PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: PL prepucavanja
esselamu alejkum drugovi i drugarice
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja
Allahu Akbar dobri moj covjeceBaader je napisao/la:Budi mi na gostovanju ponekad, neće da ti škodi saznati nešto uživo umjesto na internetu.fukaratz je napisao/la:budi mi pozdravljen![]()
![]()
Sloboda Tuzla
Šteta, nikako navući da napišu post sa više smajlija nego riječi, stalno su tu negdje, ubilzu. Intelektualci 
Da ti dragi Allah podari sve najbolje i na ovom i na onom svijetu, drugarice iz Mostara.Baader je napisao/la:Šteta, nikako navući da napišu post sa više smajlija nego riječi, stalno su tu negdje, ubilzu. Intelektualci
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
intelektualci medju kojima ima muslimana, jugoslovena, pravoslavaca, katolika, zidova, matori Ibro iz Zenice
i opet vjerski pozdrav, pa sto to
velez klub za sve nacije 
Sloboda Tuzla
Ne kontam ste se vas par tuzlaka nakurcalo ba ja fakt ne volim taj velez ali brate kome vi imate sta reci velez je za vas institucija kako god okrenes.fukaratz je napisao/la:intelektualci medju kojima ima muslimana, jugoslovena, pravoslavaca, katolika, zidova, matori Ibro iz Zenicei opet vjerski pozdrav, pa sto to
velez klub za sve nacije
Izgleda je ona istinita najgora je fukara kad joj marku das.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
prvo sta tebe libo racku sta mi radimo vidis da je tema za zayebanciju, drugo i pastrmka nas yebe momacki, trece libo me racku za tvoje misljenje, cetvrto nit ko spominje pite nit torpedo nit me interesuju (za mene qurac od ljudi)pile87 je napisao/la:fukaratz je napisao/la:intelektualci medju kojima ima muslimana, jugoslovena, pravoslavaca, katolika, zidova, matori Ibro iz Zenicei
Ne kontam ste se vas par tuzlaka nakurcalo ba ja fakt ne volim taj velez ali brate kome vi imate sta reci velez je za vas institucija kako god okrenes.
Izgleda je ona istinita najgora je fukara kad joj marku das.
Sloboda Tuzla
Taj Ibro kojeg zajebavate je odradio više gostovanja u zadnjih par sezona nego navijačka grupa Fukarefukaratz je napisao/la:intelektualci medju kojima ima muslimana, jugoslovena, pravoslavaca, katolika, zidova, matori Ibro iz Zenicei opet vjerski pozdrav, pa sto to
velez klub za sve nacije
fukaratz je napisao/la:prvo sta tebe libo racku sta mi radimo vidis da je tema za zayebanciju, drugo i pastrmka nas yebe momacki, trece libo me racku za tvoje misljenje, cetvrto nit ko spominje pite nit torpedo nit me interesuju (za mene qurac od ljudi)pile87 je napisao/la:fukaratz je napisao/la:intelektualci medju kojima ima muslimana, jugoslovena, pravoslavaca, katolika, zidova, matori Ibro iz Zenicei
Ne kontam ste se vas par tuzlaka nakurcalo ba ja fakt ne volim taj velez ali brate kome vi imate sta reci velez je za vas institucija kako god okrenes.
Izgleda je ona istinita najgora je fukara kad joj marku das.stipu nas da se podyebavamo a ti se brini svoje brige
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Svaka vama čast na Azmiru Husicu, bez ikakve ironije, ali vi i dalje zaboravljate da ronite u dugovima ? Bila je i neka priča par sedmica unazad da morate platit neki dug kako bi počeli narednu sezonu. Velež skoro pa na nuli sa dugovima, polako se diže iz pepela i sve će za par godina doći na svoje. Ili bi možda trebali dignuti kakav kredit od 5 miliona izgraditi kampove, stadione, dovesti Zebu i zebiće da bi vama začepili usta i šta onda? Naprimjer je meni drago što se ovo desilo sa Slobodom, proed standardne četvorke i petorke smo dobili još jednog konkurenta za vrh fudbala. Ali kad vidim da se slažete sa onim što nam vole zapjevati "Nema više Veleža, niti starog mosta, srušile ga ustaše , hajmo herceg bosna" onda ću se radije prikljuciti pastrmki i podyebavat vas 
-
1922VFC1981
- Kontakt:
+1shearer je napisao/la:Taj Ibro kojeg zajebavate je odradio više gostovanja u zadnjih par sezona nego navijačka grupa Fukarefukaratz je napisao/la:intelektualci medju kojima ima muslimana, jugoslovena, pravoslavaca, katolika, zidova, matori Ibro iz Zenicei opet vjerski pozdrav, pa sto to
velez klub za sve nacije
#musvdg
shearer je napisao/la:Taj Ibro kojeg zajebavate je odradio više gostovanja u zadnjih par sezona nego navijačka grupa Fukarefukaratz je napisao/la:intelektualci medju kojima ima muslimana, jugoslovena, pravoslavaca, katolika, zidova, matori Ibro iz Zenicei opet vjerski pozdrav, pa sto to
velez klub za sve nacije
Jooj sto vam ga šuknu kuknjavashearer je napisao/la:Taj Ibro kojeg zajebavate je odradio više gostovanja u zadnjih par sezona nego navijačka grupa Fukarefukaratz je napisao/la:intelektualci medju kojima ima muslimana, jugoslovena, pravoslavaca, katolika, zidova, matori Ibro iz Zenicei opet vjerski pozdrav, pa sto to
velez klub za sve nacije
I u svemu ovome neznam odakle vam pravo da spominjete Ibru iz Zenice on je velicina za sve vas tzv. navijace Slobode.
Dedo je na svakoj domacoj utakmici Veleza(znaci njemu to dodje kao gostovanje),a vas nigdje u Mostaru.
- Probisvjet
- Kontakt:
O Ibri iz Zenice sve najbolje! Tako se voli klub. Ibro mi je najdraza osoba u dresu Veleza, a i po godinama smo blizu.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Postade Zeljo sa zavrsavanjem transfera Hodzurde lagano prvi konkurent za titulu iduce godine. Klasa od stopera. Nadomjestili Ordagicem odlazak Tomica, mali Amir i Ordagic ima da rasturaju. Sa Zakaricem su konacno dobili to krilo koje igra lijevom nogom pa nece morati po lijevom krilu opet forsirati i unistavati nekoga. Livaja, Diatta i onaj celo iz Veleza ce fino da popune klupu. Komsije i sa malo para pokazase kako se moze sastaviti ekipa za titulu. Naklon do poda. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ja mislim da će se upucat čovjek...Banuju ga, vrati se, ispiše 50-ak postova u jednom danu, i opet ga banuju...Bit će da sad grize nokte pred ekranom u iščekivanju povratka, ali ovo mu zasigurno nije dobro za zdravljerigotina je napisao/la:dje je komsija? opet na hlađenju?
Uz to, još je i stariji čovjek
-
otorinolaringologija
- Kontakt:
A i ti si ugrabio dok ga nema da napišeš nešto o njemujohnnyyK je napisao/la:ja mislim da će se upucat čovjek...Banuju ga, vrati se, ispiše 50-ak postova u jednom danu, i opet ga banuju...Bit će da sad grize nokte pred ekranom u iščekivanju povratka, ali ovo mu zasigurno nije dobro za zdravljerigotina je napisao/la:dje je komsija? opet na hlađenju?
Uz to, još je i stariji čovjek
Vidim prati se Zeljojoker90 je napisao/la:Postade Zeljo sa zavrsavanjem transfera Hodzurde lagano prvi konkurent za titulu iduce godine. Klasa od stopera. Nadomjestili Ordagicem odlazak Tomica, mali Amir i Ordagic ima da rasturaju. Sa Zakaricem su konacno dobili to krilo koje igra lijevom nogom pa nece morati po lijevom krilu opet forsirati i unistavati nekoga. Livaja, Diatta i onaj celo iz Veleza ce fino da popune klupu. Komsije i sa malo para pokazase kako se moze sastaviti ekipa za titulu. Naklon do poda.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Ma hajd sto se prati, nego sto se strahuje brate.. Pokupise sve..brile je napisao/la:Vidim prati se Zeljojoker90 je napisao/la:Postade Zeljo sa zavrsavanjem transfera Hodzurde lagano prvi konkurent za titulu iduce godine. Klasa od stopera. Nadomjestili Ordagicem odlazak Tomica, mali Amir i Ordagic ima da rasturaju. Sa Zakaricem su konacno dobili to krilo koje igra lijevom nogom pa nece morati po lijevom krilu opet forsirati i unistavati nekoga. Livaja, Diatta i onaj celo iz Veleza ce fino da popune klupu. Komsije i sa malo para pokazase kako se moze sastaviti ekipa za titulu. Naklon do poda.![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.