Igrač br. 6

Virtu4l
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Virtu4l » 19 jun 2015, 11:47

Moj prethodni post je upravo dobio i dodatnu argumentaciju.

Izdajnici OUT
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 19 jun 2015, 11:47

BozePetra de ti nas navijace koji ne mislimo kao ti i pokoji ostali proleter , prosvijetli i uputi nas na pravi put da ne lutamo i ne radimo na raspadu nam nase repke , pa sjasite vise sta ga opravdavate :guz: ..

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 19 jun 2015, 11:49

Virtu4l je napisao/la:Moj prethodni post je upravo dobio i dodatnu argumentaciju.

Izdajnici OUT
Gdje ćemo izdajnike? Primaš u Crnu Goru?

:bih:
#Salihović

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jun 2015, 11:49

Fordinjo je napisao/la:BozePetra de ti nas navijace koji ne mislimo kao ti i pokoji ostali proleter , prosvijetli i uputi nas na pravi put da ne lutamo i ne radimo na raspadu nam nase repke , pa sjasite vise sta ga opravdavate :guz: ..
Ne može te prosvijetliti, jer nema niti jedan argument za to. Prosvijetljenje se zasniva na spinovanju, vrijeđanju forumaša, nazivanju istih glupim i ograničenim. Više od toga ne može, jer niko ko želi dobro Bosni i Hercegovini ne može opravdati potez Ognjena Vranješa.
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 jun 2015, 11:50

jasmin10 je napisao/la:Pa kad ste svi tako vjerni navijači, zašto onda ne napravite neki transparent podrške Vranjesu?
Svi vi koji ste protiv BHF pričate kako kao i oni idete na svaku utakmicu.
Uostalom, bliži se 11.juli pa ćete svi vi koji podržavate glupana Vranjesa moći vidjeti kakav je kretenski potez uradio ovaj glupan.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Koji su faktor i navijaci koji nisu famozni BHF da transove prave itd? Na reprezentativne utakmice jednostavno dodjes, navijas standardno na momente i to je to. Ovi se uzivili, prave bakljade, transove, salju poruke kao ono da iza njih stoji apsolutno svi navijaci BIH.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 jun 2015, 11:51

Država svih njenih građana, ne entitet svih njenih građana.

Napolje!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jun 2015, 11:53

Sabinho je napisao/la:Koji su faktor i navijaci koji nisu famozni BHF da transove prave itd? Na reprezentativne utakmice jednostavno dodjes, navijas standardno na momente i to je to. Ovi se uzivili, prave bakljade, transove, salju poruke kao ono da iza njih stoji apsolutno svi navijaci BIH.
Jedino pitanje koje ti sebi trebaš da postaviš u ovom trenutku je - da li su u pravu ili nisu? Ovaj put mislim da su u pravu i da ih treba podržati, a njihova relevantnost nije tema ove emisije.
Voli te tvoje Sarajevo.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 19 jun 2015, 11:54

Naravno da svi koji normalno razmišljaju stoje iza toga da ovo djubre treba otjerati.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 19 jun 2015, 11:54

Naučite da razdvojite sport i politiku, naučite da se pitanja nacije i istorije ne rješavaju na tribinama, naučite da je prošlo 20 godina od rata, naučite da takvim ponašanjem idete na ruku Dodiku i Dodikićima, naučite da nije Vranješ izmislio RS, Dejton je predvidio i RS i Federaciju i mi ne možemo protiv toga osim tolerancijom, naučite da se Palestina ne brani na Bilinom Polju... Imate puno da učite.
#Salihović

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jun 2015, 11:56

Hoćemo, kad ti i tvoj zemljak Ogi naučite da je Bosna i Hercegovina od Drine do Une :bih:
Voli te tvoje Sarajevo.

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 19 jun 2015, 11:57

Dokle god je ovih sto se pale na jeftine fore, vladat ce nama SDA, njima Dodik i tako
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 jun 2015, 11:57

Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Koji su faktor i navijaci koji nisu famozni BHF da transove prave itd? Na reprezentativne utakmice jednostavno dodjes, navijas standardno na momente i to je to. Ovi se uzivili, prave bakljade, transove, salju poruke kao ono da iza njih stoji apsolutno svi navijaci BIH.
Jedino pitanje koje ti sebi trebaš da postaviš u ovom trenutku je - da li su u pravu ili nisu? Ovaj put mislim da su u pravu i da ih treba podržati, a njihova relevantnost nije tema ove emisije.
Nije sve crno ni bijelo. Ta ekipica nema pravo da Ognjena maltretira u toku utakmice jer time mogu nanijeti direktnu stetu reprezentacij i tacka. Drugo, nemaju pravo paliti baklje i time nanositi direktnu stetu NSBIH i tacka. Sa tim se zavrsilo a oni se opet uzivili da su neki huligancici sa bakljama, licno bih docekivao jednog po jednog na izlazu u uzimao sve iz dzepova da se plati kazna koja ce doci.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 19 jun 2015, 11:58

Virtu4l je napisao/la:Hoćemo, kad ti i tvoj zemljak Ogi naučite da je Bosna i Hercegovina od Drine do Une :bih:
Crnogorac, za razliku od tebe ja živim u Sarajevu i oduvijek mi smeta taj vaš seoski mentalitet :bih:
#Salihović

deni_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deni_TM87 » 19 jun 2015, 11:58

Jbo majku,ovaj cetnik da izadje na teren sa majicom karadzica maloumnici nasi bi rekli,neka ga dok se bori za dres dobar mi je.Koliko plitka misljenja ne vjerujem jednostavno...Bori se on da se proda,a ne za dres drzave BiH,o kojoj je pokazao sta misli,samo glupi bosnjo to ne moze skontat.
Jel' toliko tesko shvatit da je ovom tetovazom podijelio tu drzavu za koju se "bori" i da je pogazio sve zrtve koje su pale zbog tog genocidnog entiteta ?!
BHF svaka cast,cigan treba da ide iz svetinje !!

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 19 jun 2015, 12:00

Zivot je napisao/la:Dokle god je ovih sto se pale na jeftine fore, vladat ce nama SDA, njima Dodik i tako
još da skontaju...
#Salihović

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 19 jun 2015, 12:00

Nema ni savez pravo trositi pare kako hoce, pa ih oni nemilice rasipaju po kafanama, izletima, raznim ublehaskim semirarima itd... Kad objasne kako su spickali pare od SP, onda tek mogu uperiti prstom u navijace koji pale baklje

Prosle godine ste iste ove BHF kovali u zvijezde nakon Slovacke, Litvanije, Belgije, a danas su vam huligani

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jun 2015, 12:02

Sabinho je napisao/la:Nije sve crno ni bijelo. Ta ekipica nema pravo da Ognjena maltretira u toku utakmice jer time mogu nanijeti direktnu stetu reprezentacij i tacka. Drugo, nemaju pravo paliti baklje i time nanositi direktnu stetu NSBIH i tacka. Sa tim se zavrsilo a oni se opet uzivili da su neki huligancici sa bakljama, licno bih docekivao jednog po jednog na izlazu u uzimao sve iz dzepova da se plati kazna koja ce doci.
Ta ekipica se dokazala širom Evrope i zbog njih smo na dobrom glasu već godinama unazad, to su ljudi koji na gostovanjima drže sve pod kontrolom, tako da se ni sad ne bi bunili bez razloga. Uzrok problema je Ognjen Vranješ, bar tebi ne moram crtati, da nije bilo tetovaže ne bi bilo ni maltretiranja ni štete.
Voli te tvoje Sarajevo.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 19 jun 2015, 12:03

Moram radit, nema više vremena za šuplju, kome je do rasprave nek mi pošalje u inbox, rado ću vam pojasnit politiku, psihologiju, sociologiju, čim stignem! :D :D :bih:
#Salihović

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jun 2015, 12:04

BozePetra je napisao/la:Moram radit, nema više vremena za šuplju, kome je do rasprave nek mi pošalje u inbox, rado ću vam pojasnit politiku, psihologiju, sociologiju, čim stignem!
Znači i danas dupla dnevnica :opaopa:
Voli te tvoje Sarajevo.

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 19 jun 2015, 12:07

Virtu4l je napisao/la:
BozePetra je napisao/la:Moram radit, nema više vremena za šuplju, kome je do rasprave nek mi pošalje u inbox, rado ću vam pojasnit politiku, psihologiju, sociologiju, čim stignem!
Znači i danas dupla dnevnica :opaopa:
Jel ti Safet sve isplatio ili ti je još dužan?
#Salihović

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.