr 2010, 13:00

Dobro izvini ti si uvijek ugrozen pa vrati se ti jedan ili dva posta kad si pceo pljuvat po treneru veleza i upravi cimljanine jedan sad odskakutaj sa teme u skokovima.

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 23 apr 2010, 13:03

Adnel je napisao/la:Dobro izvini ti si uvijek ugrozen pa vrati se ti jedan ili dva posta kad si pceo pljuvat po treneru veleza i upravi cimljanine jedan sad odskakutaj sa teme u skokovima.
citiraj mi ti taj post gdje sam pljuvao vase igrace i trenera....molim te....
sa par igraca iz veleza sam prijatelj bio i ostao...ja sam plemic oni rodjeni..i sta sad???? sta me vazda razapinjete ovde.....imao sam kartu za vasu svecanu lozu ali prije bi umro nego sjeo tamo a da gledam policiju da bije nase navijace.....s njima sam dosao i uvijek cu i PONOSAN SAM NA TO.....i vas je problem sto pojedinci vise mrze Zrinjski nego sto vole veleza....ISTINA KO U SEFU!!!!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 23 apr 2010, 13:15

Bola drop dosadan si glupostima vec se raspravljalo o tome vrati se jednu stranicu pa ces vidit.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 23 apr 2010, 13:18

Adnel je napisao/la:Bola drop dosadan si glupostima vec se raspravljalo o tome vrati se jednu stranicu pa ces vidit.
Nisu to gluposti niti neka izmišljanja ,vidiš li da sam dao link stranice Rodjeni sa koje je prenijet taj text :!:
Ništa nisam izmislio :!: :!: vec samo citirao šta pišete.
Pa ovako najveci dušmani pišu ,ali dobro Pamti pa vrati...ko tebe kamenom hecegovackim - ti njega stijenom bosanskom....kako vas nije stid toliko lagati :oops: :oops: cuj ustaše...ma fujjj, necu da komentarišem više.
Ovako nas ni iz Zrinjskog niti iz Borca nisu pljuvali...gadite mi se doslovno :!:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 23 apr 2010, 13:21

Hajde malo pazite kako komunicirate medjusobno, jel treba da banujemo radi gluposti?
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 23 apr 2010, 13:23

A bola jesi corav ti? kazem ti vrati se jednu stranicu i vidices na ovoj temu raspravu o tome ,jedan covjek napisao i sad odmah peglas koda su navijaci to pisali .

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 23 apr 2010, 13:26

Evo ja sam isao na svaku velezovu utakmicu i bio sam tamo kad su sa sjeverne tribine skandirali ustase to zna jos 300 ljudi koji su tamo bili pa eto ako nije tako nas 300 ima problema sa usima .

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 apr 2010, 14:30

Ako je neki glupan izvalio da ce traziti suspenziju te ovaj novinar tu glupost jos i prihvatio te svoj clanak konstruisao na toj gluposti,ne znaci da ce doci do suspenzije,neka kazna ce biti ali ne i suspenzija...

Off pobrisan ako mi je sta promaklo imate opciju prijavi post pa kliknite taj usklicnik!

I hajmo malo o Velezu dosta ove rasprave!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 23 apr 2010, 14:49

Adnel je napisao/la:vas je problem sto pojedinci vise mrze Zrinjski nego sto vole veleza....ISTINA KO U SEFU!!!!
evo ja te necu razapinjati ali vas tj tvoj klub je nastao na tim osnovama, mrznji prema drugome(Velezu)...
ne znam o koliko sefova je ovde rijec ali sigurno temeljitija izjava od tvoje...
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 23 apr 2010, 14:50

Nikakve kazne nece biti, jer je uprava odradila svoj dio posla onako kako treba. Tacka suspenzija i kaznjavanje Veleza nije nikako ni bila uvrstena na sjednicu. Odgodili su je za sedam dana, a do tada ce kriminalci koji sjede u savezu, pokusati podici kaznu Zrinjskom, kako bi mogli izbalansirati ove gluposti koje rade. Nadam se da ce im se sada suprostaviti i uprava Zrinjskog, te da ce se konacno krenuti u obracun sa ovim banditima koji sjede u savezu.
Sami su sebe osudili neadekvatnim kaznjavanjima tokom cijele sezone i sada samo mogu retroaktivno ici i mjenjati odluke, sto ce dovesti do neregularnosti cijele sezone.
Ne opravdam organizaciju nijednog susreta, ali sto su posijali, to ce i pojesti.

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 23 apr 2010, 14:54

nem73 je napisao/la:
Adnel je napisao/la:vas je problem sto pojedinci vise mrze Zrinjski nego sto vole veleza....ISTINA KO U SEFU!!!!
evo ja te necu razapinjati ali vas tj tvoj klub je nastao na tim osnovama, mrznji prema drugome(Velezu)...
ne znam o koliko sefova je ovde rijec ali sigurno temeljitija izjava od tvoje...
ne majstore....moj klub je nastao 17 godina prije tvog...realan budi bicu i ja...
pozz

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 23 apr 2010, 14:56

sva krivica lezi na dijelu policije koja je trebala da odradi posao dovodjenja ultrasa na utakmicu je totalno zakazala...
se ili bez namjere, ne znam...ali na isti nacin, isti upad imati prije dvije godine kada je malac ostao sa ostecenom rukom, u najmanju ruku je smrdljiva cinjenica... klub sa ovim nema absolutno nista... od strane FK Velez-a je sve odradjeno maksimalno i striktno u skladu sa pravilnikom.. ali opet mene ne bi iznenadila ni kazna od ljudi koji od naseg fudbala vec godinama prave cirkus i nevidjenu svjetsku lakrdiju...
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 23 apr 2010, 15:03

:shock: Kontam sta je ovo na Velezovoj temi pa nekoliko stranica od zadnje mi posjete..Nisam ni mislio da je nesto dobro..

Sva prepucavanja su mi debilna, neka se ne uvrijede autori istih, ali ne mogu da shvatim jedan komentar, nemam pojma ko je pisao..Kaze da sa njim studira 15 mostaraca i mostarki, i sta da misli o njima nakon svega,..Jel sada ja trebam kontrapitanje, sta da nakon tebe mislim o Sarajlijama, evo u ovom slucaju navijacima i simpatizerima Zelje, trebam ali necu? :roll: . Koliko bukvalno i maloumno razmisljanje, Tito moj, gdje si da nas vidis :( Ja sam, majstore, kada smo trece kolo igrali protiv Sarajeva cijeli dan proveo sa porodicom u kojoj svaki clan navija za Zelju, i stariji i mladji, ljudi me prihvatili kao svoga, ako sada oni misle o meni kao ti, ja cu se ubiti iz ovih stopa, jer mi je krivo sto nisam docekao 2. maj da ljudima vratim ono sta zasluzuju.

Ja shvatam da je tekst na spomenutoj stranici za svakoga ko iole simpatizira FK Zeljeznicar provokativan, ali ne pokusati izvuci nista izmedju redova, nego odmah na prvu j.ebati uzu i siru familiju mostarcima, navijacima Veleza, onima koji mozda i veze nemaju sa Velezom, ne znam..

Spominje se neka ljubav RA i TM, nisam clan ni jednih ni drugih, ali mi je stvarno bilo drama one godine na Grbavici, mislim da onakvo gostovanje i onakva tekma zadugo nece biti igrana na terenima PL BiH, i zao mi je sto je doslo do Bajramskog turnira i onoga drugog kola PL pretprosle sezone, cini mi se, i sto je doslo do jedanaestog kola ove sezone, kada i ja licno, za dlaku nisam izgubio glavu, zahavljujuci tim kvazinavijacima koji se dogovaraju po Internetu i prijete jedni drugima, i koji se loze na Ultra fazon a prebiju covjeka sa djetetom i zenom, i sto ce vjerovatno doci do slicnih situacija u buducnosti, a eto nam prilike za prvu vec slijedece sedmice :(

Sve bih na svijetu dao da neko od timova: Zeljo, Sarajevo, Sloboda, Borac, Celik, pa i Jedinstvo, Velez, mozda i Zrinjski, Siroki; krene u bojkot ove Lige, potrebno je samo da dva-tri od navedenih to urade, zivim za dan kad cu sa ocem otici na utakmicu pod Bijeli Brijeg a da me neko ne zvizne ciglom sa krova Mostarke, zivim za dan kada se nece imati povoda za obiljezavanje datuma kao sto su 4. oktobar, daj Boze..

Tuzan sam kad citam ovakva prepucavanja..

P.S. Dabogda nam Zrinjski krojio sudbinu narednih 100 godina.

No hard feelings, Respect,

Mont0
Support Velez, It's logical! ★

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 23 apr 2010, 15:22

Mont0 je napisao/la::shock: Kontam sta je ovo na Velezovoj temi pa nekoliko stranica od zadnje mi posjete..Nisam ni mislio da je nesto dobro..

Sva prepucavanja su mi debilna, neka se ne uvrijede autori istih, ali ne mogu da shvatim jedan komentar, nemam pojma ko je pisao..Kaze da sa njim studira 15 mostaraca i mostarki, i sta da misli o njima nakon svega,..Jel sada ja trebam kontrapitanje, sta da nakon tebe mislim o Sarajlijama, evo u ovom slucaju navijacima i simpatizerima Zelje, trebam ali necu? :roll: . Koliko bukvalno i maloumno razmisljanje, Tito moj, gdje si da nas vidis :( Ja sam, majstore, kada smo trece kolo igrali protiv Sarajeva cijeli dan proveo sa porodicom u kojoj svaki clan navija za Zelju, i stariji i mladji, ljudi me prihvatili kao svoga, ako sada oni misle o meni kao ti, ja cu se ubiti iz ovih stopa, jer mi je krivo sto nisam docekao 2. maj da ljudima vratim ono sta zasluzuju.

Ja shvatam da je tekst na spomenutoj stranici za svakoga ko iole simpatizira FK Zeljeznicar provokativan, ali ne pokusati izvuci nista izmedju redova, nego odmah na prvu j.ebati uzu i siru familiju mostarcima, navijacima Veleza, onima koji mozda i veze nemaju sa Velezom, ne znam..

Spominje se neka ljubav RA i TM, nisam clan ni jednih ni drugih, ali mi je stvarno bilo drama one godine na Grbavici, mislim da onakvo gostovanje i onakva tekma zadugo nece biti igrana na terenima PL BiH, i zao mi je sto je doslo do Bajramskog turnira i onoga drugog kola PL pretprosle sezone, cini mi se, i sto je doslo do jedanaestog kola ove sezone, kada i ja licno, za dlaku nisam izgubio glavu, zahavljujuci tim kvazinavijacima koji se dogovaraju po Internetu i prijete jedni drugima, i koji se loze na Ultra fazon a prebiju covjeka sa djetetom i zenom, i sto ce vjerovatno doci do slicnih situacija u buducnosti, a eto nam prilike za prvu vec slijedece sedmice :(

Sve bih na svijetu dao da neko od timova: Zeljo, Sarajevo, Sloboda, Borac, Celik, pa i Jedinstvo, Velez, mozda i Zrinjski, Siroki; krene u bojkot ove Lige, potrebno je samo da dva-tri od navedenih to urade, zivim za dan kad cu sa ocem otici na utakmicu pod Bijeli Brijeg a da me neko ne zvizne ciglom sa krova Mostarke, zivim za dan kada se nece imati povoda za obiljezavanje datuma kao sto su 4. oktobar, daj Boze..

Tuzan sam kad citam ovakva prepucavanja..

P.S. Dabogda nam Zrinjski krojio sudbinu narednih 100 godina.

No hard feelings, Respect,

Mont0
Ja sam taj "student" pa sam jedini kompetentan da ti odgovorim. Vidis buraz, samnom studira i velika vecina zenicana i hajmo rec njih 90 % MRZI Sarajevo. Mrzi sto mora dolazit na fakultet u Sarajevo, jer njegov grad nema fakultet. Ja molim Boga da odem da studiram u Austriju ili negdje vani i ne pada mi na pamet da mrzim taj grad nego bi mu bio zahvalan sto mi je pruzio priliku da izgradim sebi zivot. U cemu je razlika? Mostarci koji studiraju samnom su normalni ljudi, koji ne mrze Sarajevo i sada kada procitam ovakav tekst jednostavno se zapitam dal ipak Mostarci mrze Sarajevo i samo se prave da nije tako ili su fakat normalni kao sto izgleda???
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 23 apr 2010, 15:31

Pa ako sudis na osnovu teksta koji je pisao "neko", pojedinac, par ljudi, nebitno, onda se vise nemas sta pitati, nismo normalni. Isto da sad ja kazem, pa vidi, moj drug Marin koji navija za Zrinjski je stvarno ljudina, i da kazem da su svi navijaci Zrinjskog takvi, mislim nema smisla :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.