ovo je jedino bitno u cijeloj prici. medjutim, kako to obicno biva kod nase napacene omladine stvari po defaultu poprimaju nacionalni, etnicki, religijski i politicki karakter pa sportski forum preko noci postaje ispusni ventil za sve ono sto se desilo. prosto mi je fenomenalno kako se u samo par dana forum podijelio na ove i one.Sabinho je napisao/la:I da, nemaju navijaci pravo odlucivati je li neciji sat otkucao ili ne, to je samo na Mesi ili eventualno igracima.
Igrač br. 6
-
Re: Ognjen Vranješ
drugovi i drugarice forumasi, zadrzite svoje politicke stavove, probleme i ratne gubitke (koje svi nazalost imamo i koje zaista nema potrebe da iznosimo tamo gdje im nije mjesto) za sebe i reprezentaciju posmatrajte kao tim od 20 i kusur igraca na celu sa selektorom koji vjerovali ili ne poznaju sve ove situacije o kojima se raspravlja daleko bolje od vas. vase je da navijate i budete dio pozitivne i zdrave atmosfere koja umnogome pomaze i pridonosi uspjehu repke sto bi svima nama valjda trebao biti neki zajednicki cilj, a sve ostalo je briga ljudi zaduzenih za to. bhf to nije, niste ni vi.
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Ognjen Vranješ
Ne stavljam ja samo te dvije skupine u isti kontekst nego tu bi još dodao one što nose slovo U na kapama.mavi je napisao/la:Činjenica da ti u isti kontekst stavljaš ove dvije vrste "bradonja" i povlačiš znak jednakosti između istih, zorno ilustruje protiv čega se ti borišpovratakotpisanih je napisao/la:Ja ne znam kako si ti došao na ideju da sam bradonja? Ja se čitav život borim protiv bradonja i onih sa šajkačama na glavi i onih sa kratkim hlačama!thulkazal je napisao/la: Hvala ali ne... Ako sam šta naučio od preživjelih u agresiji to je da se na poziv bradonja nikada ne odazovem.
Trenutno nisam u genocidnom entitetu ali nakon Ramazana idem za Foču pa eto bujrum. Dole je ionako sjedište tih fašističkih bradonja Rogatica-Višegrad-Foča-Čajniče...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Safet je otišao, a ja sam još uvijek tu gdje sam bio i prije njegaBozePetra je napisao/la:Jel ti Safet sve isplatio ili ti je još dužan?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: Ognjen Vranješ
Pa nisam ja repa bez korjena moji su se u II svjetskom ratu (u Partizanima) i u ovom kako ti kažeš regionalnom (pripadnici Armije BiH) uvijek borili na pravoj strani.thulkazal je napisao/la:E otkrio si se odmahpovratakotpisanih je napisao/la: Ja ne znam kako si ti došao na ideju da sam bradonja? Ja se čitav život borim protiv bradonja i onih sa šajkačama na glavi i onih sa kratkim hlačama!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.On našao izjednačavati selefije sa fašistima koji se ne boje ničega u životu i koji bi drugačijem od sebe sisali krv samo da ga zataru i ponize.
Pajo izgleda da si zaboravio komunističke ideale mada vjerujem ja da ti to dobro znaš samo se praviš mutav i trollaš. Četnik je loš i nikako ne može biti dobra osoba, možda može ali samo prema nekim pravoslavcima koji im odgovaraju dok drugačijeg bi... Selefija ima i dobrih čak i da su previše dobri koji će pomoći bilo kome bez obzira na vjeru a naravno ima i loših koji se vode geopolitikom...
Šta ću ja tebi to objašnjavatiOn se bori čitav život protiv bradonja, ko da imaš 115 godina i borio se u dva svjetska i vodio jedan regionalni
![]()
A o kapama pripazi da ti se glava ne izliže od skidanja šajkače i stavljanja petokrake i obratno... Inače je to poznat fenomen u Banja Luci...
- Goalgetter
- Kontakt:
Hajde sve to @BozePetra, ali cemu predstavljanje kao zensko? 

To je dio taktike, jer prethodni nickovi nisu dugo trajali.Goalgetter je napisao/la:Hajde sve to @BozePetra, ali cemu predstavljanje kao zensko?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Vjerovatno, a i hype i paznja na temi je mnogo veci kad se zensko pojavi.Virtu4l je napisao/la:To je dio taktike, jer prethodni nickovi nisu dugo trajali.Goalgetter je napisao/la:Hajde sve to @BozePetra, ali cemu predstavljanje kao zensko?

Koga ti Petra branis i od koga?BozePetra je napisao/la:još da skontaju...Zivot je napisao/la:Dokle god je ovih sto se pale na jeftine fore, vladat ce nama SDA, njima Dodik i tako
Koji je smisao da branis RS na Ognjenovoj ruci a Virtualu zamjeras Crnu Goru?
Kako mozes opravdavati nesto sto je i Ognjen precrtavanjem prihvatio kao gresku?
Sto je poanta proglasavanja BHF divljacima i budalasima a u isto vrijeme argument za Ognjena je njegova glupost?
Ja sam dobio ban za puno manje i nikad nikog nisam osobno uvrijedio ili prozvao na ovom forumu. Ljubav Virtuala prema SS ili "Emiru Spahicu" nam je poznata svima ali ti to sada povlacis kao argument da bi mu osporila pravo da govori na ovoj temi i prenosi svoje misljenje. Iako sam nakon krecenja protiv progona Vranjesa iz repke imaju pravo drugi ljudi iskazati i drugacije misljenje a ti im ne bi trebala to pravo oduzimati radi mjesta porijekla. Koliko se ja got ne slagao sa ovim forumasem nikad mu ne bi doveo u pitanje pravo da kaze sto misli. Doduse zna se on braniti iako mu sada odbrana u sustini i nije potrebna. Sve je jasno ko dan. A tvoj zivot u Sarajevu ti ne daje exkluzivitet na ispravan pogled jer je nesto slicno i Ognjen uradio pa mjesto porijekla ili zivota nadredio svemu. Ljudi su i sportasi davno postavili univerzalne vrijednosti i one nisu u ovom slucaju na tvojoj strani ma koliko se ti upinjala da dokazes suprotno.
Pozdrav iz Dubrovnika...
Ognjen Vranješ se popišao po nama i to kvalitetno.
Vi svi koji to podržavate i koji ste kao za cijelu Bosnu i Hercegovinu, za sva tri naroda, ne razumijem jer dotični je upravo to rasparčao te granice.
@BožePetra, praviš se jako pametan i svakom si loncu poklopac i neki si moralista ovdje.
Sport i nogomet naravno da ne treba miješati, ali Ognjen je to uradio sa tetovažom, tako da nadam se da će biti bivši.
Vi svi koji to podržavate i koji ste kao za cijelu Bosnu i Hercegovinu, za sva tri naroda, ne razumijem jer dotični je upravo to rasparčao te granice.
@BožePetra, praviš se jako pametan i svakom si loncu poklopac i neki si moralista ovdje.
Sport i nogomet naravno da ne treba miješati, ali Ognjen je to uradio sa tetovažom, tako da nadam se da će biti bivši.
Sram te bilodubrovnik je napisao/la:Pozdrav iz Dubrovnika...

BozePetra ima posebnu taktiku, pokušava omalovažiti stranu koja kritikuje potez Ognjena Vranješa, a o njegovom potezu ne zbori ni riječi. Baš čudan pristup.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
LegendoBozePetra je napisao/la:Crnogorac, za razliku od tebe ja živim u Sarajevu i oduvijek mi smeta taj vaš seoski mentalitetVirtu4l je napisao/la:Hoćemo, kad ti i tvoj zemljak Ogi naučite da je Bosna i Hercegovina od Drine do Une

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 19 jun 2015, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Neprijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj.Virtu4l je napisao/la:Sram te bilodubrovnik je napisao/la:Pozdrav iz Dubrovnika...![]()
BozePetra ima posebnu taktiku, pokušava omalovažiti stranu koja kritikuje potez Ognjena Vranješa, a o njegovom potezu ne zbori ni riječi. Baš čudan pristup.

Ma kakvi neprijateljidubrovnik je napisao/la:Neprijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj.![]()
![]()

Vidi ovoga gore, dijasporci koji mrze Sarajevo

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jel ova/ovaj BozePetra zensko? Ako jeste koji se djavo ti mjesas u nogomet? hajde mjesaj nesto u kuhinji ostavi se ti nogometa i ovakvih stvari nije to za tebe zenska glavo ..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ti i Nele ali kasno je sada da se povuce sta si rekao..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Šta sam rekao? Baš me zanima, ali nemoj mi ponovo neke izvlakuše, nego citiraj da svi vidimoMortemHz je napisao/la:Ti i Nele ali kasno je sada da se povuce sta si rekao..

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa hebo te Virual ako smo sa nekim mi iz Dubrovnika prijatelji to sigurno nisu Crnogorci.Virtu4l je napisao/la:Ma kakvi neprijateljidubrovnik je napisao/la:Neprijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj.![]()
![]()
![]()
Vidi ovoga gore, dijasporci koji mrze Sarajevone poznajem mnogo ljudi koji mrze grad u kojem su se rodili i odrasli u njemu, možda samo Nele Karajlić

Ali i Spaha nam je Crnogorac po drzavnom porijeklu pa ga vecina nas volimo. Sala na stranu u zadnje vrijeme si mi se nesto promijenio i sve se cesce upitam gdje je nestao onaj sto nam je vecini pio krv na temi SS. Ajde super jos jedna dobrodosla promjena. Ja sam malo reterirao moje misljenje po pitanju Vranjesa. Sto sam htio to se i dogodilo covjek je uradio ono sto ga ja ne bi ni pitao da uradi. Cisto jer bi mi bilo nemoguce da ce se to dogoditi. Prekrecio RS. Nevidjena budala pa i ako je o nogometasu rijec.
Pričaj mi o tome, ja sam 30 kilometara od tebe, ljudi i dan danas ne smiju sa HN tablicama u Dubrovnikdubrovnik je napisao/la:Pa hebo te Virual ako smo sa nekim mi iz Dubrovnika prijatelji to sigurno nisu Crnogorci.![]()
![]()
![]()

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa kada su crtali nove karte tako ti to zavrsi.Virtu4l je napisao/la:Pričaj mi o tome, ja sam 30 kilometara od tebe, ljudi i dan danas ne smiju sa HN tablicama u Dubrovnikdubrovnik je napisao/la:Pa hebo te Virual ako smo sa nekim mi iz Dubrovnika prijatelji to sigurno nisu Crnogorci.![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.