Igrač br. 6

Juventinisimo
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Juventinisimo » 17 jun 2015, 21:21

BozePetra je napisao/la:Koliko ste ograničeni i koliko ne shvatate da idete na ruku rasturačima reprezentacije, to je za Ginisa!
Radi Ognjena?? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Zamisli..mi idemo na rasturanje repke..pa sta onda reci za Ognjena??? Sta je bio njegov cilj, prije jako vazne utakmice za repku??
Sutra, kad se pojavi sa sajkacom i cetnickim obiljezjima...PUNA PODRSKA OGNJENU... :thumbup:
Treba mu u cast napraviti transparent..u sredini, granice genocidne tvorevine, njegovu glavu u njoj, "levo" karadzica, desno mladica..

Nije samo da smo "ograniceni", vec imamo i inspiracije.. :puke:

LJUDSKI ZIVOT JE VECI OD SPORTA!!

PS.kako se ne sjeti da istetovira cvijet Srebrenice :think:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 17 jun 2015, 21:22

Bukve.
#Salihović

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 jun 2015, 21:29

Tješit' se mišlju da Petrica kvalitetno trolla. Niti jednom, ali baš nijednom nisi argumentirano nekoga ušutio/la, nego nekim prostim riječima koje svaka bukva (simbolično) može da napiše. Ne pokušavaj dalje, nemoj da se osipaš, nestat' će te. Jedino ako tvoje djelovanje nema neku "višu" misiju, koju "obični" forumaši ne raspoznaju među mnoštvom.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 17 jun 2015, 21:30

Nema potrebe da vrijedjas...uputi nas na pravi put.. :puke:

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 17 jun 2015, 21:32

Ja sam mislio da ce se ova sva frka smiriti, a mozda i nestati nakon Izraela, tekme u kojoj je Ognjen prekucao odbranu i bio jedan od kljucnih ljudi u POBJEDI BOSNE I HERCEGOVINE, ali izgleda da je jos gore. :crazy: Treba reci da se niko nije javio iz kruga reprezentacije, pa cak i anonimno da kaze nesto negativno o Ognjenu ili o cijeloj situaciji, a i na terenu se vidjelo da je sve OK medju njima. Na stranu sve, meni su Mesa i igraci jedini sud u svemu tome, a oni su vec presudili.

BHF mora shvatiti da ovim ne cini uslugu nikome, vec samo mogu nanijeti stetu.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 17 jun 2015, 21:34

SlevinKelevra je napisao/la:Ja sam mislio da ce se ova sva frka smiriti, a mozda i nestati nakon Izraela, tekme u kojoj je Ognjen prekucao odbranu i bio jedan od kljucnih ljudi u POBJEDI BOSNE I HERCEGOVINE, ali izgleda da je jos gore. :crazy: Treba reci da se niko nije javio iz kruga reprezentacije, pa cak i anonimno da kaze nesto negativno o Ognjenu ili o cijeloj situaciji, a i na terenu se vidjelo da je sve OK medju njima. Na stranu sve, meni su Mesa i igraci jedini sud u svemu tome, a oni su vec presudili.

BHF mora shvatiti da ovim ne cini uslugu nikome, vec samo mogu nanijeti stetu.
:bih:
#Salihović

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 17 jun 2015, 21:36

SlevinKelevra je napisao/la: BHF mora shvatiti da ovim ne cini uslugu nikome, vec samo mogu nanijeti stetu.
BHF čini uslugu a zna se dobro i kome... Onima kojim odgovara fašizam i mržnja... Postoji i mogućnost da su oni ovu fašističku tetovažu i "naručili"...

Sve u svemu osuda ne smije izostati a "VI" koji palamudite pola vas prikriveni srbi koji bi jedva dočekali da se raspadne BiH ...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 jun 2015, 21:39

nemoj poslije da kukate kad srbija i hrvatska pokupe igrače da igraju za njih...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 17 jun 2015, 21:46

Jest vala baš evo leti bosanska srbadija da igra za BiH ali neće radi ljiljana i Bošnjaka :urnebes:

Prospipaj tu fašističko bradatu demagogiju drugome ...

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 17 jun 2015, 21:51

11 genocida je bilo nad Bosnjacima...zanimljivo, svih 11 zbog iste ideologije..istih vampira...da, ti vampiri danas jednim dijelom zive i u toj "tetovazi"..

Niko se nije ni prije javljao..Zbog cega bi Bosnjo rekao istinu, pa da time "uvrijedi" nekoga...
Suti Bosnjo, ne dizi glas, sagni glavu i deveraj..tvoj zivot svejedno nicemu ne vrijedi..

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 jun 2015, 21:52

Ne javljaj se na ovu temu. Mnogo si kontradiktoran. Od nicka, do potpisa. Ukini ono što možeš @DanteS, makar taj potpis.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 17 jun 2015, 22:00

Ne nasjedajte na ove pojedine trolove , nece se htjeti dopisivati :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sa vama.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 17 jun 2015, 22:15

Samo se vi raspravljajte, ali ovo nema cijenu :cool:

slika

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 jun 2015, 22:20

DANTES je napisao/la:nemoj poslije da kukate kad srbija i hrvatska pokupe igrače da igraju za njih...
Odose igraci igrati za miroljubive navijace Hrvatske i Srbije :P

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 17 jun 2015, 22:22

tuzlak1987 je napisao/la:
DANTES je napisao/la:nemoj poslije da kukate kad srbija i hrvatska pokupe igrače da igraju za njih...
Odose igraci igrati za miroljubive navijace Hrvatske i Srbije :P
Ja doduše dosad su na koljenima molili da igraju za nas

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 jun 2015, 22:25

Ljudi moji, tetovaza je proslost. Poruka je poslana da se sa takvim glupostima ne moze dolaziti na okupljanja. Ne vidim poentu daljnje diskusije. Ne mozete preko reprezentacije ispravljati politicku situaciju u BiH, mozete samo razjebati i reprezentaciju koja je do sada bila postedjena nacionalizma.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 17 jun 2015, 22:33

calcio je napisao/la:Ljudi moji, tetovaza je proslost. Poruka je poslana da se sa takvim glupostima ne moze dolaziti na okupljanja. Ne vidim poentu daljnje diskusije. Ne mozete preko reprezentacije ispravljati politicku situaciju u BiH, mozete samo razjebati i reprezentaciju koja je do sada bila postedjena nacionalizma.
To je ispoljavanje moci na pogodnom terenu. Na nepogodnom terenu se nista ne pokusava jer se zna unaprijed da do promjene nece doci. Sto se Ogija tice, on je vjerovatno jednostavno glup, ali u sustini, sto je jos bitnije, limitiran igrac, tako da je njegov potencijalni odlazak nebitan, iz razloga sto je Ogi nebitan igrac. Jedino sto mi smeta je ovo nadyebavanje nebitnih ljudi nad nebitnom individuom u zelji prikazivanja neke moci, to je tek jadno. Podjednako jadno kao i gazenje zastave Izraela i glupiranja po Becu na gostovanju u zelji prikazivanja neke apsurdne moci. Neke stvari se rade sa stilom ili, u suprotnom, nikako.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 jun 2015, 22:41

Vranjes nije nebitan igrac. On je jedini nas stoper koji je brz i zato je i igrao protiv Izraela. Vrlo dobro se ispunjava sa Spahom. Borben, brz i standardan igrac koji moze igrat na vise pozicija, itekako koristan igrac.

Mozete trazit da se izbaci iz repke zbog nesportskih razloga (uzalud), ali on je svojim igrama i za klub i repku sportski zasluzio svoje mjesto na spisku. Mnogo vise od jednog Sunjica na primjer. Pa i Cocalica. Vidim Vranjesa u prvoj postavi i protiv Velsa. Protiv Belgije ne, jer tu cemo stajat nize.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 17 jun 2015, 22:46

Ognjen sigurno nije brz, uz to je traljav i protiv tehnicki jakih igraca izuzetno nespretan. Kada ga jedan Samaras pretrci ko dijete od pet godina, onda o toj brzini bolje ne pricati. Svi oni dobro izgledaju pored Spahica ali su svi skupa ispodprosjecni igraci.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 jun 2015, 22:48

DonCorleone je napisao/la:Ognjen sigurno nije brz, uz to je traljav i protiv tehnicki jakih igraca izuzetno nespretan. Kada ga jedan Samaras pretrci ko dijete od pet godina, onda o toj brzini bolje ne pricati. Svi oni dobro izgledaju pored Spahica ali su svi skupa ispodprosjecni igraci.
Nije ga Samaras pretrcao brzinom, nego ga je izlevatio. On jest brz, sto je upravo pokazao i u toj utakmici kada je kasnije stizao grke nekoliko puta. On po svim sportskim parametrima ima mjesta na nasem spisku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.