Mene zanima da li ti misliš da je Edin Džeko ili neki drugi igrač glup kao Ognjen Vranješ?Antifriz je napisao/la:Zanima me mišljenje navijača koji su sad protiv Vranješa, kako bi se ponašali da je npr. Džeko ili neki drugi igrač nebitno tetovirao entitet Federacije BiH pa posle prekrio satom? Da li bi bili protiv tog igrača kao što ste sad protiv Vranješa?
Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Što bi tetoviro FBiH majke ti? Ti prvo pa muško, odmah bub glupost. Aferim, rijetki su ovakvi slučajevi.
DRUG NEBI TI PUNCA
Edin Džeko nije glup pa da istetovira entitet. Ako bi ikada uradio tetovažu to bi bila cjelovita Bosna i Hercegovina, to jest onaj grb za koji i igra.Antifriz je napisao/la:Jest da je prvi post na forumu ali za sve postoji prvi put
Zanima me mišljenje navijača koji su sad protiv Vranješa, kako bi se ponašali da je npr. Džeko ili neki drugi igrač nebitno tetovirao entitet Federacije BiH pa posle prekrio satom? Da li bi bili protiv tog igrača kao što ste sad protiv Vranješa?
To što je ovaj glupson svoje vrste je druga priča.
Što je po tebi to glupost? Samo pitam, šta da je neki drugi igrač tetovirao kontra entitet od onog koji je Vranješ tetovirao? Da li bi reakcija bila ista?bagrcavi je napisao/la:Što bi tetoviro FBiH majke ti? Ti prvo pa muško, odmah bub glupost. Aferim, rijetki su ovakvi slučajevi.
taj cin isto nije u redu. jer time pokazujes sta? da volis taj entitet, da igras za njega a ne za bih ili sta... ali svakako druga stvar buduci da politicari u fbih nemaju kartu federacije u svom kabinetu dok smisljaju planove o otcepljenju. kartu federacije jedino vidis na wikipedijiAntifriz je napisao/la:Jest da je prvi post na forumu ali za sve postoji prvi put
Zanima me mišljenje navijača koji su sad protiv Vranješa, kako bi se ponašali da je npr. Džeko ili neki drugi igrač nebitno tetovirao entitet Federacije BiH pa posle prekrio satom? Da li bi bili protiv tog igrača kao što ste sad protiv Vranješa?
al fakat pitanje nije na mjestu buduci da se federacijom ne dici i ponosi ni marinko cavara
HariTz je napisao/la:Edin Džeko nije glup pa da istetovira entitet. Ako bi ikada uradio tetovažu to bi bila cjelovita Bosna i Hercegovina, to jest onaj grb za koji i igra.Antifriz je napisao/la:Jest da je prvi post na forumu ali za sve postoji prvi put
To što je ovaj glupson svoje vrste je druga priča.
Nisam pitao da li je neko glup ili nije... Pitanje glasi sta da je neko eto po tebi ispao glup i tetovirao Federaciju BiH, da li bi bio protiv tog igrača zato što na tetovaži nije cjelovita BiH?
- molotovljev
Libo nas i za Federaciju i za RS... samo cjelovita i suverena BiH !!! 
F.K.SARAJEVO
Druze,postavljas nelogicno pitanje,osim sto je hipoteticko.Ne moze se desiti to da neki drugi reprezentativac istetovira Federaciju,reprezentativac BiH igra za Bosnu i Hercegovinu i ako bi tetovirao neke granice tetovirao bi granice BiH,sve ostalo je apsolutno neprihvatljivo.Ovim si dobio odgovor i na svoje hipoteticko pitanje.Antifriz je napisao/la:Što je po tebi to glupost? Samo pitam, šta da je neki drugi igrač tetovirao kontra entitet od onog koji je Vranješ tetovirao? Da li bi reakcija bila ista?bagrcavi je napisao/la:Što bi tetoviro FBiH majke ti? Ti prvo pa muško, odmah bub glupost. Aferim, rijetki su ovakvi slučajevi.
Glupost bi i to bila i bilo bi neprihvatljivo dijeliti BiH na bilo koji dio osim ako to nije cjelovita BiH.Antifriz je napisao/la:Nisam pitao da li je neko glup ili nije... Pitanje glasi sta da je neko eto po tebi ispao glup i tetovirao Federaciju BiH, da li bi bio protiv tog igrača zato što na tetovaži nije cjelovita BiH?
Fidelis je napisao/la:Druze,postavljas nelogicno pitanje,osim sto je hipoteticko.Ne moze se desiti to da neki drugi reprezentativac istetovira Federaciju,reprezentativac BiH igra za Bosnu i Hercegovinu i ako bi tetovirao neke granice tetovirao bi granice BiH,sve ostalo je apsolutno neprihvatljivo.Ovim si dobio odgovor i na svoje hipoteticko pitanje.Antifriz je napisao/la:Što je po tebi to glupost? Samo pitam, šta da je neki drugi igrač tetovirao kontra entitet od onog koji je Vranješ tetovirao? Da li bi reakcija bila ista?bagrcavi je napisao/la:Što bi tetoviro FBiH majke ti? Ti prvo pa muško, odmah bub glupost. Aferim, rijetki su ovakvi slučajevi.
Pitanje je logično i samo me zanimalo šta bi bilo kad bi bilo? A dal se može desiti da neko istetovira Federaciju može sigurno kad Bešić može tetovirat željezni bokser

Samo me onako zanima kakva bi reakcija bila kad bi neko to uradio...
I da se razumijemo nemam ništa protiv bilo koga, ali mislim da ne treba toliko dramiti, momak napravio glupost, ispravio donekle i mislim da to sad nije razlog da ga se tjera iz repke...
Nijedan Bošnjak ne bi istetovirao Federaciju jer ni za jednog Bošnjaka ta Federacija ne predstavlja ništa. Samo Bosna i Hercegovina momčino.
Sheyi je napisao/la:Nijedan Bošnjak ne bi istetovirao Federaciju jer ni za jednog Bošnjaka ta Federacija ne predstavlja ništa. Samo Bosna i Hercegovina momčino.
Nisi druze ocito razumio sta sam pitao... nisam pitao dal bi Bošnjak istetovirao ili ne i da li Bošnjaku šta predstavlja Federacija ili ne... Pitao sam samo kakva bi reakcija bila kad bi neko istetovirao Federaciju? Dal bi bila ista kao u slučaju sa Ognjenom?
Oj frajeru, pa bila bi katastrofa neviđenih razmjera, kijamet, cunami..
Pa sranje bi bilo i normalno da ne bi bilo dobro prihvaćeno. Samo cijela BiH
HariTz je napisao/la:Oj frajeru, pa bila bi katastrofa neviđenih razmjera, kijamet, cunami..
Ma nisam nikakav frajer samo me onako zanimalo kakva bi bila reakcija.... Da li bi bila ista ili ne.... Pazi da ne misli neko da sam provokator, ne nisam nego napaćeni Bošnjo koji je cijeli rat proveo u BiH i dan danas sam tu, koji je bio prisutan na svakoj domaćoj utakmici repke i ponekoj gostujućoj gdje su finansije dozvolile, a meni lično je tetovaža zasmetala na prvu kad sam je vidio na netu i tad sam mu **** sve po spisku i bio bi sigurn protiv njega da je ostala onakva kakva je bila, ali po mom mišljenu Ognjen je na vrijeme shvatio kakvu je glupost napravio i bar donekle ispravio sa satom koji je sad na ramenu.... Meni je posle svega veća glupost ona koju su navijači napravili u Zenici na zadnjoj tekmi jer **** tetovažu repka je bitna, a zbog tih puno gorih incidenata sad moramo strepiti dal ćemo ostati bez bodova i oprostiti se od Evropskog prije vremena....
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa sta ako je precrtao, od kada je ovih drustvenih mreza svi izgleda kontaju ocima, a ne mozgom. Ako je precrtao nije promijenio svoja shvatanja, nije promijenio svoj karakter.
Mijenjas teze kao i mnogi drugi,nisu krivi navijaci sto su reagovali na neprimjeren cin Ognjena Vranjesa nego je kriv on koji je napravio taj cin,nemojmo se praviti blesavi.Greska je pregruba i prebezobrazna da bi se mogla ispraviti nekakvim satom.Antifriz je napisao/la:HariTz je napisao/la:Oj frajeru, pa bila bi katastrofa neviđenih razmjera, kijamet, cunami..
Ma nisam nikakav frajer samo me onako zanimalo kakva bi bila reakcija.... Da li bi bila ista ili ne.... Pazi da ne misli neko da sam provokator, ne nisam nego napaćeni Bošnjo koji je cijeli rat proveo u BiH i dan danas sam tu, koji je bio prisutan na svakoj domaćoj utakmici repke i ponekoj gostujućoj gdje su finansije dozvolile, a meni lično je tetovaža zasmetala na prvu kad sam je vidio na netu i tad sam mu **** sve po spisku i bio bi sigurn protiv njega da je ostala onakva kakva je bila, ali po mom mišljenu Ognjen je na vrijeme shvatio kakvu je glupost napravio i bar donekle ispravio sa satom koji je sad na ramenu.... Meni je posle svega veća glupost ona koju su navijači napravili u Zenici na zadnjoj tekmi jer **** tetovažu repka je bitna, a zbog tih puno gorih incidenata sad moramo strepiti dal ćemo ostati bez bodova i oprostiti se od Evropskog prije vremena....
Naravno da je bitna reprezentacija,zbog nje i jeste ova frka.
E Ognjene, kako smo te nekad voljeli
Diesel - poznatiji kao Ognjen Vranješ. Svojom muskulaturom, stasom i glasom jednostavno uliva strah u kosti protivničkim igračima. Ćelava glava mu daje određenu aerodinamičnost što ga čini sjajnim u skoku. U tandemu sa Spahom neprelazan. Još da nauči lomiti ko' on....
DD
- invincible1921
- Kontakt:
Vranjes je pogrijesio puno sa tetovazom jer je javno rekao ono sto svi "srbi" i "hrvati" koji igrjau za nas misle u sebi. Međutim pokazao je da je pogrijesio i prihvatio gresku time sto je precrto tetovazu. Ja sam za to da ostane, ali mora se prvo javno ili izvinuti ili nesto reci o svemu ovome....Situacija nije ni blizu takva kakvom je ove PATRIOTE predstaavljaju jer dzeko i ostali koji su na okupljanjima 0-24 sa njim sigurno ne bi bili ok sa njim da je losa situacija.
BHF igra kako njima odgovovara....oni su svi patriote i bili su u 1.udarnoj stokholmskoj brigadi tako da ako ima iko ista da prica o patritoizmu to su najmanje stanovnici skandinavije sa MARCO REUS frizurama i ofirnim tetovazama. Mislim najsmjesnija stvar mi je bila da onaj vodja BHF sto je govorio o sukobu na marakni nije uopste bosanac hahahaha cak nema ni nase ime, prezime, rasu, naciju nista
BHF se petlja gdje mu nije mjesto to je neko moje misljenje....a o njihovim protestima sve su rekli time sto su podrzali susica
BHF igra kako njima odgovovara....oni su svi patriote i bili su u 1.udarnoj stokholmskoj brigadi tako da ako ima iko ista da prica o patritoizmu to su najmanje stanovnici skandinavije sa MARCO REUS frizurama i ofirnim tetovazama. Mislim najsmjesnija stvar mi je bila da onaj vodja BHF sto je govorio o sukobu na marakni nije uopste bosanac hahahaha cak nema ni nase ime, prezime, rasu, naciju nista
=\_1921_/=
-
batigol777
- Kontakt:
Svi ste slavili kad je Ogi izborio penal. Hebes tetovazu i sta kao vi bi trebali odrediti sta ce neko voliti ili nevoliti boli me đon sta će neko tetovirat njegov problem ako igra za reprezentaciju kako trebe.

Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Da on igra za nas i da nas minira, da nam pravi probleme pa hajde otjeraj ga, nego momak gine na terenu uvjek se zalaze maksimalno koliko samo lopti zaustavi u odbrani. On ostaje u reprezentaciji to je sigurno.
Tetovaza mu je velika mrlja koja mu nije trebala, na zalost.
Tetovaza mu je velika mrlja koja mu nije trebala, na zalost.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.