RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Neprilagodjen
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Neprilagodjen » 25 apr 2010, 18:53

na radiju kazu da vas je sudija pokrao

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 25 apr 2010, 19:00

Evo ga k'o Ibraković,dobro smo igrali i nadigrali ali izgubili.

Cccc.Slabo,katastrofa ! :evil:
Grandmaster.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 25 apr 2010, 19:04

Hvala Milose... A grandmaster dobro si reko, da se ne uvrijedi Milos, ali bas ko Ibrakovic. Nosio ih djavo hiljadu i jedan i njih i njihovu igru. Trebao bi naslov na ovom portalu biti za rezime tekme " Ibrakovic se naguzio i u Lukavici ! "

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 25 apr 2010, 20:33

ma kome i Ibrakovic vise udara suplje ...NEMAMO TIM ZA PRVA 4 MJESTA I TAČKA... kad vidim Mrkvu kako se vuce po terenu sve mi je jasno...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 25 apr 2010, 20:38

aleksandar_veliki je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:ma kome i Ibrakovic vise udara suplje ...NEMAMO TIM ZA PRVA 4 MJESTA I TAČKA... kad vidim Mrkvu kako se vuce po terenu sve mi je jasno...
Imali ste priliku, digli se nakon 10 godina, bili u vrhu na polusezoni i umjesto da vasa uprava to iskoristi i dovede dva pojacanja oni nista, jos igracima duguju love i love.

upravo tako ...onaj kome je cilj da napravi nesto vise na polusezoni se pojačava , a ne oslabljuje ..jedan od najboljih iz jesenjeg dijela Jugo otišao , a nisu doveli apsolutno nikog .., prodaju mi maglu nekim pričama o Evropi ... ma marš sve u p.m.

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 25 apr 2010, 20:40

Jugo najbolji bio ? :?
Grandmaster.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 apr 2010, 20:42

mostarci su krivi siguran sam da je mostar pun talenata,da uloze u djecu svoju prvi bi bili jednostavno tamo su se uvijek radjali talenti samo niko ne obraca paznju dovode neke polu igrace ...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 25 apr 2010, 20:43

Grandmaster je napisao/la:Jugo najbolji bio ? :?

normalno da nije bio najbolji , al jeste bio jedan od boljih ...za ove sad veznjake sto igraju je Iniesta ...sjeti se samo kako je proigrao Džafu za gol na Koševu ..., kada bi ušao sa klupe unio bi uvijek neki novi pozitivan segment u igru ...sad nemamo klupe čovječe ....NE POSTOJI...

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 25 apr 2010, 20:45

mostar_mo je napisao/la:

normalno da nije bio najbolji , al jeste bio jedan od boljih ...za ove sad veznjake sto igraju je Iniesta ...sjeti se samo kako je proigrao Džafu za gol na Koševu ..., kada bi ušao sa klupe unio bi uvijek neki novi pozitivan segment u igru ...sad nemamo klupe čovječe ....NE POSTOJI...
Majkić je proigrao Džafića na Koševu. ;)
Ja sam skoro svaku utakmicu Veleža odgledao i ako je Jugo u cijeloj polusezoni imao 15 uštopanih lopti,ja ću sebi glavu otkinuti.K'o od panj se odbijale.cCcc
Nešto se dešava,ne mogu odjednom ovako loši biti.
Grandmaster.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 25 apr 2010, 20:49

O tome ti pricam. Iskreno, njih je iznenadio uspjeh, ipak ova garnitura koja radi u klubu nije navikla na uspjeh, njima i njihovom shvatanju borba za opstanak je limit. Pa pogledaj ove gluposti, onako realno. kada ste bili najlosiji sudije u Vrapcicima otimale gostima, a sada kao na Teatru svova gosti imaju sudjenje. Nema bez dobrog rada u svim sferama uspjeha.
odlično si sve primjetio..., svaka čast... Ibrakovića simpatišem ali mi je počeo ići na nerve svojom demagogijom o velelijepnoj igri pasova, napadackoj igri koju tim gaji itd....daj čovječe ...donesi bod ...ko te pita za ljepotu....koga briga što ptice umiru pjevajući kad ipak umiru ...

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 25 apr 2010, 20:51

Grandmaster je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:

Majkić je proigrao Džafića na Koševu. ;)Ja sam skoro svaku utakmicu Veleža odgledao i ako je Jugo u cijeloj polusezoni imao 15 uštopanih lopti,ja ću sebi glavu otkinuti.K'o od panj se odbijale.cCcc
Nešto se dešava,ne mogu odjednom ovako loši biti.
u krivu si...Jugin je pas bio 100%..., a da se nešto dešava slažem se...

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 25 apr 2010, 20:57

Majkić !

[youtube][/youtube]

K'o da je važan jedan pas ali eto...
Grandmaster.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 25 apr 2010, 21:52

Danas sam bio na utakmivi u Ist.Sarajevu i nije bilo toliko lose ali smo ostali bez bodova...Moram da kazem da je broj 14 odigrao odlicno u timu Veleza danas,mozda i najbolji bio a sudije su bile grozne,pogotovo pomocne sudije.Pa nisu spustali zastavice,svaki nas pas prema golu je dizao ofsajd i mislim da je vrijeme da se prestane igrat lijepo a ostajat bez bodova nego da okrenemo situaciju...

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 25 apr 2010, 21:59

@grandmaster

e jesi mi ga šukno haha, bio sam stvarno ubijeđen da je Jugo bio asistent...odigrao je tu utakmicu na Koševu jako dobro pa mi je nešto u glavi ostalo da je i asistirao za pogodak....sreća pa postoje dokazi crno na bijelo inače bi se sad prepucavali jes nije hehe...

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 25 apr 2010, 22:01

cunami je napisao/la:Danas sam bio na utakmivi u Ist.Sarajevu i nije bilo toliko lose ali smo ostali bez bodova...Moram da kazem da je broj 14 odigrao odlicno u timu Veleza danas,mozda i najbolji bio a sudije su bile grozne,pogotovo pomocne sudije.Pa nisu spustali zastavice,svaki nas pas prema golu je dizao ofsajd i mislim da je vrijeme da se prestane igrat lijepo a ostajat bez bodova nego da okrenemo situaciju...
ma to i jeste ono sto je frustrirajuce ....odigrali dobro ali izgubili ...grrrrrrrr....dokle više..

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 25 apr 2010, 22:29

mostar_mo je napisao/la:ma kome i Ibrakovic vise udara suplje ...NEMAMO TIM ZA PRVA 4 MJESTA I TAČKA... kad vidim Mrkvu kako se vuce po terenu sve mi je jasno...
Imali ste priliku, digli se nakon 10 godina, bili u vrhu na polusezoni i umjesto da vasa uprava to iskoristi i dovede dva pojacanja oni nista, jos igracima duguju love i love.
Imamo mi majstore tim za Europe sigurno. Mi nemamo igru, a svi je hvale, i neka je hvale, ja je necu. Imali smo je pocetkom sezone, i negdje je nestala, izgubila se. U zadnje vrijeme, evo ti tri zadnje domace tekme sa ja cim ekipama. Na srecu dobili Sirokog i Sarajevo Colinim golovima, a ovu igru protiv Zrinjskog necu ni da pominjem. Sa troduplo manje para u drugoj ligi, kad je ekipu vodio Milomir Seslija, sa pet puta losijim igracima, igrali smo dva puta bolje nego sad. Porediti ekipe na gostovanjima kod Gabele, Saska, sa ovim sad protiv Slavije, Travnika nekom je smijesno, meni nije. Iste su to ekipe, nikakve, a sudjenje je bilo deset puta gore. Ipak smo se vracali sa bodovima. Necu da dajem prednost Sesliji nad Ibrakom, ali nesto ne stima, i to i corav vidi. Dopustamo da nam se i kuci sudi za goste. Ja ne trazim Europu, ni slucajno, i da se plasiramo ne bi otisli, ali brate hocu od ove ekipe da vidim da odigra i da kazem " E jesmo ih razvalili! "( mislim na bolje ekipe ). Ova ekipa nam je morala BAR JEDNOM ove godine priustiti taj ceif. A vi i dalje hvalite igru.
P.S.Moj licni stav, nije nikakvih ni navijaca ni simpatizera. Ako trazim previse, jbg, ja nisam u pravu.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 26 apr 2010, 01:39

Ibrakovic dobar u prvom djelu a sada prosipa demagogiju. Pa mi smo sa istom ekipom u prvom djelu osvojili duplo vise bodova. Svasta se desava utakmice Celikom,Zvijezdom smo sigurno prodali odnosno vracali bodove Zvijezdi a Celik vjerovatno dio tala za Colica kojeg su oni pustili tek onako...

Hajde imali smo eksperiment sada sa igracima sa strane cekati jos do kraja ove sezone a onda ce ionako razlaz .....

Samo ne znam ako bude 300 ljudi na sledecim utakmicama Veleza bit ce dobro ... Rasulo je izgleda blizu i bojim se da ne dodjemo u zonu borbe za opstanak ... otpisujem vec tekme sa Zeljom i Borcem ...

S.prcim im svma mater sve name je islo na ruku , svi rezultati sada smo mogli lako djeliti prva dva mjesta ali smo prokockali 10 ak bodova sada protiv ekipa koje su realno losije od nas. ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 26 apr 2010, 13:43

Velež
Support Velez, It's logical! ★

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 26 apr 2010, 14:18

carina je napisao/la:
Imamo mi majstore tim za Europe sigurno. Mi nemamo igru, a svi je hvale, i neka je hvale, ja je necu. Imali smo je pocetkom sezone, i negdje je nestala, izgubila se. U zadnje vrijeme, evo ti tri zadnje domace tekme sa ja cim ekipama. Na srecu dobili Sirokog i Sarajevo Colinim golovima, a ovu igru protiv Zrinjskog necu ni da pominjem. Sa troduplo manje para u drugoj ligi, kad je ekipu vodio Milomir Seslija, sa pet puta losijim igracima, igrali smo dva puta bolje nego sad. Porediti ekipe na gostovanjima kod Gabele, Saska, sa ovim sad protiv Slavije, Travnika nekom je smijesno, meni nije. Iste su to ekipe, nikakve, a sudjenje je bilo deset puta gore. Ipak smo se vracali sa bodovima. Necu da dajem prednost Sesliji nad Ibrakom, ali nesto ne stima, i to i corav vidi. Dopustamo da nam se i kuci sudi za goste. Ja ne trazim Europu, ni slucajno, i da se plasiramo ne bi otisli, ali brate hocu od ove ekipe da vidim da odigra i da kazem " E jesmo ih razvalili! "( mislim na bolje ekipe ). Ova ekipa nam je morala BAR JEDNOM ove godine priustiti taj ceif. A vi i dalje hvalite igru.
P.S.Moj licni stav, nije nikakvih ni navijaca ni simpatizera. Ako trazim previse, jbg, ja nisam u pravu.

slazem se sa svim sto si napisao osim s jednim, a to je da imamo tim za Europu... , tacno je to da bi mozda prvih 11 mogli svrstati u tu kategoriju ali to je premalo za cijelu sezonu ..., u tome i jeste problem i to ustvari i jeste razlog zasto smo polusezonu odigrali izvanredno , a sada padamo iako igraju maltene isti igraci....., isto se desava i Sarajevu ... NE MOŽE 11 -12 IGRAČA IZDURATI CIJELU SEZONU ....NE MOŽE...NEOPHODNA SU BILA 2-3 POJAČANJA NA POLUSEZONI...

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 26 apr 2010, 14:37

Iskreno mislim kec ko kuca protiv zelje jer nesmijemo vise prospat bodove na domacem terenu,a prvi dio sezone da im sudije nije bilo nebi nas ni dobili tako ako sve bude posteno uzimamo zelju .
Samo jedan klub Velež Mostar

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.