PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

fukarezv
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la fukarezv » 17 jun 2015, 17:50

esselamu alejkum drugovi i drugarice
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

fukaratz
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la fukaratz » 17 jun 2015, 17:52

Baader je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:budi mi pozdravljen :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Budi mi na gostovanju ponekad, neće da ti škodi saznati nešto uživo umjesto na internetu.
Allahu Akbar dobri moj covjece :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :bow:
Sloboda Tuzla

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 17 jun 2015, 17:55

Šteta, nikako navući da napišu post sa više smajlija nego riječi, stalno su tu negdje, ubilzu. Intelektualci :mrgreen:

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 17 jun 2015, 17:59

Baader je napisao/la:Šteta, nikako navući da napišu post sa više smajlija nego riječi, stalno su tu negdje, ubilzu. Intelektualci :mrgreen:
Da ti dragi Allah podari sve najbolje i na ovom i na onom svijetu, drugarice iz Mostara.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 17 jun 2015, 18:00

intelektualci medju kojima ima muslimana, jugoslovena, pravoslavaca, katolika, zidova, matori Ibro iz Zenice :bow: i opet vjerski pozdrav, pa sto to :urnebes: velez klub za sve nacije :rol:
Sloboda Tuzla

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 17 jun 2015, 18:04

fukaratz je napisao/la:intelektualci medju kojima ima muslimana, jugoslovena, pravoslavaca, katolika, zidova, matori Ibro iz Zenice :bow: i opet vjerski pozdrav, pa sto to :urnebes: velez klub za sve nacije :rol:
Ne kontam ste se vas par tuzlaka nakurcalo ba ja fakt ne volim taj velez ali brate kome vi imate sta reci velez je za vas institucija kako god okrenes.
Izgleda je ona istinita najgora je fukara kad joj marku das.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 17 jun 2015, 18:15

pile87 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:intelektualci medju kojima ima muslimana, jugoslovena, pravoslavaca, katolika, zidova, matori Ibro iz Zenice :bow: i
Ne kontam ste se vas par tuzlaka nakurcalo ba ja fakt ne volim taj velez ali brate kome vi imate sta reci velez je za vas institucija kako god okrenes.
prvo sta tebe libo racku sta mi radimo vidis da je tema za zayebanciju, drugo i pastrmka nas yebe momacki, trece libo me racku za tvoje misljenje, cetvrto nit ko spominje pite nit torpedo nit me interesuju (za mene qurac od ljudi) ;) stipu nas da se podyebavamo a ti se brini svoje brige
Sloboda Tuzla

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 17 jun 2015, 18:21

fukaratz je napisao/la:intelektualci medju kojima ima muslimana, jugoslovena, pravoslavaca, katolika, zidova, matori Ibro iz Zenice :bow: i opet vjerski pozdrav, pa sto to :urnebes: velez klub za sve nacije :rol:
Taj Ibro kojeg zajebavate je odradio više gostovanja u zadnjih par sezona nego navijačka grupa Fukare :urnebes:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 17 jun 2015, 18:22

fukaratz je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:intelektualci medju kojima ima muslimana, jugoslovena, pravoslavaca, katolika, zidova, matori Ibro iz Zenice :bow: i
prvo sta tebe libo racku sta mi radimo vidis da je tema za zayebanciju, drugo i pastrmka nas yebe momacki, trece libo me racku za tvoje misljenje, cetvrto nit ko spominje pite nit torpedo nit me interesuju (za mene qurac od ljudi) ;) stipu nas da se podyebavamo a ti se brini svoje brige
:crazy: :crazy: jesil dobro ba :?: :wtf: :wtf:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 17 jun 2015, 18:24

Svaka vama čast na Azmiru Husicu, bez ikakve ironije, ali vi i dalje zaboravljate da ronite u dugovima ? Bila je i neka priča par sedmica unazad da morate platit neki dug kako bi počeli narednu sezonu. Velež skoro pa na nuli sa dugovima, polako se diže iz pepela i sve će za par godina doći na svoje. Ili bi možda trebali dignuti kakav kredit od 5 miliona izgraditi kampove, stadione, dovesti Zebu i zebiće da bi vama začepili usta i šta onda? Naprimjer je meni drago što se ovo desilo sa Slobodom, proed standardne četvorke i petorke smo dobili još jednog konkurenta za vrh fudbala. Ali kad vidim da se slažete sa onim što nam vole zapjevati "Nema više Veleža, niti starog mosta, srušile ga ustaše , hajmo herceg bosna" onda ću se radije prikljuciti pastrmki i podyebavat vas :D

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 17 jun 2015, 18:27

shearer je napisao/la:
Taj Ibro kojeg zajebavate je odradio više gostovanja u zadnjih par sezona nego navijačka grupa Fukare :urnebes:
+1 :opaopa: :opaopa:
#musvdg

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 17 jun 2015, 18:27

shearer je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Andrija
Kontakt:

Post Postao/la Andrija » 17 jun 2015, 18:28

shearer je napisao/la:
Jooj sto vam ga šuknu kuknjava :urnebes: :mrgreen: :urnebes: :mrgreen: kuknjava
I u svemu ovome neznam odakle vam pravo da spominjete Ibru iz Zenice on je velicina za sve vas tzv. navijace Slobode.
Dedo je na svakoj domacoj utakmici Veleza(znaci njemu to dodje kao gostovanje),a vas nigdje u Mostaru.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 jun 2015, 19:53

O Ibri iz Zenice sve najbolje! Tako se voli klub. Ibro mi je najdraza osoba u dresu Veleza, a i po godinama smo blizu. :mrgreen: :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 17 jun 2015, 21:37

dje je komsija? opet na hlađenju? :salut:
goveđigulašmajka

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 jun 2015, 22:14

Postade Zeljo sa zavrsavanjem transfera Hodzurde lagano prvi konkurent za titulu iduce godine. Klasa od stopera. Nadomjestili Ordagicem odlazak Tomica, mali Amir i Ordagic ima da rasturaju. Sa Zakaricem su konacno dobili to krilo koje igra lijevom nogom pa nece morati po lijevom krilu opet forsirati i unistavati nekoga. Livaja, Diatta i onaj celo iz Veleza ce fino da popune klupu. Komsije i sa malo para pokazase kako se moze sastaviti ekipa za titulu. Naklon do poda. :tokralju:
Bahati, bahati Željkan!
1946

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 17 jun 2015, 22:45

rigotina je napisao/la:dje je komsija? opet na hlađenju? :salut:
ja mislim da će se upucat čovjek...Banuju ga, vrati se, ispiše 50-ak postova u jednom danu, i opet ga banuju...Bit će da sad grize nokte pred ekranom u iščekivanju povratka, ali ovo mu zasigurno nije dobro za zdravlje :nene:

Uz to, još je i stariji čovjek :lolno:

otorinolaringologija
Kontakt:

Post Postao/la otorinolaringologija » 17 jun 2015, 23:59

johnnyyK je napisao/la:
rigotina je napisao/la:dje je komsija? opet na hlađenju? :salut:
ja mislim da će se upucat čovjek...Banuju ga, vrati se, ispiše 50-ak postova u jednom danu, i opet ga banuju...Bit će da sad grize nokte pred ekranom u iščekivanju povratka, ali ovo mu zasigurno nije dobro za zdravlje :nene:

Uz to, još je i stariji čovjek :lolno:
A i ti si ugrabio dok ga nema da napišeš nešto o njemu :think:

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 18 jun 2015, 00:18

joker90 je napisao/la:Postade Zeljo sa zavrsavanjem transfera Hodzurde lagano prvi konkurent za titulu iduce godine. Klasa od stopera. Nadomjestili Ordagicem odlazak Tomica, mali Amir i Ordagic ima da rasturaju. Sa Zakaricem su konacno dobili to krilo koje igra lijevom nogom pa nece morati po lijevom krilu opet forsirati i unistavati nekoga. Livaja, Diatta i onaj celo iz Veleza ce fino da popune klupu. Komsije i sa malo para pokazase kako se moze sastaviti ekipa za titulu. Naklon do poda. :tokralju:
Vidim prati se Zeljo :clap: :clap: :clap:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 jun 2015, 00:22

brile je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Postade Zeljo sa zavrsavanjem transfera Hodzurde lagano prvi konkurent za titulu iduce godine. Klasa od stopera. Nadomjestili Ordagicem odlazak Tomica, mali Amir i Ordagic ima da rasturaju. Sa Zakaricem su konacno dobili to krilo koje igra lijevom nogom pa nece morati po lijevom krilu opet forsirati i unistavati nekoga. Livaja, Diatta i onaj celo iz Veleza ce fino da popune klupu. Komsije i sa malo para pokazase kako se moze sastaviti ekipa za titulu. Naklon do poda. :tokralju:
Vidim prati se Zeljo :clap: :clap: :clap:
Ma hajd sto se prati, nego sto se strahuje brate.. Pokupise sve.. :thumbdown:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []