Vratio sam se na derby i nažalost vidio rođene jako nemoćne. Možda smo i mi navijači tome doprinijeli pumpajući atmosferu uoči tekme. Nažalost igrači nisu izdržali. Moramo se pomiriti sa činjenicom da nismo imali igre i da nam je klupa tanka. Nema se para i šta ćeš. Tek sada vidimo šta su nam značile tekme protiv Čelika i Zrinjskog. Bili bi treći na tabeli. Ne znam hoće li se ko složiti sa mnom ili neće ali volio bih da malo razmijenimo mišljenja. Nažalost, Mrkva je na zalasku karijere i ne može više biti u udarnoj postavi. Sa klupe zadnjih 15 minuta ako može pomoći i ako napadamo ok. Volio bih da sutra, ne znam imamo li kartona ili povrijeđenih, počnemo u formaciji 4-4-2. Hađija na golu, Knežević, Kadić, Škaljić, Kajtaz - Zaimović, Demić, Majkić, Osmanagić - Đafić i Čolić.
Luda je ova liga i ako bi sutra igrali muški, umjesto da se predamo kad krenemo iz Mostara svašta bi moglo biti. Jbg pa umalo ih lani nismo dobili.
Sretno Ibraki i momcima.
Da, još nešto pošto se rijetko javljam, molim sve prave rođene da se ne prepucavaju sa ovim paćenicima. Pomislite samo kako bi se mi osjećali da znamo kako im za "svetinju" niko nije znao pola stoljeća, a roditelji se palili na omržene "rođene"... Ma znam ja da su njihovi preci u tišini doma, iza spuštenih roletni i dobro zatvorenih vrata, čuvali sliku "svoga sveca" čekajući kada će ponovno uskrsnuti. Šta će jadnici kada i danas pomalo senilni roditelji odmah izbiflaju sastav Marić, Ristić, Hađiabdić, Čolić, Primorac, Pecelj, Topić, Halilhodžić, Bajević, Vladić, Vukoje... a na spominjanje "svetinje" pitaju ko to bijaše. Velika je to duševna bol, zato shvatite paćenike i nemojte ih plaho reziliti. Više su nego duhoviti bili napisi RA na tekmi... Od srca sam se nasmijao i ja svi oko mene. "Škutorcida" "...majice crne, a čarape bijele..." ha,ha,ha...
"Koji Ultras gluho bilo". Svaka im čast jedino na onom otvorenom priznanju ustaštva. Nije krv voda. Čega se cijeli normalan svijet stidi, čak i u Domovini, oni se hvale. Paćenici.