RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mostar_mo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la mostar_mo » 23 apr 2010, 15:35

HŠKZ-svetinja je napisao/la:
Adnel je napisao/la:Ma ovaj odavno provocira njemu je cij da provocira zato se reg na ovaj forum.
ja se samo branim kad pocnu napadi,a oni su cesti pogotovo na HSK ZRINJSKI I ULTRASE....

NISMO K'O DRUGI..........I NIKADA NECEMO BITI......ZRINJSKI MOSTAR ;)

procitaj post na temi mog kluba.....

sta ce tebi Greta na avataru ? ona je bila Veležovka i prevrnula bi se u mezaru da zna ko joj stavlja lik na avatar....
nemoj vrijedjat mrtve ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 23 apr 2010, 15:52

Mont0 je napisao/la:Pa ako sudis na osnovu teksta koji je pisao "neko", pojedinac, par ljudi, nebitno, onda se vise nemas sta pitati, nismo normalni. Isto da sad ja kazem, pa vidi, moj drug Marin koji navija za Zrinjski je stvarno ljudina, i da kazem da su svi navijaci Zrinjskog takvi, mislim nema smisla :mrgreen:
Cuj ljudina a navija za Zrinjski.
Pa to bi isto bilo ko rec muskarcina a ima pi...ku :mrgreen:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 23 apr 2010, 16:25

cao mostarci :lol:
pa bola jedva vas nadjosmo u srijedu...vozili se 45 minuta...ccc
blize na more otic nego u vrapcice...
ovo vam je za gretu i ljudine... :D
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 23 apr 2010, 18:16

HŠKZ-svetinja je napisao/la:cao mostarci :lol:
pa bola jedva vas nadjosmo u srijedu...vozili se 45 minuta...ccc
blize na more otic nego u vrapcice...
ovo vam je za gretu i ljudine... :D
Moram priznati da si u pravu, potrebnije ti je more.Ovde je tema: RSD Velez Mostar.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 23 apr 2010, 19:06

Nismo se ni mi nimalo manje vozili jesenas, nigdje veze :P Ja ne znam za HŠKZ-svetinja, znam za Marina :mrgreen:

Dobro, da ne bismo offtopicarili, jel ima tekma na TV-u u nedjelju?
Support Velez, It's logical! ★

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 23 apr 2010, 19:29

Ajde bolan uredu je, stavite nas na Rondo opet se necete cuti :P Ovaj mene bas na zub uzeo, a ja se samo zezao :(
Support Velez, It's logical! ★

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 23 apr 2010, 19:32

Mont0 je napisao/la:Ajde bolan uredu je, stavite nas na Rondo opet se necete cuti :P Ovaj mene bas na zub uzeo, a ja se samo zezao :(
nisam sekunde tebe....cak stavise,koliko vidim da si normala...ali ovo nije u redu sekunde jedne....treba neko da pogine i sta onda??? imate 3 tribine,osigurajte jednu ili vas ceka pomocno...nista osobno,ali stvarno je tako...to je stav svih ljudi u i oko Zrinjskog...
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 23 apr 2010, 19:37

bola gdje god nas se smjesti, nama normala... osjecat cemo se kao kod kuce, ono- svoji na svome...

dobro ti rekose za gretu... jadna bi se isprevrtala i ziva i mrtva da zna ko joj sliku na avataru koristi...
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 23 apr 2010, 19:38

HŠKZ-svetinja je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:Ajde bolan uredu je, stavite nas na Rondo opet se necete cuti :P Ovaj mene bas na zub uzeo, a ja se samo zezao :(
nisam sekunde tebe....cak stavise,koliko vidim da si normala...ali ovo nije u redu sekunde jedne....treba neko da pogine i sta onda??? imate 3 tribine,osigurajte jednu ili vas ceka pomocno...nista osobno,ali stvarno je tako...to je stav svih ljudi u i oko Zrinjskog...
Haj na svoj forum pa tamo drzi predavanja
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 23 apr 2010, 20:25

Nemojte tako samo su ultrasi ugrozeni sve smo ih otjerali sa foruma nikad oni ne vredjaju :mrgreen: ,opet ovaj hsk svetinja nemoze bez teme velez i vazda ponavlja nakve tribine valjda primio pendrek u subotu pa jos osjeca posljedice .
Samo jedan klub Velež Mostar

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 24 apr 2010, 20:57

Strumph_tm87 je napisao/la: Ja sam taj "student" pa sam jedini kompetentan da ti odgovorim. Vidis buraz, samnom studira i velika vecina zenicana i hajmo rec njih 90 % MRZI Sarajevo. Mrzi sto mora dolazit na fakultet u Sarajevo, jer njegov grad nema fakultet. Ja molim Boga da odem da studiram u Austriju ili negdje vani i ne pada mi na pamet da mrzim taj grad nego bi mu bio zahvalan sto mi je pruzio priliku da izgradim sebi zivot. U cemu je razlika? Mostarci koji studiraju samnom su normalni ljudi, koji ne mrze Sarajevo i sada kada procitam ovakav tekst jednostavno se zapitam dal ipak Mostarci mrze Sarajevo i samo se prave da nije tako ili su fakat normalni kao sto izgleda???
Bola naša je stvar koga mrzimo ili volimo,kontaš ? Ti to ne možeš promijeniti ma kakvo mišljenje naše bilo.
Druga stvar,ako neko kaže da ZRINJSKI(primjer sam uzeo,ne lijepite se bezveze) namješta utakmice trebamo li to shvatiti kao atak na Mostar ili pomisliti da neko mrzi Mostar ?

Ili ako već to tako ide onda bi nekom logikom mrzili Sandžak i Sandžaklije a ne Sarajevo i Sarajlije. ;)

Hajd' briši.
Zadnja izmjena: Grandmaster, dana/u 25 apr 2010, 10:57, ukupno mijenjano 1 put.
Grandmaster.

ra-1960
Kontakt:

Post Postao/la ra-1960 » 24 apr 2010, 21:57

Vratio sam se na derby i nažalost vidio rođene jako nemoćne. Možda smo i mi navijači tome doprinijeli pumpajući atmosferu uoči tekme. Nažalost igrači nisu izdržali. Moramo se pomiriti sa činjenicom da nismo imali igre i da nam je klupa tanka. Nema se para i šta ćeš. Tek sada vidimo šta su nam značile tekme protiv Čelika i Zrinjskog. Bili bi treći na tabeli. Ne znam hoće li se ko složiti sa mnom ili neće ali volio bih da malo razmijenimo mišljenja. Nažalost, Mrkva je na zalasku karijere i ne može više biti u udarnoj postavi. Sa klupe zadnjih 15 minuta ako može pomoći i ako napadamo ok. Volio bih da sutra, ne znam imamo li kartona ili povrijeđenih, počnemo u formaciji 4-4-2. Hađija na golu, Knežević, Kadić, Škaljić, Kajtaz - Zaimović, Demić, Majkić, Osmanagić - Đafić i Čolić.
Luda je ova liga i ako bi sutra igrali muški, umjesto da se predamo kad krenemo iz Mostara svašta bi moglo biti. Jbg pa umalo ih lani nismo dobili.
Sretno Ibraki i momcima.
Da, još nešto pošto se rijetko javljam, molim sve prave rođene da se ne prepucavaju sa ovim paćenicima. Pomislite samo kako bi se mi osjećali da znamo kako im za "svetinju" niko nije znao pola stoljeća, a roditelji se palili na omržene "rođene"... Ma znam ja da su njihovi preci u tišini doma, iza spuštenih roletni i dobro zatvorenih vrata, čuvali sliku "svoga sveca" čekajući kada će ponovno uskrsnuti. Šta će jadnici kada i danas pomalo senilni roditelji odmah izbiflaju sastav Marić, Ristić, Hađiabdić, Čolić, Primorac, Pecelj, Topić, Halilhodžić, Bajević, Vladić, Vukoje... a na spominjanje "svetinje" pitaju ko to bijaše. Velika je to duševna bol, zato shvatite paćenike i nemojte ih plaho reziliti. Više su nego duhoviti bili napisi RA na tekmi... Od srca sam se nasmijao i ja svi oko mene. "Škutorcida" "...majice crne, a čarape bijele..." ha,ha,ha...
"Koji Ultras gluho bilo". Svaka im čast jedino na onom otvorenom priznanju ustaštva. Nije krv voda. Čega se cijeli normalan svijet stidi, čak i u Domovini, oni se hvale. Paćenici.

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 25 apr 2010, 10:56

ra-1960 je napisao/la:Vratio sam se na derby i nažalost vidio rođene jako nemoćne. Možda smo i mi navijači tome doprinijeli pumpajući atmosferu uoči tekme. Nažalost igrači nisu izdržali. Moramo se pomiriti sa činjenicom da nismo imali igre i da nam je klupa tanka. Nema se para i šta ćeš. Tek sada vidimo šta su nam značile tekme protiv Čelika i Zrinjskog. Bili bi treći na tabeli. Ne znam hoće li se ko složiti sa mnom ili neće ali volio bih da malo razmijenimo mišljenja. Nažalost, Mrkva je na zalasku karijere i ne može više biti u udarnoj postavi. Sa klupe zadnjih 15 minuta ako može pomoći i ako napadamo ok. Volio bih da sutra, ne znam imamo li kartona ili povrijeđenih, počnemo u formaciji 4-4-2. Hađija na golu, Knežević, Kadić, Škaljić, Kajtaz - Zaimović, Demić, Majkić, Osmanagić - Đafić i Čolić.
Luda je ova liga i ako bi sutra igrali muški, umjesto da se predamo kad krenemo iz Mostara svašta bi moglo biti. Jbg pa umalo ih lani nismo dobili.
Sretno Ibraki i momcima.
Da, još nešto pošto se rijetko javljam, molim sve prave rođene da se ne prepucavaju sa ovim paćenicima. Pomislite samo kako bi se mi osjećali da znamo kako im za "svetinju" niko nije znao pola stoljeća, a roditelji se palili na omržene "rođene"... Ma znam ja da su njihovi preci u tišini doma, iza spuštenih roletni i dobro zatvorenih vrata, čuvali sliku "svoga sveca" čekajući kada će ponovno uskrsnuti. Šta će jadnici kada i danas pomalo senilni roditelji odmah izbiflaju sastav Marić, Ristić, Hađiabdić, Čolić, Primorac, Pecelj, Topić, Halilhodžić, Bajević, Vladić, Vukoje... a na spominjanje "svetinje" pitaju ko to bijaše. Velika je to duševna bol, zato shvatite paćenike i nemojte ih plaho reziliti. Više su nego duhoviti bili napisi RA na tekmi... Od srca sam se nasmijao i ja svi oko mene. "Škutorcida" "...majice crne, a čarape bijele..." ha,ha,ha...
"Koji Ultras gluho bilo". Svaka im čast jedino na onom otvorenom priznanju ustaštva. Nije krv voda. Čega se cijeli normalan svijet stidi, čak i u Domovini, oni se hvale. Paćenici.
Svaka cast za post
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 25 apr 2010, 13:47

Moze li danas biti prva gostujuca pobjeda u proljetnom dijelu?
Slavija je losa ovog proljeca a mi se osramotismo protiv najljuceg rivala...izgorismo u zelji a i neki nasi klinci vec u zvjezde odose...hajd vidjecemo ih danas ako Bog da..
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 25 apr 2010, 14:46

jel ovo 0-0 i sad,ili se ne zna rezultat :?

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 25 apr 2010, 14:56

promjena termina, u 16:30 utakmica :)
Zadnja izmjena: VFCB, dana/u 25 apr 2010, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 25 apr 2010, 15:20

š'a je ovo na rez.ultati.com , pise da se igra u 16:30 :o

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 25 apr 2010, 15:22

Red or Dead je napisao/la:š'a je ovo na rez.ultati.com , pise da se igra u 16:30 :o

jeste, sigurno u 16:30, 100%, provjereno :)

iggy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la iggy_tm87 » 25 apr 2010, 15:53

VFCB je napisao/la:
Red or Dead je napisao/la:š'a je ovo na rez.ultati.com , pise da se igra u 16:30 :o

jeste, sigurno u 16:30, 100%, provjereno :)
Od nekih 14:00 se na rezultati. com "igrala" utakmica, ja sam vidio 43-44. min 0-0. U ponudama nekoliko kladionica u Sarajevu ispisan je termin 14:00. Znaci , "prate rezultat"na rezultati. com , nakon toga stave pocetak u 16:30 ????

Na livescore.com trenutno stoji 90.min 0-0 ?????

:roll:

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 25 apr 2010, 18:33

E hajde Milose, onako iskreno, kakav je Velez bio, pa da ih onda ja razapnem....

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.