Igrač br. 6

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Unofficialpage » 18 jun 2015, 19:20

Znaći možemo pisat, na fb ovog portala izašlo da pratimo šta se piše. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 jun 2015, 19:23

bagrcavi je napisao/la:Ovi koji galame na dijasporu i koji pokušavaju prosipati neku pamet moraju biti svjesni činjenice da dijaspora u BiH godišnje šalje oko dvije milijarde dolara. Znači na godišnjem nivou.
Plus sto nam je skoro citava repka dijasporska. Njima niko ne kaze da skinu dres i da ne igraju, jer ne trebaju BiH. Cudno. :mrgreen:
Ali Bosanci su paradokson zivi.

By the way samo da naglasim ne podrzavam BHF u ovom slucaju, potez je bio glup, posebno za vrijeme utakmice.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 18 jun 2015, 19:26

Hvala vam što ste mi pripisali autorstvo :mrgreen: :ljepota: :bih:
#Salihović

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 18 jun 2015, 19:26

povratakotpisanih je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:Ovaj ko Avdija ... Otpisan doslovno :facepalm:
Nek ti nisi otpisan, a za mene se ne sikiraj!
Ne brini se ni ti za mene, lešinaru!

Za ove Us(r)anoviće ! Samo gazi čete...

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 18 jun 2015, 19:28, ukupno mijenjano 2 puta.

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 18 jun 2015, 19:26

Principatus je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ovi koji galame na dijasporu i koji pokušavaju prosipati neku pamet moraju biti svjesni činjenice da dijaspora u BiH godišnje šalje oko dvije milijarde dolara. Znači na godišnjem nivou.
Plus sto nam je skoro citava repka dijasporska. Njima niko ne kaze da skinu dres i da ne igraju, jer ne trebaju BiH. Cudno. :mrgreen:

By the way samo da naglasim ne podrzavam BHF u ovom slucaju, potez je bio glup, posebno za vrijeme utakmice.
Daleko vam kuća i vaše milijarde od bosanaca paradoksona :salut:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 jun 2015, 19:28

Glupost.
DRUG NEBI TI PUNCA

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 18 jun 2015, 19:28

Ko od vas(koji dajete podrsku tetovazi) zivi u granicama te genocidne tvorevine?
Ima li neko da se tamo vratio? Da nam malo "docara" kako devera.

BHF su KRIVI, najvise sto su zivi.Zamislite, da su ih sve pobili u toj genocidaskoj tvorevini....nebi danas "kvarili" atmosferu u repki.

Sve sto je Bosansko a valja, treba ukinuti...sta ce nama "dijasporasi" po stadionu? Bolje da zjapi prazan..
Xu to bode oci, "nemere" ih smisliti..X prati svaki pokret te organizacije, ceka gresku, nebi li se nahranio iz nje..

Sta reci za pismo...ODLICNO...odakle je autor pisma?? Iz Srebrenice, Zvornika, Foce, Bijeljine, Prijedora, BL???
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 18 jun 2015, 19:30

On ko slučajno došo među njih :urnebes:
Pito možel kakav duks na sniženju dobit i kad su ga od.ebauz, sa suzama u očima i bolom u duši skontao da su papci i da ne igraju za raju.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 jun 2015, 19:33

cokara je napisao/la:
Principatus je napisao/la:

Daleko vam kuća i vaše milijarde od bosanaca paradoksona :salut:
Ne lupetaj. Gasi TV kad repka igra. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 18 jun 2015, 19:35

Gdje onaj intervju kad onaj iz bhf ko neki vodja zivi u svedskoj a vice imam 20 maraka u dzepu

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 18 jun 2015, 19:35

Svi navijamo za repku, a ne za igrače, s toga treba da vas boli **** šta on tetovira.
Sve dok igra, dok gine na terenu, moju će podršku imati, jer me iskreno zaboli qurac za njegov privatni život i šta on radi kada nije na terenu i kad nije u dresu BIH.
Bezveze dižete prašinu oko gluposti. Sve što on radi van terena je nebitno za nas.

On kad na terenu pokaže da ga boli qurac za repku, da neće da gine, da daje svoje zadnje atome snage, onda ga treba izbaciti iz repke. Ono što je pokazao protiv Izraela je bilo skroz drugačije, bio je fantastičan.

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 18 jun 2015, 19:36

svoje misljenje o Sranjesu sam iznio odavno...prvo se momak posrao pa pojeo svoje **** ali mu i to dzaba pokazao je sta misli i koliko voli ovu drzavu ( a voli je samo iz interesa)...nisam clan BHF-a da odma kazem (ali sam upucen) ali ovaj komad glupace sto napisa i sto stlano forsira dijaspora i da su to navijaci iz dijaspore da je malo ispravim, kad BiH igra utakmice u Zenici najvise tj. 99% BHF-a je iz nase nam drage BiH (o gostujucim utakmicama necu da govorim jer i tu kad idu momci iz BiH vode navijanje zajedno sa nekim iz inostranstva)... dosta nas ovakvih obicnih navijaca (posto i sebe svrstavam u te obicne kako ih ti nazva) nije qrcem mrdnulo kada je trebalo otjerati bagru iz saveza i ovim momcima je pucalo po ledjima dok nisu na kraju uspjeli... i opet ja kao obicni navijac pitam tebe KO si ti da u ime nas "OBICNIH" navijaca ovako javno nesto pises...jel to ima udruzenje obicnih navijaca ili tako nesto pa ti ispred njih pises? i o kakvim ti promjenama djevojko pises..pa zadnja utakmica koliko je ljudi dobilo kaznu samo zato sto su kroz RS isli i na kolima imali zastavu ljiljana..samo jedan primjer navodim vezan za utakmicu, a koliko ih svaki dan stize na svakom polju zivota. Izgleda djevojko da si ti iz dijaspore a ne ovi iz BHF-a...

Na kraju da kazem jos da Sranjes nece biti otjeran iz reprezentacije i siguran sam da BHF nece rpaviti prekide na utakmicama radi jednog papka, ali da ce ga prozivati i zvizdati mu i parole posvecivati u to sam siguran..
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 18 jun 2015, 19:38

By the way samo da naglasim ne podrzavam BHF u ovom slucaju, potez je bio glup, posebno za vrijeme utakmice.[/quote]Daleko vam kuća i vaše milijarde od bosanaca paradoksona :salut:[/quote]

Ne lupetaj. Gasi TV kad repka igra. :mrgreen:[/quote]Ja gledam uživo a ti traži i moli za link auslanderu :tralala:

Kenchi
Kontakt:

Post Postao/la Kenchi » 18 jun 2015, 19:38

Sta bih ja sve dao da su mi roditelji kojom srecom izbjegli u inostranstvo, jer ja ne znam sto se vi ponosite tim kao "patriotizmom" ?? Uzmite za primjer djecu sehida, sta su oni dobili jer su im ocevi poginuli u ratu? Dobili su to da u bolnici mogu ici preko reda, i to kad pokusas oni stari ti psuju sve po spisku, zato ljudi manite se ove drzave, bjezite vani, ne znam sta jos ovdje radite .. yebemti ovu prokletu drzavu

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 18 jun 2015, 19:48

Ja sam za to da Ognjen nikad više ne dobije poziv, ali ako ga dobije, i ako bi bio starter u nekim utakmicama tad sam protiv bilo kakvih zvižduka, povika s tribina i kojekakvih parola koje bi mogle dovesti da Ognjen u toj utakmici zakaže, skrivi gol - izgubimo utakmicu - ne odemo na Euro...
Vrlo jednostavno :guz: :guz:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 18 jun 2015, 19:56

Eba li vas cijela dijaspora kako vas vise nije stid pljuvati po tim ljudima, pacenici jedni. Krivi su sto su zivi.

Ne valja vam sada BHF. A valjao je kad je ledja poturao kad je trebalo i kad vam je repku Vratio iz mrtvih boreci se protiv razno raznih mafijasa zna se vec kojih.

Dzaba vam hajka na njih, Ali njihova se pitala i njihova ce se uvjek pitati. Kad su svi okrenuli ledja repki, ti momci su bili uz istu, tako da imaju pravo da se malo vise pitaju od ostalih.

PouZdano znam ljude iz Bosne koji su uvjek govorili da smo **** od repke i da nikad necemo nigdje otici, sad ste preko noci svi veliki navijaci repke. Sta drugo reci osim licemjerstvo na kvadrat. BHF od kako postoji ima jedan jedini stav a to je uvjek vjerni. Koliko li vas je takvih jos da mi je znati?

Kad vise ne znate sta cete, kako da ih oblatite onda igrajte na kartu " dijasporci" i gdje su bili kad je bio rat. Al indijanaci ne zna da je posle rata izaslo iz BIH haman isti Broj ljudi i zivi vani.

Sta cemo s njima? Da se i oni popljuju, ha patriote?

Ako je narod u BIH primoran da okrece glavu i ne vidi ili nece sa vidi nesto, ovi momci nisu primorani.

Jos nesto sto je vaznije, nisu korupirani i nedaju obraz. Momci su posteni i nedaju da ih se vuce za nos. Zive tamo gdje imas pravo iznijeti svoje misljenje i stojati iza istog. A ne se prodati za vrecu mekinja.

Da mi je vidjeti da li bi jedan svabo ikad vise zaigrao za repku da ima istetoviran kukasti ili Ausvits na sebi, i da li bi istog navijaci branili. Vec zamisljam scenario. Jedan Effenberg je dobio dozivotnu zbog manje stvari ( stariji mozda znaju zasto).

Al jok, hebes ti to sve sto se u svijetu radi, daj da mi malo popljjemo dijasporu, to je bitno. A pljuvaci ne znaju da je jedna Irska opstala i postala respektbilna zemlja zahvaljujuci svojoj dijaspori. Ko je skont'o - skont'o !!!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 18 jun 2015, 20:03

BHF je najbesmislenija navijacka organizacija i nije doprinjeo 4 odsto da se promjeni rukovodstvo saveza, stoga, ne lupajte. BHF ne moze odlucivati ko je podoban da igra, a ko nije, Ovo je reprezentativni ne klupski fudbal organizovano navijanje je besmisleno, samo mentolski narodi kao mi, Hrvati, Srbi imamo registriranu navijacku grupu reprezentacije, uz koju postoje jos neke

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 jun 2015, 20:16

cokara je napisao/la:Ja gledam uživo a ti traži i moli za link auslanderu :tralala:
Sta, jel stigo HD? :mrgreen:

Paletar22
Kontakt:

Post Postao/la Paletar22 » 18 jun 2015, 20:27

Ogi je igrom usutkao BHF :D a sto se mene tice i da je ostala tetovka RSa boli me racku sve dok se bori u plavom dresu ima mjesto u repki.

povratakotpisanih
Kontakt:

Re: RE: Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la povratakotpisanih » 18 jun 2015, 20:36

thulkazal je napisao/la:
povratakotpisanih je napisao/la:
Nek ti nisi otpisan, a za mene se ne sikiraj!
Ne brini se ni ti za mene, lešinaru!

Za ove Us(r)anoviće ! Samo gazi čete...

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=webf5XASfmk[/youtube]
Dođi kod mene ovamo u Banja Luku da ih gazimo a nemoj pametovati iz toplog doma iz Federacije!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.